Çİğdem bak ileride kızıma sen de bunları yaparsan saçını başını yolarım
Ay şeymacım ağzını seviyim aynı dertlerden bahsediyorum ben de utanmazlar utanmaza da laf söylenmez ne yapsın kocan mecbur yollıycak bari otobüse binsin
İş bulamıyo filan olabilir ortalık malum ama yok öbür türlüyse tabi biraz rahatsız edici haklısın..şimdi eşine desen sen suçlu olursun yani genelde erkekler aileleri ile ilgili bu tip şeyleri hiç farkedemiyolar bizler gibi.söylediğindede kızıyolar gurur meselesi yapıyolar..belki senin eşin böle değildir ama çoğunluğu böle cnmm maalesef..
hahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:kııııııııız senin gibi cadı olursa yaparım vallaa CADI GELİN CADI GELİN:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok tatlım az sabretse babsı gılle ozel aracla gelcek... ama napıyosa annemle nurı yapıyo buna beyfendı markadan baska bısı gıymez elınde annesının kredı kartı... ya 9 aydır evlıyız 1 kez abı nasılsın dıye aramadı ya... hep aradıgı abı sunu alcam para gonder bunu alcam para gonder... gecen sınema ses sıstemı almıs abısıde gondermıs hemen para hemde fazlasıyla.. ya sınır olmamak elde degıl
canım calıssa calısır kac yere soktolarsa en fazla calısma suresı yarım saat cıkıp gelıyo sonra... aylak aylak dolasıyo... ya gozumle şahıt oldum otellerı olan bı tanıdıkları var kadın gel sana muhasebeyı ogretıyım sonra burda basla ıse dedı kabul etmedı ya....nası cocuk anlamadım serserı gıbı gezıyo bakalım... sonra gelıyo bıde kız kacırcam dıyo daha 19 yasında ya ama ılkokuldan sonrası yok okumamıs... sımdıye kadar bıyere gırıp coktan işini gucunu otutrtması lazımdı okumuyosa demı canım
valla kızlar bizde de aynı dert var ama değişik değişik hepimizinki insanları anlamak zorlaştı valla millet ne diline üşeniyo ne pişkinliğe anlamadım gitti...nerde o eski insanlar??
eskiden sevgililer el ele gezemezken şimdi .... (neyse) millet desen birbirinin üstüne basıyo umru değil...
ben mi geri kafalıyım bilmiyorum ama sinir oluyorum insanlara bazen :umursamaz:
Ya valla cadılık yapıcam artık tak dedi canıma kızımı da kendime benzetmiycem ezilmesin benim gibi
Ya aynısı ya benim görümcem de öyle bişr de hala okuyor yurt parası okul parası farklı şehirde ve beim yaşımda ben kaç senedir çalışıyroum
yok tatlım az sabretse babsı gılle ozel aracla gelcek... ama napıyosa annemle nurı yapıyo buna beyfendı markadan baska bısı gıymez elınde annesının kredı kartı... ya 9 aydır evlıyız 1 kez abı nasılsın dıye aramadı ya... hep aradıgı abı sunu alcam para gonder bunu alcam para gonder... gecen sınema ses sıstemı almıs abısıde gondermıs hemen para hemde fazlasıyla.. ya sınır olmamak elde degıl
canım calıssa calısır kac yere soktolarsa en fazla calısma suresı yarım saat cıkıp gelıyo sonra... aylak aylak dolasıyo... ya gozumle şahıt oldum otellerı olan bı tanıdıkları var kadın gel sana muhasebeyı ogretıyım sonra burda basla ıse dedı kabul etmedı ya....nası cocuk anlamadım serserı gıbı gezıyo bakalım... sonra gelıyo bıde kız kacırcam dıyo daha 19 yasında ya ama ılkokuldan sonrası yok okumamıs... sımdıye kadar bıyere gırıp coktan işini gucunu otutrtması lazımdı okumuyosa demı canım
Slm kızlar ben geldim muhabbetiniz bol olsun...Bebişleriniz nasıl? iyi olsunlar da biz şikayetlerimize razıyız dimi arkadaşlar:)
Bu kaynanaları kaynar kazana atmalı dİyenler :))))))))))))))))))
[ımg]http://www.resimkoy.net/images/9dwukz301w.jpg[/ımg]
kızlar ılk bırlestırmayı yaptım utusuz olunca bı garıp duruyo ama:):):) nasıl??
selam teyzeler biz geldik ...
Aradık dr umuzu dört gündür haifi kanmalar devam ediyo dedik,gelin görelim dedi gittik gördük oğluşumuzu her şey iyi ve normal görünüyo çok şükür :))o sünür bozucu kanda nerden geliyosa ama artık içim daha rahat
allahım hepimize sağlıklıca kucaklmayı nasib etsin inş.
selam teyzeler biz geldik ...
aradık dr umuzu dört gündür haifi kanmalar devam ediyo dedik,gelin görelim dedi gittik gördük oğluşumuzu her şey iyi ve normal görünüyo çok şükür :))o sünür bozucu kanda nerden geliyosa ama artık içim daha rahat
allahım hepimize sağlıklıca kucaklmayı nasib etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?