SELAM KIZLAAAR nasılsınız bugün?giremedim sabah beri temizlik yapıyorummaalesef derin temizlik değil ama yaa siz nasıl yapıyorsunuz derin temizliğinizi?koltuk çekme falan...ben çekmedim bugün valla çekemem zaten tek başıma.
KIZLAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:lepi:ve içimde acayip bir mutluluk var belki de bebişim içimde ve sağlıklı o yüzden olsa gerek ama hiçbir doğum günümü bu kadar mutlu geçirmedimdelikafaduldenüstelik iş yapıyorum sabahtan beri ama akşama güzel olacak biliyorum.temizlikten sonra bi duşa giriyim sonra saç baş filan bakıym biras kendime :sm_cool:kocişin planı vardır belkim:jeyyar:
Face den yazan arkadaşlarım çooook teşekkürler hepinizi çok seviyorum henüz oraya cevap yazmadım canlar buradan teşekkür ediym dedim öyle sıcak kutlamışsınız ki içim pır pır oldu böyle bana heran herdakika bebişimden bahsedip onunla ilgilenen insanlar olunca hayatımda daha bir mutlu oluyorum...Yaaa düşünüyorumda bebişim yokken içimde ben ne yapıyormuşum yaaa aklım fikrim onda
Neyse ben yine işe döniym elimi çabuk tutmam lazım kendinize ve bebişlere iyi bakınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
Bİz geldİk karnımızı da doyurduk Şİmdİ mutluyuz kızımda bİrazdan uyur mutlu mutlu bÜyÜrÜz:))[/QUO
bizde yeni geldik karnımızı doyurduk ama ben 2 gündür bu yemek işini fazla abartıyorum sanırım yine şiştiiim ya poffff:sinifsinif:
Bİz geldİk karnımızı da doyurduk Şİmdİ mutluyuz kızımda bİrazdan uyur mutlu mutlu bÜyÜrÜz:))[/QUO
bizde yeni geldik karnımızı doyurduk ama ben 2 gündür bu yemek işini fazla abartıyorum sanırım yine şiştiiim ya poffff:sinifsinif:
SORMA YA HAFTADA BİR KİLO ALIYORUM NE OLUCAK SONUM
bayanssulusmileSORMA YA HAFTADA BİR KİLO ALIYORUM NE OLUCAK SONUM
ben artık tartıya cıkmıyorum muahhaahahahahah bende 9 kılo aldım daha da cıkmıycam moralım bozuluyor
kızlar ben bebiş alışverişine gidecektm aslında bu öğlen. ama benden ne olduğunu anlayamadığımm bir sıvı geldi su gibii. doktorumu aradım korkma ama gel bakalım dedii. dua edinn gidicem bugünnn rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsinn. gelince yazarımmmm
kızlar ben bebiş alışverişine gidecektm aslında bu öğlen. ama benden ne olduğunu anlayamadığımm bir sıvı geldi su gibii. doktorumu aradım korkma ama gel bakalım dedii. dua edinn gidicem bugünnn rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsinn. gelince yazarımmmm
Canım çok mu geldi yani eğer ayaklarına kadar inen bir sıvı değilse panikleme diyorlar hadi git bakalım ama gelince yaz hemen mi gidiyorsun kaçta gelirsin
panik yapma hemen tatlım inşallah önemli bişey yoktur.hadi git gelde haber et bizede..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?