canım sağolasın inşallah allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin canım bebeklerin yatış pozisyonların doğum için önemli oluyor oda sezeryan yada normal doğum açısından canım o yüzden şimdiden kafanı takma onlar devamlı dönüyorlar zaten daha kaç şekil alacaklar kimbilir canım tek taraflı ağrılar normal canım rahim büyüdkçe etrafındaki organlara baskıları artıyor ve kaslar geriliyormuş o yüzden hiç ağrısız gebelik olmazmış canım
Günaydın canım hoşgeldin. Allahhh senin de mi detaylın var?? Mükemmel haberlerle döneceğinden eminim.
Ya detaylı deyince aklıma birşey takıldı kızlar: doktor detaylıda sonuçları yazdırırken şöyle bir şey söyledi: "bebek garip bir şekilde duruyor" yani benim karnımda garip bir şekilde yatıyor. Bazen karnımın bir tarafı ağrıyordu tam da başının olduğu yer. Bundan olabilir mi? Ya da bir sorun teşkil eder mi sizce??
gunaydın canım... ınsallah hayırlı haberlerle donersın canım... bızede yaz sonuclarını... gor gel bakalım sıpacıgı:):)
Kapatır o farkı ilerde. Benimki şişman. Bebek zayıf doğsa da anne sütüyle kilo alır. Meraklanma canım benim. Bana da şeymacım yardımcı oldu, sağolsun. BPD göbek çevresiymiş. Ultrasonu yapan doktor sorsan da söylemiyor birşey zaten...
Hello Baby'i diyorsun sen. Üşendik biz taa Bayraklı'ya gitmeye. Barış bebe daha ucuz Hello Baby'den. Hoş peşin alınca güzel indirim yapıyorlar.
Çok teşekkür ederim Didemcim. Hayırlısı ile kullanırsın eşyalarını inşallah. Bizim daha perdemiz var di mii mafoldumben Allah'ım ne zaman bitecek bu oğlanın odası??
Benim de bu perşembe var şeker yüklememle, 2. doz tetenos aşısı. Kolum kevgire dönecek mafoldumben
Allah teyzeni Cennetine kabul etsin canım...
bosanıyomus tatlım
ayyy canım cok kotu oldum sorma gıdıp gelıp cıkarıyorum sımdı... bebk arabanız cok hos canım ben cok begenndım... gule gule kullansın bebiş.. ayyy canım benım tertemız ne guzel kendı evıne otur bencede doguma yakın olması daha ıyı olur... ekle canım ekle ıns... hatta tum evını ekle bakalım... nede olsa yenı gelın evı sayılır...
bende ıns hazıran sonu temmuz bası adanadan ev tutcaz ve dogum olmazsa eşyalarımızı alıp yerlestırcez hersey hazır olsun ıstıyorum evımı tertemız bırakıp antalyaya doguma gıdıcem donuste ugrascak bısey klamsın ıstıyorum.. zor olcak bıraz ama napalım... [/COLOR
Evet evet. Oralarda... Yalnız birşey söylemem lazım. O kampanya peşin alımda geçerli.
Sağol canım benim bu arada 10. kilomu aldım kızlar:a015:
Ay çok üzüldüm kesin mi peki?Öküz herif özür filan dilememişmiydi. Arkadaşın nicki neydi ya mesaj atıyım bari hiç ilgilenmediler demesin zaten çok hassas bir dönemdeyiz...Vah vah ya
kızlar ne güzel maşallah yapıyorsunuz odaları biz hiç bi şey yapmıyoruz yapamıyoruz(
annem bizde adet ilk bebeğin herşeyi kız tarafı yapar diyor ama kendi kafasına göre yapıyor arada bi foto gösteriyor ama bizim kendi seçme gibi şansımız yok daha eşimle çok kavga ederiz bu yüzden ama haklı bi açıdan iyi almaları yani bize masraf olmuyor zaten kredi ödüyoruz ama insanın kendi seçememesi kadar kötü bi şey yok ben netten beğenip söylüyorum anneme oda gidip alıyor. biberonlarını bile alacağını söylüyor napıcaz bilmiyorum. bide doğumdam 10 gün önce gelirim daha erken gelemem zaten doğum sonrasıda kalıcam çok kalmış olurum diyor kafayı yiyicem valla düşünsenize doğurucam evde bi tane hastane çıkışı bile olmayacak
datlısım teşekkurler... cok kılo almısmıyım özlem ya 5.5 aya gore fazl mı sence...
akannehir YAAAA AMA BEN ŞİMDİDEN ALMICAM ZATEN YA...YANİ BEBK ALLAH İZİN VERİRSE AĞUSTOS BAŞINDA GELİCEK..ZATEN ARABAYA BİNMESİ İÇİN KIŞI BEKLİCEZ ONU BIRK AKIŞIN BİLE NEREYE ÇIKARICAM Kİ
O SOĞUKTA ÇOCUĞU...NERDEN BAKSAN YİNE 5-6 AY SONRASINI DÜŞÜNÜYORUM BEN ARABAYI
yok canım dılememıs arayıp sormamıs bıle... Haklarında hayırlısı neyse o olsun...
yok canım az bile almışssın senin haftana göre 6-9 kg arası normalmiş... hiiç kafana takma yani... sen de sadece göbekli hamilelerdensin :))) tütütütütü Maşallah :)))
canım doktor cok almıssın dedı bana... kocamda benle dalga gecıyo koca totolu dıye... ınan moralım bozluyo ıyı gelı valla soyledıklerım cok tesekkurler ttalısım:):)
Selammm milletttt....Gününüz aydın olsun kızlarrr....Konu ne ben de katıla bilirmiyimmmm???
Selammm milletttt....Gününüz aydın olsun kızlarrr....Konu ne ben de katıla bilirmiyimmmm???
hosgeldın canım ... bebişler nasıl annesı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?