tatlım yollamadım ama şirketler var netten arastır bı ıstersen
Kızlar hiç şehirlerarası eşya yollayanınız oldu mu ambarla filan. Tüm oturma takımıyla bazayı yollıycam hem de acil
Duygucum görümcemin yatağını eşim buradan antalyaya yollanmaz kapıcıya verelim dedi(kırık yatak) bana sordu kayınvalidem ben de böyle böyle dedim olmaz istiyorum dedi ben de eşime söyledim eşim de kızıp aramış kavga etmişler ondan sonra bunu yaptı pes dedim
Duygucum görümcemin yatağını eşim buradan antalyaya yollanmaz kapıcıya verelim dedi(kırık yatak) bana sordu kayınvalidem ben de böyle böyle dedim olmaz istiyorum dedi ben de eşime söyledim eşim de kızıp aramış kavga etmişler ondan sonra bunu yaptı pes dedim
Seymacım ben dedim bu cadı diye dün bir de alttan al diyodunuz benimki anlatılmaaz yaşanır tuttu yine menopozu
Kızlar ancak gelebildim geçmişi de okuyamadım kaynanam aradı nasılsın bile demeden açtı ağzını yumdu gözünü yok onu almış yok bunu almış ne aldıysa ikinci el şeyleri verdi bana düğünümü bile kendim yaptım saydı döktü sonra da yüzüme çat diye kapattı ben de aradım eşimi ne var ne yok saydım oturma odamı o almıştı (eşimin bekar evine almıştı yanlış anlaşılmasın) onu bile yolluyorum bu hafta da yenisini alıyorum. Eşime de dedim bundan sonra ben görüşmüyorum doğuma da çağırma eğer o arayıp sormazsa sen de arama dedim. Çok kötüyüm elim ayağım titriyor
Valla eşime dedim bebeğime bir şey olsun önce anneni vurur sonra seni boşarım dedim. Ya ben bu lafları yiycek insan değilim. Hem 2.el eşyaları kabullendim hem de bu lafları yedim
hahahaha :roflol::roflol:bizimkinin gözleri doldu benimde tabii ama senin kocişte yorgundur yani ondandır:roflol::roflol:haaaa kızlar noldu bılıyomusunuz... hanı dun nınnıye bakmıstık ya ben zeynep nınnısını ındırdım aksam eşime dınletıyorum anaaaa bı baktım adam uyumus nınnıyı duyunca:):) babsı boyleyse kız nasıl olur bılmıyom artık
Kızlar ancak gelebildim geçmişi de okuyamadım kaynanam aradı nasılsın bile demeden açtı ağzını yumdu gözünü yok onu almış yok bunu almış ne aldıysa ikinci el şeyleri verdi bana düğünümü bile kendim yaptım saydı döktü sonra da yüzüme çat diye kapattı ben de aradım eşimi ne var ne yok saydım oturma odamı o almıştı (eşimin bekar evine almıştı yanlış anlaşılmasın) onu bile yolluyorum bu hafta da yenisini alıyorum. Eşime de dedim bundan sonra ben görüşmüyorum doğuma da çağırma eğer o arayıp sormazsa sen de arama dedim. Çok kötüyüm elim ayağım titriyor
kapat tum telefonları tatlım ısten ararlarsada yok dedırt ... hem oluyo olurkende akrabaları arayabılıyo supermıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?