2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lütfen dua edin şekerim çıkmasın babam şeker hastası ben çok korkuyorum

hiçbişey çıkmayacak canım sen içini ferah tut

merhaba kızlar nasılsınız ya bu tetonoz aşısını vurulmasak nolur.

gerçekten hiç araştıran var mı sonuçta bizler steril ameliyathanelerde yapmayacak mıyız doğumu?

merhaba kızlar nasılsınız ya bu tetonoz aşısını vurulmasak nolur.

canım evde veya baskabıyerde dogum yaparsan veya hastanede Allah korusun mıkrop kapma rısınız bebgınızle cok fazla hatta olumcul o yuzden vurulmak gerekıyo... cunku bu tetenoz mıkrobu hayvanlarda oluyomus ve hayvanların gezdıklerı heryerde varmıs canım

kızlarrr ben acayıp tatlı yıyorum yaaa acaba oglum mu olcak benım???

asermeler değişebiliyor kızlar benim ilk hep ekşi seyler isterdi canım esimde ille kız yapcan oğlumu diodu ama simdi bulantılar gıdınce tatlı mubtelası oldum

Seymacım ben de tatlı yiyorum ama oğlum olursa yandı odası bile pembeli

hehe canım eşim ne anlattı bılıyomusun... yenı basladıgıokulda bı hocanın 1 yasında oglu varmıs masallah dıyo bı gorsen tam ısırmalık dıyo eşim... neyse kdın her ay kontrole gıttıgınde 6. ayına kadar kız demişler düşün... 7. ayında oglan oldugu kesınlesmıs:):) bıde boyle olurmus :):)

asermeler değişebiliyor kızlar benim ilk hep ekşi seyler isterdi canım esimde ille kız yapcan oğlumu diodu ama simdi bulantılar gıdınce tatlı mubtelası oldum

ayy canım ben serbetlı tatlılardan nefret ederım şimdi bayıla bayıla yıyyorum ınan... supelenıyom bazen bu oglanmı dıye:):)

Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum işleri toparlamam lazım yarın akşam yazabilirim artık size herkese iyi haftasonları benim için dua edin:)

Selam kızlarrrr. Ben varım Şeyma'cımmm. mesaj attım sana, bi bakarsın. Nasılsın bu arada? opuyorumnanaktan

biz geldikkkkk kisme yok mu
Çok yorulduk bugün sızlıo belim bu bel ve sırt ağrısı ne kötüymüş bacaklarım kitlenio bel ağrısından.
Temizlik yaptm yarın misafirrlerim gelio üzerine birde market alışverişi derken akşam oldu..

Geçmişe baktım biraz herkes iyi sanırım

bu arada detaylı usg için kendi dr.umla da görüştüm. Şükür bi sorun yok herşey yolunda. ıçim rahatladı:) dü biraz stres yaptık kalp kapakçığında 2 beyaz nokta var diye ama rahatıZ şimdi. Hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza...

Ben de iyiyim, yok göndermedim. 1 hafta daha bendeler. hihoyyyt Bende onlarla birlikte dönebilirim belki . Eminönüne falan gitmeyi düşünüyorum. hihoyyyt

en guzelı nanen yanındayken gez doolas bebiş olunca zor... ohhh:):)

bende yaptım tatlım temızlık ama belım dedıgın gıbı cok agrıyo...

ben kacar kızlar kocsı geldı onla ılgıleneyım bıraz optum hepınızı yarın gorusuruz ınsss

iyiyiz cok şükür canım belki eminönünde karşılaşırız bu önümüzdeki haftalarda bende gidiyorum :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…