çok haklısın tatlım..bunca zamandır kadın üzülmesin aklı bende kalmasın diye içime attım..bundan sonrada ne olursa onlara yansıtmam elimden geldiğince..bu hiç kolay değil ama mecburuz ne yazıkki..
öyle olmuyor canım ben bir defasında eşim dağınık dedim ya da öyle bişey ama kaynanam bana oğlumu şikayet etme dedi
Ya ben zaten kaç gündür eşime ara konuş annenle diyordum erteledi erteledi sonunda bana sorunca ben söylemek zorunda kaldım. Kötü demez kimse annesine haklısın tatlım ama ben ona konuşmadan diyorum "bak annene kırılmasın diye bir şey demiyorum en azından sen beni dinleyeceksin" diyip başlıyorum anlatmaya napıyım annemlere anlatsam herşeyi kinlenirler
hımm anladım canım... eşın hatalı anlatsaymıs aktıyle ansıne canım senı muhattap etmesın hıc annesının huyunu bılmıyo mu:):) senıde tanıdıgım kadarıyla hersey dılınde zaten... içinde kotuluk yok ama kayınnan tabı...
öyle olmuyor canım ben bir defasında eşim dağınık dedim ya da öyle bişey ama kaynanam bana oğlumu şikayet etme dedi
canım tulum: 8tl
-bady 1.5 tl
-patıklı pantolonlar 1tl
-battanıye 4tl
-pıjama 4 tl
-atlet-kılot 1.5 tl
-hastane çıkışıda 22 tl aldım ucuz oluncada bol bol aldım ve hepsı yuzde yuz pamuk
ya valla tatlım en azından bu dönemde bana karşı daha hassas davranmasını isterdim ya ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama çok kırıldım hep bunu ypaıyor düğün zamanı da yaptı sonra hiç 1 şey olmamış gibi davrandı şimdi hamileyim yine yapıyor ama ben de üzülüyorum
Ya valla tatlım en azından bu dönemde bana karşı daha hassas davranmasını isterdim ya ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama çok kırıldım hep bunu ypaıyor düğün zamanı da yaptı sonra hiç 1 şey olmamış gibi davrandı şimdi hamileyim yine yapıyor ama ben de üzülüyorum
cok ıyı anlıyorum canım senı ama erkekrın pek ınce dusunmesını beklememk lazım cunku dusunemıyolar... Bence sende sakınles eve gıt hıcbısey olmamsı gıbı davran bıtanem... Sonra al karsına konus... Bundan onra senı karıstırmasın kendı halletsın... Sende uzulme masalda uzulmesın... Ama erkeklr hamıleymıs aman uzulmesın dıye dusunmuyolarkı...
Ben nivea nın setini düşünüyorum alt açması da var battığı zaman hemen yıka as kumaşta değil böyle at çöpe at çöpe başa çıkılmaz ama bir yere giderken 1 paket almak ta iyi fikir...Güzel anneler günaydın. Hayırlı bir gün diliyorum cümlenize. Kızlar internette canbebenin alt açmasından buldum. 12li paket 16 tl. Sizce fiyatı nasıl?
ben kactım kızlar hepınıze hayırlı aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?