- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
ben bişey sorcam ... kızlar ben bebgımı hala gobegımın assagında hıssedıyorum... siz nerelerınızde hıssedıyosunuz??? bebegı yukarı cıkan var mı??
biz geldikkkkk kisme yok mu
Çok yorulduk bugünsızlıo belim bu bel ve sırt ağrısı ne kötüymüş bacaklarım kitlenio bel ağrısından.
Temizlik yaptm yarın misafirrlerim gelio üzerine birde market alışverişi derken akşam oldu..
Geçmişe baktım biraz herkes iyi sanırım
en guzelı nanen yanındayken gez doolas bebiş olunca zor... ohhh:):)
bende yaptım tatlım temızlık ama belım dedıgın gıbı cok agrıyo...
ben kacar kızlar kocsı geldı onla ılgıleneyım bıraz optum hepınızı yarın gorusuruz ınsss
iyiyiz cok şükür canım belki eminönünde karşılaşırız bu önümüzdeki haftalarda bende gidiyorum :)))))))
bende göbek deliği ile kasık arasında hissediorum. O kısımlarda gezio ve dr.da dün bnm hissettiğim yerlere baktı ama bebek aşağıda yada yukarda die biişi demedi bana.. Bende sormadım :/
Hoşgeldin canım, benimde bugün misafirim vardı. Ama annemle kardeşimde bende olduğu için pek bişey yapmadım ben. hihoyyyt
slm arkadaşlar..
aranızda magnezyum desteği alan var mı? var ise ilacının ismini yazabilir mi?
bende göbek deliği ile kasık arasında hissediorum. O kısımlarda gezio ve dr.da dün bnm hissettiğim yerlere baktı ama bebek aşağıda yada yukarda die biişi demedi bana.. Bende sormadım :/
Ohhh Şanslısın tadını çıkart:)
Benim annemde kardeşimde kendi halindeler. Yarın ben 15 kişi ağırlıcam ama kimin umrundan onlarda haftasonu gezmesinde olacaklar....
mERHABA GÜSEL ANNELER BİZ GELDİK GÜSEL GÜSEL HABERLERLE
Dün dr a gttk kuzum 571 gr olmuş.Maşşallah keyfine diyecek yok bacakalrı açtı kapattı yiğidin malı meydandadır hesabı,el ensede ağzını açıp kapattı :ecrin_bebek: hiiçte rahatsızlık duymuyor ben erkekkim der gibi fifisini gösterip durdu valla çok fotojenik olacak galiba.Bi sürü şey aldık hastane çıkışı battaniye vs. eklicem ciciler kısmına...
doktoruna sor muhakkak canım şişme olayı önemli tansiyon yükselmesine bağlı preklamsi yani ödem oluşmsı olabiliyor senin için daha erken ama sen yinede dannış tatlımAyaklarımı yarın doktora söylesem yine 1 ton tahlil yaptırır mı?
ohhh gözünüz aydın canım alllahım hepimizin bebişlerini sağlıklı yapsın inşallahben geldim kızlarr
3 lü testin sonucunu aldım
Allah a bin şükür bi sorun yokmuş:)
şimdi haftaya ayrıntılı ultrason kaldı
Allah ım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
mERHABA GÜSEL ANNELER BİZ GELDİK GÜSEL GÜSEL HABERLERLE
Dün dr a gttk kuzum 571 gr olmuş.Maşşallah keyfine diyecek yok bacakalrı açtı kapattı yiğidin malı meydandadır hesabı,el ensede ağzını açıp kapattı :ecrin_bebek: hiiçte rahatsızlık duymuyor ben erkekkim der gibi fifisini gösterip durdu valla çok fotojenik olacak galiba.Bi sürü şey aldık hastane çıkışı battaniye vs. eklicem ciciler kısmına...
ohhh gözünüz aydın canım alllahım hepimizin bebişlerini sağlıklı yapsın inşallah
maşallah kuzuna canım gözün aydın cicilerinide sağlıcakla güle güle giysin
maşallahhhh furkan bebeğeee
Dr amcamıza sordum ayrıntılı ultrason u prosedür gereği istiyoruz ama mecburi değil dedi bizim burada yokmuş fakülte öneririm dedi ist te 300 civarlarında edirne de 150 civarlarında dedi ama yaptırmayı düşünmüyoruz dedik (babası) siz bilirsiniz ben illede yaptırın demiyorum bir porblem görmüyorum yaptırmasanız da olur dedi
Ve normal epidurali sordum sen nasıl istersen öyle olur eğer ben beceririm ıkınma hissi olmadan kendime güveniyorum doğururum öyle diyorsan,bizim dediğimiz de güzelce ıkınabilirsen olabilir dedi nereden bileyim şimdi ıkınma hissi olmadan ıkınabilir miyim?(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?