2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla Didem haklı benim kayınvalidem bu kadarına cesaret edemez sen de lütfen ağırlığını koy hamile hamile üzdürme kendini

Evet haklıyım kız valla senin kocişi sen yolla bu topiğe de cadılık neymiş gösterelim biz ona

Seyme hoşgeldin tatlım neler aldın kuzuya koy da bakalım 1 saate çıkıcam hem kafamız dağılsın

canımmmm hosbulduk ınsallah yarın koyayım olur mu canım... ınan okadar cok yoruldum kı foto cekcek bıle halım yok:):)

kızlar bende eşimi çok seviyorum ama çokta acımayın kocalara benim eşimin ailesi yüzünden psikolojim bozuldu koca sapasağlam olan bize oluyor

walla Didem haklı benim kayınvalidem bu kadarına cesaret edemez sen de lütfen ağırlığını koy hamile hamile üzdürme kendini

ya ne yazıkki yanımda kimse olmayınca böyle oluyor..sadece eşim kaynanam değil bütün sülalesi kendilerini hak sahibi sanıyolar benim herşeyime karışmakta..bikaç kere zıvanadan çıktım verip veriştirdim ama hiiiiç kime...onlara göre çok abartıyorum çok alınganım detaycıyım..her lafta bişey arıyorum..ama gerçek böyle değil gerçekten..5 yıldır evliyiz bu kadar zamandır kendimi anlatmaya çalışmaktan sıkıldım artık..annemler keşke yakın olsada bikaç gün gidip annemin dizinde uyusam..okadar çok ihtiyacım varki bugünlerde:gitme:

benim annede kayınvalidede rahmetli oldu canım kayınvalide görümce eltiden çok çektim vallahi güçlü olmak zorundasın onlarla başa çıkman lazımsöylenenlerin altındada kalma bence cevabını ver yoksa tepene çıkarlar

bende yalnızım bu şehirde kimsem yok ve ne kadar cası olursam olayım bazen dayanmakta güçlük çekiyorum

hımm şimdi 2 penye battanıye aldım 4 tane bady 3 tane patıklı pantolon 2 takım atlet kılot pıjama takımı tulum 10 lu hastane çıkısı vede ip battanıye için:):)

ben daha hastane çıkışı almadım ama chicodan çanta seti aldım

didemcım bak kayınvalıden knusunda sana sunu soylemek ısterım ıcınde yasamıs bırı olarak benım babamla annemın bu yuzden cok kavgasına tanık oldum cunku... hıcbır koca dunyanın en berbat annesine sahıpde olsa asla benım annem kotu demzler eşlerıne kızlar bunu asla unutmayın... burda akıllı kadını oynnıcaksınız... tatlım annen boyle şöyle deme hıc karıstırma bence sadece kayınnana dekı anne ben ogluna anlattım anlamıyo bıde sen konus... dırek kocana at topu sen nıye kotu olcan onun annesıyle tatlım kendı aralarında halletsınler...kocan ne dıcenı konuscagını bılır annesıyle ben snın yerınde olsam hıc karısmam bıle... uzldum canım ben boyle dusuncesız ınsanlar gorunce bogasım gelıyo ama sen akıllı ol bosver ana-ogul kendı cozsunler...

hımm şimdi 2 penye battanıye aldım 4 tane bady 3 tane patıklı pantolon 2 takım atlet kılot pıjama takımı tulum 10 lu hastane çıkısı vede ip battanıye için:):)

kaçar liraya aldığınıda yazbilirmisin canım mümkünse bende alıcamda

annelerimize her zman ihtiyacımız var ama biz bu kocaları severek geldik ve ailelerine de maleseffffff ki mecburuz onun için burada söylenip duralım ama annelerime yansıtırsak kötü olur toparlayamayız düşünün sizin kızınıza yapılsa kızınızı o herifin yanında bırakırmısınız yada mutsuz olmasını istermisiniz onun için biz herşeyi unuturuz ama annelerimiz unutmazzz onun için onlara iletmemekten yanayım

çok haklısın tatlım..bunca zamandır kadın üzülmesin aklı bende kalmasın diye içime attım..bundan sonrada ne olursa onlara yansıtmam elimden geldiğince..bu hiç kolay değil ama mecburuz ne yazıkki..

öyle olmuyor canım ben bir defasında eşim dağınık dedim ya da öyle bişey ama kaynanam bana oğlumu şikayet etme dedi

Canım benim üzülme sen bebişi düşün ne derlerse de ver cevabını kocişe de anlatma gitsin anlamıyorsa

Güle güle kullansın tatlım:)

Ya ben zaten kaç gündür eşime ara konuş annenle diyordum erteledi erteledi sonunda bana sorunca ben söylemek zorunda kaldım. Kötü demez kimse annesine haklısın tatlım ama ben ona konuşmadan diyorum "bak annene kırılmasın diye bir şey demiyorum en azından sen beni dinleyeceksin" diyip başlıyorum anlatmaya napıyım annemlere anlatsam herşeyi kinlenirler

Anlatmamak en iyisi ama bazen de dayanamıyroum ben eşimle olanları değil de kaynanamla olanları bazen anlatıyorum ama yumuşatarak

kaçar liraya aldığınıda yazbilirmisin canım mümkünse bende alıcamda

canım tulum: 8tl
-bady 1.5 tl
-patıklı pantolonlar 1tl
-battanıye 4tl
-pıjama 4 tl
-atlet-kılot 1.5 tl
-hastane çıkışıda 22 tl aldım ucuz oluncada bol bol aldım ve hepsı yuzde yuz pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…