Özlemcim sen nerede beğendin şeker çocuktra mı?Hangisi?Ben 3 kere gidip hepsine yarım saat baktığım için sen söyle ben bilirim :d
Özlemcim inanmıycaksın ama 2 takımın arasında kararsız kalmıştım biri de buydu bak yeminle söylüyorum bebekli takım
Aynı sitede en üst soldaki reim varya o da çiğdem işte sana dediğim denizci
Canım hiç farklı değil zaten dediğim gibi aynı olan perdesi halısı vs mesela benim aldığım yerde bu takımın mobilyası beyaz ama bazı kısımları bebek mavisi(yada pembesi) idi (alt açma yeri filan) Aynı takımı 1-2 yerde daha gördğm ama 3000tlden başlıyordu fiyatlar yani aynı modeli maskoda 2-33 mağazada bulabilirsin benim dediğim yerde benimkinden daha uygundu fiyatı 300-400tl civarı daha azdı yanlış hatırlamıyorsam
onu da ben alayım ozaman canım kaydirigubbakcemile3 şimdi daha da sindi içime.. mobilyası falan nasıldı canım?? beyaz değil mi arada böle ağaç desenleri falan görüyorum ama çok farklı mı resimde görünenden...
Ne mahsuru tatlım onun resmi yok ama dur bir araştırıyım
Yatağı buldum http://www.masko.com.tr/magazalar/urun_detay/kelebek_22_03_10_302
Tatlım bu site harika ya!Teşekkürler paylaştığın için,bebişlerimizin odalarına çok güzel fikirler verdi...Mucuks...
Valla ben herşeyi içinde 2250ye aldım bu daha da uygundu canım git çataçat pazarlık et cibinliği filan herşey içinde 2000e bıraksın valla de arkadaşım almış 27sinde teslim edecekmişsiniz esenkentte oturuyor de valla önce benimkinin fiyatını sor sonra onun fiyatını sonra deki ark. bunu bu fiyata almış şimdi de beni yolladı diye
Sağol çiğdemcim içim rahatladı valla başkalarının da beğendiğini görmek çok rahatlatıyor insanı daha güzelleri senin oğluşuna işallah gemili bir takım vardı erkek için ben de onu beğenmiştim gördün mü? hemen benimkinin sağında. Bu arada tam detaylı okuyamadım sen ne yapmaya karar verdin?Bulabildin mi bir şeyler?İşlerim yoğun kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?