- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN, HAFTASONUNDAN BERİ FENA HASTAYIM, BOĞAZLARIM YANMAYA BAŞLADI ÖNCE, DAHA SONRA İNANILMAZ Bİ HALSİZLİK VE BAŞ DÖNMESİ OLDU, SABAH 6 DA KALKICAM İŞE GİDİCEM. AMA SABAH (Pazartesi) 4 GİBİ UYANDIM.."EŞİMİ UYANDIRDIM;ÇOK KÖTÜYÜM BENİ HASTANEYE GÖTÜR DEDİM. SABAHA KARŞI DAHA DA KÖTÜ OLMUŞUM. SABAH DOKTORA GİTTİM, BOĞAZLARIM AĞRIYO, ÖKSÜRÜK Bİ YANDAN, HALSİZLİK Bİ YANDAN.. DAĞILDIM RESMEN ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİ VERDİ DOKTOR. PAZARTESİ İŞE GELEMEDİM.. ŞUAN IHLAMUR,LİMON İÇİYORUM UMARIM İŞE YARAR. İŞLERDE YOĞUN AKSİLİK... OFF YA! HAMİŞLİĞİMİN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM YAAA
KIZLAR VAR YA KESİN KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HE kaydirigubbakcemile3 HAMİŞLİĞİMİN BAŞINDAN BERİ, NE BULANTI, NE KUSMA YANİ HAMİŞLİKLE İLGİLİ HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM NE GÜZEL DERKEN... SAĞDAN SOLDAN VÜCUDUM ATAĞA GEÇTİ :roflol:
herkeze kocaman gunaydınnnn...:)
Günaydın kızlar,
Dün akşam eşimle konuştuk bayağı rahatladım bana destek oluyor en azından benim tarafımda. Salon perdelerime fon yaptırmıştım ya onlar gelmiş çok güzel oldular ayrıca Masal'ın perdesi de geldi bir tek fonları gelecek. Cuma da odasını boşaltıcam artık boya için. Bu arada boğazlarım müthiş ağrıyor. Limonlu çay ve ıhlamur içip duruyorum daha kimsecikler yok 1 selam veriyim dedim 1-2 saat işlerimi toparlıyım gelirim öptüm sizi
Günaydın Güzel annelr nasılsınız_?
Didemcim günaydın. Masalın odası baya bitmiş valla bravo saana canım ya. Hem çalışıyorsun hem de bir çırpıda hallediyorsun. Nerden geliyor bu enerjinin suyu? Biz daha odasına hiç başlamadık. 6.7.aydan sonra düşünüyorum. Valla aslında en güzelini sen yapıyorsun canım. İyice ağırlaşmadan aslında kendi kendimizeyken yapmak lazım. Benim bu konularda en korktuğum şey, kayınvalidemin karışması. Kimsenin karışmasını istemiyorum yaaaa.... Hele ki o karışınca iflit oluyorum. Neyse canım, masal bebeğimiz sağlıkla yatar odasında inşallah...=)
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN, HAFTASONUNDAN BERİ FENA HASTAYIM, BOĞAZLARIM YANMAYA BAŞLADI ÖNCE, DAHA SONRA İNANILMAZ Bİ HALSİZLİK VE BAŞ DÖNMESİ OLDU, SABAH 6 DA KALKICAM İŞE GİDİCEM. AMA SABAH (Pazartesi) 4 GİBİ UYANDIM.."EŞİMİ UYANDIRDIM;ÇOK KÖTÜYÜM BENİ HASTANEYE GÖTÜR DEDİM. SABAHA KARŞI DAHA DA KÖTÜ OLMUŞUM. SABAH DOKTORA GİTTİM, BOĞAZLARIM AĞRIYO, ÖKSÜRÜK Bİ YANDAN, HALSİZLİK Bİ YANDAN.. DAĞILDIM RESMEN ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİ VERDİ DOKTOR. PAZARTESİ İŞE GELEMEDİM.. ŞUAN IHLAMUR,LİMON İÇİYORUM UMARIM İŞE YARAR. İŞLERDE YOĞUN AKSİLİK... OFF YA! HAMİŞLİĞİMİN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM YAAA
KIZLAR VAR YA KESİN KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HE kaydirigubbakcemile3 HAMİŞLİĞİMİN BAŞINDAN BERİ, NE BULANTI, NE KUSMA YANİ HAMİŞLİKLE İLGİLİ HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM NE GÜZEL DERKEN... SAĞDAN SOLDAN VÜCUDUM ATAĞA GEÇTİ :roflol:
Günaydın cnm nasılsın?:lepi:
herkese günaydııııııııııııııın...
