Seymacım hani cicilerin resmini koyucaktın bugün
Kızlar valla kahvaltı bile yapmadım sinirden ben gidiyim bir yemek yiyim kızım da çok kıpırdıyor acıktı herhalde. Çok sağolun insan anlatınca rahatlıyor cidden yarım saate gelirim
günaydın anneler ve bebişler nasılsınızzz???kızlar biz iyiyiz de dün bebişlerin hareketlerini hiss etmedim.bir şey olurmu dersiniz?
canım bende pazar ve pazartesi hissetmedim normalde cok hareketlıyseler ister istemez endişelenıyor ınsan ama yorulduğum için hissetmemişim meğer sende yorucu iş yaptıysan yada benımgıbı cok yol yuruduysen yararlı dıyıp hıssetmemıs olabılırsın
simdi nasıl pekı hala hıssedemedınmı donuslerinı falan
Canımcım allah basta sabır versin bir yemeğe gittim geldim gene olay olmuş ya senin bu kaynananı ben bile halt edemem walla aynı olay olsun şimdi o odayıda yatağıda sokağa cıkarıp kırıp ateşe verirdim hayatta da göndermem madem öyle al diye ne vericem ya kıymet mi bilyio ya walla ben bile cok sinirlendim basıma gelse (allah korusun ) ne yaparım bilmiyorum
didem canım boşver kızına bak sen eşin kızın ve sen yakında güzel bir aile olacaksın eşlerin annelerinine düşüknlüğüde azalıyormuş ozaman baksana kilometrelerce uzaktan karıştırıyor evinizi yaaa yanınızda olsaydı valla yanmıştın canım sen yinede dua etki uzak kendini üzmeye değmez
Çok gçmiş olsun canım bol bol meyve ıhlamur iyi gelir...KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN, HAFTASONUNDAN BERİ FENA HASTAYIM, BOĞAZLARIM YANMAYA BAŞLADI ÖNCE, DAHA SONRA İNANILMAZ Bİ HALSİZLİK VE BAŞ DÖNMESİ OLDU, SABAH 6 DA KALKICAM İŞE GİDİCEM. AMA SABAH (Pazartesi) 4 GİBİ UYANDIM.."EŞİMİ UYANDIRDIM;ÇOK KÖTÜYÜM BENİ HASTANEYE GÖTÜR DEDİM. SABAHA KARŞI DAHA DA KÖTÜ OLMUŞUM. SABAH DOKTORA GİTTİM, BOĞAZLARIM AĞRIYO, ÖKSÜRÜK Bİ YANDAN, HALSİZLİK Bİ YANDAN.. DAĞILDIM RESMEN ANTİBİYOTİK VE AĞRI KESİCİ VERDİ DOKTOR. PAZARTESİ İŞE GELEMEDİM.. ŞUAN IHLAMUR,LİMON İÇİYORUM UMARIM İŞE YARAR. İŞLERDE YOĞUN AKSİLİK... OFF YA! HAMİŞLİĞİMİN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM YAAA
KIZLAR VAR YA KESİN KENDİ KENDİME NAZAR DEĞDİRDİM HE kaydirigubbakcemile3 HAMİŞLİĞİMİN BAŞINDAN BERİ, NE BULANTI, NE KUSMA YANİ HAMİŞLİKLE İLGİLİ HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM NE GÜZEL DERKEN... SAĞDAN SOLDAN VÜCUDUM ATAĞA GEÇTİ :roflol:
Off ya bazı dr ları anlamıyorum sırf masraf gereksiz yere yaptırıolar senin dr gerek görmemiş demekki sen kafana takma bazıları çok pimpirikleniyor işte temizde çıkar sonucun...günaydın kıslar nasılsınız
ben dün doktora gittim bebeğimin kız olduğu kesinleşti:)))
fakat çok kısa baktığı için benimde moralim bozuldu başka bi hastaneye gittim ordan ayrıntılı ultrason için gün aldım:) haftaya perşembe saat 16:30 da olucak
bu arada doktorlar muayene olmadan ayrıntılı ultrason günü alamayacağımı sölediler bende muayene oldum muayene esnasında da 3 lü testi yaptırıp yaptırmadığımı sordular bende dedim diğer doktorum gerek görmedi nasıl yani falan dedi doktor olmaz dedi yapılcak zaten 20.haftandasın geç bile kalmışsın dedi neyse ultrasona girdim ölçünleri yaptılar bide kan verdim cuma öğleden sonra 13:3 tada 3 lü test sonuçlarını alıcam
bakalım azcık kafam karışık ama hayırlısı Allah tan
dün sabahtanda aşımı oldum:)
Ben yarın yaptırıcam gebelik.org ta okudum aç ya da tok fark etmiyormuş dr da demedi özellikle aç gel diye zaten aç gidemem ölürüm açlıktan benaranızda şeker yüklemesi yaptıran varmı arkadaslar benım bu hafta olmam lazım ama cok mıde bulandırıyormus oyle dıyorlar?
