2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ıyiki kızım oluyor benim ya valla bunları görünce korkuyorum ileride ben de yaparmıyudım geline diye. Ama bu gece konuşucam artık eşimle bu böyle olmaz bir şey yapsın beni bulaştırmasın muhatap etmesin karnım kasılıyor valla sabah beri

ve didemcim kayınvalidenle olayları okudum ve seni çok iyi anlıyorum benim ki de haftasonu beni çıldırttı şimdi anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum dediğin gibi benim de oğlum olacak ve şimdiden korkuyorum

ayy bu site beni çok rahatlatıyor ya..bende kendime acıyıp duruyodum..sadece benim başımda war sanıyodum..meğer ne çok benle aynı durumda insan varmış..benimde oğlum olcak inşallah..allah o günleri gösterirse ben oğlumun eşine sevgilisine kesinlikle böyle davranmıcam..lmaz:

ben de tüm cumartesi gecesi ve pazar sabahı eşimin ömrünü tükettip içimdeki herşeyi döktüm senin annen böyle işte aynı durumda kızkardeşine aynını yapar mıydı diye ve sordum haksızsam lütfen söyle çıtım çıkmayacak diye tek kelime edemedi haklısın dedi sonra ben de vazgeçtim kuyu cadısı yüzünden eşimin beynini yemekten

canım sakin ol ya..senin en azından eşin destek..benim durumum senden vahim..
benim eşimde annesini destekliyoo..onun büyük olması ona her lafı söyleme hakkını veriyor sanki..

aman canım sen ne gördünki benim rahmetli kayınvalide yaşasa 30 lirada vermezdi kundağa görümcede ben 1 aylık hamileyken iki kızı var onların eskilerini göndermiş bana pembeli çiçekli benim bebek erkek allahın izni ile boşver hepsi cadı bunların benim ilk bebek ben onlara inat herşeyin iyisini almaya çalışıyorum

Ne yaptı yine seninki valla ben bu sefer kararlıyım eşime konuşucam yeter ama kızarsa da kızsın ama ne yapsın etsin o kadın bir daha beni aramasın bu konu için. Şimdi sakın 1 şey deme dedim eve gidince de ara anneni konuş ama tembşhle sakın beni arayıp 1 şey söylemesin kaldıramam diycem. Çünkü şimdi biliyorum ben onla konuşmadan arar söylenir o zaman kaynanam beni arar neden öyle dedin diye işler iyice kötüye sarar sinirlerim kalkar

yok hayatım mümkün mü yalnız olman anlatsam destan olur diyorum ya ben KUYU CADISI diyorum benimkine

Aynen canım adam haklısın diiyor ne desin o da üzülüyordur kim ister o yüzden onu üzmemek için susuyordum ama bu sefer bilsin. Geçen seferden beri en azından hamileliğim boyunca bize gelmemeesini sağladı(davet etmedi) yine 1 önlem alır

canım sakin ol ya..senin en azından eşin destek..benim durumum senden vahim..
benim eşimde annesini destekliyoo..onun büyük olması ona her lafı söyleme hakkını veriyor sanki..

Ya aynılar da benimki hamileliğimin işlk aylarında kaynanam gelince bana hak verdi iyice ileri gidip beni annemden kıskanmıştı ya(anlatmıştım size) o zamandan beri haklısın diyor.

Sorma ya eski bol kazağını getirdi bana hamilesin giy diye ben de eşime gösterdim her yeri tüylenmiş annen bunu layık gördü diye eşim de iade etti annesine kibarca

Seyme hoşgeldin tatlım neler aldın kuzuya koy da bakalım 1 saate çıkıcam hem kafamız dağılsın

ben dün izinliydim öğlen yanıma geldi..evin düzeninden bebeğime aldıklarımdan kilolarımdan temizliğimden herşeyime burnunu soktu..çıldırcaktım sabır çekip durdum..akşam eşime anlattım sende fırsat vermeseydin bunlara dikkat etseydin temizliğe kilona falan demezmi..tüm akşam birbirimize girdik..sonrasında ağlama krizine girerek uykuya dalmışım.gözlerim hala şiş..:çok üzgünüm::

walla ben artık susmuyorum benim gördüklerimi o da görsün farkında olmadığı birşey varsa da gözünden kaçmasın diye ama biliyorum ki benim kocam melek gibidir annesini de üzemez bana da kıyamaz arada kalıyor söylüyorum ama düşününce ona da üzülüyorum

Gülayla tatlım senin kocişe sopa lazım. Sen de nazlan biraz hazır hamilesin ağla zırla valla bu ara ne yapabiliyorsan kullan tatlım. Aaaa çok kızdım kime ne senin kilondan(eşin hariç) temizliğinden(eşin hariç) ya geçen gün annem dedi ev toz olmuş kadını bekleme toz al artık ayz diye valla alamam anne kim istiyorsa laf etsin biz yaşıyoruz bu evde gayette memnunuz dedim kayınvalidem dese krize girerdim çok haklısın.

Aslıcım ilk sayfaya bakarsan görürsün tatlım mayıs ayında 1 c.tesi buluiucaz ist. avr. yakasında ama yer kesin değil kararlaştıracağız işallah sen de gelebilirsin

Kiloya gelince bizimki de her dr. kontrolünden sonra eee kaç kilo almışsın diyor ona neyse sonra da aman çok alma veremezsin dedi 1 kere o öyle diyince başladım ağlamaya eim de çok kızdı neden öyle diyorsun karıma sana ne ben onu her haliyle beğeniyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…