2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar bugün yopruldugum kadar hiç yorulmadım walla belim ve sırtım kopuyo resmen bıraksalar nasıl uyurum eve gitmek istiyorum ama nerdeeeeeeeeeeee yaklaşık 1 saat daha işteyizz işte özellerin en kötü yanı ((((((

ben bişey sorcam ... kızlar ben bebgımı hala gobegımın assagında hıssedıyorum... siz nerelerınızde hıssedıyosunuz??? bebegı yukarı cıkan var mı??

canım bende detaylıya girdiğimde doktor hep üstten baktı ama ben dedim kasıklarımda hissediyorum normal dedi orda hissedersin

Hoşgeldin canım, benimde bugün misafirim vardı. Ama annemle kardeşimde bende olduğu için pek bişey yapmadım ben. hihoyyyt

bende göbek deliği ile kasık arasında hissediorum. O kısımlarda gezio ve dr.da dün bnm hissettiğim yerlere baktı ama bebek aşağıda yada yukarda die biişi demedi bana.. Bende sormadım :/

Görüşürüz canım. opuyorumnanaktan

iyiyiz cok şükür canım belki eminönünde karşılaşırız bu önümüzdeki haftalarda bende gidiyorum :)))))))

burda da karşılaşamadık hiç, bu ay 30 unda doktora gidicez, senin ne zaman kontrol ? Detaylı yaptırdın mı bu arada. opuyorumnanaktan

bende göbek deliği ile kasık arasında hissediorum. O kısımlarda gezio ve dr.da dün bnm hissettiğim yerlere baktı ama bebek aşağıda yada yukarda die biişi demedi bana.. Bende sormadım :/

Benim daha yukarda oluyo genelde, göbek deliğimin üst kısmına tekme atıyo bol bol. Sağlık ocağına gittiğimde hemşire 6 aya yakın gibi yukarı çıkmış demişti . Halbuki daha küçüktü.

Hoşgeldin canım, benimde bugün misafirim vardı. Ama annemle kardeşimde bende olduğu için pek bişey yapmadım ben. hihoyyyt

Ohhh Şanslısın tadını çıkart:)
Benim annemde kardeşimde kendi halindeler. Yarın ben 15 kişi ağırlıcam ama kimin umrundan onlarda haftasonu gezmesinde olacaklar....

mERHABA GÜSEL ANNELER BıZ GELDıK GÜSEL GÜSEL HABERLERLE
Dün dr a gttk kuzum 571 gr olmuş.Maşşallah keyfine diyecek yok bacakalrı açtı kapattı yiğidin malı meydandadır hesabı,el ensede ağzını açıp kapattı :ecrin_bebek: hiiçte rahatsızlık duymuyor ben erkekkim der gibi fifisini gösterip durdu valla çok fotojenik olacak galiba.Bi sürü şey aldık hastane çıkışı battaniye vs. eklicem ciciler kısmına...

Son düzenleme:
Bu da resmimiz ilk defa omurgadan ibaret değil elleri ve parmaklarını görüyor msunus box yapar gbii Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Ohhh Şanslısın tadını çıkart:)
Benim annemde kardeşimde kendi halindeler. Yarın ben 15 kişi ağırlıcam ama kimin umrundan onlarda haftasonu gezmesinde olacaklar....

aaa söyleseydin yardım etselerdi sana canım. Benimkiler 1 haftadır bende kalıyolar. 1 hafta daha kalıcaklar, bende ısrar ediyorum 2 hafta daha kalın diye. Akşam yemekler annemden, yemek yapma derdim olmuyo . kaydirigubbakcemile3

Maşallah canım,benim kızda hep bacaklarını açıyo doktora gittiğimizde . kaydirigubbakcemile3 Cicilerinin resimlerini ekle de bakalım. opuyorumnanaktan

ŞEKER YÜKLEMESı YAPACAK OLAN ARKADAŞLAR DıKKAT!!!!!
Mutlaka aç karnına gidilmesi gerek en az 8 saat birşey yenmemesi gerekmiş şeker yüklendikten sonra yine 1 saat aç durup kan alınıyormuş ben sabah kötü oldum boğazımı tutamadım azıcık atıştırdım dr kesinlikle yapamayız yanlış çıkar dedi ve testimi iptal etti artık 3 gün sonra tekrar gidicem şeker yüklemesi için

Ayaklarımı yarın doktora söylesem yine 1 ton tahlil yaptırır mı?
doktoruna sor muhakkak canım şişme olayı önemli tansiyon yükselmesine bağlı preklamsi yani ödem oluşmsı olabiliyor senin için daha erken ama sen yinede dannış tatlım
ben geldim kızlarr
3 lü testin sonucunu aldım
Allah a bin şükür bi sorun yokmuş:)
şimdi haftaya ayrıntılı ultrason kaldı
Allah ım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
ohhh gözünüz aydın canım alllahım hepimizin bebişlerini sağlıklı yapsın inşallah

maşallah kuzuna canım gözün aydın cicilerinide sağlıcakla güle güle giysin

Dr amcamıza sordum ayrıntılı ultrason u prosedür gereği istiyoruz ama mecburi değil dedi bizim burada yokmuş fakülte öneririm dedi ist te 300 civarlarında edirne de 150 civarlarında dedi ama yaptırmayı düşünmüyoruz dedik (babası ) siz bilirsiniz ben illede yaptırın demiyorum bir porblem görmüyorum yaptırmasanız da olur dedi
Ve normal epidurali sordum sen nasıl istersen öyle olur eğer ben beceririm ıkınma hissi olmadan kendime güveniyorum doğururum öyle diyorsan,bizim dediğimiz de güzelce ıkınabilirsen olabilir dedi nereden bileyim şimdi ıkınma hissi olmadan ıkınabilir miyim? (((

Valla bende bunu düşünüyorum, arkadaşım normal doğum yaptı, 3 ıkınmada çıktı bebek dedi. kaydirigubbakcemile3

Şanbebe nin 12 li hastane çıkışını aldım az daah kazıklanıyordum daah önce bişiler aldıım yerde 60 tl dedi en son sonra şansa dükkanlara girip çıkarken (tabi babamız söylenip duruyor yeter heryeri gezip durma al işte bi yerden die) bir de ne göreyim aynı takımı 40 TL ye satıyorlar 20 tl kazıklacaktı kadın beni tüühh yazıklar olsun ona.
Hastane çıkışı tartışmamız var dı sölemişimdir ben yeşil kayınvalidem ve eşim mavi die tutturmuşlardı kayınvalidem aaa ben giydirmem oğluma yeşil demişti .Eşim dün tutturdu lacivert beyz olanı olsun dedi beni sinir etti gittim kırmızı-beyaz aldım (söyleniyor kız şeyiymiş hey allam) kimsenin dediği olmadı guclubacismile ben kazandım aklinialirimsmile :jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…