Hoşgeldin canımkızlar iyi aksamlar. benim dogum tarihim 3 eylül görünüyor ama hiç belli olmaz belki agustos annesi olurum :)
inş cnm hayırlısıyla alırız kuzularımızıherkese iyi haftasonları...
şeker yüklemelerine de geçtik şükür.. testlerimiz bitmekte ve doğumlarımız yaklaşmakta..
sağlıkla vakitlice gelsinler inş..
şeker yüklemesine gidenler yanlarında mutlaka limonda götürsünler.. limon sıkınca limonata tadında içilebilinecek duruma geliyor şekerli su..
güle güle kullancın cnmŞanbebe nin 12 li hastane çıkışını aldım az daah kazıklanıyordum daah önce bişiler aldıım yerde 60 tl dedi en son sonra şansa dükkanlara girip çıkarken (tabi babamız söylenip duruyor yeter heryeri gezip durma al işte bi yerden die) bir de ne göreyim aynı takımı 40 TL ye satıyorlar 20 tl kazıklacaktı kadın beni tüühh yazıklar olsun ona.
Hastane çıkışı tartışmamız var dı sölemişimdir ben yeşil kayınvalidem ve eşim mavi die tutturmuşlardı kayınvalidem aaa ben giydirmem oğluma yeşil demişti .Eşim dün tutturdu lacivert beyz olanı olsun dedi beni sinir etti gittim kırmızı-beyaz aldım (söyleniyor kız şeyiymiş hey allam) kimsenin dediği olmadı guclubacismile ben kazandım aklinialirimsmile :jeyyar:
yormuşssun kendini baya ama bitmiş işlerin ne güzelselam kızlar ben birkac gündür yazlık kışlık kıyafet ayırmakla ugraştım şükür bugün bitti ama kurtuldum eşimle kendiminkinden sonra bugünde kızımınkiler bitti evide temizledim şimdi ütü var ama halim kalmadı yapamıyacam bu gidişle uzanmam lazım cünkü ayakta durdukca fazla kasıklarım agrıyo bu arada ben kasıklarımdan teke yiyorum bazı arkadaşlar gibi dr sordugumda dr tabii cünkü bebek ters dedi ayakları aşagıdaymış yani varsa böyle arkadaşlar bundan olabilir ben yarın teyzeme gidicem evde yokum o yüzden hepinize şimdiden iyi haftasonları dilerim ha birde unutmadan istanbul optimum avm de cocuklar için ücretsiz gelişim atölyesi etkinlikleri var ben kızımı pazar günü götürecegim ilgilenen anneler olursa saat 2 de başlıypr 6 gibi bitiyor hepinizi öptüm kendinize iyi bakın
güle güle kullan cnm cicicleriniziŞenizİyi akşamlar kızlar.Teyzeleri biz de babayla bazı şeyler aldık bakın isterseniz ciciler bölümündeee...
maşallah cnm oğlunaselamlarrrr. biraz geç oldu ama anca fırsatım oldu. ayrıntılım çok şükür güzel geçti oğlumda sorun çıkmadıı hamd olsun. ama bende biraz sorun var doktor şekere ve tansiyona dikat et dedi . kiloluyum çünkü. haftaya kendi doktoruma gidicem bakalım o neler dicekkk. herşeyin hayırlısıı inş bendede bir sorun olmadan bebeğime kavuşurum. bu arada ayaklarım bacaklarımm davul gibii. inş geçer . herkese iyi geceler
gördünmü meleğiniKızlar günaydın,
1 saat sonra randevum var hem kızımı göreceğim 4 hfta sonra hem şeker yüklemem hem de doktora bağlı ama tetanos aşım var. Dua edin ne olur bana. Dün geceden beri bir şey yiyip içmiyorum masal da hareket etmedi bu sabah eee anne aç susuz eee nolucak:) neyse ben çıkıyorum akşam yazarım kızım kaç gram olmuş bakalım. Herkese iyi hafta snları
Dr amcamıza sordum ayrıntılı ultrason u prosedür gereği istiyoruz ama mecburi değil dedi bizim burada yokmuş fakülte öneririm dedi ist te 300 civarlarında edirne de 150 civarlarında dedi ama yaptırmayı düşünmüyoruz dedik (babası) siz bilirsiniz ben illede yaptırın demiyorum bir porblem görmüyorum yaptırmasanız da olur dedi
Ve normal epidurali sordum sen nasıl istersen öyle olur eğer ben beceririm ıkınma hissi olmadan kendime güveniyorum doğururum öyle diyorsan,bizim dediğimiz de güzelce ıkınabilirsen olabilir dedi nereden bileyim şimdi ıkınma hissi olmadan ıkınabilir miyim?(((
Süpper maaşallah topiğe erkek eklendislm kzılar nasılsınız?anca gelebildim valla topiğe
herşey yolundadır umarım
gelelim bizeeeee
cumartesi günü kanamam arttı baya
ağrım da olunca apar topar dr.un muayenehanesine gittik neyse ki bişeyi yokmuş miniğimin
zeynepde yürümeye başladı hiç oturmuyorya ondan olabilir dedi dr.dinlen biraz dedi,bi kaç gün annemde kalıcam,zeyneple ilgilenecekler bende yatışşş
cuma günü yolculuk var eşimin memleketine gidiyoruz bir ay yokum kızlar dönüşte de kaynan gelecek baya uğrayamam buralara özlerim sizi
önemli haberi vermeyi unuttum
miniğim kız değilmiş oğlanmışşşş şaşırttı bizi valla
adını da mehmet koyduk bile
eşimin dedesinin adıymış daha evlenmeden önce söylüyordu koyarız diye bende kırmadım
istersen ikinci bir isim dilediğini koy diyor yok dedim tek isim güzel ve mehmet ismini bende severdim içime yattı sorun olmadı eğer 30 ağustos da olursa mehmet zafer koyazrı diyoruz bakıcaz artık
zeynebimin dişleri 8 tane oldu
alışverişe çıkmam lazım biraz kendime zeynebe bişeyler almam lazım hiç kıyafetimiz kalmadı
bakalım arabayla bırakırsa amcam çarşıdan bişeyler bakarım olmazsa annem alır artık
başkaaa bizden böyle valla özlemişim sizi
Bi sürü rivayet var her zaman k gibi en çok korktuğum güzel ıkınmayı beceremeyip aşağıdan daha fazla kesilmesi ve bir ihtimalle de olsa bebeğin vakumla çekilmesi eyvahedigeldismilebenn de ilk gebeliğimde yaptırmamıştım bunda da gerek görmedi dr.um
en iyisi epiduralli normal yaparsın niye yapamayasın ki
mecburen sezeryan olmamış olsaydım her 2 doğumum da öyle olacaktı
ne ağrı var ne sızı
hemde doya doya gör meleğini
Süpper maaşallah topiğe erkek eklendiismi de çok güzel.Kendinee çooook dikkat et bebiklerinin sana ihtiyacı var ama biras zeynep kıs mola versin sana sen de rahatca dinlen ki mehmet bebiş iyi olsun...
