2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wild cat yazdığın değerlerin anlamlarını biliyormusun mesela
BPD: 23HF 3GÜN
FL: 23HF
HC: 23HF
AC: 24HF 5GÜN

BDP ne demek? bi türlü bulamadım drada sormadım herşey normal diyince uçtu gitti aklımdan.
ama benim bebeğim zayıf 19+1 da 260 gr( dı allahım inşallah annesi gibi şişkolaşır :)

bu arada artık seyahat yasağım kalktı bende inşallah hafta sonu izmire gitmeyi düşünüyorum netten araştırdığım kadarıyla izmirde barış bebe iyi sanırım bide yeni bi yer açılmış nette gördüm izmirin en büyük bebek mağazası falan yazıyor

Sağol Özlemcim:)
Bu arada Çığdem'cim güle güle kullansın işallah çok güzel. Benim de çarşamba salon perdesi fonlarımla kızımın tülü geliyor. Yarın kornişlerim 2liydi onlar 3lü ile değiştirilecek 27sinde de kızımın fon perdeleri odası filan herşeyi gelicek işallah. Bu haftasonu boyayı alacağım haftaya da odası boyanacak ayyy çok iş var. Bu c.tesi randevum var şeker yüklemem de vwar tetenosu da yaptırıcam ayrıca öğlenden sonra da teyzemin senesi duaya gidicem.

aaa canım süper ya çok uygunmuş...kızlarağasının içinde mi bu dediğin barış bebe peki?bende bi gidip bakayım..hoş şeyler varmı dükkanda ?

günaydın herkeslereee kaydirigubbakcemile2

canım maşallah Allah nazarlardan saklasın

Günaydın canım, teşekkür ederim. Hepimizinkini Rabbim nazarlardan korusun

İnşallah kesip biçilmem. Biçilmektense ağrışı doğum yapmaya razıyım, o kadar tırsıyorum yani...
Anammm ben de acayip alıngan oldum, normal galiba... Dün öğleden sonra dışarı çıkmak istedim. Alışverişten dönmüştük, kesmemiş beni kaydirigubbakcemile3 ; kocam "olmaz" deyince, ağlaya ağlaya odadan çıkmıştım, bir de söyledim "kimse bana değer vermiyor, fazlalığım zaten ben bu evde" diye. Adam hayretler içinde kalmış.

Oh süper gezmişsin, karbonmonoksitsiz hava iyi gelmiştir minnoşa...

canım bdp başın kulaklar üzerinden ölçülen çapı demk

aaa canım süper ya çok uygunmuş...kızlarağasının içinde mi bu dediğin barış bebe peki?bende bi gidip bakayım..hoş şeyler varmı dükkanda ?

Hayır handa değil, daha geride, hatta karşısında mina bebe de var. Kızlar ağasında, sokağın içinde bir yerde. İzmirli olmadığım için tam tarif edemem ama şunu söyleyebilirim, gittiğimiz yerde küçük bir balık hali vardı, korkunç balık kokuyordu. Oranın ilerisindeydi.

Kızlar s ile başlayan nickli bir ark. vardı eşiyle sorunları vardı hani annesine gitmişti haber alan var mı

ayyy canım cok kotu oldum sorma gıdıp gelıp cıkarıyorum sımdı... bebk arabanız cok hos canım ben cok begenndım... gule gule kullansın bebiş.. ayyy canım benım tertemız ne guzel kendı evıne otur bencede doguma yakın olması daha ıyı olur... ekle canım ekle ıns... hatta tum evını ekle bakalım... nede olsa yenı gelın evı sayılır...

bende ıns hazıran sonu temmuz bası adanadan ev tutcaz ve dogum olmazsa eşyalarımızı alıp yerlestırcez hersey hazır olsun ıstıyorum evımı tertemız bırakıp antalyaya doguma gıdıcem donuste ugrascak bısey klamsın ıstıyorum.. zor olcak bıraz ama napalım...

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ne var ne yok?

Hayırlı haftalar hepinize

gunaydın canım hosgeldınnn

datlısım teşekkurler... cok kılo almısmıyım özlem ya 5.5 aya gore fazl mı sence...

hıı tamam canım biliyorum orayı ben camcılar falan çok var o sokakta hediyelik eşyalar falan...

dr söyledi bide görünüyor resmen koca kulaklı kuzum ben ya baya büyük babasının bebeklik fotolarına baktık oda bebekken kepçeymiş sonradan düzelmiş :)))

Kapatır o farkı ilerde. Benimki şişman. Bebek zayıf doğsa da anne sütüyle kilo alır. Meraklanma canım benim. Bana da şeymacım yardımcı oldu, sağolsun. BPD göbek çevresiymiş. Ultrasonu yapan doktor sorsan da söylemiyor birşey zaten...

Hello Baby'i diyorsun sen. Üşendik biz taa Bayraklı'ya gitmeye. Barış bebe daha ucuz Hello Baby'den. Hoş peşin alınca güzel indirim yapıyorlar.

Çok teşekkür ederim Didemcim. Hayırlısı ile kullanırsın eşyalarını inşallah. Bizim daha perdemiz var di mii mafoldumben Allah'ım ne zaman bitecek bu oğlanın odası??
Benim de bu perşembe var şeker yüklememle, 2. doz tetenos aşısı. Kolum kevgire dönecek mafoldumben
Allah teyzeni Cennetine kabul etsin canım...

dr söyledi bide görünüyor resmen koca kulaklı kuzum ben ya baya büyük babasının bebeklik fotolarına baktık oda bebekken kepçeymiş sonradan düzelmiş :)))

BEN KEPÇELERİ BEĞENİRİM ÖLE DEME ANNESİ BİŞEY OLMAZ ÇOK ZEKİ OLUR KEPÇELER BİLİYORMUSUN...ALLAH YAKIŞANI VERİİMİŞ MERAKE TME EMİNİ MÇOK GÜZEL Bİ BEBEK OLUCAK kaydirigubbakcemile5

CANIM SENİN DEDİĞİN
O HELLO BABYE GİTTİM BEN...HOŞ ŞEYLER VAR EVET AMA PAHALI YANİ...BANA PEK MANTIKLI GELMEDİ HANİ BÖYLE TAHMİNİM DOĞRULTUSUNDADA ÇIKMADI AÇIKÇASI YANİ HERYERDE OLAN ŞEYLER DEĞİŞİK BİŞEY YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…