2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende geçen gece sağa yattım olmadı, sola yattım olmadı, kalkıp bağdaş kurdum yatağın içinde bi süre öyle uyumuşum, bide gece ağlamışım uykumda ben sırt üstü yatmak istiyorum diye, eşim anlattı

ben aşımı vuruldum geldim bu arada hiç acıda hissetmedim çok şükür. biraz fazla kilo almışım bide tansiyonum yüksekmiş tuzsuz ye dedi. kızımın kalbinide duyduk ama baya uğraştı benim göbek yağlarım fazla galiba :))))

bende salı gunu ası oldum hatta buraya yazdım kotkmayın dıye ama ertesi gun kendımı balkondan atasım geldı yanıklava:

istifra ettim basım muthıs agrıdı kolumu kıpırdatamadım düsün eşim doktora goturcektı cok kotuydum ya insallah sende olmaz

evet tatlım aynı... 37-38 haftalıkken temmuz oluyo sekerım... gelebılır yanı normal olarak:):)

arkadaslar ben dun ayrıntılı ultrasona gıttım...bebeğimi gorduk cok saglıklı oldugunu soyledı dr.cok uzun uzun kontrol ettı tepeden tırnaga ...cok ozlemıstım gorunce cok mutlu oldum...hatta esnerken yakaladı cok tatlıydı...içimiz rahatladı cok sukur...

hadi ya neyse yarın hafta sonu en azından evdeyim allah korusun inşallah bi şey olmaz. guclubacismile

olumunekankayizsmile

ii bar cnm kurtulmuşsun işte :)
sen izmirin neresindendin cnm buarada yaaa[/QUOTE]

ben izmirde değilim marmaristeyim bayanssulusmile

oyyy canım benım ya... valla ben yatıyorum bazen.. napıyım sagıma soluma yatmaktan cok agrıyo yan taraflarım... bende 5-10 dk yatıyorum sırt ustu:):)

hehe benımkınıde bana dınletemedı ufaklık kacıyodu devam lı cunku benım:):) ılk vuruldugunda bnde hıssetmemıstım acı...

ılk vuruldugunda hıssetmedım bıttımı dıye sordum hatta... sonra bıraz sızladı ama gece bır basladı hıccc dokunamadım yatamadım falan berbattı ya

bir de bana yaptıktan sonra yarından sonra ağrı, şişme, morarma, kramp, bir ağırlık hissi olabilir panik yapma dedi hemşire ben de bunları keşke önceden söyleseydiniz dedim ne olurdsa panik yapayım diye sordum güldüler şaka gibi zaten popomun üstüne oturamıyorum yatamıyorum sağıma yattımda midem ve oğlum rahatsız oluyor soluma yatamıyorum kolum ağrıyor eşim akşam dalga geçiyor benle amuda kalk diye hakkaten şaka gibi bir durum ağırlaşmak meselesine gelince çok haklısınız nasıl geçecek bu yaz?

ne guzelll...allahım saglıkla kucagına alamk nasıp etsın ıns canım yaaa... bende ozledım sıpamı)

ayyy bıde benım belim acayıp agrımaya basladı son bır haftadır... oturdugum yerden kalkamıyorum bı anda kalkmaya calısıncada karnım nasıl acıyo...bıde bı yere gıttıgımızde gobegımı unutuyorum sandalyeyı cekerken pat gobegımı masaya vuruyorum...

ya ben kendimi hep düz yatarken buluyorum geceleri ve bu duruma sinir oluyorum dr yatma istersen dedi sanki inat yapıyorum özellikle yatıyorum ya bide sere serpe yazın sıcakta nasıl olucak bilmiyorum.

kızlar korkuttunuz valla neyse allahtan cuma günü vurulmuşum yarın ağrısada yatarım sürekli napiyim

canım kokma herkeste aynı olcak değilya sen bize bosver

kızlar bız esimle oda takımı almaktan vazgectık park yatak alıcaz ama içine uyku setı baktım internetten kafam karıstı oyun parkı uyku setı yazıyo normal besişkte gösterilmiş model arastıran yada bılen varsa yardımcı olurmusunuz bana

birde ciğdem almıstı kraftın park yatagını belkı oda bakmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…