kızlar habere bakınnn:):)
1 resim
Hamile Kadın Hastaneye Yetişemeden Bebeği Pantolonunun Paçasından Fırladı
Hamile kadının doğumu o kadar çabuk bir şekilde gerçekleşti ki, bebek pantolonun içinden kayarak paçadan çıktı. 23 yaşındaki Katherine Allan'ın kasılmaları çok normaldi, hastane doğuma daha çok zaman olduğunu söyledi ancak çok kısa bir süre sonra Alan Moore eşinin yürümesine yardımcı olurken minik Hannah merdivenlerde pantolon paçasından çıkarak dünyaya geliverdi.
Kızlar herkese günaydın,
Güzel bir haftasonu geçirdik biz kızımla kociş de geldi c.tesi akşamı. Ama dünden beri müthiş başım ağrıyor ve burnum tıkalı hadi hayırlısı diyorum umarım herkes iyidir. Biraz işlerim var ama bir yandan da sizinleyim bugün. Öptüm hepinizi
maşallah ıyı olsun kuzucuk sıtenın adresı nedır bakıyım bende merak ettım bende bı yandan yemek hazırlıyorumda oglene ona bakıp gelıyorum arada
günaydın kızlar. biz hastalığı bıraz olsun attık gibi sadece öküsürük kaldı onada bebeğim rahatsız olucak diye sinir oluyorum sabaha kadar uyumadım yatar yatmaz öksürmeye başlıyodum bende oturarak uyudum ee napalım kızım için değer daha çok uykusuz günler var inşallah :))
sizler nasılsınız umarım herke iyidir
Günaydın canımm, nasılsın; iyisindir inşallah?? Cumartesi akşamı bekledim, kimsecikler yoktu. Ben de çıktım. Zaten bir yere de gidemedik, eşimle k.pederim tartıştı biraz. Yalvar yakar kocamı zor ikna ettim, pazar gittik alışverişe. Bebek arabası aldık, hastane çıkışı aldık, 2 tane kıyafet aldık. Bir de bir sürü avize aldık yeni evimize... Sen neler yaptın??
canlarım günaydın iyi güzel sağlıklı haftalar diliyorum allahım bebişlerimizi bizlere bağşalsın
bizim bugün detaylımız var o kadar heycanlıyım ki bebeğimi merak ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız sıkıntısız sorunsuz yolumuza devam ederiiz
Ya olmıyım hasta filan ya ben bari bir ıhlamur içeyim
Kızlar herkese günaydın,
Güzel bir haftasonu geçirdik biz kızımla kociş de geldi c.tesi akşamı. Ama dünden beri müthiş başım ağrıyor ve burnum tıkalı hadi hayırlısı diyorum umarım herkes iyidir. Biraz işlerim var ama bir yandan da sizinleyim bugün. Öptüm hepinizi
Açık kalp ameliyatı olduktan sonra göğüs kafesi dikilerek taburcu edilen Süleyman Zehir, ziyaret için gittiği İzmit'te tıp tarihinde bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kuvetli bir şekilde öksüren Zehir'in akciğeri, göğüs kafesini yararak dışarıya fırladı.
akannehir akannehir
canlarım günaydın iyi güzel sağlıklı haftalar diliyorum allahım bebişlerimizi bizlere bağşalsın
bizim bugün detaylımız var o kadar heycanlıyım ki bebeğimi merak ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız sıkıntısız sorunsuz yolumuza devam ederiiz
Değerlerimi yazayım:
BPD: 23HF 3GÜN
FL: 23HF
HC: 23HF
AC: 24HF 5GÜN
Fetal Ağırlık: 630 gr
Grade:1
Amnion Sıvı Miktarı: Normal
....
Gerisi organarla ilgili, onlar da normal görünüyor.
Maşallah tombik bebeğime...
Şeyma çok yardımcı oldun, canım arkadaşım çok teşekkür ederim :asigim: :asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim. Karnım çıkmamıştı fazla. Ben de üzülüp duruyordum "küçücük kaldı bebeğim" diye. Alakası yokmuş demek.
Hepimizin bebeği tombik olur inşallah...
Yalnız bu ağırlık boyla dengelenmezse, ilerde işimiz var. Doğumu nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum. Kesilip biçilmekten korkuyorum eyvahedigeldismile
Sen nasılsın lokumum, neler yaptın haftasonu?
kıslar bu arada ben çok az hissediyorum ya bebeğimi artık güçlense bende iyice hissetsem eşim bende daha heycanlı kafası sürekli göbeğimde hadi artık hissedelim diyor ama malesef arada bi şeler oluyor ama net değil. bu arada ticker yanlış 20+0 bugün
Kızlar herkese günaydın,
Seyma demet kızlar ne o göbişler maşallah size keşke ben de koysam ama kociş görse kızar
ıyıyım canım mıdem cok bulanmaya basladı şimdi cıkarcam galıba... kurtulamadım bu bulantılardan...canım eşim dizi izlıyodu zorla kaldırdım aksam geldım ondada sen cıkmsıısn:):) gule gule kullansın bebiş nekadara aldınız ya canım arabayı... ne zman tasınıyosunuz evınıze ya tatlım:)
Seyma demet kızlar ne o göbişler maşallah size keşke ben de koysam ama kociş görse kızar
Canzicim kaçta randevun?Gelince bize de yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?