2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nerde canım buranın yeri?

Bu arada çiğdem arkadaşım doğum günün kutlu olsun :)) bebişinle eşinle çok güzel mutlu ve sağlıklı bir yaş dilerim sana..

Ficil umarım önemli bişey değildir..hamişlerde bu aylardan itibaren azcık idrar kaçırma olayları oluyomuş cnm.belki seninkide öle dir..hemen stres yapma ama tabiiki yinede dr una görün cnm..

doğum günün kutlu olsun cnm, bebeğinle eşinle birlikte nice mutlu , huzurlu, sağlıklı senelere

İyi günlerde kullansın canım kuzun

Saol cnm cım..hepimiz inşallah :))

ben daha bişiy almadım eminönüne gidicem diye çıtçıtlı badi bile almadım

Alırsın cnm yaa..ben ankaralı değilim ama kızılayda merkezde çalışıyorum ve öğle araları hep çıkıp dolaşıyorum..araştıra araştıra güzel ve uygun fiyatlı yerler buldum ve denk geldikçede alıyorum işte..

nerde canım buranın yeri?

Cnm necatibey de wenice le efsun bebe çok yakın araları zaten yan yana sayılır yani...ikisindede indirimli ürünler var..

fahrıyecım ıns onemlı bısey degıldır gıt gel bızıde habersız bırakma ıns...
sidemcım hayırlı olsun bebsıın cıcılerı... ıns fotolarını eklede bızde gorelım bebısın cıcışlerını

Selam kızlar biz geldikkkkk . hihoyyyt Kızımız 385 gr olmuş . Bu defa ultrasonda 20+5 çıktık. Sata göre 2 gün falan fazla sanırım. Ağzını açıp kapatıyodu sürekli. Doktor bi bana bi eşime baktı , sonrada kafası annesine benziyo, yuvarlak dedi. hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 1 kilo almışım bu arada.Yani toplamda 2,5 kilo almış oldum. 20 gün sonraya randevu verdi. Başı aşağıda ,ayakları yukarıdaymış, yukardan vuruyodu sürekli , bende kafa atıyo sanıyodum , meğer tekmeymiş. Kafası diye ayaklarını seviyomuşum meğerse. :roflol: :roflol:

Bu arada Şeyma'cım battaniyeye bayıldım. Bende tığdan hiç anlamam, ne kadar güzel yapıyosunnnn. Keşke yakın olsak bana da öğretsen. . Fahriye'cim geçmiş olsun sanada, hayırlı haberlerle gel inşallah. Defne'cim doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara canımmm.

defne dogum gunun kutlu olsun canım,benımde babamın dogum gunu bugun kaydirigubbakcemile5

kızlar bende de temızlık var bugun temızlık bıtınce bende bıcı olucam y.dısından sampuan sıparıs vermıstım saclarım fecı durumda ucları bırbırıne gırıo kırılıo dıe denıcem bakalım memnun kalırsam yazarım sızede bayanssulusmile

kızlar şimdi benım bebişin bı 5 parca zıbın takımı var... bıde 9 parca aldım gecen haftalarda.. bıde 11 lı alcam yarın ıns.. sizce yetmez mı hastane ıcın???

hayırlı olsun tatlım cok guzel haberler bunlarrr:):) masallah sanda kızınada:)

ohhh ne guzelll kolay gelsın canım.. mis gıbı guzelce ....:)

canım hoşgeldin bende simdi sana özelden mesaj atıcaktım nasıl geçti

Saol şeyma cım.. foto için izmirden kendi annem baya bişeyler almış cnm.gelirken getircek.onlarda gelsin öle koyayım diyom )

hayırlı sonuclarla gelmıssın gozun aydın canım..bende haftaya gıdıcem amnıyosentez sonucumla (sonuc cıkınca) ınsallah mutlu donerım bende :Saruboceq:

Kızlar buarada benim erkekim acayip hareketli bugünn..sağdan soldan tepikliyo valla..aman nazarlar değmesin oğluşumaaa vursun vursunnn..vurmayınca uyuz oluyom çünkü..ama bugünn pek bi fena..:))))))))))))))

Kızlar buarada benim erkekim acayip hareketli bugünn..sağdan soldan tepikliyo valla..aman nazarlar değmesin oğluşumaaa vursun vursunnn..vurmayınca uyuz oluyom çünkü..ama bugünn pek bi fena..:))))))))))))))

eee cocukların saati saatine uymaz diye boşuna söylememişler :))))
ay bizimkiler de öyle sanırsammm zemuszemus

ayyy bende aldım bıkac bısey ama foto eklmeye cok erınıyorum ya:):)

kızlar şimdi benım bebişin bı 5 parca zıbın takımı var... bıde 9 parca aldım gecen haftalarda.. bıde 11 lı alcam yarın ıns.. sizce yetmez mı hastane ıcın???

Yeter bence canım.

canım hoşgeldin bende simdi sana özelden mesaj atıcaktım nasıl geçti

İyi geçti canım, kızımızı gördük, dudakları güzel dedi doktor. Herşey güzel , bi problem yok.

canım bizim hastahanede detaylı yapıyolarmıymış ne kadar sürüyo

Yapıyolar canım, doktor 24. haftada yaparız dedi bana, ama ne kadar sürdüğünü bilmiyorum. bilmiyorumkismile

hayırlı sonuclarla gelmıssın gozun aydın canım..bende haftaya gıdıcem amnıyosentez sonucumla (sonuc cıkınca) ınsallah mutlu donerım bende :Saruboceq:

.İnşallah sende güzel haberlerle dönersin canımm. opuyorumnanaktanq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…