[ı]
ben de öksürürken aradabir safra çıkartıyorum. Hiç çıkarmamıştım hamilelik boyunca nelerden çıkıyor ya rabbim?? :sinifsinif:
[/ı]
[ı]karşılaşamamış demek... Eh ne yapalım, burada birlikteyiz yaa :asigim: [/ı]
[ı]teşekkür ederim. Dükkan ismi de vermek istiyorum cevap yazarken; kemeraltı'nda barış bebe diye bir mağaza var. 2 dükkan var. Biri salepçioğlu iş hanında, diğeri kızlarağasında. Pazar kızlarağası açık, oraya gittik. K.pederim bulmuş, süper kampanya yapmışlar "pierre cardin" marka bebek arabası 245'ten 200'e inmiş.
[/ı]
][ımg]http://www.hizliupload.com/onizleme/560087pierre-cardin-308.jpg[/ımg]
[ı]aynı yerden hastane çıkışı ile çanta aldık. Herşeye 250 verdik. çantayı da parayı yuvarlak hesap yapmak için aldık zaten.
Evimizin pek birşeyi kalmadı. Bebek odası tek kat boyayla kapanmadı. Haftasonu bir kat daha boyanacak. Koridorumuza yolluk alacağız, gerisi teferruat zaten. Temizlik yapmayayım diye temmuzda çıkacağız. Doğuma yakın olsun istiyorum.
Bir de aldıklarımız hep diğer evimizde kalıyor, ben ne güzel getirecektim bebeğimin hastane çıkışını falan. Nasılsa oraya gidecek diye eve getirmiyorlarOda bitsin, eşyaları yerleştirip resimlerini çekeceğim, sonra da ekleyeceğim siteye. [/ı]
günaydın herkeslereee kaydirigubbakcemile2
canım maşallah Allah nazarlardan saklasın
Cicişleriniz hayırlı uğurlu olsun canımcım... yok olmaz olmaz.. üzmez annesini o :))
tombik olsun kolay gelsin inş. annesinin kollarına...
ben de iyiyim diyeyim iyi olayım biraz alınganım bugün sanırım çok fazla şey takıyorum kafama... haftasonu bol bol gezdim güneş aldım temiz hava aldım... hatta dün annemin köyüne gittik orada bir de dağ havası aldım daha da iyiyim... her çektiğim nefes bebeğime sağlık veriyormuş gibi geldi orada :))
wild cat yazdığın değerlerin anlamlarını biliyormusun mesela
bpd: 23hf 3gün
fl: 23hf
hc: 23hf
ac: 24hf 5gün
bdp ne demek? Bi türlü bulamadım drada sormadım herşey normal diyince uçtu gitti aklımdan.
ama benim bebeğim zayıf 19+1 da 260 gr( dı allahım inşallah annesi gibi şişkolaşır :)
aaa canım süper ya çok uygunmuş...kızlarağasının içinde mi bu dediğin barış bebe peki?bende bi gidip bakayım..hoş şeyler varmı dükkanda ?
canım bdp başın kulaklar üzerinden ölçülen çapı demk
Ben de öksürürken aradabir safra çıkartıyorum. Hiç çıkarmamıştım hamilelik boyunca nelerden çıkıyor ya Rabbim?? :sinifsinif:
Karşılaşamamış demek... Eh ne yapalım, burada birlikteyiz yaa :asigim:
Teşekkür ederim. Dükkan ismi de vermek istiyorum cevap yazarken; Kemeraltı'nda Barış Bebe diye bir mağaza var. 2 dükkan var. Biri Salepçioğlu iş hanında, diğeri kızlarağasında. Pazar kızlarağası açık, oraya gittik. K.pederim bulmuş, süper kampanya yapmışlar "pierre cardin" marka bebek arabası 245'ten 200'e inmiş.
]
Aynı yerden hastane çıkışı ile çanta aldık. Herşeye 250 verdik. Çantayı da parayı yuvarlak hesap yapmak için aldık zaten.
Evimizin pek birşeyi kalmadı. Bebek odası tek kat boyayla kapanmadı. Haftasonu bir kat daha boyanacak. Koridorumuza yolluk alacağız, gerisi teferruat zaten. Temizlik yapmayayım diye temmuzda çıkacağız. Doğuma yakın olsun istiyorum.
Bir de aldıklarımız hep diğer evimizde kalıyor, ben ne güzel getirecektim bebeğimin hastane çıkışını falan. Nasılsa oraya gidecek diye eve getirmiyorlarOda bitsin, eşyaları yerleştirip resimlerini çekeceğim, sonra da ekleyeceğim siteye.
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ne var ne yok?
Hayırlı haftalar hepinize
heh şimdi sadece Şeymacımınkini gördüm çiğdem alıntı yaptığı için biri de Demetin fotosuna alıntı yapsın yaa onu da göreyiiimm lütfeennn :))) ya da ben yapsam olur mu acaba :) bu arada şeymacım maşallah kızın pek bir büyümüş... benim ki de hemen hemen seninki kadar :)))
[ı]hayır handa değil, daha geride, hatta karşısında mina bebe de var. Kızlar ağasında, sokağın içinde bir yerde. Izmirli olmadığım için tam tarif edemem ama şunu söyleyebilirim, gittiğimiz yerde küçük bir balık hali vardı, korkunç balık kokuyordu. Oranın ilerisindeydi.[/ı]
wild cat yazdığın değerlerin anlamlarını biliyormusun mesela
BPD: 23HF 3GÜN
FL: 23HF
HC: 23HF
AC: 24HF 5GÜN
BDP ne demek? bi türlü bulamadım drada sormadım herşey normal diyince uçtu gitti aklımdan.
ama benim bebeğim zayıf 19+1 da 260 gr( dı allahım inşallah annesi gibi şişkolaşır :)
bu arada artık seyahat yasağım kalktı bende inşallah hafta sonu izmire gitmeyi düşünüyorum netten araştırdığım kadarıyla izmirde barış bebe iyi sanırım bide yeni bi yer açılmış nette gördüm izmirin en büyük bebek mağazası falan yazıyor
Sağol Özlemcim:)
Bu arada Çİğdem'cim güle güle kullansın işallah çok güzel. Benim de çarşamba salon perdesi fonlarımla kızımın tülü geliyor. Yarın kornişlerim 2liydi onlar 3lü ile değiştirilecek 27sinde de kızımın fon perdeleri odası filan herşeyi gelicek işallah. Bu haftasonu boyayı alacağım haftaya da odası boyanacak ayyy çok iş var. Bu c.tesi randevum var şeker yüklemem de vwar tetenosu da yaptırıcam ayrıca öğlenden sonra da teyzemin senesi duaya gidicem.
Kızlar s ile başlayan nickli bir ark. vardı eşiyle sorunları vardı hani annesine gitmişti haber alan var mı
peki diğerlerinide biliyormusun? benim kızım kepçe kulak:))) guclubacismile
hıı tamam canım biliyorum orayı ben camcılar falan çok var o sokakta hediyelik eşyalar falan...
dr söyledi bide görünüyor resmen koca kulaklı kuzum ben ya baya büyük babasının bebeklik fotolarına baktık oda bebekken kepçeymiş sonradan düzelmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?