2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olsun cnm yormadan kendini yavaş yavaş yap işte daha iyi :))))

ne güzel canın istiyorsa yap canım ben hiç yapmıyorum dinlene dinlene de olsa yapmak isterim

önceden olsa bir günde bütün camları silip bir de üstüne evi süpürüp silerdim.ama artık hem gücüm yok gibi geliyor hem okadar çok iş yapıp bebişimide yormaya hakkım yok..
Canım istiyor aslında hasta da olsam hep yattığım yerdem ayyy şurası silinecek ayy toz alınacak buzdolabı silinecek falan kafamdan geçirirdimkaydirigubbakcemile3şimdi de işte gücüm yettiği kadar yapıyorum...

günaydın herkeseee... şimdi açabildim forumu geçmişe bi göz atıcam... her gün bu saatlerde bi kalp çarpıntısı bi göz karartısı halsizlik oluyor acaba bilgisayarda işe kitleniyorum çok dikkatli bakıyorum ondan mı oluyor ki bilmiyorumkismile

sizler iyisinizdir inş...
azcık geçmişe bakayım neler yapmışsınız zemuszemus

canım korkma bısey olmaz bazen benım sıpamda hareket etmıyor normal yanı

Günaydın ..Hiç korkma canım geçen haftalarda bende 2 gün hissetmedim çok korktum panikledim ama çok şükür iyi sonradan hareketlerini hissetmeyede başladım .Zaten bu haftalarda bebek hareketleri tutarsızdır diye her yerde yazıyor ama insan bebişini hissetmeyince huzursuz oluyor..Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride göstersin hepimize..

kızlar günaydın harika bir gece geçirdim haftalar sonra uyanmadan uyudum harika birşeymiş kendimi bomba gibi hissediyorum şimdi kahvaltı yapcam
öpücükler öpücükler

gunayddınn canımm.. çarpıntı bendede oluyor arada nefesımı kesıyor wallaa. normal galıba kalbimiz zorlanıyorda olabılr ıcerıde neler oluyorrr..2 kalp bırden atıyor.. lıtrelerce kan pompalanıyor arada eetkısı dısarıda wurabılıyor. yorulmamaya dıkkat etmek lazım..

kızlar günaydın harika bir gece geçirdim haftalar sonra uyanmadan uyudum harika birşeymiş kendimi bomba gibi hissediyorum şimdi kahvaltı yapcam
öpücükler öpücükler

ohh oh ııyı yapmıssn cnm sana bıse sorcam senın cızelgen dogrumu? 21 hafta 6 gunlukse nasl 170 gun oluyor dahaa dogumaa? aynı gıbıyız senınle dıkkatımı cekttıı daha uzamaaasın yaaa :1shok:gunlerrrr ??

slm kızlar naıslsınız*
yine cee diyip kaçıcam valla ne geçmişi okumaya fırsatım var ne de yorum yapmaya
zeynebi şimdi uyuttum
diş çıkarıyo gene çok mızmız
ya hep yürüyecek yada kucağımda olacak 5 dk.eşime gitmiyo işim var işimmmm
ortalığı toplayayım hemen
kahvaltılıklar masada hala biri gelse rezil olucam valla
uynamazsa benim kuzu uğrarım yine

offff elektrıkler gıttı daha yenıcık geldı yaaaa... sinir oluyorum bu elektrıge... adamlar kablo degıstırıyolardı cıktım kotu kotu baktım bende sinir oldum ...

çigdem benımde dunya kadar işim var aslında bugun temzılık yapmam lazım... koktuk valla evın heryerı... ütüde cabası... hem burdayım hemde gıdıp yavs yavas yapayım işlerımı barı... herifte 3de gelır acım dıye...

haaaa kızlar noldu bılıyomusunuz... hanı dun nınnıye bakmıstık ya ben zeynep nınnısını ındırdım aksam eşime dınletıyorum anaaaa bı baktım adam uyumus nınnıyı duyunca:):) babsı boyleyse kız nasıl olur bılmıyom artık

Kızlar ancak gelebildim geçmişi de okuyamadım kaynanam aradı nasılsın bile demeden açtı ağzını yumdu gözünü yok onu almış yok bunu almış ne aldıysa ikinci el şeyleri verdi bana düğünümü bile kendim yaptım saydı döktü sonra da yüzüme çat diye kapattı ben de aradım eşimi ne var ne yok saydım oturma odamı o almıştı (eşimin bekar evine almıştı yanlış anlaşılmasın) onu bile yolluyorum bu hafta da yenisini alıyorum. Eşime de dedim bundan sonra ben görüşmüyorum doğuma da çağırma eğer o arayıp sormazsa sen de arama dedim. Çok kötüyüm elim ayağım titriyor

kızlar selam nasılsınız , ben bugün kend,m, hiç iyi hissetmiyorum , her zamanki gibi ellerim şiş ayakları şiş , dahada kötüsü artık sürekli uyuşukluk var ellerimde , sizler de de oluyormu ? gece ellerim kırılacak gibi ağrıyor , bazen geceleri uyutmuyor beni hiç

serdemcim ne olduda arayıp sana sabah sabah sayarak kapattı telefonu , güzelim üzme sıkma canını diycem biliyorum kolay değil ama , bebişi de üzmeye hakkın yok.

cnm sakin ol ya çok üzüldüm (((
ben bile sinir oldum yani burda kayınvaliden nasıl bir insan senin ya..seni düşünmüyosa karnındaki torununu da mı düşünmüyor bu kadın kötükedihüso
sen en iyisi konuşma bundan sonra,hiç muhattap bile olma..ararsa da açma onun içinde kalsın o çatlasın.

Duygucum görümcemin yatağını eşim buradan antalyaya yollanmaz kapıcıya verelim dedi(kırık yatak) bana sordu kayınvalidem ben de böyle böyle dedim olmaz istiyorum dedi ben de eşime söyledim eşim de kızıp aramış kavga etmişler ondan sonra bunu yaptı pes dedim

evet canım onda bir sorun var zaten ben 21+6 da değil 21+5 im ama nasıl olduysa ileri gitti

O cimrilikten bir tek avea hattımı arar o bedava diye onu da kapattım turkcelli kullanıyorum

Kızlar hiç şehirlerarası eşya yollayanınız oldu mu ambarla filan. Tüm oturma takımıyla bazayı yollıycam hem de acil

ayyy ben bu kayınnanı bogcam ya manyk mı bu kadın... bosver uzulme canım bebişide uzme... eden bulur tatlım... sen bebişini dusun keyfını cıkar bosver

Ya elimde değil hırsımı alamadım ağzımı açıp tek laf edemedim eşime konuştum ben de ona da diyemediklerimi aradım anneme söyledim. Hep annem yaptı beni ayıptır kızım sus yazıktır kızım sus diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…