2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ve guzel tonton bebekleri nasılsınız bakalım

didemcim takma kafana hepsı bole gecen aksamda ben uyuyamadım sınırlendım onlara neymıs oda takımı alcaktık oğluma vazgectık eşimle sonra park yatak falan alcaz dedik yanına marangoza dolap yaptırcaz yokkk olmazmıs pahalı olurmus sinir oldum bende yanı kendi kendime sinir olduğumla kaldım

benden tavsıye düsünmeye gelmezz

kızlar asıdan korkuyordumyaeyvahedigeldismile
korktuğuma değmedi cok az acıdı acımakta değıl ağırlastı ama aksam üzerine yatamadım hafıf bı ağırlık var ama burda anlatılanlardan cok korkmustum belkı bunyeye gore değısiyordur ağrı acısı

OLMAYAN ARKADASLAR SAKIN KORKMAYINkaydirigubbakcemile5

Canımcım allah basta sabır versin bir yemeğe gittim geldim gene olay olmuş ya senin bu kaynananı ben bile halt edemem walla aynı olay olsun şimdi o odayıda yatağıda sokağa cıkarıp kırıp ateşe verirdim hayatta da göndermem madem öyle al diye ne vericem ya kıymet mi bilyio ya walla ben bile cok sinirlendim basıma gelse (allah korusun ) ne yaparım bilmiyorum

Kızlar valla kahvaltı bile yapmadım sinirden ben gidiyim bir yemek yiyim kızım da çok kıpırdıyor acıktı herhalde. Çok sağolun insan anlatınca rahatlıyor cidden yarım saate gelirim

didem canım boşver kızına bak sen eşin kızın ve sen yakında güzel bir aile olacaksın eşlerin annelerinine düşüknlüğüde azalıyormuş ozaman baksana kilometrelerce uzaktan karıştırıyor evinizi yaaa yanınızda olsaydı valla yanmıştın canım sen yinede dua etki uzak kendini üzmeye değmez

günaydın anneler ve bebişler nasılsınızzz???kızlar biz iyiyiz de dün bebişlerin hareketlerini hiss etmedim.bir şey olurmu dersiniz?

canım bende pazar ve pazartesi hissetmedim normalde cok hareketlıyseler ister istemez endişelenıyor ınsan ama yorulduğum için hissetmemişim meğer sende yorucu iş yaptıysan yada benımgıbı cok yol yuruduysen yararlı dıyıp hıssetmemıs olabılırsın

simdi nasıl pekı hala hıssedemedınmı donuslerinı falan

kızlar dün akşam LCW iki tane hamile t-shirt`ü aldım daha önce gebe diye bir mağazada 59 lira olduğunu görmüştüm o kadar kalite değil ama 16 lira olduğunu görünce dayanamdım 2 tane aldım fırsatınız olursa bir bakın derim çok cicileri var ve bir de kot etek aldım 34 lira ve çok cici

Teşekkür ederiz teyzeleri..Sabah hareketlendiler...Şimdide arada hiss ediyorum.Kasıktan bir az yukarda sol tarafta hiss ediyorum.

LCW dan bende hamile t-shirt ü aldım.bence gayet iyiler.sonuçta belli bi dönem giyilecekler zaten :)))bende 16 tl ye aldım çok memnunum,her görende bayılıyor :)))

Ya valla napıcam bilmiyorum dün eşime söylenicem diye gittim onu gördüm ağlamaya başladım bugün sakin sakin konuşucam diyorum belli olmaz koltukları parçalayabilirim de. Ne diyim ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ama 1 kuruş hakkım varsa ki milyarlarca var 1 tlsini helal etmiyorum

Her gün dua ediyorum oradan yetiyor bana yakında olsa kesin girerdik birbirimize. Ben hiç cevap vermi,yorum diye yapıyor ama görüşeceğiz doğuma elbet gelir o 1 dediğini yapıyormuyum yaptırıyormuyum hodri meydan

Çok gçmiş olsun canım bol bol meyve ıhlamur iyi gelir...
Off ya bazı dr ları anlamıyorum sırf masraf gereksiz yere yaptırıolar senin dr gerek görmemiş demekki sen kafana takma bazıları çok pimpirikleniyor işte temizde çıkar sonucun...
aranızda şeker yüklemesi yaptıran varmı arkadaslar benım bu hafta olmam lazım ama cok mıde bulandırıyormus oyle dıyorlar?
Ben yarın yaptırıcam gebelik.org ta okudum aç ya da tok fark etmiyormuş dr da demedi özellikle aç gel diye zaten aç gidemem ölürüm açlıktan ben
Günaydın anneler ve bebişler nasılsınızzz???kızlar biz iyiyiz de dün bebişlerin hareketlerini hiss etmedim.Bir şey olurmu dersiniz?
Geçen hafta bi gün hiç hareket etmemişti ama şimdi başladımı durmuyo artık neler çeviriyorarsa içerde :) bişey olmaz
Günaydın kızlar,
ben gece hiç uyuyamadım, dönüp durdum, şimdi böyleyse son aylarda biz napıcaz yaa, dönerken bile zor geliyo
Ben dönerken kendimi kasmamak için babamızı tutatarak dönüyorum artık alıştı o da bazen ani dönüşlerde kramlar giriyor...

kaydirigubbakcemile3 süper ben de bizimkine dinletmiştim bzim baba biraz odun neymiş çok kısaymış o daha güzelini uydururmuş ben de dedim o zaman ninnileri sen söylüyorsun anlaştık :ecrin_bebek:
Ayy kusura bakma ama ne salak kadın yaa sinir oldum şimdi sinirden kalbim dumdum atmaya başladı ne insanlar varya sadece kendini düşünüyor bencil insan bari torununu da düşürünr
Bazen ben de de oluyor karıncalarşma felan
Bence hepsini kır ondan sonra paramparça yolla klava:
Kızlar hiç şehirlerarası eşya yollayanınız oldu mu ambarla filan. Tüm oturma takımıyla bazayı yollıycam hem de acil
İst yeşil ambar var eim dük. koltuk felan aldıında onlarla yollattırıyordu fiyat konusunda uygun diye...
Sen niye ödicen ki bırak karşı ödemeli yolla o ödesin kötükedihüso
Ya bir de herkesi arıyormuş şimdi tüm akrabaları beni arıyor ölüyorum tansiyonum çıktı diye arıyormuş eşimin iş tel. açık onu arıyamayan herkes beni arıyor kaynanan fenalaşmış diye
Kendini acındırıyor yalan sen de dersin beni hastaneye kaldırdılar nerdeyse erken doum oluodu kadın yüzünden diye dişe diş :)
Ayy ksr bkm canım çok kızdım benim kaynanam yapcak bişim olmasa bile ambulans arayıp fenalaşıp giderdim sempatiksalakcinni
hoşgeldin daisy`cim

slm hoşgeldin cnm

hosgeldn canımmm

Hoşbuldukk :)

Seymacım süper şeyler almışsın ya valla şu güzel demek bile zor hepsi süper güle güle giysin prensens

lcwda cok şeker şeyler var ya... ben bebek kıayfetlerıne baktm cok tatlı seyler vardı ınsallah bu ay ordan yaparız alısverıs bebişimize...mınık kot eek begendım onu alamk ıstıyorum kızıma:):) babası mını etek gıydırmem dıyo ya bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…