Kızlar dünden beri öksürüp duruyorum.Boğazım kaşınıyo.Acaba ilaç almadan nasıl iyileştire bilirim kendimi?
Günaycım sıcak suya bal ve limon sık karıştır iç bana çok iyi geliyor
Merhaba kıslar, nasılsınız? Maşallah sayfalar dolmuş yine. azışmaları okuyamadım bilg çok yavaş. Benim ağrım haa geçmedi. Meleğimi oynattım ama, açtım son ses müziği başladı tekmeleri. Sanırım 3 gün yordum oğlumu o yğzden bugün ense yapıyo. Neyse iyi olsun da. Ama benim enden sol tarafım ağrıyor böbreklerimin olduğu yer çok sancıyor ya..
Günaydım bebişlere bir şey olmaz sen rahat ol bu arada ben de sinirlendim ya kızım hiç durmadan tekmeliyor
Merhaba kıslar, nasılsınız? Maşallah sayfalar dolmuş yine. azışmaları okuyamadım bilg çok yavaş. Benim ağrım haa geçmedi. Meleğimi oynattım ama, açtım son ses müziği başladı tekmeleri. Sanırım 3 gün yordum oğlumu o yğzden bugün ense yapıyo. Neyse iyi olsun da. Ama benim enden sol tarafım ağrıyor böbreklerimin olduğu yer çok sancıyor ya..
o sana değil babannesine kızdı onu tekmeliyo aslında
offf benımde moralım bozuldu... kaynım aradı abi bana para gonder ucak bıletı alıp yanınıza gelcem dıye... ya nası sınır oldum gelmek ıstıkyosan ucak bıletını kendın al... ya 1.5 ay sonra kayınpederımler gelcek onlarla gelmıyo herseyı masraf ya... benım cocugum olcak... onu dusnmem lazım... utanmadan kocamn şey para ıstıyo kendımcalısıp kazanıyım demıyo...
Ne yapcan cnm bazen insanlar düşünemiyo işte..kendisi çalışmıyomu kaynın yani?
yok calısmıyo anansının abisinin ustunden gecınıyo
Çiğdemcim hoşgeldin canım nasıl bakalım doğumgünü çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?