şeker maşallahhh yavruşunaaaaa...
ama resimlerini istiyorummm.. ekleyemezsen yolla bana ben eklerim ok
evet sendın seker ozman :) bende aldımda ya yanında ınternettekının boyle goz gıbı bıseyı var ben mavı grı aldım bazılarındada o yok ben bunu kayserıden aldım mecbur kurdumkı eksık bısey varmı dıye kontrol amaclı sen acmadınmı daha?
Kurduk, bizden eksik birşey çıkmadı. Göz gibi birşey neresinde var?
Benim aldığım bu park yatak.
canım dunde esımle cok ugrastık meger ortasında bısey varmı onu cekınce oturuyormus kolları :) sonunda bulduk oglen eksık parca var zannedıyorumda ben onu sorcaktm sana senınkının yanında bardaklık gıbı bısey varmı
?
kızlar ben çıkıyorum başımın ağrısı hiç geçmedi en iyisi ben biraz uzanayım
hem daha evde işlerim var bulaşık mak. boşaltılcak yemek yapılcak
offff hepsi beni bekliyo :umursamaz:
sonra görüşmek üzere
canım benım saol resmıde zahmet ettın ekledın bak su ucta 3 tane bardak gıbı bısey varya bızde o cıkmadıo varmı sende hanı ortası fılelı kenarı bardaklıkmıdır nedır anlayamadımkı :)
Hee anladııım. Islak mendil falan koymak için yeri var ayakucunda onu diyorsun sen.
Bizden cibinlik bile çıktı. Takamadık ama duruyor işte.
Biz de, yandaki kolları birleştirememiştik kaydirigubbakcemile3 . Kapattık yatağı, önce bacaklarını ayırdık, bacakları ayrılınca "çat" diye oturdu, sonra ortasından bastırdık kurulmuş oldu. Bir daha kuramayız diye kapatmadık, naylonlarla kapladık duruyor öteki evde.
Ya ben de salona park yatak alıp koysam mı diyorum annem çüş artık yeter dedi sizce kullanışlı olmaz mı ben beşiği oda oda gezdirecek miyim
Ya ben de salona park yatak alıp koysam mı diyorum annem çüş artık yeter dedi sizce kullanışlı olmaz mı ben beşiği oda oda gezdirecek miyim
evet o bızden cıkmadı canım ya bende kaynımı yollayıp aldırcam onu :) cıbınlık falan var ama o ıslak mendıl kutusu yok muhahahahhaha bende bardaklık dıyorum saol canım bılgın ıcın bende varmı acaba yokmu dıye dusunuyordum :)
ben resim işini pek beceremiyorum başkanım düzeltmene sevindim.
annem park yatak alalım dedi ama ben spet istedim şimdi sepet sallanabiliyor hemde üstü çıkıyor port bebe gibi istediğin yere taşıyabiliyorsun bizim evde dubleks o yüzden öyle olsun istedim çünkü sürekli yukarda yatamam patlarım sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?