Geçen hafta bi gün hiç hareket etmemişti ama şimdi başladımı durmuyo artık neler çeviriyorarsa içerde :) bişey olmazGünaydın anneler ve bebişler nasılsınızzz???kızlar biz iyiyiz de dün bebişlerin hareketlerini hiss etmedim.Bir şey olurmu dersiniz?
Ben dönerken kendimi kasmamak için babamızı tutatarak dönüyorum artık alıştı o da bazen ani dönüşlerde kramlar giriyor...Günaydın kızlar,
ben gece hiç uyuyamadım, dönüp durdum, şimdi böyleyse son aylarda biz napıcaz yaa, dönerken bile zor geliyo
kaydirigubbakcemile3 süper ben de bizimkine dinletmiştim bzim baba biraz odun neymiş çok kısaymış o daha güzelini uydururmuş ben de dedim o zaman ninnileri sen söylüyorsun anlaştık :ecrin_bebek:haaaa kızlar noldu bılıyomusunuz... hanı dun nınnıye bakmıstık ya ben zeynep nınnısını ındırdım aksam eşime dınletıyorum anaaaa bı baktım adam uyumus nınnıyı duyunca:):) babsı boyleyse kız nasıl olur bılmıyom artık
Ayy kusura bakma ama ne salak kadın yaa sinir oldum şimdi sinirden kalbim dumdum atmaya başladı ne insanlar varya sadece kendini düşünüyor bencil insan bari torununu da düşürünrKızlar ancak gelebildim geçmişi de okuyamadım kaynanam aradı nasılsın bile demeden açtı ağzını yumdu gözünü yok onu almış yok bunu almış ne aldıysa ikinci el şeyleri verdi bana düğünümü bile kendim yaptım saydı döktü sonra da yüzüme çat diye kapattı ben de aradım eşimi ne var ne yok saydım oturma odamı o almıştı (eşimin bekar evine almıştı yanlış anlaşılmasın) onu bile yolluyorum bu hafta da yenisini alıyorum. Eşime de dedim bundan sonra ben görüşmüyorum doğuma da çağırma eğer o arayıp sormazsa sen de arama dedim. Çok kötüyüm elim ayağım titriyor
Bazen ben de de oluyor karıncalarşma felankızlar selam nasılsınız , ben bugün kend,m, hiç iyi hissetmiyorum , her zamanki gibi ellerim şiş ayakları şiş , dahada kötüsü artık sürekli uyuşukluk var ellerimde , sizler de de oluyormu ? gece ellerim kırılacak gibi ağrıyor , bazen geceleri uyutmuyor beni hiç
Bence hepsini kır ondan sonra paramparça yollaDuygucum görümcemin yatağını eşim buradan antalyaya yollanmaz kapıcıya verelim dedi(kırık yatak) bana sordu kayınvalidem ben de böyle böyle dedim olmaz istiyorum dedi ben de eşime söyledim eşim de kızıp aramış kavga etmişler ondan sonra bunu yaptı pes dedim
İst yeşil ambar var eim dük. koltuk felan aldıında onlarla yollattırıyordu fiyat konusunda uygun diye...Kızlar hiç şehirlerarası eşya yollayanınız oldu mu ambarla filan. Tüm oturma takımıyla bazayı yollıycam hem de acil
Sen niye ödicen ki bırak karşı ödemeli yolla o ödesin kötükedihüsoBir yer buldum 250tlye çekyatla baza tamam dediler. Ama ben diğer takımı da yollıycam herhalde hepsi 400-500e gider annemde çekyatla 2 tekli var onları alacağım şimdilik...Terbiyesiz kadın ya çok asabım bozuldu 1 şey yapmam lazım ama ne?
Kendini acındırıyor yalan sen de dersin beni hastaneye kaldırdılar nerdeyse erken doum oluodu kadın yüzünden diye dişe diş :)Ya bir de herkesi arıyormuş şimdi tüm akrabaları beni arıyor ölüyorum tansiyonum çıktı diye arıyormuş eşimin iş tel. açık onu arıyamayan herkes beni arıyor kaynanan fenalaşmış diye
hoşgeldin daisy`cim
slm hoşgeldin cnm
hosgeldn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?