2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yeşil takıma bayıldım ama arabasıda cok güzelll yakıyoooooooooooo

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun şekercim. Teşekkür ederim, atlattık şükür ki. Senin de güzel haberlerini alacağız hayırlısı ile. Darısı herkesin başına...

bende gelmek isterim kızlarrr tabi kocişe sorarım sonrada yer ve tarih önemli tabi başkanım benide ekleye bilirsin bu aralar pek giremiyorum kesin birşey olursa banada haber verin

buluşmaya katılacaklar listesi sürekli güncellenecektir.. mayıs ayı içerisinde bir cumartesi günü olacak.. 1-8-15-22-29 mayıs önce katılacakları belirleyelim sonra tarihlerden bi tane seçelim..
1-hallisna
2-soho
3-defne25
4-BEBEGIMMMMMM
5-herwood
6-serdemm

Son düzenleme:
hoşgeldiiiiin...

hoşbulduk cnm aldıkların çok güzel
hele arabası kırmızı kırmızı

Hoşgeldiinn Meralciimm :))) umarım iyi sonuçlar getirirsin bize :))

hoşbulduk özlemcim inş. bende iyi sonuçlarla gelirim

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun şekercim. Teşekkür ederim, atlattık şükür ki. Senin de güzel haberlerini alacağız hayırlısı ile. Darısı herkesin başına...

evet çiğdemcim şimdi dıra bize geldi senden sonra umarım hepimiz güzel heberlerle geliriz

ay çok güzel ciciler güle güle kullansın durun bende özendim kendi yaptığım bi şey yok ama ananesinin yaptıklarını ekliyeyim bende sadece foto olarak görüyorum :))

Ya beni neden yazmadın ben de tarih belli olsun kocişe söyliycem. Küstüm işte istemiyormusunuz beni

Güle güle kullansın doruk bebek ben en çok oyuncağını beğendim balıklı ne kadar güzel. Battaniyesi de çok ttatlı ay hepsi güzel maşallah

bende ıstanbulda olsaydım gelırdım nasılsın canım ne var neyok bebısın nasıl ?

çok guzel cıcısler doruk bebek gulerek kullansın saglıklıca doguo gıymeyı nasıp etsın allah:)

canım linke tıklayınca gördüğün ilk takım gama yazıyor... nasıl göndersem ki? mavilisi de var...

slm canım bısey sorcam sen kraftın 504 oyun parkını almısmıydın ???ben aldım sankı parcası eksık gıbı netten baktıgım gıbı degılde onu sorcaktım

bende ıstanbulda olsaydım gelırdım nasılsın canım ne var neyok bebısın nasıl ?
şehirdışından servis mi ayarlasam acep:)
biz iyiyiz canım... büyüyoruz.. sizleri takip ediyoruz..
ağustos gelsin sağlıkla kucağımıza alalım artık diye özlemle bekliyoruz:) boshayallersmile

çisem oğluşunun cicileri pek güzelmişş. heveslendim vakit bulursam bende en kısa zamanda eklicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…