2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktorumu aradım çarpıntım çok oluyo diye pasiflora şuruptan günde 2 yemek kaşığı içebilirsin dedi, birde miğde yanması için reni önerdi, ben kafa gezicem artık bebeğimle leyla gibi

Bız geldık karnımızı da doyurduk Şımdı mutluyuz kızımda bırazdan uyur mutlu mutlu bÜyÜrÜz:))

hihoyyythihoyyythihoyyyt doğum günün kutluuu olsuun arkadaşıımmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
işyerinden bi arkdaşımında doğum günü bugün..biraz önce onada ufak bi kutlama yaptık dün söölemiştinya yarın benim doğum günüm die aklıma geldi hemen gidip doğum gününü kulayım dedim ama o konu geçeli biras zaman olmuşdelikafadulden neyse bebişinle kutladığın bu doğum günü bebişinin büyümesiyle mutluluğunu dahada artırsın..eşinle bebişinle ve tüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı upuzuuun güzel bi hayatın olsun işalllaahh:roflol:

Biz de yedik 10. kilomuza doğru emin adımlarla ilerlediğimi hissediyorum ama kızım mutlu ya o yeter.

Bu arada çiğdemcim doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Masal'Im da ellerinden öpüyor eşinle ve Doruk bebekle nice mutlu sağlıklı yıllara ilaşşah

Çiğdemciiimmm Doğum Günün Kutlu Olsuunn.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Allah eşinle oğlunla uzuuun uuzuuun sağlıklı yıllar nasip etsin... yeni yaşını mutlu mesut geçir inş.

Bis de geldik yemekteennn.. Aldık bol kalorilerimizi benim kızım da birazdan başlar enerji harcamaya :)))

walla benimde sizden pek farkım yok kızlar daha 20.haftada 5.kilomuza hoşgeldiiin dedikaklinialirimsmile

Benimki de yerken hareket ediyor sonra uyuyor 1 saat sonra tekrar başlıyor artık huyu suyu belli oldu...

kızlar ben bebiş alışverişine gidecektm aslında bu öğlen. ama benden ne olduğunu anlayamadığımm bir sıvı geldi su gibii. doktorumu aradım korkma ama gel bakalım dedii. dua edinn gidicem bugünnn rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsinn. gelince yazarımmmm

Canım çok mu geldi yani eğer ayaklarına kadar inen bir sıvı değilse panikleme diyorlar hadi git bakalım ama gelince yaz hemen mi gidiyorsun kaçta gelirsin

panik yapma hemen tatlım inşallah önemli bişey yoktur.hadi git gelde haber et bizede..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım benım cok gecmıs olsun bıosey degıldır korkma sakın dualarım senınle gelınce ozelden yaz bana merak ederım allah yardımcın olsun

Canım çok mu geldi yani eğer ayaklarına kadar inen bir sıvı değilse panikleme diyorlar hadi git bakalım ama gelince yaz hemen mi gidiyorsun kaçta gelirsin

panik yapma hemen tatlım inşallah önemli bişey yoktur.hadi git gelde haber et bizede..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

çok değilll hatta idrar mı dye bile düşündümm. ama içimi rahatlatmam lazımm. gelince yazımmm

umarım önemli birşey yoktur

Merhaba kızlar..yine gezdim geldim öğle arası :)) oğluşuma ciciler aldım.3 tane kolsuz çıtçıtlı badi . 2 tane penye alt. 1 tane atlet kilot takımı. hepsi 0-3 ay. buarada wenice de indirim var kızlar..bu aldıklarımıda efsun bebe var ankara da ordan aldım.sepet içine koymuşlar her şey 3,5 tl idi ve hepsi markalı..(idil baby,cankkurtlar vs..) çok kaliteli bende hemen atladım tabiiiiiiiiii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…