2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açık kalp ameliyatı olduktan sonra göğüs kafesi dikilerek taburcu edilen Süleyman Zehir, ziyaret için gittiği ızmit'te tıp tarihinde bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kuvetli bir şekilde öksüren Zehir'in akciğeri, göğüs kafesini yararak dışarıya fırladı.

akannehir akannehir

Kızlar herkese günaydın,

Güzel bir haftasonu geçirdik biz kızımla kociş de geldi c.tesi akşamı. Ama dünden beri müthiş başım ağrıyor ve burnum tıkalı hadi hayırlısı diyorum umarım herkes iyidir. Biraz işlerim var ama bir yandan da sizinleyim bugün. Öptüm hepinizi

akannehir akannehir akannehir

Hoşgeldin canım, günaydınnn. Grip olacaksın sanırım. C vitamini almaya çalış şimdiden. Çünkü hasta olduktan sonra hiçbir şeye yaramıyor vitaminler (kendimden biliyorum). Ben de öksürüp duruyorum, ciğerlerim çıkacak yakında o amca gibi kaydirigubbakcemile3

canlarım günaydın iyi güzel sağlıklı haftalar diliyorum allahım bebişlerimizi bizlere bağşalsın
bizim bugün detaylımız var o kadar heycanlıyım ki bebeğimi merak ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız sıkıntısız sorunsuz yolumuza devam ederiiz

maşallah ıyı olsun kuzucuk sıtenın adresı nedır bakıyım bende merak ettım bende bı yandan yemek hazırlıyorumda oglene ona bakıp gelıyorum arada

tatlım interesan.com diye bı site... aama cok kotu habelerde var komıkte...:):)

gunaydın canım hosgeldın... oksuruk zor gelıyo canım ya... ama en guzelıde ballı ılık veya sıcak su... karıstır ıc bol bol yumusatır oksurugunu

ıyıyım canım mıdem cok bulanmaya basladı şimdi cıkarcam galıba... kurtulamadım bu bulantılardan...canım eşim dizi izlıyodu zorla kaldırdım aksam geldım ondada sen cıkmsıısn:):) gule gule kullansın bebiş nekadara aldınız ya canım arabayı... ne zman tasınıyosunuz evınıze ya tatlım:)

Günaydın canım hoşgeldin. Allahhh senin de mi detaylın var?? Mükemmel haberlerle döneceğinden eminim.
Ya detaylı deyince aklıma birşey takıldı kızlar: doktor detaylıda sonuçları yazdırırken şöyle bir şey söyledi: "bebek garip bir şekilde duruyor" yani benim karnımda garip bir şekilde yatıyor. Bazen karnımın bir tarafı ağrıyordu tam da başının olduğu yer. Bundan olabilir mi? Ya da bir sorun teşkil eder mi sizce??

Ya olmıyım hasta filan ya ben bari bir ıhlamur içeyim

İç iç, aman iyi bak kendine, bak 10 gün oldu hala kurtulamadım. Herşey geçti, bir tek genzim geçmedi. Bir de ilaç için inat etme. Baktın benimki gibi ilerliyor, KBB'ye falan git, ilaç versin. Ben tam verdiği şekilde kullanmadım, günde 2 diyorsa 1 tableti 2'ye kırıp içtim. Bebeğimin böbreklerine ağırlık yapmasın diye.
Ama sonuçta kanında ilaç olması, virüs olmasından iyidir. Ateşlenecek gibi olursan muhakkak doktora git. Benim k.validem ilk bebeğini ağır grip geçirdiği için düşürmüş, yüksek ateşten.

gunaydın canı hosgeldın gecmıs olsun... aman canım ıhlamur ıc cayına falan bol bol lımon sık ıns grıp olamzsın.. hamıllekte grıp cok zor... gozun aydın bu arada eşinde gelmıs:):)

ayyyy yasıyomuymus pekı ya...

gunaydın canım... ınsallah hayırlı haberlerle donersın canım... bızede yaz sonuclarını... gor gel bakalım sıpacıgı:):)

günaydın herkeslereee kaydirigubbakcemile2

canım maşallah Allah nazarlardan saklasın

Cicişleriniz hayırlı uğurlu olsun canımcım... yok olmaz olmaz.. üzmez annesini o :))
tombik olsun kolay gelsin inş. annesinin kollarına...

ben de iyiyim diyeyim iyi olayım biraz alınganım bugün sanırım çok fazla şey takıyorum kafama... haftasonu bol bol gezdim güneş aldım temiz hava aldım... hatta dün annemin köyüne gittik orada bir de dağ havası aldım daha da iyiyim... her çektiğim nefes bebeğime sağlık veriyormuş gibi geldi orada :))

canım normaldir ben de bir iki hafta öncesine kadar düz yatmadan yada çok sert olmayan hareketleri hissedemiyordum... daha geçen hafta sertleşmeye başladı bu hafta da daha anlaşılır oldu... artık arabada giderken bile hissediyorum... telaş etme yanii :))) o da düzene girer yakında...

günaydın Didemciimm... Geçmiş olsun şimdiden Çiğdem haklıı ilerlemeden C vitamini al bol bol.. başlamadan geçecektir...

Ben de öksürürken aradabir safra çıkartıyorum. Hiç çıkarmamıştım hamilelik boyunca nelerden çıkıyor ya Rabbim?? :sinifsinif:

Karşılaşamamış demek... Eh ne yapalım, burada birlikteyiz yaa :asigim:
Teşekkür ederim. Dükkan ismi de vermek istiyorum cevap yazarken; Kemeraltı'nda Barış Bebe diye bir mağaza var. 2 dükkan var. Biri Salepçioğlu iş hanında, diğeri kızlarağasında. Pazar kızlarağası açık, oraya gittik. K.pederim bulmuş, süper kampanya yapmışlar "pierre cardin" marka bebek arabası 245'ten 200'e inmiş.

]

Aynı yerden hastane çıkışı ile çanta aldık. Herşeye 250 verdik. Çantayı da parayı yuvarlak hesap yapmak için aldık zaten.
Evimizin pek birşeyi kalmadı. Bebek odası tek kat boyayla kapanmadı. Haftasonu bir kat daha boyanacak. Koridorumuza yolluk alacağız, gerisi teferruat zaten. Temizlik yapmayayım diye temmuzda çıkacağız. Doğuma yakın olsun istiyorum.
Bir de aldıklarımız hep diğer evimizde kalıyor, ben ne güzel getirecektim bebeğimin hastane çıkışını falan. Nasılsa oraya gidecek diye eve getirmiyorlar Oda bitsin, eşyaları yerleştirip resimlerini çekeceğim, sonra da ekleyeceğim siteye.

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ne var ne yok?

Hayırlı haftalar hepinize

heh şimdi sadece Şeymacımınkini gördüm çiğdem alıntı yaptığı için biri de Demetin fotosuna alıntı yapsın yaa onu da göreyiiimm lütfeennn :))) ya da ben yapsam olur mu acaba :) bu arada şeymacım maşallah kızın pek bir büyümüş... benim ki de hemen hemen seninki kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…