:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:a.s.
şehirdışından servis mi ayarlasam acep:)
biz iyiyiz canım... büyüyoruz.. sizleri takip ediyoruz..
ağustos gelsin sağlıkla kucağımıza alalım artık diye özlemle bekliyoruz:) boshayallersmile
[/QUOTE
servıs fıkrı superde bu aydan sonra bızlere yolda yasak :) ıyı canım buyusun kuzucuk bende 4 boyutluya gıttım cok sekerdı agzını dılını cıkartıyor elını emıyor bayıldım ya :) bebıs arabasını aldık park yatakta aldım benım odamda o durcak kendı odasına besıkte aldırdım annemlere abartıgımı soyluyorlar ama herseyı ona almak ıstıyorum artık kendımden cok onu dusunuyorum nasıl rahat eder hangısı ıyıdır falan esımde oo bızım hanım moda gırdı hemen dıyor :)
slm canım bısey sorcam sen kraftın 504 oyun parkını almısmıydın ???ben aldım sankı parcası eksık gıbı netten baktıgım gıbı degılde onu sorcaktım
kızlar bende ekledim bakabilirsiniz
yok canım ben aldım..ben burada oyun parkını alan bir arkadaşıda hatırlayamadım.. başka bir yerden mi okudun acaba? ben de bir bakayım nete bekle az...
şehirdışından servis mi ayarlasam acep:)
biz iyiyiz canım... büyüyoruz.. sizleri takip ediyoruz..
ağustos gelsin sağlıkla kucağımıza alalım artık diye özlemle bekliyoruz:) boshayallersmile
[/QUOTE
servıs fıkrı superde bu aydan sonra bızlere yolda yasak :) ıyı canım buyusun kuzucuk bende 4 boyutluya gıttım cok sekerdı agzını dılını cıkartıyor elını emıyor bayıldım ya :) bebıs arabasını aldık park yatakta aldım benım odamda o durcak kendı odasına besıkte aldırdım annemlere abartıgımı soyluyorlar ama herseyı ona almak ıstıyorum artık kendımden cok onu dusunuyorum nasıl rahat eder hangısı ıyıdır falan esımde oo bızım hanım moda gırdı hemen dıyor :)
Güle güle kullansın canımcım ya sorma ben bu haftasonu bir şey alamadım kendimi suçlu gibi hissediyorum ama ben de yeleğini bitirdim annemde bıraktım evde çöpü yokki kuzumun. Eşyaları da gelince sermiycez perdesini filan takmıycaz uğursuzluk gelmesin hem kirlenmesin diye. Amannn az kaldı kızlar sabıralkisalkisalkis
kızlar bende ekledim bakabilirsiniz
yok canım ben aldım..ben burada oyun parkını alan bir arkadaşıda hatırlayamadım.. başka bir yerden mi okudun acaba? ben de bir bakayım nete bekle az...
Ben Kraftın oyun parkını almıştım, benden mi bahsediyorsunuz??
lmaz:
canım sen park yatak aldın demiii??? ben unutmuşumm onun oyun parkı olduğunu... Onatcım Çiğdeme sor... o almıştı doğru.. ama siz kurdunuz mu ki tatlım onu?
Ben Kraftın oyun parkını almıştım, benden mi bahsediyorsunuz??
4 kişi zor oldu, ama kurmayı başardık kaydirigubbakcemile3 , n'oldu ki??
şeker maşallahhh yavruşunaaaaa...[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?