kızlar yaa çok keyifsizim bu sabah,evde çok sıkıldım dışarı çıkamıyorum.havada bulutlu off yaaa...
nolur ki bugün biraz dışarı çıksam bişi olur mu acaba?
günaydın kıslar nasılsınız
ben dün doktora gittim bebeğimin kız olduğu kesinleşti:)))
fakat çok kısa baktığı için benimde moralim bozuldu başka bi hastaneye gittim ordan ayrıntılı ultrason için gün aldım:) haftaya perşembe saat 16:30 da olucak
bu arada doktorlar muayene olmadan ayrıntılı ultrason günü alamayacağımı sölediler bende muayene oldum muayene esnasında da 3 lü testi yaptırıp yaptırmadığımı sordular bende dedim diğer doktorum gerek görmedi nasıl yani falan dedi doktor olmaz dedi yapılcak zaten 20.haftandasın geç bile kalmışsın dedi neyse ultrasona girdim ölçünleri yaptılar bide kan verdim cuma öğleden sonra 13:3 tada 3 lü test sonuçlarını alıcam
bakalım azcık kafam karışık ama hayırlısı Allah tan
dün sabahtanda aşımı oldum:)
gurbet çok geçmiş olsun canım,bende atlattım sayılır aynı durumu am hala tam geçmedi(
didemcim çok dikkat et kendine canım bi yakaldımı fena zorluyo inş. geri çevirrisin canım...
angelcim ooh bebişi görmüşsün herşey yolunda ne güzel,bi kızımız daha oldu :))
demetcim sanada günaydın tatlım...:)
şeyma bekliyoruz resimleri şimdi bakcam bakalım koydun mu :))
veeeeeeeee öpüyorummmm her bir yavruyu opuyorumnanaktan
herkese günaydın...
olmaz canım nolcak bakkala gıt gel aclırsın o bıle yeeter ınsana... gunaydın bu arada:):)
ohhh kızıma arkadas gelıyo ne guzellllkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 cok sevındım canım.. allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns...ınsallah hayırlı sonuclar alırsın tatlım
gurbet çok geçmiş olsun canım,bende atlattım sayılır aynı durumu am hala tam geçmedi(
didemcim çok dikkat et kendine canım bi yakaldımı fena zorluyo inş. geri çevirrisin canım...
angelcim ooh bebişi görmüşsün herşey yolunda ne güzel,bi kızımız daha oldu :))
demetcim sanada günaydın tatlım...:)
şeyma bekliyoruz resimleri şimdi bakcam bakalım koydun mu :))
veeeeeeeee öpüyorummmm her bir yavruyu opuyorumnanaktan
herkese günaydın...
şeymacım ben göremiyorummm...
inşallah herşey yolundadır canım
bakalım hayırlısı
sen nasılsın,bu arada dün meleğime bornoz takımı aldım:) aynı seninki gibi minicik terlikleri var görsen yersin :)
günaydınopuyorumnanaktan
sabah yine uyuz gibi uyandım.kahvaltımı yaparken bebişim tekmeledi..anaaaammm bi mutlu olsum warya ne uyuzluk kaldı ne bişey..bu arada ilk kez bu kadar sert bi tekme yedim..onun tekme atan heryerini yeriiim bennkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?