2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seymacım ben dedim bu cadı diye dün bir de alttan al diyodunuz benimki anlatılmaaz yaşanır tuttu yine menopozu

tatlım yollamadım ama şirketler var netten arastır bı ıstersen

Bir yer buldum 250tlye çekyatla baza tamam dediler. Ama ben diğer takımı da yollıycam herhalde hepsi 400-500e gider annemde çekyatla 2 tekli var onları alacağım şimdilik...Terbiyesiz kadın ya çok asabım bozuldu 1 şey yapmam lazım ama ne?

ttlım ınan mesafelı ol konusma bellı bı sure canım hamıle gelınını uzmıyecegı yere neler yapıyo gorusmebellı bı surede anlasın

Kızlar hiç şehirlerarası eşya yollayanınız oldu mu ambarla filan. Tüm oturma takımıyla bazayı yollıycam hem de acil

valla hiç bilmiyorum cnm ama baya tutar diye düşünüyorum sonuçta koca bi oturma grubu yani.
sen en iyisi mi bi ambar şirketini ara.fiyatlarını araştır derim

evet canım dün bahsetmiştin bende okumuştum , oğlunun kendine karşın böyle olmasını kabullenememiş demekki , oda acısın senden çıkartmış , inanamıyorum ya , bizlerde anne kuzusuyuz neden kaynanalar bunu düşünmek bile istemiyor , sıkma hayatım canının , eşin için de zor arada kalıyor , bir tarafta annesi , düğer tarafta da karısı .

bak didemcim bu kadınlar bize erken doğum yaptıracaklar kafana takma diyecem ama biliyorum insanın kafasını yedirtir

Valla eşime dedim bebeğime bir şey olsun önce anneni vurur sonra seni boşarım dedim. Ya ben bu lafları yiycek insan değilim. Hem 2.el eşyaları kabullendim hem de bu lafları yedim

Seymacım ben dedim bu cadı diye dün bir de alttan al diyodunuz benimki anlatılmaaz yaşanır tuttu yine menopozu

canım benim walla bu durumlarda annem de bana aman kızım sakin ol o eşinin annesi sakın sukunetini kaybetme filan der ama ben pek anne sözünü dinlemem eğer söylediğinda rahatlayacaksan hiç içinde tutma derim ben sonrasında insan daha çok sinirleniyor biriktirme söyle gitsin o üzülsün

Merhaba canım hoş geldin.Ayyy senin bu kaynana ne felaket bir kadın ya.Ya arayınca açma canım boş ver salla.Bebişine zarar ya kendini sitrese sokma..

Valla eşime dedim bebeğime bir şey olsun önce anneni vurur sonra seni boşarım dedim. Ya ben bu lafları yiycek insan değilim. Hem 2.el eşyaları kabullendim hem de bu lafları yedim

hayatım beninde dün kayınvalideme canım sıkıldı , akşam bizde eşimle tartıştık hiç yok yere , küslük hala devam ediyor sebepsiz yere demekki sabah 3 kez aramıştı yoğunluktan duymadım , ben aradım şimdi açmıyor , değmiyor ama elimizde değil işte eşlerimizin canınında sıkıyoruz

Ya bir de herkesi arıyormuş şimdi tüm akrabaları beni arıyor ölüyorum tansiyonum çıktı diye arıyormuş eşimin iş tel. açık onu arıyamayan herkes beni arıyor kaynanan fenalaşmış diye

kapat tum telefonları tatlım ısten ararlarsada yok dedırt ... hem oluyo olurkende akrabaları arayabılıyo supermıs

Ya kızlar toplanın gidelim şu antalyaya valla ben yetemiyorum bu kadına şimdi görümcem aradı hastaneye gidiyormuş ben de eşimi aradım bırak yok onun 1 şeyi turkcelli de kapat dedi kapattım ben de

hahahaha :roflol::roflol:bizimkinin gözleri doldu benimde tabii ama senin kocişte yorgundur yani ondandır:roflol::roflol:

ayyyy ben bile gıcık oldum buradan yaaaakötükedihüsobu ne beee hamilesin sen bilmiyor mu bu kadın ne diye arayıp arayıp sinirlerini zıplatıyor yaaa allah allahhhhkötükedihüso

Kızlar valla kahvaltı bile yapmadım sinirden ben gidiyim bir yemek yiyim kızım da çok kıpırdıyor acıktı herhalde. Çok sağolun insan anlatınca rahatlıyor cidden yarım saate gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…