Bi sürü rivayet var her zaman k gibi en çok korktuğum güzel ıkınmayı beceremeyip aşağıdan daha fazla kesilmesi ve bir ihtimalle de olsa bebeğin vakumla çekilmesi eyvahedigeldismile
beyaz 16 geçmiş olsun kanaman olmuş kendini yorma. kızlar bizde beşik alıcaz karar veremedim salona koymak zorundayız beşiği ondan eşim mobilya olmasın diyo park beşik alalım diyo hangisini alsam karar veremedim fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
sağol canım ,inan bende şaşırdım ama güzel oldu tam süpriz oldu vallaözlem ablaaaa cok şaşırdım anaaaa.. ogluş mu gelıyo cok guzellll saglıkla al kucagına ıns:)
ohh hasret gider cnm annenle ne güzelmerhaba kızlar 1 hafta kadar sizlerden ayrı kalıca anneme gıdıyorum
sizi ve bal bebişlerinizi kocaman öpüyoruz oğlumla
hoşgeldin cnm aramızaselam kızlar ben aranıza yeni katıldım benım doğumumda 15 ağustos da olucak prensesim süpriz yapmassa topik çok güzel hele göbişler harıka bende koyucam resım cok şekersınız hepınız hepımıze hayırlı doğumlar
sağol cnmMerhaba güzel anne adayları nasılsınız bakalım? Kimsecikler var mı? Beyaz16çokgeçmiş olsun tatlım kanaman olmuş. kendine dikkat et.
iyi günlerde kullanın cnm odanızı gerçekten iyi düşünmüşssünBu arada bebeğimize iyi bir dokror bulduk. Prof.Dr.Recep Has. Medicana ınternatıonalde o muayene diyormuş. İnşallah hiçbirsorun çıkmaz minnoşumda. Bu arada bebek odasını da beğendik.Allah nasipederse bu ayın sonunda siparişini vereceğiz inşallah. Gelmesi 1 ay sürüyor. Evi de anca badana ettirir halıları yıkatırım. Sonra da 1 ay içi boş havalandırırım. Özel yapımolduğu için kokusu anca çıkar. 1 ayda da anca yerleştiririm. Halısı perdesi derken.Sonra da hayırlısı ile gelir inşallah demirhanım.Bu arada bebek odasını Benbebek'ten beğendik. Odaları hem çok şık hem de uzun ömürlü kullanışlı. Karyola daha sonra yatak olabillme özelliğine sahip. Odayı 12 yaşına kadar rahat kullanabilecek yani. Düşünenlere tavsiye ederim. Babamız istemiyordu oda falan çok tartışmasını yaptık ama, bugün mağazaya gittiğimzde benden önce atladı vallaşaşırdım,demek ki herşeyin birzamanı var zorlamamak lazım gerçekten. Bunları yazarken meleğimde bir yandan tastikler gibi tekmeliyor haylaz. Birazdan ona yüksek sesle hikaye okuyacağım. Allahım cümlemizesağlıklı sıhhatli bebişler nasipetsin. Sağlıklı doğumlar nasipetsin canlarım. Hepinizi kocaman öptük..
sağol cnmbeyaz 16 geçmiş olsun kanaman olmuş kendini yorma. kızlar bizde beşik alıcaz karar veremedim salona koymak zorundayız beşiği ondan eşim mobilya olmasın diyo park beşik alalım diyo hangisini alsam karar veremedim fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
selam arkadaşlar,sayfaları takip ediyorum ancak yazma fırsatım olmuyor. sohbetiniz çok güzel .
ben de kızıma ciciler bakıyorum yeni yeni.10 lu hastane çıkışı aldım,30tl ye.bir sürü bebek mağazası gezdik eşimle.kafam karıştı.hepsi çok güzel.liste var.şimdi marka ve sayı eklemeye çalışıyorum. tecrübeli arkadaşlarımız.marka ve sayılar hakkında ne düşünüyoar acaba.
herkese iyi haftasonları.bütün bebişleri kokluyorum,annelerimizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?