hahahaha:roflol::roflol::roflol:en çokta pisi sırtüstü yatmasana lafına güldüm:roflol::roflol:aynı sizin gibiyiz biz yaaa çok komik biz de pisi gel pisi gitkaydirigubbakcemile3
Özlemcim ilk kez oldu tatlım ama belki de tesadüf. Gerçi sabah evden çıkmadan 5dk yatıp müzik açıyorum kıpraşıyor ama dediğim gibi belki de tesadüğf
ay benim eşimde yazık karnıma dokunup hala şaka gibi geliyor şimdi bi kızımız mı olucak rüya değil dimi diyor sonra allahım ben onu nasıl kucağıma alıcam ya bi şey olursa ateşi çıkarsa hastalanırsa ben kafaları yerim diyip duruyor yani anlıyıcağınız bende bebe 1 değil 2 :))
Özlemcim ilk kez oldu tatlım ama belki de tesadüf. Gerçi sabah evden çıkmadan 5dk yatıp müzik açıyorum kıpraşıyor ama dediğim gibi belki de tesadüğf
ay benim eşimde yazık karnıma dokunup hala şaka gibi geliyor şimdi bi kızımız mı olucak rüya değil dimi diyor sonra allahım ben onu nasıl kucağıma alıcam ya bi şey olursa ateşi çıkarsa hastalanırsa ben kafaları yerim diyip duruyor yani anlıyıcağınız bende bebe 1 değil 2 :))
Kızlar biz çalışıyoruz haftasonu olsun c.tesi bence uygun ama 1e kadar çalışıyorum pazar kocişler laf eder bence
merhaba arkadaslar nasılsınız
geçmişi okumadım henuz bı bakım neler yapmıssınız
herkese merhabalar güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
benim bugün tansiyonum düşük biraz başım çok ağrıyo ama kızımın maşallahı var tekmeleyip duruyo annesini
çiğdemcim ayrıntılın iyi geçmiş sevindim bizimde cumartesi sabahtan randevumuz var
uymarım bizimde herşey güzel çıkar :Saruboceq:
ben şimdi bi geçmişe bakıp hemen geliyorum yine
özlemcim verdiğin link süper ama seninki hangisi göremedim kiiii.
valla ben de böyle cicili bicili istiyorum bizimki de güzel ama işte herşeyini uydurmamız lazım....
herkese merhabalar güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
benim bugün tansiyonum düşük biraz başım çok ağrıyo ama kızımın maşallahı var tekmeleyip duruyo annesini
çiğdemcim ayrıntılın iyi geçmiş sevindim bizimde cumartesi sabahtan randevumuz var
uymarım bizimde herşey güzel çıkar :Saruboceq:
ben şimdi bi geçmişe bakıp hemen geliyorum yine
buluşmaya katılacaklar listesi sürekli güncellenecektir.. mayıs ayı içerisinde bir cumartesi günü olacak.. 1-8-15-22-29 mayıs önce katılacakları belirleyelim sonra tarihlerden bi tane seçelim..
1-hallisna
2-soho
3-defne25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?