2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyse inş. bi daha ki sefere ne diyelim :))kızımıza da maşaallah

anladım canım karıstı ozman bende hatlar :) acaba o kurdumu nasıl kurdu bı sorayım sen nasılsın bebıs nasıl=?

Günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize ..Biz hafta sonu kontrole gittik çok şükür herşey güzeldi 350 gr olmuş oğluşum şimdi renkli doppler çektiricez 10 gün içinde ben istanbul anadolu yakasındayım önerebileceğiniz bir merkez var mı?Birde ücret olarak ne kadara çektirdiniz arkadaşlar...İnşallah bunuda güzel atlatırız iyi haberlerini alırım bebişimin o zaman çok rahatlayacağım..Rabbim herkesin bebeğini korusun...

millet ne kolay doguruyo

burdada yoktu bende o yuzden kayserıye gıttım kaynanamlar ordada cocuga sevındım baska seylerede sınır olup geldım bebısede stres yapmak ıstemıyorum ama :)

anladım canım karıstı ozman bende hatlar :) acaba o kurdumu nasıl kurdu bı sorayım sen nasılsın bebıs nasıl=?

bende ıyıyım cok sukur tatlım... kızımda ıyı teyzesı yemegını yedı şimdi sesı cıkmıyo:):) ayyy canım bı site buldum şimdi hamılleıkle ılgılı dunya uzerındekı haberlerı yazıyo... nekadar ılgınç ve ıgrenç hberler var

herkese tekrar tekrar günaydınn. iyi haftalar olsun. demet çok geçmiş olsunnn.
bende bu hafta ufaktan yürüyüşlere başladım.. ayaklarım çok şişiyor artık idare edicez bakalımmm. cuma günü detaylı varrr çok heyecanlıyımm tosunumu görücemm. inş herbişeyi yerindedir sağlıklıdır. bir anne daha ne isterki. burcu seni kıskandım yarın kavuşucan ne güsellll:)))) inş bende cuma günü hayırlı haberlerle gelirimmm

burdada yoktu bende o yuzden kayserıye gıttım kaynanamlar ordada cocuga sevındım baska seylerede sınır olup geldım bebısede stres yapmak ıstemıyorum ama :)

ehehehe ben de öleyim canım bir yandan bebeğime seviniyorum arada onlara sinir oluyorum... çok gıcık bir durum Allah sabır versin hepimize :))

Günaydın bu arada opuyorumnanaktan

Kuşum benim, çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Daha iyisindir şimdi inşallah?? Allah bizi bebeklerimize, bebeklerimizi de bize bağışlasın...

Günaydın arkadaşım... biz de sana çok güzel bir hafta dileriz... maşallah oğluşuna... ben karşı tarafta herhangi bir yer bilmiyorum maalesef... ben kontrle gittiğim hastanede yaptırdım... ona da 91TL ödedim... sen de yaptırıp hayırlı haberlerle gelirsin inş.

günaydın kızlar,
nasılsınız??ay bebişimin resmine bakarken başıma ağrı girdi,biraz klasik müzik dinleyelim bari....ben aşkımı çok özledim şu amniyosentez sonucu çıksa da rahatlasak bi yaaa...kısmetse bu hafta sonucum çıkarsa doktora gidicez.

hepimize ii haftalar opuyorumnanaktan

maşallah ıyı olsun kuzucuk sıtenın adresı nedır bakıyım bende merak ettım bende bı yandan yemek hazırlıyorumda oglene ona bakıp gelıyorum arada

günaydın kızlar. biz hastalığı bıraz olsun attık gibi sadece öküsürük kaldı onada bebeğim rahatsız olucak diye sinir oluyorum sabaha kadar uyumadım yatar yatmaz öksürmeye başlıyodum bende oturarak uyudum ee napalım kızım için değer daha çok uykusuz günler var inşallah :))
sizler nasılsınız umarım herke iyidir

ehehehe ben de öleyim canım bir yandan bebeğime seviniyorum arada onlara sinir oluyorum... çok gıcık bir durum Allah sabır versin hepimize :))

Günaydın bu arada opuyorumnanaktan

günaydın canım benım.bızımkıler dunyanın seyını alırlar karsı taraftakıler almayınca ve esımde hıc gonul koymayınca benım sınırler tavan yapıyor halıyle gıcık oluyorum ya

gunaydın canım hosgeldın...

Günaydın canımm, nasılsın; iyisindir inşallah?? Cumartesi akşamı bekledim, kimsecikler yoktu. Ben de çıktım. Zaten bir yere de gidemedik, eşimle k.pederim tartıştı biraz. Yalvar yakar kocamı zor ikna ettim, pazar gittik alışverişe. Bebek arabası aldık, hastane çıkışı aldık, 2 tane kıyafet aldık. Bir de bir sürü avize aldık yeni evimize... Sen neler yaptın??

Günaydın tatlım.. Hoşgeldiinn :)))

maşallah bebeğine tosun tosuuunn :)) Allah sonuna kadar böyle nasip etsin inş. :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim. Karnım çıkmamıştı fazla. Ben de üzülüp duruyordum "küçücük kaldı bebeğim" diye. Alakası yokmuş demek.
Hepimizin bebeği tombik olur inşallah...
Yalnız bu ağırlık boyla dengelenmezse, ilerde işimiz var. Doğumu nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum. Kesilip biçilmekten korkuyorum eyvahedigeldismile
Sen nasılsın lokumum, neler yaptın haftasonu?

kıslar bu arada ben çok az hissediyorum ya bebeğimi artık güçlense bende iyice hissetsem eşim bende daha heycanlı kafası sürekli göbeğimde hadi artık hissedelim diyor ama malesef arada bi şeler oluyor ama net değil. bu arada ticker yanlış 20+0 bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…