Ya gelebildim sonun dakızlar... Bebek şekeri baktım ama almadım ben şeker almıycam öyle sopalıları sevmiyorum eminönünde çikolata üstü biblo beğendim 1,45 tanesi 75-100 arası hastaneye onlardan yaptırıcam mevlut için de 100 tane yine çikolatalı biblolu tüllü filan bir şey yaptıracağım(onlar sanırım 2,00tl civarı tutar)biblosu buzdolabı süsü gibi olucak
hımm sen baya yaptırcan..... ya eşime gore fuzulı ama ben ıstıyorum ve yaptırca... hem cok degıl 50 tane falan yakın komsulara akrabalar okadar... bu benım gosterdıgımde buzdolabıma asılabılıyomus ya magetlıymıs... ama ıcınde lavanta var sekerlıde yapıyolardır herhalde... amannn hatıra kalsın sadece işte yeetrrrr:):)
hımm sen baya yaptırcan..... ya eşime gore fuzulı ama ben ıstıyorum ve yaptırca... hem cok degıl 50 tane falan yakın komsulara akrabalar okadar... bu benım gosterdıgımde buzdolabıma asılabılıyomus ya magetlıymıs... ama ıcınde lavanta var sekerlıde yapıyolardır herhalde... amannn hatıra kalsın sadece işte yeetrrrr:):)
Canım bizim çok gelen olur akrabalar kalabalık ayrıca duaya olmasa da eve gelen çok olur hatıra diye eşim istiyor antalyaya da yollar 20-30 tane akrabalarına o yüzden..
Kızlar bu arada size bir site tavsiye etmek istiyorum... içinde çok güzel bebek şekerleri var... hepsi mükemmel... ben arayıp konuştum fiyatları da çok uygun... ben zamanı geldiğinde bebek şekerlerini buraya yaptırmayı düşünüyorum... siz de bir bakın :)
cnm siteye bende baltım hakikatten harika şekerler var :)))
ben hastanede ve ewe gelenlere dağıtmak için kendim yapacağım.bizim buarada bu tür malzemeleri satan çok büyük marketler var oradan alacağım malzemelerimi de.
mevlüd için de çikulata istiyorum bende bakalım onu da doğuma yakın en son zamanda alacağım nasipse:))
canlarım kramplarınız için doktorunuza magnesıum diasporal şase yazdırın çok iyi geliyor hem kasılmaları hemde krampları engelliyor ben 2 aydır kullanıyorum erken başladım dikişten dolayı kasılma falan olmasın diye
ahh ahh ne zor sormayın bi sürü hayalim vardı ama hepsi suya düştü neyse napalım kızım sağlıkla gelsinde dünyaya gerisi boş zaten doğumdan sonra herşeyini ben yapıcam allah kısmet ederse (kendimi avutuyorum) :)