2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Midemde bi yanma hissi var, ilk kez oldu ve çok kötü ya, onun dışında iyiyim cancan, senle bebikin nasılsınız bakim?
Şeniz

Hoşbulduk canımcım,nasılsın bakim?hihoyyyt

bızde ıyıyız teyzesı benım sıpa ılk 3 aylık donemde mıdemı bulandırmıyordu ama bazen hıc ummadıgım anda ders duz oluyorum bugun bende cok fenaydım sabah mıde yanmasınada soda ıcıyorum gecıyor bazen benımde sık sık eksıme oluyor mıdemde cok kotu yaa gecmıs olsun kendıne cok ıyı bak tatlış

ne güsel yaaa..benim yerimede yat dinlen..şööle ayaklarını uzat keyif yapyerimseniben sandalyede oturmaktan fenalık geldi walla bana..nasıl imreniyorum şu anda evde olanlara anlatamamsenağlama

ne güsel yaaa..benim yerimede yat dinlen..şööle ayaklarını uzat keyif yapyerimseniben sandalyede oturmaktan fenalık geldi walla bana..nasıl imreniyorum şu anda evde olanlara anlatamamsenağlama

ya ama ben uzuldum sımdı sana senağlama canım ya calısma hayatı cok zor bende onceden calısıyordum ve tekstıl laborantıyım cok asırı zordu ama bıraktm allah kolaylık versın senı cok ıyı anlıyorum

ihi ihi.. Hoşbulduk canım benim, neler yapıyosunuz, umarım herşey yolundadır.
Şeniz

İyiyiz yarınki ayrıntılı usg için heyecanlıyız. Başka da bir sıkıntım yok çok şükür. Sen neler yapıyorsun bakalım??

peki canım şu mide yanmasına şuan ne yapabilirim, işyerindeyim ve soda bulamam. Başka ne olabilir ki?

canım benim yaa ben seni üzmek için söylemedimki yaaasenağlama rahatına bak noolluuurr hadi git uzan...benimde işyerinden ayrılmama az kaldı merak etme hadi bakiiim git bebiş rahatlasın biraskaydirigubbakcemile3

İyiyiz yarınki ayrıntılı usg için heyecanlıyız. Başka da bir sıkıntım yok çok şükür. Sen neler yapıyorsun bakalım??

AYY CANIM BENİM, İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN. :Saruboceq: BEN DE MİDEMİN YANMASINA ÇÖZÜM ARIYOM. İŞTEYİM, ELİM KOLUM BAĞLI VALLA.. UFFF

ben bi mesajı okuyana kadar sayfa 2 atıyor:)yetişemedim bian.
hoşgeldin safa geldin güzel anne:)

HAKLISIN CANCAN, SAYFA HIZLI İLERLİYO kaydirigubbakcemile3 SEN NAPIYOSUN BAKİM, BEBİKİN NASIL?

amaaannn kimler gelmiş kimleeerolumunekankayizsmile hoşgelddddiiiiin şekeriiim sefaalar getirdinnhihoyyyt

İHİH İHİHİHİİ SAĞOL CANIMCIM, NE GÜZEL Bİ KARŞILAMA COŞTUM VALLA alkisalkisalkis

AYY CANIM BENİM, İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN. :Saruboceq: BEN DE MİDEMİN YANMASINA ÇÖZÜM ARIYOM. İŞTEYİM, ELİM KOLUM BAĞLI VALLA.. UFFF[/B

Bir tane soda iç, iyi gelir. Yani bana iyi geliyor :içelim:

YA CANIM ŞANSIMA BUGÜN HEKİMİMİZ YOK, PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA 10-12 ARASI BURDA.. VALLA İNSANI KONUŞTURMUYO BİLE BU YANMA, NE FECİ BİŞİ... :1shok:

tatlım tam şikayetini sööle istersen ben burdaki doktora sorayım bi belki onun önerdiği bişey olur..

canım benim yaa ben seni üzmek için söylemedimki yaaasenağlama rahatına bak noolluuurr hadi git uzan...benimde işyerinden ayrılmama az kaldı merak etme hadi bakiiim git bebiş rahatlasın biraskaydirigubbakcemile3

tamam sende ıyı ol ya sevındım calısmana az kaldıgına sende ondan sonra bol bol dınlenırsın ınsallah cok optum by:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…