2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın tatlım..bunca zamandır kadın üzülmesin aklı bende kalmasın diye içime attım..bundan sonrada ne olursa onlara yansıtmam elimden geldiğince..bu hiç kolay değil ama mecburuz ne yazıkki..

aynen ben de başlarda bişey demiyordum içime atıyordum sonuçta eşimin annesi onu büyütmüş falan filan ama sabırda karar kalmadı artık susamam

öyle olmuyor canım ben bir defasında eşim dağınık dedim ya da öyle bişey ama kaynanam bana oğlumu şikayet etme dedi

Ay benimki de ne kocalar var sen yat kalk dua et diyor bana ben şaka yollu bile desem ciddiye alıyor şimdi ben de demiyorum

Ay şimdi de perdeci gelmiş annem yine bize gidiyor ay ne anneler var bir de bizimki gibi kanatsız melekler.

hımm anladım canım... eşın hatalı anlatsaymıs aktıyle ansıne canım senı muhattap etmesın hıc annesının huyunu bılmıyo mu:):) senıde tanıdıgım kadarıyla hersey dılınde zaten... içinde kotuluk yok ama kayınnan tabı...

Bu arada mesai bitiyor kızlar ben yavaş yavaş gidiyorum çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

Ya valla tatlım en azından bu dönemde bana karşı daha hassas davranmasını isterdim ya ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama çok kırıldım hep bunu ypaıyor düğün zamanı da yaptı sonra hiç 1 şey olmamış gibi davrandı şimdi hamileyim yine yapıyor ama ben de üzülüyorum

kızlar ben çıkıyorum..şuanda tek isteğim eve gidip uyumak..kimseyide görmek istemiyorum..inşallah eşimde geç gelir suratını görmem...desteğiniz için hepinize ayrı ayrı tşk.ederim..siz olmasanız bugün çok daha zor geçerdi..hepiniz öptüm kocaman..opuyorumnanaktan

öyle olmuyor canım ben bir defasında eşim dağınık dedim ya da öyle bişey ama kaynanam bana oğlumu şikayet etme dedi

yok tatlım... bence sız ne kayınnanıza nede eşinize bırbırlerı hakkında hıcbırsey demeyın... sız uzerınıze dusenı yapıp oturun demk ıstedıgım bu problemlerını kendılerı halletsınler.. sız sakın aralarında kopru olmayında calısmayında... bıde el kızısınız sız kotu olur cıkarsınız anlatabıldım mı???:):)

canım tulum: 8tl
-bady 1.5 tl
-patıklı pantolonlar 1tl
-battanıye 4tl
-pıjama 4 tl
-atlet-kılot 1.5 tl
-hastane çıkışıda 22 tl aldım ucuz oluncada bol bol aldım ve hepsı yuzde yuz pamuk

çok hesaplı almışssın canım güle güle kullansın bebiş

kendine dikkat yarın görüşürüz canım

cok ıyı anlıyorum canım senı ama erkekrın pek ınce dusunmesını beklememk lazım cunku dusunemıyolar... bence sende sakınles eve gıt hıcbısey olmamsı gıbı davran bıtanem... sonra al karsına konus... bundan onra senı karıstırmasın kendı halletsın... sende uzulme masalda uzulmesın... ama erkeklr hamıleymıs aman uzulmesın dıye dusunmuyolarkı...

bence de yapıları gereği odunlar

Merhaba kızlar bizgeldik ççoook yoruduk bugün yemek temislik babanemiz döndü memleketten neler almış bize
Güzel anneler günaydın. Hayırlı bir gün diliyorum cümlenize. Kızlar internette canbebenin alt açmasından buldum. 12li paket 16 tl. Sizce fiyatı nasıl?
Ben nivea nın setini düşünüyorum alt açması da var battığı zaman hemen yıka as kumaşta değil böyle at çöpe at çöpe başa çıkılmaz ama bir yere giderken 1 paket almak ta iyi fikir...
ben kactım kızlar hepınıze hayırlı aksamlar

İyi akşamlar....

Günaydın kızlar,

Dün akşam eşimle konuştuk bayağı rahatladım bana destek oluyor en azından benim tarafımda. Salon perdelerime fon yaptırmıştım ya onlar gelmiş çok güzel oldular ayrıca Masal'ın perdesi de geldi bir tek fonları gelecek. Cuma da odasını boşaltıcam artık boya için. Bu arada boğazlarım müthiş ağrıyor. Limonlu çay ve ıhlamur içip duruyorum daha kimsecikler yok 1 selam veriyim dedim 1-2 saat işlerimi toparlıyım gelirim öptüm sizi

Günaydın Güzel annelr nasılsınız_?
Didemcim günaydın. Masalın odası baya bitmiş valla bravo saana canım ya. Hem çalışıyorsun hem de bir çırpıda hallediyorsun. Nerden geliyor bu enerjinin suyu? Biz daha odasına hiç başlamadık. 6.7.aydan sonra düşünüyorum. Valla aslında en güzelini sen yapıyorsun canım. ıyice ağırlaşmadan aslında kendi kendimizeyken yapmak lazım. Benim bu konularda en korktuğum şey, kayınvalidemin karışması. Kimsenin karışmasını istemiyorum yaaaa.... Hele ki o karışınca iflit oluyorum. Neyse canım, masal bebeğimiz sağlıkla yatar odasında inşallah...=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…