benimki 8 mayısta canım... çok isterdim orada görüşmek karşılaşmak ama nasılsa sık sık gidicez daha uzak değiliz... ortak yakın bir tarih olursa ayarlar görüşürüz inş. :) ben de Asiyeden alıcam bu sefer randevumu... özledim kadını
hoşbuldum şeymacım... hafta sonum çook yoğundu hiç evde durmadık... temiz hava aldık kızımla bol bol :)) kızımda iyi maşallah...
Allaha çok şükür artık dürtmemi beklemiyor :))) hareketleri güçlendi 2 3 gündür... ben burdayım anne diyor :)))
aynen tatlım... ben hep şoyle dusunuyorum.. bebişim parkka oynamak ıstedıgınde ders yuzunden onu cıkaramazsam ona cok buyuk haksılzık olur ıhmal etmek ıstemıyorum onu... cocugumnun ılgısınden çalmak ıstemıyorum:)
:):) hehe beim kocıs gıbıymıs... pes dıyene kadar ugrasır benımkıde baya:):) tatlım ben almadım çigdem almıstı park yatagın kraftan onunkıde lacıvert turkuazdı sanırım...
kızlar habere bakınnn:):)
1 resim
hamile kadın hastaneye yetişemeden bebeği pantolonunun paçasından fırladı
hamile kadının doğumu o kadar çabuk bir şekilde gerçekleşti ki, bebek pantolonun içinden kayarak paçadan çıktı. 23 yaşındaki katherine allan'ın kasılmaları çok normaldi, hastane doğuma daha çok zaman olduğunu söyledi ancak çok kısa bir süre sonra alan moore eşinin yürümesine yardımcı olurken minik hannah merdivenlerde pantolon paçasından çıkarak dünyaya geliverdi.
gunaydın canım hosgeldınnn
oyyyy yerım ben onu... bende ısıyorum 4 boyutlu ama yokkı burlarda...son aylarda bebgın sımasını falan gosterıyolarmıs ya kıslar doktorlar... ben onu cok merak edıyorum yuzu nasıl acaba:):)
anladım canım karıstı ozman bende hatlar :) acaba o kurdumu nasıl kurdu bı sorayım sen nasılsın bebıs nasıl=?
burdada yoktu bende o yuzden kayserıye gıttım kaynanamlar ordadacocuga sevındım baska seylerede sınır olup geldım bebısede stres yapmak ıstemıyorum ama :)
Kızlar hepinize kucak dolusu günaydın,
Nasılsınız bakalım? Dün ygs sınavına girdik oğluşumla. Gayte güzel geçti ama bir zehirlenme yaşadım. Şimdi iyiym şükürler oslun. Bebeğim de çok iyi maşallah. Bakkaldan süt almıştım tarihine yanlış bakmışım meğer 3.ayda btmiş kullanımı. Allahtan eşim farketti. Gerçi farkedene kadar 4-5 yudum içtim. Sabahtan akşama kadar hep istifra ettim ettim yoğurt yedim. Doktor bir sorun yok dedi çok içmediğim ve istifra ettiğim için sorun teşkil etmemiş.
Günaydın kızlarrr... Şahane bir hafta diliyorum herkese...
Günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize ..Biz hafta sonu kontrole gittik çok şükür herşey güzeldi 350 gr olmuş oğluşum şimdi renkli doppler çektiricez 10 gün içinde ben istanbul anadolu yakasındayım önerebileceğiniz bir merkez var mı?Birde ücret olarak ne kadara çektirdiniz arkadaşlar...İnşallah bunuda güzel atlatırız iyi haberlerini alırım bebişimin o zaman çok rahatlayacağım..Rabbim herkesin bebeğini korusun...
bende ıyıyım cok sukur tatlım... kızımda ıyı teyzesı yemegını yedı şimdi sesı cıkmıyo:):) ayyy canım bı site buldum şimdi hamılleıkle ılgılı dunya uzerındekı haberlerı yazıyo... nekadar ılgınç ve ıgrenç hberler var
Günaydın kızlarrr... Şahane bir hafta diliyorum herkese...
ehehehe ben de öleyim canım bir yandan bebeğime seviniyorum arada onlara sinir oluyorum... çok gıcık bir durum Allah sabır versin hepimize :))
Günaydın bu arada opuyorumnanaktan
gunaydın canım hosgeldın...
Günaydın tatlım.. Hoşgeldiinn :)))
maşallah bebeğine tosun tosuuunn :)) Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?