2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim sen nerede beğendin şeker çocuktra mı?Hangisi?Ben 3 kere gidip hepsine yarım saat baktığım için sen söyle ben bilirim :d

canım ben gitmedim daha ama oranın mağazalarına netten bakıyorum şimdilik... Bebishroom diye bir yer varmış... hatta durun beğendiğim odanın linkini göndereyim size.. :)) bakın bakalım beğenecek misiniz? Allah kısmet ederse ve daha çok beğendiğim bişi olmazsa bu takımı alacağım.

http://www.bebishroom.com/tr/index.php?page=product&cat=3&designID=49&productID=237

takımın adı GAMA... çiğdemcim benimkinin bir de erkek için mavi olanını yeni koydular siteye sen de ona bak istersen :)))

Hayatım önemli olan uyku seti. Yani mobilyayı aldın diyelim başka yerden de uyku setini beğendin zaten halılar filan uyku setine göre aynı baskıdan yapılıyor. Ben çiçkeli beğendim hepsi çiçekli olacak yani mobilya ile pek ilgili değil

Özlemcim inanmıycaksın ama 2 takımın arasında kararsız kalmıştım biri de buydu bak yeminle söylüyorum bebekli takım

Özlemcim inanmıycaksın ama 2 takımın arasında kararsız kalmıştım biri de buydu bak yeminle söylüyorum bebekli takım

onu da ben alayım ozaman canım kaydirigubbakcemile3 şimdi daha da sindi içime.. mobilyası falan nasıldı canım?? beyaz değil mi arada böle ağaç desenleri falan görüyorum ama çok farklı mı resimde görünenden...

Aynı sitede en üst soldaki reim varya o da çiğdem işte sana dediğim denizci

ama Didem senin odanın resmi gok mu yaa ben de çok merak ettimm :))) seninki daha güzelse ondan alayım ben de :))) bir mahsuru olmaz değil mi? sen bunu da çok beğendiğine göre sanırsam zevklerimiz aynı :))

Canım hiç farklı değil zaten dediğim gibi aynı olan perdesi halısı vs mesela benim aldığım yerde bu takımın mobilyası beyaz ama bazı kısımları bebek mavisi(yada pembesi) idi (alt açma yeri filan) Aynı takımı 1-2 yerde daha gördğm ama 3000tlden başlıyordu fiyatlar yani aynı modeli maskoda 2-33 mağazada bulabilirsin benim dediğim yerde benimkinden daha uygundu fiyatı 300-400tl civarı daha azdı yanlış hatırlamıyorsam

ben sade beyaz istiyorum ilerde de kullanabilmesi için. bu arada gördüm bebek odaları güzel tatlı tatlı iyi günlerde kullansın bebişler

canım bu bebisroom da da peşin 2600 taksitle 2900 dedi... gezer uygununu buluruz artık ne yapalım :)) valla extra masraf yaptırmıyorum kocişe para harcanmasın da peşin alalım diye :))) bunu alayım dimi ozaman ben :))) sen de öle dedin ya daha emin olarak gidicem direkt buna bakıcam ilk :)

Tatlım bu site harika ya!Teşekkürler paylaştığın için,bebişlerimizin odalarına çok güzel fikirler verdi...Mucuks...

Valla ben herşeyi içinde 2250ye aldım bu daha da uygundu canım git çataçat pazarlık et cibinliği filan herşey içinde 2000e bıraksın valla de arkadaşım almış 27sinde teslim edecekmişsiniz esenkentte oturuyor de valla önce benimkinin fiyatını sor sonra onun fiyatını sonra deki ark. bunu bu fiyata almış şimdi de beni yolladı diye

Tatlım bu site harika ya!Teşekkürler paylaştığın için,bebişlerimizin odalarına çok güzel fikirler verdi...Mucuks...

rica ederim canım... sizlere yardımcı olabilmek çok güzel :))) hepimiz kararsıızız çünkü biliorum bana da biri göstermişti :)))

Size ne anlatacağım şimdi: bir yerde (bu site miydi hatırlayamıyorum) bir şey okumuştum: sırtüstü yatmanın zararlarından biri de bebeğin alanın dar olması nedeniyle kordonu (Allah muhafaza) boynuna dolanabilirmiş. Ben bu bilgiyi boş bulunup kocama söyledim. "Artık sırt üstü yatamam, bebeğin kordonu boynuna dolanabilirmiş" dedim.
Gece yatıyoruz (zaten o yatağın uykudan başka işlevi kalmadı); (hangi tarafa yatarsam yatayım, uyandığımda kendimi hep sırtüstü bulurum), beni adam bir dürttü "sırt üstü yatıyorsun, başka tarafa yat" dedi. "Hıı" deyip soluma döndüm. Bacağım ağrımış yatmaktan, iki dk sırtüstü yatıp dinlendireceğim bacaklarımı; anam adam kurulmuş gibi (nasıl hissettiyse) uyandı; "pisi sırtüstü yatmasana" dedi. Ben de "bacağım fena ağrıdı,2dk sonra yana döneceğim" dedim. 5dk olmamıştır sanmam, yine dürttü beni "değiştirsene yönünü" dedi :roflol: :roflol: Allah'ım aldık başımıza belayı...

merak etme sen olmadı annemi götürürüm o da çok fenadır :)))

Didemcim vallahi dedim ki bu takımın böyle böceklisi ve aynısının mavilisi olsa düşünürdüm almayı heralde falan dedim çünkü herşeyiyle o kadar tatlı duruyordu ki bir tane daha gördüm ama hangi mağazaydı hatırlamıyorum şimdi yine kızbebiş içindi pisiler vardı üstünde tokalı mokalı kız odasıydı belli adam dedi hatta size de erkek olanını yapalım dedi ama biz görmeden alamayız dedik. en güzeller ikisiydi birisi senin aldığın takım ve ikinci gördüğümdü biz çok yer gezdik maskoda bide emin ol senin beğendiğinden daha güzeli yoktu diğer mağazalarda iki oldu gidiyoruz ama saatlerimizi geçirdik maskoda...çok baktık çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…