2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya enes bebe diye bir yer buldum internette çok ucuz antalyadaymış kayınvalideme dedim git bir bak iyiyse ben sipariş vericem dedim

Ya ben onu git bak diye arıyorum o bana kızına yaptıracağı yatak örtüsünden bahsediyor doğum için gelince istr.a taça gidicekmiş oradan alacakmış. Ya torunu mu olacak umurumda değil kadının ya o zaman da tutturur beni taça götürün diye

ya ne yapacaks ayapsın nie sana söyleyip sinirlendiriyo ya alahım yarabbim sana sabır versin

Ay sevmesin ben sevmiyorum o da sevmesin ya yok böyle 1 kadın deli ediyor beni çok kıyafet aldın zaten alma daha dedi bana ya ben de alıcam dedim ya kendi kızı 26 yaşında hergün 1 şeyu alıyor benim kuzuma neden almıyım ya

Söylemese çatlar aramış dün de diyorki damadımla kızım yüzüklerini değiştirecekler pırlanta alacakmış diyor ya daha nişanlanalı 1 sene olmadı zaten. Onu bırak ne düzgün çocuk diyor kendisi sanki bana taktı da pırlanta ya bari anlatma anlatma ya...

Eşim bana zaten ne istesem alır şimdi ben tam tur istiycektim eşim sormuştu ne alıyım doğumda diye ama şimdi hayatta istemem kıskandı da aldırdı derler

sinirlenme boşver ya bu kaynanaların hepsi aynı boşver ben benimkini aramıyorum arayınca hep diğer oğlunu anlatıyo yok askermişpara yetiştiremiyormuş hep yok hep yok bir kere de var demedi bir kere

Sorma bizimkinde de hiç yok param yokkiş gidip bakıyım diyor ben de sen bak ben beğendikllerimi internetten sipariş edicem alma bir şey dedim.
Ya doğuma bile bilet almasak gelmez gören de aç sanır kızı her gün ne paralar harcıyor. Benim şimdi işten çıkma kıbrısa taşınma ihtimalim var eşim iş teklifi aldı ama şartlar belli değğil. Amannn sakın işten çıkma evde oturma diyor kendi kızı bu yaşta evde maşşalah bana aa ne güzel sen de evde çocuğıuna bakarsın demiyor yok ya pes artık

Kızlar dünden beri öksürüp duruyorum.Boğazım kaşınıyo.Acaba ilaç almadan nasıl iyileştire bilirim kendimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…