2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver cnm sıkma canını..kaynanalar biraz böle işte..hepimizde türlü türlüsü var işte..hiiiççç takma dediklerine bence..güzel canını üzmeee..

Kızlar dünden beri öksürüp duruyorum.Boğazım kaşınıyo.Acaba ilaç almadan nasıl iyileştire bilirim kendimi?

Canım benim bildiğim çok sıcak bişeyler içmemen gerektiği..daha çok azdırıyomuş çünkü.öksürüğe elma kaynatıp içebilirsin cnm.dediğim gibi sıcaklığına dikkat et..

Merhaba kıslar, nasılsınız? Maşallah sayfalar dolmuş yine. azışmaları okuyamadım bilg çok yavaş. Benim ağrım haa geçmedi. Meleğimi oynattım ama, açtım son ses müziği başladı tekmeleri. Sanırım 3 gün yordum oğlumu o yğzden bugün ense yapıyo. Neyse iyi olsun da. Ama benim enden sol tarafım ağrıyor böbreklerimin olduğu yer çok sancıyor ya..

canım hıc ıdarar tahlılı yaptırdın mı?? benımde cok agrıyodu cunku bobrekelrımın oldugu yer hem enfeksıyon hem kum cıktı... sen bı yaptır ıstersen

Günaydım bebişlere bir şey olmaz sen rahat ol bu arada ben de sinirlendim ya kızım hiç durmadan tekmeliyor

Hoşgeldin cnm..sancın için dr una söle istersen böbrek filan olmasın..yada egzersiz filan yapıyosun yaa zorlamıyasın o tarafları..

offf benımde moralım bozuldu... kaynım aradı abi bana para gonder ucak bıletı alıp yanınıza gelcem dıye... ya nası sınır oldum gelmek ıstıkyosan ucak bıletını kendın al... ya 1.5 ay sonra kayınpederımler gelcek onlarla gelmıyo herseyı masraf ya... benım cocugum olcak... onu dusnmem lazım... utanmadan kocamn şey para ıstıyo kendımcalısıp kazanıyım demıyo...

Ne yapcan cnm bazen insanlar düşünemiyo işte..kendisi çalışmıyomu kaynın yani?

kızlar selam ben geldim yine bugünün geçmişini okudum ama alıntı yapamadım canlarrr HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMhihoyyyt

Fahriyecim ne oldu sana öyle yav inşallah kötü birşey yoktur ben de merak ettim şimdi gelince mutlaka yaz şekerim olur mu?

Şeyma cım battaniyen çoook güzel bayıldım ben de beyaz örmüştüm ya deniz kabuğu şimdi onu bebek mavisi kurdale ve aynı renk boncuklarla işliyorum bitince yorgancı ablaya vericem kenarlarına yine aynı bebek mavisi saten fırfır geçicek çok tatlı oluyor fotosunu çekip buraya koyarım bakalım beyenicek misiniz?

Didemciiiiim sen de sinirlenme bakiiiiymklava:boşver kaynana değil mi işte ne konuşursa konuşsun salla gitsin yav...

Ben de yoruldum kızlar yaaa ama bugün çok şükür iyiyim ağrım sızım yok oğluşta gümbür gümbür içeride artık dışarıdan da tamamen hissedilip görülebiliyor üzerimde badim var sabah baktım badimin altından resmen bişey inip kalktı.çok hoştu bir de artık öyle küçük küçük mink hareketler de yok lööööp diye dönüveriyor içimde koca sıpakaydirigubbakcemile3 sabahtan beri iş yapıyorum daha da bitmedi mutfağım kaldı silip süpürülecek kayınvalideme misafir geldi yine allahtan çok oturmadılar ama yine yiyecek bişiler yapıp çay demledim neyse misafir evin bereketidir biraz yoruldum yine de şimdi yukarı çıktım mutfak işimi de bitiriym heryerim mis gibi olacak sonra da duşa girerim.Başlamadan önce size bakiim dedim geçmişi okudum falan yine oturdum kaldım buradakaydirigubbakcemile3

Ay şeymacım ağzını seviyim aynı dertlerden bahsediyorum ben de utanmazlar utanmaza da laf söylenmez ne yapsın kocan mecbur yollıycak bari otobüse binsin

yok calısmıyo anansının abisinin ustunden gecınıyo

İş bulamıyo filan olabilir ortalık malum ama yok öbür türlüyse tabi biraz rahatsız edici haklısın..şimdi eşine desen sen suçlu olursun yani genelde erkekler aileleri ile ilgili bu tip şeyleri hiç farkedemiyolar bizler gibi.söylediğindede kızıyolar gurur meselesi yapıyolar..belki senin eşin böle değildir ama çoğunluğu böle cnmm maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…