evet zaten oralarda olması gerekiyormuş ben bir de ayakta kalırsam ağrılarım dayanılmaz oluyor gerçi bu aralar zaten ayakta olamıyorum bir de ilaçlarla da daha rahatım bakalım yarın doktorun neler söyleyecek
netten baktığıma göre 21. haftada göbek hizasında olması gerekiyor çok takılıcak bi şey olduğunu zannetmiyorum olsa doktorlarınız yada doktorum söylerdi yeni çıktım ayrıntılı usgden
ben yavaş yavaş aşıya gideyim aklımda kalacağına vurunup geleyim zaten sağlık ocağı karşı kaldırımda iş yerimin penceresinden hemşireleri görebiliryorum:))
netten baktığıma göre 21. haftada göbek hizasında olması gerekiyor çok takılıcak bi şey olduğunu zannetmiyorum olsa doktorlarınız yada doktorum söylerdi yeni çıktım ayrıntılı usgden
genelde asagıda oynuyor 2-3 gundur hareketleri değişti bebişimin tuhaf seyler yapıyor ıcımde daha anlayamıyorum neresi olduğunu belime yanı yanıma vuruyor bazen aksamda ölçtum hem göbeğimden 3 parmak yukarıda kıpırdıyor hemde tam kasığımın orda daha yenı okadar yukarıda hıssettım herzaman olmuyor
ben yavaş yavaş aşıya gideyim aklımda kalacağına vurunup geleyim zaten sağlık ocağı karşı kaldırımda iş yerimin penceresinden hemşireleri görebiliryorum:))
benimde öyle oluyooo :))))
tuvaletimi yeni yaosam bile sanki yine varmış gb oluyo.ama gidiyom bişi yok.alıştım artık ama gece kalkmak o kdr zor geliyor kii..
artık gecelerı yatıp kalkarken cok zor oluyor sık sık wc gıtme ihtıyacı duyuyorum aradan 5dk gecmeden
aslında cokta ağırlasmadık ama o sıcaklar aklıma gelldıkce nasıl ne yapıcağımı dusunuyorum sımdıden kramplar goğus altımda batma bazen karnım patlıycakmıs gıbı oluyoo 2 3 yastık koyuyorum nezaman uyursam artık uyuyorum
cnm bizim seninle aynıydı değil mi bakmadım tabloya da.14 ağustos benim muhtemel doğum tarihim.
ben 9 ağustos ta olsun istiyorum.(siparş üzerine:))))
7 ağustosta en yakın arkımın düğünü var gidemeyeceğim diye çatlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:klava:
artık gecelerı yatıp kalkarken cok zor oluyor sık sık wc gıtme ihtıyacı duyuyorum aradan 5dk gecmeden
aslında cokta ağırlasmadık ama o sıcaklar aklıma gelldıkce nasıl ne yapıcağımı dusunuyorum sımdıden kramplar goğus altımda batma bazen karnım patlıycakmıs gıbı oluyoo 2 3 yastık koyuyorum nezaman uyursam artık uyuyorum
amin cnm allah hepimizin yardımcısı oldun inş.
bende yataga zar zor yatıp kalkıyorum. dönerken bile inleme sesime uyanıyorum yani kendimin:)))
o sıcaklarda ne yapacağız bakalım off offf ((