olsun cnm yormadan kendini yavaş yavaş yap işte daha iyi :))))
ne güzel canın istiyorsa yap canım ben hiç yapmıyorum dinlene dinlene de olsa yapmak isterim
canım korkma bısey olmaz bazen benım sıpamda hareket etmıyor normal yanı
günaydın herkeseee... şimdi açabildim forumu geçmişe bi göz atıcam... her gün bu saatlerde bi kalp çarpıntısı bi göz karartısı halsizlik oluyor acaba bilgisayarda işe kitleniyorum çok dikkatli bakıyorum ondan mı oluyor ki bilmiyorumkismile
sizler iyisinizdir inş...
azcık geçmişe bakayım neler yapmışsınız zemuszemus
kızlar günaydın harika bir gece geçirdim haftalar sonra uyanmadan uyudum harika birşeymiş kendimi bomba gibi hissediyorum şimdi kahvaltı yapcam
öpücükler öpücükler
Kızlar ancak gelebildim geçmişi de okuyamadım kaynanam aradı nasılsın bile demeden açtı ağzını yumdu gözünü yok onu almış yok bunu almış ne aldıysa ikinci el şeyleri verdi bana düğünümü bile kendim yaptım saydı döktü sonra da yüzüme çat diye kapattı ben de aradım eşimi ne var ne yok saydım oturma odamı o almıştı (eşimin bekar evine almıştı yanlış anlaşılmasın) onu bile yolluyorum bu hafta da yenisini alıyorum. Eşime de dedim bundan sonra ben görüşmüyorum doğuma da çağırma eğer o arayıp sormazsa sen de arama dedim. Çok kötüyüm elim ayağım titriyor
Kızlar ancak gelebildim geçmişi de okuyamadım kaynanam aradı nasılsın bile demeden açtı ağzını yumdu gözünü yok onu almış yok bunu almış ne aldıysa ikinci el şeyleri verdi bana düğünümü bile kendim yaptım saydı döktü sonra da yüzüme çat diye kapattı ben de aradım eşimi ne var ne yok saydım oturma odamı o almıştı (eşimin bekar evine almıştı yanlış anlaşılmasın) onu bile yolluyorum bu hafta da yenisini alıyorum. Eşime de dedim bundan sonra ben görüşmüyorum doğuma da çağırma eğer o arayıp sormazsa sen de arama dedim. Çok kötüyüm elim ayağım titriyor
ohh oh ııyı yapmıssn cnm sana bıse sorcam senın cızelgen dogrumu? 21 hafta 6 gunlukse nasl 170 gun oluyor dahaa dogumaa? aynı gıbıyız senınle dıkkatımı cekttıı daha uzamaaasın yaaa :1shok:gunlerrrr ??
cnm sakin ol ya çok üzüldüm(((
ben bile sinir oldum yani burda kayınvaliden nasıl bir insan senin ya..seni düşünmüyosa karnındaki torununu da mı düşünmüyor bu kadın kötükedihüso
sen en iyisi konuşma bundan sonra,hiç muhattap bile olma..ararsa da açma onun içinde kalsın o çatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?