2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay şeymacım ağzını seviyim aynı dertlerden bahsediyorum ben de utanmazlar utanmaza da laf söylenmez ne yapsın kocan mecbur yollıycak bari otobüse binsin

yok tatlım az sabretse babsı gılle ozel aracla gelcek... ama napıyosa annemle nurı yapıyo buna beyfendı markadan baska bısı gıymez elınde annesının kredı kartı... ya 9 aydır evlıyız 1 kez abı nasılsın dıye aramadı ya... hep aradıgı abı sunu alcam para gonder bunu alcam para gonder... gecen sınema ses sıstemı almıs abısıde gondermıs hemen para hemde fazlasıyla.. ya sınır olmamak elde degıl

canım calıssa calısır kac yere soktolarsa en fazla calısma suresı yarım saat cıkıp gelıyo sonra... aylak aylak dolasıyo... ya gozumle şahıt oldum otellerı olan bı tanıdıkları var kadın gel sana muhasebeyı ogretıyım sonra burda basla ıse dedı kabul etmedı ya....nası cocuk anlamadım serserı gıbı gezıyo bakalım... sonra gelıyo bıde kız kacırcam dıyo daha 19 yasında ya ama ılkokuldan sonrası yok okumamıs... sımdıye kadar bıyere gırıp coktan işini gucunu otutrtması lazımdı okumuyosa demı canım

valla kızlar bizde de aynı dert var ama değişik değişik hepimizinki insanları anlamak zorlaştı valla millet ne diline üşeniyo ne pişkinliğe anlamadım gitti...nerde o eski insanlar??
eskiden sevgililer el ele gezemezken şimdi .... (neyse) millet desen birbirinin üstüne basıyo umru değil...
ben mi geri kafalıyım bilmiyorum ama sinir oluyorum insanlara bazen :umursamaz:

Slm kızlar ben geldim muhabbetiniz bol olsun...Bebişleriniz nasıl? iyi olsunlar da biz şikayetlerimize razıyız dimi arkadaşlar:)

hahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:kııııııııız senin gibi cadı olursa yaparım vallaa CADI GELİN CADI GELİN:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ya valla cadılık yapıcam artık tak dedi canıma kızımı da kendime benzetmiycem ezilmesin benim gibi

Ya aynısı ya benim görümcem de öyle bişr de hala okuyor yurt parası okul parası farklı şehirde ve beim yaşımda ben kaç senedir çalışıyroum

Doğru söylüyorsun canım insan eskiden olmasa bile benim param yok demezdi bizimki artık her yerde söylüyor pes diyorum bende. Hiç böyle şey görmedim benim anneannem 400tl maaşla geçiniyor sorsan bir şeye ihtiyacın var mı diye yok Allah'a şükğr der..

ne yapıyoılars yapsınlar canım dokunmasınlar bızede... bu ne boyle ya... ınan cok sınırlenıyorum... herkez kendı yagında kavrulsun... bıde eşime etmedıgı hakaret yoktur ya oyle dusun yanı

Evet cnm kızmakta çoookkk haklısın.sanırım seninkiler biraz fazla şımartmış evin küçüğü diyee..insana uzaktayken bile rahat yok valla..hem çalışmayıp hem evlenmeyi nasıl düşünüyo onuda anlamadım gitti..neyse 1 sene sonra askere gider rahat edersiniz azcık.gerçi ordanda o masraf yapar ya sizee...

Slm kızlar ben geldim muhabbetiniz bol olsun...Bebişleriniz nasıl? iyi olsunlar da biz şikayetlerimize razıyız dimi arkadaşlar:)

hoşgeldiinn :)) iyiyiz cnm senle bebişin de iyidir inşallahh..

Bu kaynanaları kaynar kazana atmalı dİyenler :))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3
Valla bizimkinin iyi huyları da var ama yine de kaynanadır ya.Hep ağlar sızlar.Para yok pul yok.Her kezden iyi giyolar her kezden iyi yiyolar ama hep ağlıyo sızlıyor.Valla ben de kendimi ezdirenlerden değilim.Bu güne kadar bizim için hiç bir şey yapmadılar maddı konuda.Evet doğru gelirleri az ama her şeyin ahalısını istiyor.Bende valla biz anca kendimize yetiyoruz dedim.

kızlar ılk bırlestırmayı yaptım utusuz olunca bı garıp duruyo ama:):):) nasıl??

selam teyzeler biz geldik ...

aradık dr umuzu dört gündür haifi kanmalar devam ediyo dedik,gelin görelim dedi gittik gördük oğluşumuzu her şey iyi ve normal görünüyo çok şükür :))o sünür bozucu kanda nerden geliyosa ama artık içim daha rahat

allahım hepimize sağlıklıca kucaklmayı nasib etsin inş.

geçmiş olsun canım sıkma canını meleğimiz iyi ya o bize yeterrrrr

hoşgeldinn..Geçmiş olsun cnm..e dr bu kanamaların nedenini söylemedimi peki.neden olabilirmiş gibilerinden..

yasemenn cim hoşgeldin ne güzel bebişi görmüşsün

Seymacım bayıldım tatlım süper oluyor ellerine sağlık ama acele etme yorma kendini günde 1 tane yapsan bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…