2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman benim hissettiklerim hareket değil kasıklarımda hiç bi şey yok çünkü ağrıda olmuyor hatta dediğim gibi yukarılar kadarde sert değil aşağısı

tatlım benım 5 gun agrıdı ınan ya...

ben zaten iğneden korkarım hem iğne hem aşı dün şaftım kaydı ve demek daha devam edecek aman yaaaaaaaa

ben bişey sorcam ... kızlar ben bebgımı hala gobegımın assagında hıssedıyorum... siz nerelerınızde hıssedıyosunuz??? bebegı yukarı cıkan var mı??

canım benim bebeğim de hep aşağıda benim sorunlarım da bundan kaynaklanıyor normalde bu haftalarda daha yukarda olması gerekiyormuş

hatta göbeğimin aşağısı yani baya aşağısı pek sert değil üst taraflar daha dolgun ve sert

evet zaten oralarda olması gerekiyormuş ben bir de ayakta kalırsam ağrılarım dayanılmaz oluyor gerçi bu aralar zaten ayakta olamıyorum bir de ilaçlarla da daha rahatım bakalım yarın doktorun neler söyleyecek

netten baktığıma göre 21. haftada göbek hizasında olması gerekiyor çok takılıcak bi şey olduğunu zannetmiyorum olsa doktorlarınız yada doktorum söylerdi yeni çıktım ayrıntılı usgden

ben yavaş yavaş aşıya gideyim aklımda kalacağına vurunup geleyim zaten sağlık ocağı karşı kaldırımda iş yerimin penceresinden hemşireleri görebiliryorum:))

netten baktığıma göre 21. haftada göbek hizasında olması gerekiyor çok takılıcak bi şey olduğunu zannetmiyorum olsa doktorlarınız yada doktorum söylerdi yeni çıktım ayrıntılı usgden

evet canım bu takılacak bir değil ben de sorun bunun erken doğumu başlatması
ama bu herkes aynı sorunu yaşayacak anlamına gelmiyormuş zaten

kızlar dıger ayların annelerıne bakıyomusunuz hıcc... ben mesela mart nısan bebklerıne bakıyorum eşime gosterıyorum... cok guzeller hepsı... onlara baktıkca heycanım katlanıyo benım bebiş nasıl bısı olcak dıye:):)

genelde asagıda oynuyor 2-3 gundur hareketleri değişti bebişimin tuhaf seyler yapıyor ıcımde daha anlayamıyorum neresi olduğunu belime yanı yanıma vuruyor bazen aksamda ölçtum hem göbeğimden 3 parmak yukarıda kıpırdıyor hemde tam kasığımın orda daha yenı okadar yukarıda hıssettım herzaman olmuyor

bide benım bebiş hareket ettıkce sankı çişim gelıyomus gıbı oluyo:):)

ben yavaş yavaş aşıya gideyim aklımda kalacağına vurunup geleyim zaten sağlık ocağı karşı kaldırımda iş yerimin penceresinden hemşireleri görebiliryorum:))

cnm merak etme.bnde aşıdan korkarım ama acımadı pek.bende fazla ağrıda olmadı.sadece vurulan yerde oluyor du.

bakalım hepimiz teker teker dmkülücez , doğuranlar doğurmayanlara anlatır artık tecrübelerini

ya bılmıyorum allah bılır tabıde ama benım ıcımdekı ses nedense temmuzda gelcek bebgın ona gore dıyo... ben boyle hıssedıyorum:):)

artık gecelerı yatıp kalkarken cok zor oluyor sık sık wc gıtme ihtıyacı duyuyorum aradan 5dk gecmeden

aslında cokta ağırlasmadık ama o sıcaklar aklıma gelldıkce nasıl ne yapıcağımı dusunuyorum sımdıden kramplar goğus altımda batma bazen karnım patlıycakmıs gıbı oluyoo 2 3 yastık koyuyorum nezaman uyursam artık uyuyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun

ya bılmıyorum allah bılır tabıde ama benım ıcımdekı ses nedense temmuzda gelcek bebgın ona gore dıyo... ben boyle hıssedıyorum:):)

cnm bizim seninle aynıydı değil mi bakmadım tabloya da.14 ağustos benim muhtemel doğum tarihim.
ben 9 ağustos ta olsun istiyorum.(siparş üzerine:))))
7 ağustosta en yakın arkımın düğünü var gidemeyeceğim diye çatlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:klava:

amin cnm allah hepimizin yardımcısı oldun inş.
bende yataga zar zor yatıp kalkıyorum. dönerken bile inleme sesime uyanıyorum yani kendimin:)))
o sıcaklarda ne yapacağız bakalım off offf ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…