2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya didemcim 6.7.aydan sonra dedim ama senin zaten 6 bitmiş maşallah canım. Zamanıdır doğru =)

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN, HAFTASONUNDAN BERİ FENA HASTAYIM, BOĞAZLARIM YANMAYA BAŞLADI ÖNCE, DAHA SONRA İNANILMAZ Bİ HALSİZLİK VE BAŞ DÖNMESİ OLDU, SABAH 6 DA KALKICAM İŞE GİDİCEM. AMA SABAH (Pazartesi) 4 GİBİ UYANDIM.."EŞİMİ UYANDIRDIM;ÇOK KÖTÜYÜM BENİ HASTANEYE GÖTÜR DEDİM. SABAHA KARŞI DAHA DA KÖTÜ OLMUŞUM. SABAH DOKTORA GİTTİM, BOĞAZLARIM AĞRIYO, ÖKSÜRÜK Bİ YANDAN, HALSİZLİK Bİ YANDAN.. DAĞILDIM RESMEN ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİ VERDİ DOKTOR. PAZARTESİ İŞE GELEMEDİM.. ŞUAN IHLAMUR,LİMON İÇİYORUM UMARIM İŞE YARAR. İŞLERDE YOĞUN AKSİLİK... OFF YA! HAMİŞLİĞİMİN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM YAAA

KIZLAR VAR YA KESİN KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HE kaydirigubbakcemile3 HAMİŞLİĞİMİN BAŞINDAN BERİ, NE BULANTI, NE KUSMA YANİ HAMİŞLİKLE İLGİLİ HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM NE GÜZEL DERKEN... SAĞDAN SOLDAN VÜCUDUM ATAĞA GEÇTİ :roflol:

Canım günaydın,

çok çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Havalar tam hastalık havası. :teselli:

gunaydın canım gecmıs olsun ... bebişin odasınıda halledıyosun ne guzel... ınana nası bı odanız olcak merakla beklıyorum bıtanem... :):)

Gunaydın canım... ınsallah kenıd zevkıne gore olur odanız... bende kımse karısmasın dıye ınan kı alısverısını kendı kafama gore yapıyorum... annem onu alma sunu alma ben alırım falan dıyo en sonunda konustum annemle benım ılk evladım edım o yuzden keyfını cıkarıyorum sen kendı zevkıne gore al hazırla bıze suprız olsun dedım oda olur tamam dedı... o yuzden kendım takılıyorum alısverıs konusunda oyle

gecmıs olsun canım... tam hastalık havası bu havalar dısarısı sıcak bınalar daha buz gıbı dıkkat edın kendınıze

herkese günaydııııııııııııııın...

kızlar yaa çok keyifsizim bu sabah,evde çok sıkıldım dışarı çıkamıyorum.havada bulutlu off yaaa...
nolur ki bugün biraz dışarı çıksam bişi olur mu acaba?

günaydın kıslar nasılsınız
ben dün doktora gittim bebeğimin kız olduğu kesinleşti:)))
fakat çok kısa baktığı için benimde moralim bozuldu başka bi hastaneye gittim ordan ayrıntılı ultrason için gün aldım:) haftaya perşembe saat 16:30 da olucak
bu arada doktorlar muayene olmadan ayrıntılı ultrason günü alamayacağımı sölediler bende muayene oldum muayene esnasında da 3 lü testi yaptırıp yaptırmadığımı sordular bende dedim diğer doktorum gerek görmedi nasıl yani falan dedi doktor olmaz dedi yapılcak zaten 20.haftandasın geç bile kalmışsın dedi neyse ultrasona girdim ölçünleri yaptılar bide kan verdim cuma öğleden sonra 13:3 tada 3 lü test sonuçlarını alıcam
bakalım azcık kafam karışık ama hayırlısı Allah tan
dün sabahtanda aşımı oldum:)

Günaydın cnm nasılsın?:lepi:

ıyıyım datlısım cok sukur... bebişimin cicilerının fotolarını cektım eklıcem sımdı... ayyy bı aglayasım geldı dıdem varya gıysılere dokndukca.. nası ıcım bı tuaf oldu... sen nasılsın fıstıgımmm

olmaz canım nolcak bakkala gıt gel aclırsın o bıle yeeter ınsana... gunaydın bu arada:):)

ohhh kızıma arkadas gelıyo ne guzellllkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 cok sevındım canım.. allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns...ınsallah hayırlı sonuclar alırsın tatlım

gurbet çok geçmiş olsun canım,bende atlattım sayılır aynı durumu am hala tam geçmedi (

didemcim çok dikkat et kendine canım bi yakaldımı fena zorluyo inş. geri çevirrisin canım...

angelcim ooh bebişi görmüşsün herşey yolunda ne güzel,bi kızımız daha oldu :))

demetcim sanada günaydın tatlım...:)

şeyma bekliyoruz resimleri şimdi bakcam bakalım koydun mu :))

veeeeeeeee öpüyorummmm her bir yavruyu opuyorumnanaktan

Kıslar benim yatmam lazım. saat 13'de hastaneye gideceğiz annelik eğitimim için. Yatmazsam gidemeyeceğim. Hepiniz kendinize iyi bakın. Öpüyorumm..

koydum tatlım şimdi:)

herkese günaydın...

gunaydın canım hosgeldın

inşallah herşey yolundadır canım
bakalım hayırlısı

sen nasılsın,bu arada dün meleğime bornoz takımı aldım:) aynı seninki gibi minicik terlikleri var görsen yersin :)

günaydın yasemencim nasılsın canım
herşey yolunda gibi ama bakalım 1 haftaya kesinleşcek inşallah

herkese günaydın...

günaydınŞeniz

şeymacım ben göremiyorummm...

tatlım bılmıyorum bende gorunuyo..

inşallah herşey yolundadır canım
bakalım hayırlısı

sen nasılsın,bu arada dün meleğime bornoz takımı aldım:) aynı seninki gibi minicik terlikleri var görsen yersin :)

oyyy kuzum yerım ben onları... gule gule kullansın tatlım ıns... bende ıyıyım canım ıste bıldıgın gıbı ye iç yat baska bısı yok... dogum için gun sayıyorum oyle bakalım hayırlıısyla bı dogsalardı sıpacıklar...:)

günaydınopuyorumnanaktan
sabah yine uyuz gibi uyandım.kahvaltımı yaparken bebişim tekmeledi..anaaaammm bi mutlu olsum warya ne uyuzluk kaldı ne bişey..bu arada ilk kez bu kadar sert bi tekme yedim..onun tekme atan heryerini yeriiim bennkaydirigubbakcemile3

günaydın canımmm... hehe el kadar sıpalar tekmelıyolar bızı:):) ama bu bıle nası bı mutluluk demı canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…