2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiçççç gelemem... aman siz istanbulda toplanın bende sırnak toplantısı yaparım kendı kendim toplanırım :):):)

Aspirin ay beşiğin gelmiş çok güzel canım güle güle büyüsün içinde işallah bambu beşiklerden değil mi o. Ben de onlardan aldım ama üstü beyaz değil kırmızılı kahverengili ayıcıklı seninkine de bayıldım tatlım

slm canım bısey sorcam sen kraftın 504 oyun parkını almısmıydın ???ben aldım sankı parcası eksık gıbı netten baktıgım gıbı degılde onu sorcaktım

yok canım ben almadım..ben burada oyun parkını alan bir arkadaşıda hatırlayamadım.. başka bir yerden mi okudun acaba? ben de bir bakayım nete bekle az...

Son düzenleme:
benimkini annem yapmış valla henüz gelmiş bi şey yok yapmış sonra kaldırmış artık bende doğumdan 10 gün önce görücem canlı canlı :))

yok canım ben aldım..ben burada oyun parkını alan bir arkadaşıda hatırlayamadım.. başka bir yerden mi okudun acaba? ben de bir bakayım nete bekle az...

Ben Kraftın oyun parkını almıştım, benden mi bahsediyorsunuz??

teşekkür ederiz teyzeleri yolladıkça resimleri bende size gönderirim bunlarıda bi ton ısrardan sonra yolladı neyse artık napalım.

serdem ne zamana kadar uğursuzluk ama sizin şimdi odanız gelmiyor mu? valla bizde 3 ay derler hani riskli zaman diye tabi sonrada belli olmaz aman allah korusun rabbim göstermisin öyle bi acı

yok canım ben aldım..ben burada oyun parkını alan bir arkadaşıda hatırlayamadım.. başka bir yerden mi okudun acaba? ben de bir bakayım nete bekle az...

alan bırı vardı ama unuttum kımın aldıgını :) ben abarttım bıraz hem cılekten buyuyen besık takımını aldırdım hemde oyun park yataktan bızım karsı komsu yakında sen sepet besıkte alrsn onuda apartmana koy dıyor :):):):):):dance:

lmaz:

canım sen park yatak aldın demiii??? ben unutmuşumm onun oyun parkı olduğunu... Onatcım Çiğdeme sor... o almıştı doğru.. ama siz kurdunuz mu ki tatlım onu?

4 kişi zor oldu, ama kurmayı başardık kaydirigubbakcemile3 , n'oldu ki??

Ben Kraftın oyun parkını almıştım, benden mi bahsediyorsunuz??

evet sendın seker ozman :) bende aldımda ya yanında ınternettekının boyle goz gıbı bıseyı var ben mavı grı aldım bazılarındada o yok ben bunu kayserıden aldım mecbur kurdumkı eksık bısey varmı dıye kontrol amaclı sen acmadınmı daha?

Kıslaarr ben buradan ne göbişleri görebiliom ne aldıklarınızı yorum yapamıom kusura bakmayın olur mu?? mafoldumben

4 kişi zor oldu, ama kurmayı başardık kaydirigubbakcemile3 , n'oldu ki??

canım dunde esımle cok ugrastık meger ortasında bısey varmı onu cekınce oturuyormus kolları :) sonunda bulduk oglen eksık parca var zannedıyorumda ben onu sorcaktm sana senınkının yanında bardaklık gıbı bısey varmı
?

şeker maşallahhh yavruşunaaaaa...
ama resimlerini istiyorummm.. ekleyemezsen yolla bana ben eklerim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…