2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim ilk kez oldu tatlım ama belki de tesadüf. Gerçi sabah evden çıkmadan 5dk yatıp müzik açıyorum kıpraşıyor ama dediğim gibi belki de tesadüğf

ay benim eşimde yazık karnıma dokunup hala şaka gibi geliyor şimdi bi kızımız mı olucak rüya değil dimi diyor sonra allahım ben onu nasıl kucağıma alıcam ya bi şey olursa ateşi çıkarsa hastalanırsa ben kafaları yerim diyip duruyor yani anlıyıcağınız bende bebe 1 değil 2 :))

hahahaha:roflol::roflol::roflol:en çokta pisi sırtüstü yatmasana lafına güldüm:roflol::roflol:aynı sizin gibiyiz biz yaaa çok komik biz de pisi gel pisi gitkaydirigubbakcemile3

Sen çiğdem, ben çiğdem; sen pisi ben de pisi. Dünyada 6 milyar insan var. 6 milyar insan içinde bulduk birbirimizi.
olumunekankayizsmile

özlemcim verdiğin link süper ama seninki hangisi göremedim kiiii.
valla ben de böyle cicili bicili istiyorum bizimki de güzel ama işte herşeyini uydurmamız lazım....

Kızlar biz çalışıyoruz haftasonu olsun c.tesi bence uygun ama 1e kadar çalışıyorum pazar kocişler laf eder bence

Özlemcim ilk kez oldu tatlım ama belki de tesadüf. Gerçi sabah evden çıkmadan 5dk yatıp müzik açıyorum kıpraşıyor ama dediğim gibi belki de tesadüğf

24 haftalık bebeklerin duyması ve beyin aktiviteleri gelişmiş olur. Onunla konuş karnını severken. Bir süre sonra, sana tekme ile cevap verecektir.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
benim bugün tansiyonum düşük biraz başım çok ağrıyo ama kızımın maşallahı var tekmeleyip duruyo annesini
çiğdemcim ayrıntılın iyi geçmiş sevindim bizimde cumartesi sabahtan randevumuz var
uymarım bizimde herşey güzel çıkar :Saruboceq:
ben şimdi bi geçmişe bakıp hemen geliyorum yine

Maşallah Maşallah canım hep böle olsun diyelim...

benim ki ne yapıyorsun nasılsın orada dio :))) artık çıksada sevsek ama bu kadar beklenmes ki diyor :))) bende de 2 tane canım o bebeklerden... ne güzel alışkın olucaz :))

hoşgeldiiiiin...

buluşmaya katılacaklar listesi sürekli güncellenecektir.. mayıs ayı içerisinde bir cumartesi günü olacak.. 1-8-15-22-29 mayıs önce katılacakları belirleyelim sonra tarihlerden bi tane seçelim..
1-hallisna
2-soho
3-defne25

özlemcim verdiğin link süper ama seninki hangisi göremedim kiiii.
valla ben de böyle cicili bicili istiyorum bizimki de güzel ama işte herşeyini uydurmamız lazım....

canım linke tıklayınca gördüğün ilk takım gama yazıyor... nasıl göndersem ki? mavilisi de var...

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir 4 gündür annemdeyim o yüzden hiç uğrayamıyorum hepinizi çok özledim kendinize çok iyi bakın kocamannnnnn öpüldünüzzzz :)

kızlar CıCıLER bölümüne bakınnn yükledim ama nedense hepsi alt alta sırayla oldu yanyana olmadı buraya yazaın yorumlarınızı okuyacağım merakla bekliyorum oğluşum olan biten herşeyi okadar kızlar oyuncakları bilem vat onları da çektim...kırmızı arabayı babası aldı çok beğenmiş:))) neyse şimdi çıkmak zorundayım eczaneye gidicem valla çatlak krmi alıcam sonun da napıym korkuyorum chicco nun göğüs ve karın için olanını alıcam gelince konuşuruz yine kızlar bebek odası muhabbeti...benim soracaklarım var size....byy

Hoşgeldiinn Meralciimm :))) umarım iyi sonuçlar getirirsin bize :))

bende gelebilirim tabi yine tarihe göre kocama söylerim =)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…