2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
ben gece hiç uyuyamadım, dönüp durdum, şimdi böyleyse son aylarda biz napıcaz yaa, dönerken bile zor geliyo

Günaydın kızlar,
ben gece hiç uyuyamadım, dönüp durdum, şimdi böyleyse son aylarda biz napıcaz yaa, dönerken bile zor geliyo

ayy benimle yanı durumda olan birileri var yanii...ne uyku kaldı ne bişi yaaa,neyse bi kucağımıza alsak bebişlerimizi...

ben çıkamıyorum ama arkadaşlarım geliyo ohhhh kaydirigubbakcemile2 göbek atıcam nerdeyse :))

cnm çok sewindim senin adına.hiç üzülme bak en azından eşin senden tarafta:)
sen işlerin çoğunu halletmişsin vallahi ne kadr güzel.biz daha hiç başlamadık bile.
sadece evin eksikleri ile uğraşıyoruz şimdilik. bebişimizin gelişi bahane zaten yapılması gerek şeylerdi:))
masal bebek te sağlıkla o sewgi dolu odasında yatsın inş.

çok geçmiş olsun sana..dikkat et hastalık havası tam bu zamanlar (

Günaydın anneleer ben geldim:teytey:
geldim ama çok fazla aktif olamayacağım(
çok işim varrrrr bir dünya ütü süpürge açmam lazım
falan...ama ara ara yazarıımdelikafadulden

Günaydın anneleer ben geldim:teytey:
geldim ama çok fazla aktif olamayacağım(
çok işim varrrrr bir dünya ütü süpürge açmam lazım
falan...ama ara ara yazarıımdelikafadulden

günaydın sanada cnm
bugün çok sakin buralar,
kendini yorma çok dikkat et kolay gelsin

aranızda şeker yüklemesi yaptıran varmı arkadaslar benım bu hafta olmam lazım ama cok mıde bulandırıyormus oyle dıyorlar?

ben yaptırmadım henüz ama bende öyle duydum.aç karnına gidiyomuşsun önce kan alıp sonra sana aşırı tatlı bi su içiriyolarmış o mideni bulandırıyomuş.nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.sen ne zaman gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…