Ya yarın için iyice panik başladı
ben aşımı vuruldum geldim bu arada hiç acıda hissetmedim çok şükür. biraz fazla kilo almışım bide tansiyonum yüksekmiş tuzsuz ye dedi. kızımın kalbinide duyduk ama baya uğraştı benim göbek yağlarım fazla galiba :))))[/QUOT
ii bar cnm kurtulmuşsun işte :)
sen izmirin neresindendin cnm buarada yaaa
cnm bizim seninle aynıydı değil mi bakmadım tabloya da.14 ağustos benim muhtemel doğum tarihim.
ben 9 ağustos ta olsun istiyorum.(siparş üzerine:))))
7 ağustosta en yakın arkımın düğünü var gidemeyeceğim diye çatlıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava:
bende salı gunu ası oldum hatta buraya yazdım kotkmayın dıye ama ertesi gun kendımı balkondan atasım geldı yanıklava:
istifra ettim basım muthıs agrıdı kolumu kıpırdatamadım düsün eşim doktora goturcektı cok kotuydum ya insallah sende olmaz
bende geçen gece sağa yattım olmadı, sola yattım olmadı, kalkıp bağdaş kurdum yatağın içinde bi süre öyle uyumuşum, bide gece ağlamışım uykumda ben sırt üstü yatmak istiyorum diye, eşim anlattı
ben aşımı vuruldum geldim bu arada hiç acıda hissetmedim çok şükür. biraz fazla kilo almışım bide tansiyonum yüksekmiş tuzsuz ye dedi. kızımın kalbinide duyduk ama baya uğraştı benim göbek yağlarım fazla galiba :))))
bende salı gunu ası oldum hatta buraya yazdım kotkmayın dıye ama ertesi gun kendımı balkondan atasım geldı yanıklava:
istifra ettim basım muthıs agrıdı kolumu kıpırdatamadım düsün eşim doktora goturcektı cok kotuydum ya insallah sende olmaz
arkadaslar ben dun ayrıntılı ultrasona gıttım...bebeğimi gorduk cok saglıklı oldugunu soyledı dr.cok uzun uzun kontrol ettı tepeden tırnaga ...cok ozlemıstım gorunce cok mutlu oldum...hatta esnerken yakaladı cok tatlıydı...içimiz rahatladı cok sukur...
olumunekankayizsmile
ii bar cnm kurtulmuşsun işte :)
sen izmirin neresindendin cnm buarada yaaa
ya ben kendimi hep düz yatarken buluyorum geceleri ve bu duruma sinir oluyorum dr yatma istersen dedi sanki inat yapıyorum özellikle yatıyorum ya bide sere serpe yazın sıcakta nasıl olucak bilmiyorum.
kızlar korkuttunuz valla neyse allahtan cuma günü vurulmuşum yarın ağrısada yatarım sürekli napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?