ve didemcim kayınvalidenle olayları okudum ve seni çok iyi anlıyorum benim ki de haftasonu beni çıldırttı şimdi anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum dediğin gibi benim de oğlum olacak ve şimdiden korkuyorum
İyiki kızım oluyor benim ya valla bunları görünce korkuyorum ileride ben de yaparmıyudım geline diye. Ama bu gece konuşucam artık eşimle bu böyle olmaz bir şey yapsın beni bulaştırmasın muhatap etmesin karnım kasılıyor valla sabah beri
Yok ya nedense oğlan doğurunca bunlar 1 şey yaptım sanıp tüm hayatlarına müdahale etmeye kalkıyorlar pısırık oğulları da her ne kadar cevap verseler de aaa demiyorlar biz cadı kızların anneleri de garip ne kızlara laf geçiyor ne oğlanlara
slm kızlar biz geldik oğlumla..biraz geçmişi okudum..didemde bugün benim gibi dertli kaynana denen cadıdan:) neyse ben biraz rahatladım sabahtan beri telefonla bi sürü arkadaşıma anlattım dünkü densizliklerini..buarada eşimdende hala ses yok bu saate kadar..yapıyo, yaptığından da pişman olmuyo..bu kadarınada pes artık..hem suçlu hem güçlü:umursamaz:
ayy bu site beni çok rahatlatıyor ya..bende kendime acıyıp duruyodum..sadece benim başımda war sanıyodum..meğer ne çok benle aynı durumda insan varmış..benimde oğlum olcak inşallah..allah o günleri gösterirse ben oğlumun eşine sevgilisine kesinlikle böyle davranmıcam..lmaz:
ben de tüm cumartesi gecesi ve pazar sabahı eşimin ömrünü tükettip içimdeki herşeyi döktüm senin annen böyle işte aynı durumda kızkardeşine aynını yapar mıydı diye ve sordum haksızsam lütfen söyle çıtım çıkmayacak diye tek kelime edemedi haklısın dedi sonra ben de vazgeçtim kuyu cadısı yüzünden eşimin beynini yemekten
canım sakin ol ya..senin en azından eşin destek..benim durumum senden vahim..
benim eşimde annesini destekliyoo..onun büyük olması ona her lafı söyleme hakkını veriyor sanki..
aman canım sen ne gördünki benim rahmetli kayınvalide yaşasa 30 lirada vermezdi kundağa görümcede ben 1 aylık hamileyken iki kızı var onların eskilerini göndermiş bana pembeli çiçekli benim bebek erkek allahın izni ile boşver hepsi cadı bunların benim ilk bebek ben onlara inat herşeyin iyisini almaya çalışıyorum
slm kıslarrr biz geldıkkkk
Ne yaptı yine seninki valla ben bu sefer kararlıyım eşime konuşucam yeter ama kızarsa da kızsın ama ne yapsın etsin o kadın bir daha beni aramasın bu konu için. Şimdi sakın 1 şey deme dedim eve gidince de ara anneni konuş ama tembşhle sakın beni arayıp 1 şey söylemesin kaldıramam diycem. Çünkü şimdi biliyorum ben onla konuşmadan arar söylenir o zaman kaynanam beni arar neden öyle dedin diye işler iyice kötüye sarar sinirlerim kalkar
Aynen canım adam haklısın diiyor ne desin o da üzülüyordur kim ister o yüzden onu üzmemek için susuyordum ama bu sefer bilsin. Geçen seferden beri en azından hamileliğim boyunca bize gelmemeesini sağladı(davet etmedi) yine 1 önlem alır
Ya aynılar da benimki hamileliğimin işlk aylarında kaynanam gelince bana hak verdi iyice ileri gidip beni annemden kıskanmıştı ya(anlatmıştım size) o zamandan beri haklısın diyor.
Sorma ya eski bol kazağını getirdi bana hamilesin giy diye ben de eşime gösterdim her yeri tüylenmiş annen bunu layık gördü diye eşim de iade etti annesine kibarca
yok hayatım mümkün mü yalnız olman anlatsam destan olur diyorum ya ben KUYU CADISI diyorum benimkine
Aslıcım buluşmaya gelmiyormusun?
:roflol::roflol:kuyu cadısı bizimkine az kalır..o o kadar sevimli değil neyazıkki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?