2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aspirincim oda gelecek ama yerleşmiycek ya benim eşimin dayısının ilk bebeği doğumda ölmüş eşime kalsa herşeyi doğumdan sonra alıcaktı ama ben durmadım aldım ama yerleştirmiyorum. 37. haftada filan herşeyi ütüleyip getirip yerleştireceğim artık buna ikna ettim canım kocişi. O yüzden hiç 1 eşya yok bizim evde oda mecbur gelecek adamlar muhafaza etmiyorlar kokusu çıksın diye erken almamız gerektyi ama perdesi filan asılmıycak ne biliyim cibinlik takılmıycak vs

asspirin maşallah bebişinin cicilerine.. sağlıkla gelsin giysin inş.. resimlerinde düzenlemeler yapacağım boyutlarında bilgin olsun ok..

Kurduk, bizden eksik birşey çıkmadı. Göz gibi birşey neresinde var?

Benim aldığım bu park yatak.

Halısnaaa
bende gelıcem ama lÜtfen mayısın son haftası olmasın kardeŞım evlenıyo benım, baŞları olsun olmaz mı

kızlar ben çıkıyorum başımın ağrısı hiç geçmedi en iyisi ben biraz uzanayım
hem daha evde işlerim var bulaşık mak. boşaltılcak yemek yapılcak
offff hepsi beni bekliyo :umursamaz:
sonra görüşmek üzere

Kurduk, bizden eksik birşey çıkmadı. Göz gibi birşey neresinde var?

Benim aldığım bu park yatak.

canım benım saol resmıde zahmet ettın ekledın bak su ucta 3 tane bardak gıbı bısey varya bızde o cıkmadı o varmı sende hanı ortası fılelı kenarı bardaklıkmıdır nedır anlayamadımkı :)

Hee anladııım. Islak mendil falan koymak için yeri var ayakucunda onu diyorsun sen.
Bizden cibinlik bile çıktı. Takamadık ama duruyor işte.
Biz de, yandaki kolları birleştirememiştik kaydirigubbakcemile3 . Kapattık yatağı, önce bacaklarını ayırdık, bacakları ayrılınca "çat" diye oturdu, sonra ortasından bastırdık kurulmuş oldu. Bir daha kuramayız diye kapatmadık, naylonlarla kapladık duruyor öteki evde.

Kıyamam canım, kendine iyi bak, kolay gelsin şekeriiimmm beniimmmm... Öpüyorum kocaman.

Onu üzerinden vakit geçmeden, nereden aldıysanız gidin isteyin; faturası varsa yanınızda götürün. Siz o parçaya da para verdiniz. Ama süreyi uzatmayın, sorun çıkartmasınlar.

Ya ben de salona park yatak alıp koysam mı diyorum annem çüş artık yeter dedi sizce kullanışlı olmaz mı ben beşiği oda oda gezdirecek miyim

buluşmaya katılacaklar listesi sürekli güncellenecektir.. mayıs ayı içerisinde bir cumartesi günü olacak.. 1-8-15-22 mayıs önce katılacakları belirleyelim sonra tarihlerden bi tane seçelim..
1-hallisna
2-soho
3-defne25
4-BEBEGIMMMMMM
5-herwood
6-serdemm
7-sersuma

29 mayıs elendi.. kalan günlerde işi olanlar yazsın lütfen..

evet o bızden cıkmadı canım ya bende kaynımı yollayıp aldırcam onu :) cıbınlık falan var ama o ıslak mendıl kutusu yok muhahahahhaha bende bardaklık dıyorum saol canım bılgın ıcın bende varmı acaba yokmu dıye dusunuyordum :)

Ya ben de salona park yatak alıp koysam mı diyorum annem çüş artık yeter dedi sizce kullanışlı olmaz mı ben beşiği oda oda gezdirecek miyim

kesınlıkle almalısın cok kullanıslıymıs kullanan arkadaslar oyle dıyor banada komsu abarttın dıyor sen yakında bıde sepet besık alırsın onuda apartmana koy deyıp dalga gecıyr ama bence alınmalı cunku ılerdede ıcınde oyun oynuyorlar ıcınden cıkmdan ben 190 aldım guzel bısey kraft tp 540

Parkyatak biraz büyük gelir diye düşünüyorum, bizimki biraz büyük çünkü. Yine de sen bilirsin canım...

Olmaz olur mu? Resimde ne gösteriyorlarsa (ya da teşhirde) hepsini vermek zorundalar. Kocan da yanında giderse daha iyi olur, hani satan kişi kocanı daha rahat tanır. Merak ettim şekerim, siz ne kadara aldınız parkyatağı?

ben resim işini pek beceremiyorum başkanım düzeltmene sevindim.
annem park yatak alalım dedi ama ben spet istedim şimdi sepet sallanabiliyor hemde üstü çıkıyor port bebe gibi istediğin yere taşıyabiliyorsun bizim evde dubleks o yüzden öyle olsun istedim çünkü sürekli yukarda yatamam patlarım sıkıntıdan

kıslar ben üst komsuma oturmaya gıdıyorum gorusuruz gelınce optum herkezı hoscakalınnn

bence de ascuk abartmış olursun canım :))) ben onun için stork dondolino aldım ayaklı kendi kendine sallanıyor müzikli iş yaparken falan onu ona yatırcam yanımda olsun hafif taşınabiliyor ileride de mama sandalyesi oluyor :)

Parkyatak da sallanıyor ve istediğin yere taşınabiliyor. Bizim evin de odaları arasında mesafe uzun (maşallah versay sarayında öyle uzun koridor yoktur). Ben onun için ana kucağı istiyorum, yanımda taşırım tontişimi.

Çok mantıklı özlemcim. Bu arada ya sen ne zaman izne çıkıcaksın 32 de mi 37de mi ben 35 de çıkıyım diyorum yani 37 diye konuşucam 2 hafta da yıllık izin kullanıcam böylece doğum sonrasına 13 hafta iznim oluyor süt iznimi de haftada 2 gün yani cuma ctesi şeklinde kullanırım diyorum ya da toplu daha karar vermedim sen ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…