2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olumunekankayizsmile

ii bar cnm kurtulmuşsun işte :)
sen izmirin neresindendin cnm buarada yaaa

ben izmirde değilim marmaristeyim bayanssulusmile[/QUOTE]

selam canım marmarisin neresindesin benim ailem orda bende 6 yaşından beri hep okul tatillerinde giderdim teyzem oraya yerleşti istanbuldaki depremden sonra bizimkiler turgut köyde arsa alıp ev yaptılar şimdi temelli ordalar bende her yaz gidiyorum

selam kızlar ben birkac gündür yazlık kışlık kıyafet ayırmakla ugraştım şükür bugün bitti ama kurtuldum eşimle kendiminkinden sonra bugünde kızımınkiler bitti evide temizledim şimdi ütü var ama halim kalmadı yapamıyacam bu gidişle uzanmam lazım cünkü ayakta durdukca fazla kasıklarım agrıyo bu arada ben kasıklarımdan teke yiyorum bazı arkadaşlar gibi dr sordugumda dr tabii cünkü bebek ters dedi ayakları aşagıdaymış yani varsa böyle arkadaşlar bundan olabilir ben yarın teyzeme gidicem evde yokum o yüzden hepinize şimdiden iyi haftasonları dilerim ha birde unutmadan istanbul optimum avm de cocuklar için ücretsiz gelişim atölyesi etkinlikleri var ben kızımı pazar günü götürecegim ilgilenen anneler olursa saat 2 de başlıypr 6 gibi bitiyor hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

ıyi akşamlar kızlar.Teyzeleri biz de babayla bazı şeyler aldık bakın isterseniz ciciler bölümündeee...

selamlarrrr. biraz geç oldu ama anca fırsatım oldu. ayrıntılım çok şükür güzel geçti oğlumda sorun çıkmadıı hamd olsun. ama bende biraz sorun var doktor şekere ve tansiyona dikat et dedi . kiloluyum çünkü. haftaya kendi doktoruma gidicem bakalım o neler dicekkk. herşeyin hayırlısıı inş bendede bir sorun olmadan bebeğime kavuşurum. bu arada ayaklarım bacaklarımm davul gibii. inş geçer . herkese iyi geceler

Kızlar günaydın,

1 saat sonra randevum var hem kızımı göreceğim 4 hfta sonra hem şeker yüklemem hem de doktora bağlı ama tetanos aşım var. Dua edin ne olur bana. Dün geceden beri bir şey yiyip içmiyorum masal da hareket etmedi bu sabah eee anne aç susuz eee nolucak:) neyse ben çıkıyorum akşam yazarım kızım kaç gram olmuş bakalım. Herkese iyi hafta snları

Herkese günaydın canlar,

Serdemcim hayırlı haberlerlegelirsin inşallah. allaha emanet ol tatlım.=)

Merhaba tekrar, ikili test sonuçlarım hiç içaçıcı değil dedim çünki bebeğimin down sendromu ve diğer hastalıklar için yapılan test sonucu riski yüksek çıktı. ama araştırmalarıma göre bu test garanti sonuç vermiyormuş. yanıltıcı payı çokmuş. o yüzden amniyosentez yaptırmadım. üstelik ultrason görüntülerinde bebeğim gayet sağlıklı görünüyor. çok kafam karışıyor.

Günaydın güzel anneler...
İnşallah canım inşallah benimde arada şişiyor bende eklem romatizması var sen yine de dr söyle beki şeker varsa ondan olabilir
Ayrıntılı ayrıntılı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım ben de pazartesi tekrar gidicem bakalım açlığa ne kadar dayanıcas
Bak şeker yüklemesinden sonra nası azıcak (herkes öle dio) kaydirigubbakcemile3
Canım sen hiiç kendini boşu boşuna üzme sonuçta %100 bi sonuç veren bi test değil sadece istatistiksel olarak pc de ki program.Dediğim gibi yaş faktörü de var 18 yaş altı ya da 35 yaş üstü risk çok oluyor dr sağlıklı dediyse ultrasonda bi problem yoksa ense kalınlııı felan moralini bozma Allah a dua et en hayırlısı olsun senin için Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin sana sağ sağlim hiç bir problem olmadan bebişini kucağına alırsın inşalahhh...

slm herkese bende bugun sabahtan gıdıp seker yuklemesı yaptırdım ıyyy ıgrenc bısey 50gr glukoz ıctım sonuc 128 cıktı tokluk sekerım ıyıymıs oda çok sukur sızler nasılsınız guzel annısler

canım ne guzel oğlun sağlıklı sende yedıklerıne dıkkat edersin sağ salım kavusursun bebeğine endişelenme

sanada gunaydın didemcim ne guzel bızım daha cok var gormemıze...
bızım yerimizede bak masal bebeğe 2, asın olcak değilmiii

eeee ac bırakırsan masalı oynamaz tabı ama seker yuklemesı içinde mecburuz ac kalmaya dayanın kuzucuklar

canım buradada bıkac annemızde cıktı bu sorun ama amnıyosentez sonucları normaldı uzulme yanıltıcı cıkabılıyor ..yas kac bu arada senın

gecmıs olsun bıtanem kurtulmussun hadı bakalım bız nasıl içicez ac karnımıza.....

bebeğin nasıl gordunmu pekı

herkese iyi haftasonları...
şeker yüklemelerine de geçtik şükür.. testlerimiz bitmekte ve doğumlarımız yaklaşmakta..
sağlıkla vakitlice gelsinler inş..
şeker yüklemesine gidenler yanlarında mutlaka limonda götürsünler.. limon sıkınca limonata tadında içilebilinecek duruma geliyor şekerli su..

ayy ewett nıhayett o aşamaya geldıkkkk..kalp atışı cınsıyetı, hareketlerı derkennnn çok şukur. lımon sıkınca seker oranı degsımıyor degılmı benım 12 gunum war ınsallah onuda sorunsuz atlatırızz..sonrakı sırada newaaarr acaba:))) mirmirmirmir yolun yarıladık hatta yarıyıda gectık bı bukadar daha dusunemıyorum yaa bı an once gecsın zamannn artıkk zemuszemus şiştıkce sısıyorum zatenn ( :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…