aranızda şeker yüklemesi yaptıran varmı arkadaslar benım bu hafta olmam lazım ama cok mıde bulandırıyormus oyle dıyorlar?
Günaydın anneler ve bebişler nasılsınızzz???kızlar biz iyiyiz de dün bebişlerin hareketlerini hiss etmedim.Bir şey olurmu dersiniz?
Günaydın kızlar,
ben gece hiç uyuyamadım, dönüp durdum, şimdi böyleyse son aylarda biz napıcaz yaa, dönerken bile zor geliyo
Teşekkür ederiz teyzesi.Ya hep aklım bebişlerimde ne zaman tekmeliycekler diye.
Günaydın kızlar,
Dün akşam eşimle konuştuk bayağı rahatladım bana destek oluyor en azından benim tarafımda. Salon perdelerime fon yaptırmıştım ya onlar gelmiş çok güzel oldular ayrıca Masal'ın perdesi de geldi bir tek fonları gelecek. Cuma da odasını boşaltıcam artık boya için. Bu arada boğazlarım müthiş ağrıyor. Limonlu çay ve ıhlamur içip duruyorum daha kimsecikler yok 1 selam veriyim dedim 1-2 saat işlerimi toparlıyım gelirim öptüm sizi
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN, HAFTASONUNDAN BERİ FENA HASTAYIM, BOĞAZLARIM YANMAYA BAŞLADI ÖNCE, DAHA SONRA İNANILMAZ Bİ HALSİZLİK VE BAŞ DÖNMESİ OLDU, SABAH 6 DA KALKICAM İŞE GİDİCEM. AMA SABAH (Pazartesi) 4 GİBİ UYANDIM.."EŞİMİ UYANDIRDIM;ÇOK KÖTÜYÜM BENİ HASTANEYE GÖTÜR DEDİM. SABAHA KARŞI DAHA DA KÖTÜ OLMUŞUM. SABAH DOKTORA GİTTİM, BOĞAZLARIM AĞRIYO, ÖKSÜRÜK Bİ YANDAN, HALSİZLİK Bİ YANDAN.. DAĞILDIM RESMEN ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİ VERDİ DOKTOR. PAZARTESİ İŞE GELEMEDİM.. ŞUAN IHLAMUR,LİMON İÇİYORUM UMARIM İŞE YARAR. İŞLERDE YOĞUN AKSİLİK... OFF YA! HAMİŞLİĞİMİN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM YAAA
KIZLAR VAR YA KESİN KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HE kaydirigubbakcemile3 HAMİŞLİĞİMİN BAŞINDAN BERİ, NE BULANTI, NE KUSMA YANİ HAMİŞLİKLE İLGİLİ HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM NE GÜZEL DERKEN... SAĞDAN SOLDAN VÜCUDUM ATAĞA GEÇTİ :roflol:
Günaydın anneleer ben geldim:teytey:
geldim ama çok fazla aktif olamayacağım(
çok işim varrrrr bir dünya ütü süpürge açmam lazım
falan...ama ara ara yazarıımdelikafadulden
:)): tesekkurler teyzesı... ınsanın hep alası gelıyo valla...:):) daha guzellerı sızın olsun ıns..
gnydn cnm hosgeldın nasılsın ?
aranızda şeker yüklemesi yaptıran varmı arkadaslar benım bu hafta olmam lazım ama cok mıde bulandırıyormus oyle dıyorlar?
günaydın anneleer ben geldim:teytey:
Geldim ama çok fazla aktif olamayacağım(
çok işim varrrrr bir dünya ütü süpürge açmam lazım
falan...ama ara ara yazarıımdelikafadulden
günaydın sanada cnm
bugün çok sakin buralar,
kendini yorma çok dikkat et kolay gelsin
valla yoruldum mu oturuyorum böyle de nasıl iş yapılacaksa artık:)))
valla yoruldum mu oturuyorum böyle de nasıl iş yapılacaksa artık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?