2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımm sen baya yaptırcan..... ya eşime gore fuzulı ama ben ıstıyorum ve yaptırca... hem cok degıl 50 tane falan yakın komsulara akrabalar okadar... bu benım gosterdıgımde buzdolabıma asılabılıyomus ya magetlıymıs... ama ıcınde lavanta var sekerlıde yapıyolardır herhalde... amannn hatıra kalsın sadece işte yeetrrrr:):)

Canım bizim çok gelen olur akrabalar kalabalık ayrıca duaya olmasa da eve gelen çok olur hatıra diye eşim istiyor antalyaya da yollar 20-30 tane akrabalarına o yüzden..

cnm siteye bende baltım hakikatten harika şekerler var :)))
ben hastanede ve ewe gelenlere dağıtmak için kendim yapacağım.bizim buarada bu tür malzemeleri satan çok büyük marketler var oradan alacağım malzemelerimi de.
mevlüd için de çikulata istiyorum bende bakalım onu da doğuma yakın en son zamanda alacağım nasipse:))

Merhaba arkadaşlar. Gece 3 kere kramp girdi bacağıma. hala ağrıyo

ahh o kramplar beni mahvediyo, gece iki kere girdi, çığlık kıyamet eşimi kaldırdım o ovduda geçti

canlarım kramplarınız için doktorunuza magnesıum diasporal şase yazdırın çok iyi geliyor hem kasılmaları hemde krampları engelliyor ben 2 aydır kullanıyorum erken başladım dikişten dolayı kasılma falan olmasın diye

biz geldik doyurduk karnımızı:)
ben bebek şekerimide seçemiyorum annem bulmuş biberonlu falanmış anlatıyor ondan yaptırıcakmış bide lavanta kesesi :

ahh ahh ne zor sormayın bi sürü hayalim vardı ama hepsi suya düştü neyse napalım kızım sağlıkla gelsinde dünyaya gerisi boş zaten doğumdan sonra herşeyini ben yapıcam allah kısmet ederse (kendimi avutuyorum) :)

ben bişey sorcam ... kızlar ben bebgımı hala gobegımın assagında hıssedıyorum... siz nerelerınızde hıssedıyosunuz??? bebegı yukarı cıkan var mı??

ben bişey sorcam ... kızlar ben bebgımı hala gobegımın assagında hıssedıyorum... siz nerelerınızde hıssedıyosunuz??? bebegı yukarı cıkan var mı??

cnm bende aşağıda hissediyorum kıpırdanmalar falan kasıklarım bölgesinde oluyor.
bide zaman zaman kasık ağrısı hissediyorum sende de oluyor mu?

oo demekki sadece ben değilmişim.ben korkmuştum acaba bebek aşağıda mı diye.şimdi rahatadım vallaha:))))

hatta göbeğimin aşağısı yani baya aşağısı pek sert değil üst taraflar daha dolgun ve sert

Ben de aşağıda hissediyorum çok ender yukarıya vuruyor genelde kasıklara tekme yiyorum

cnm bende aşağıda hissediyorum kıpırdanmalar falan kasıklarım bölgesinde oluyor.
bide zaman zaman kasık ağrısı hissediyorum sende de oluyor mu?

benımde aynı kasıklarırdan bırzcık yukarısı... devamlı tekmelıyo hareket edıyo... ohhh ıcım rahatladı sımdı... demekkı daha var yukarı cıkmalarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…