Midemde bi yanma hissi var, ilk kez oldu ve çok kötü ya, onun dışında iyiyim cancan, senle bebikin nasılsınız bakim? Şeniz
Hoşbulduk canımcım,nasılsın bakim?hihoyyyt
:):):):):):) ben azerbaycandayız deyınce atladım hemen gurbettesındır sandım :) bende azerbaycanı cok merak edıyorum ınsallah bı gun gelırım kım bılır belkı senle bıle tanısabılırz ozaman:) kendıne ıı bak canım ben az ıcerı gıdıyorum uzancam hoscakalll
ne güsel yaaa..benim yerimede yat dinlen..şööle ayaklarını uzat keyif yapyerimseniben sandalyede oturmaktan fenalık geldi walla bana..nasıl imreniyorum şu anda evde olanlara anlatamamsenağlama
Kızlar ben de öıkıyorum yemek yapıcam.Öptümm hepinizi bebişlerle beraberr..
ihi ihi.. Hoşbulduk canım benim, neler yapıyosunuz, umarım herşey yolundadır. Şeniz
Kızlar ben de öıkıyorum yemek yapıcam.Öptümm hepinizi bebişlerle beraberr..
bızde ıyıyız teyzesı benım sıpa ılk 3 aylık donemde mıdemı bulandırmıyordu ama bazen hıc ummadıgım anda ders duz oluyorum bugun bende cok fenaydım sabah mıde yanmasınada soda ıcıyorum gecıyor bazen benımde sık sık eksıme oluyor mıdemde cok kotu yaa gecmıs olsun kendıne cok ıyı bak tatlış
ya ama ben uzuldum sımdı sana senağlama canım ya calısma hayatı cok zor bende onceden calısıyordum ve tekstıl laborantıyım cok asırı zordu ama bıraktm allah kolaylık versın senı cok ıyı anlıyorum
peki canım şu mide yanmasına şuan ne yapabilirim, işyerindeyim ve soda bulamam. Başka ne olabilir ki?
İyiyiz yarınki ayrıntılı usg için heyecanlıyız. Başka da bir sıkıntım yok çok şükür. Sen neler yapıyorsun bakalım??
ben bi mesajı okuyana kadar sayfa 2 atıyor:)yetişemedim bian.
hoşgeldin safa geldin güzel anne:)
amaaannn kimler gelmiş kimleeerolumunekankayizsmile hoşgelddddiiiiin şekeriiim sefaalar getirdinnhihoyyyt
AYY CANIM BENİM, İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN. :Saruboceq: BEN DE MİDEMİN YANMASINA ÇÖZÜM ARIYOM. İŞTEYİM, ELİM KOLUM BAĞLI VALLA.. UFFF[/B
iş yeri hekimine bi danış istersen tatlım belki kullanabileceğin rahatlatıcı bir ilaç verir..
peki canım şu mide yanmasına şuan ne yapabilirim, işyerindeyim ve soda bulamam. Başka ne olabilir ki?
YA CANIM ŞANSIMA BUGÜN HEKİMİMİZ YOK, PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA 10-12 ARASI BURDA.. VALLA İNSANI KONUŞTURMUYO BİLE BU YANMA, NE FECİ BİŞİ... :1shok:
kuru ekmek varsa az bısey ondan al mıdenı yatıstırır oda
Bir tane soda iç, iyi gelir. Yani bana iyi geliyor :içelim:
canım benim yaa ben seni üzmek için söylemedimki yaaasenağlama rahatına bak noolluuurr hadi git uzan...benimde işyerinden ayrılmama az kaldı merak etme hadi bakiiim git bebiş rahatlasın biraskaydirigubbakcemile3
tatlım tam şikayetini sööle istersen ben burdaki doktora sorayım bi belki onun önerdiği bişey olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?