merhaba kızlar..yine gezdim geldim öğle arası :)) oğluşuma ciciler aldım.3 tane kolsuz çıtçıtlı badi . 2 tane penye alt. 1 tane atlet kilot takımı. Hepsi 0-3 ay. Buarada wenice de indirim var kızlar..bu aldıklarımıda efsun bebe var ankara da ordan aldım.sepet içine koymuşlar her şey 3,5 tl idi ve hepsi markalı..(idil baby,cankkurtlar vs..) çok kaliteli bende hemen atladım tabiiiiiiiiii ..
SELAM KIZLAAAR nasılsınız bugün?giremedim sabah beri temizlik yapıyorummaalesef derin temizlik değil ama yaa siz nasıl yapıyorsunuz derin temizliğinizi?koltuk çekme falan...ben çekmedim bugün valla çekemem zaten tek başıma.
KIZLAR BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:lepi:ve içimde acayip bir mutluluk var belki de bebişim içimde ve sağlıklı o yüzden olsa gerek ama hiçbir doğum günümü bu kadar mutlu geçirmedimdelikafaduldenüstelik iş yapıyorum sabahtan beri ama akşama güzel olacak biliyorum.temizlikten sonra bi duşa giriyim sonra saç baş filan bakıym biras kendime :sm_cool:kocişin planı vardır belkim:jeyyar:
Face den yazan arkadaşlarım çooook teşekkürler hepinizi çok seviyorum henüz oraya cevap yazmadım canlar buradan teşekkür ediym dedim öyle sıcak kutlamışsınız ki içim pır pır oldu böyle bana heran herdakika bebişimden bahsedip onunla ilgilenen insanlar olunca hayatımda daha bir mutlu oluyorum...Yaaa düşünüyorumda bebişim yokken içimde ben ne yapıyormuşum yaaa aklım fikrim onda
Neyse ben yine işe döniym elimi çabuk tutmam lazım kendinize ve bebişlere iyi bakınnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
İyi günlerde kullansın canım kuzun
ben daha bişiy almadım eminönüne gidicem diye çıtçıtlı badi bile almadım
nerde canım buranın yeri?
Selam kızlar biz geldikkkkk . hihoyyyt Kızımız 385 gr olmuş . Bu defa ultrasonda 20+5 çıktık. Sata göre 2 gün falan fazla sanırım. Ağzını açıp kapatıyodu sürekli. Doktor bi bana bi eşime baktı , sonrada kafası annesine benziyo, yuvarlak dedi. hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 1 kilo almışım bu arada.Yani toplamda 2,5 kilo almış oldum. 20 gün sonraya randevu verdi. Başı aşağıda ,ayakları yukarıdaymış, yukardan vuruyodu sürekli , bende kafa atıyo sanıyodum , meğer tekmeymiş. Kafası diye ayaklarını seviyomuşum meğerse. :roflol: :roflol:
Bu arada Şeyma'cım battaniyeye bayıldım. Bende tığdan hiç anlamam, ne kadar güzel yapıyosunnnn. Keşke yakın olsak bana da öğretsen. . Fahriye'cim geçmiş olsun sanada, hayırlı haberlerle gel inşallah. Defne'cim doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara canımmm.
defne dogum gunun kutlu olsun canım,benımde babamın dogum gunu bugun kaydirigubbakcemile5
kızlar bende de temızlık var bugun temızlık bıtınce bende bıcı olucam y.dısından sampuan sıparıs vermıstım saclarım fecı durumda ucları bırbırıne gırıo kırılıo dıe denıcem bakalım memnun kalırsam yazarım sızede bayanssulusmile
Selam kızlar biz geldikkkkk . hihoyyyt Kızımız 385 gr olmuş . Bu defa ultrasonda 20+5 çıktık. Sata göre 2 gün falan fazla sanırım. Ağzını açıp kapatıyodu sürekli. Doktor bi bana bi eşime baktı , sonrada kafası annesine benziyo, yuvarlak dedi. hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 1 kilo almışım bu arada.Yani toplamda 2,5 kilo almış oldum. 20 gün sonraya randevu verdi. Başı aşağıda ,ayakları yukarıdaymış, yukardan vuruyodu sürekli , bende kafa atıyo sanıyodum , meğer tekmeymiş. Kafası diye ayaklarını seviyomuşum meğerse. :roflol: :roflol:
Bu arada Şeyma'cım battaniyeye bayıldım. Bende tığdan hiç anlamam, ne kadar güzel yapıyosunnnn. Keşke yakın olsak bana da öğretsen. . Fahriye'cim geçmiş olsun sanada, hayırlı haberlerle gel inşallah. Defne'cim doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara canımmm.
fahrıyecım ıns onemlı bısey degıldır gıt gel bızıde habersız bırakma ıns...
sidemcım hayırlı olsun bebsıın cıcılerı... ıns fotolarını eklede bızde gorelım bebısın cıcışlerını
Cnm çok sevindim bebişin için maşşallah herşeyin güzel gitmesi çok güzel..buarada ne güzel daha 2,5 kilocuk almışın.beni hiç sormayın ahhh ahhhhh çok kederliyim bu konudaa..
kızlar şimdi benım bebişin bı 5 parca zıbın takımı var... bıde 9 parca aldım gecen haftalarda.. bıde 11 lı alcam yarın ıns.. sizce yetmez mı hastane ıcın???
bence yeterli cnm..
bende 1 tane 20 li, 2 tanede 5 li lerden aldım cnm hastane çıkışı için.yani toplam 3 takım oluyo..20 li olanı da en son hastaneden çıkarken kullancam battaniyesi vs ile takım olsun diye ..
genelde 2-3 takım alın diyolar o yüzden..
Kızlar buarada benim erkekim acayip hareketli bugünn..sağdan soldan tepikliyo valla..aman nazarlar değmesin oğluşumaaa vursun vursunnn..vurmayınca uyuz oluyom çünkü..ama bugünn pek bi fena..:))))))))))))))
kızlar şimdi benım bebişin bı 5 parca zıbın takımı var... bıde 9 parca aldım gecen haftalarda.. bıde 11 lı alcam yarın ıns.. sizce yetmez mı hastane ıcın???
canım hoşgeldin bende simdi sana özelden mesaj atıcaktım nasıl geçti
canım bizim hastahanede detaylı yapıyolarmıymış ne kadar sürüyo
hayırlı sonuclarla gelmıssın gozun aydın canım..bende haftaya gıdıcem amnıyosentez sonucumla (sonuc cıkınca) ınsallah mutlu donerım bende :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?