2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bundan başka bir test yok sanırım canım..
limon değerde değişiklik yapmıyor hatta özellikle yanınızda getirin diye söyleniyor..
başka türlü aç karına içmek baya zor..

Bebişimin cicilerine ciciler ekledim kızlar 2. sayfaya ...Artık daha kıyafet görmek istemiyorum öğğ geldi beşik,küvet vs kaldı şükür kaydirigubbakcemile3
Herkesin ciclerine baktım çook tatlılar maaşallah sizinkilere baktıkça aa oğluma bu da lazım die listeye eklemeler yaptım bile

Bu arada söylemedim galiba dr amcamıza sırt üstü yatmayı sordum 30. hafataya kadar birşey olmaz dedi daha ufak ama sonra yatmaman gerek zaten yatamazsın kendin rahatsız olursun dedi..
30 haftaya kadar keyifle uyku oohh

kızlar iyi aksamlar. benim dogum tarihim 3 eylül görünüyor ama hiç belli olmaz belki agustos annesi olurum :)

merhaba güzel anneler hiç uğrayamıyorum hepinizi özledim valla annemdeydim gerçi yine gide bilirim biraz rahatsız kendisi çünkü oğluşumla bende iyiyiz çok şükür bizimde 3 gün sonra şeker yüklememiz var inşallah iyi geçer hepinizi çok öpüyorum görüşürüz :)

merhaba kıslar
evet çoğu gitti azı kaldı bencede.inşallah kalan şu 16 haftamısta sağ salim geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırsak dünyanın en mutlu taze anneleri oluruz inşallah.doktorum bende risk gördüğü için şeker yüklemesini erken yaptırmıştı.şükür allahıma bişey çıkmadı.darısı başınıza inşallah.
sırt üstü yatma konusunu bende sordum dr a .ona göre de sırt üstü yatmanın bebeğe zararı yok annenın dolaşımını yavaşlattığı için anneye zararı var dedi.bebek kordonuna dolansa bile sürekli hareket halinde v e küçük olduğundan kordondan kurtulur demişti.

slm kzılar nasılsınız?anca gelebildim valla topiğe
herşey yolundadır umarım
gelelim bizeeeee
cumartesi günü kanamam arttı baya
ağrım da olunca apar topar dr.un muayenehanesine gittik neyse ki bişeyi yokmuş miniğimin
zeynepde yürümeye başladı hiç oturmuyorya ondan olabilir dedi dr.dinlen biraz dedi,bi kaç gün annemde kalıcam,zeyneple ilgilenecekler bende yatışşş
cuma günü yolculuk var eşimin memleketine gidiyoruz bir ay yokum kızlar dönüşte de kaynan gelecek baya uğrayamam buralara özlerim sizi
önemli haberi vermeyi unuttum
miniğim kız değilmiş oğlanmışşşş şaşırttı bizi valla
adını da mehmet koyduk bile
eşimin dedesinin adıymış daha evlenmeden önce söylüyordu koyarız diye bende kırmadım
istersen ikinci bir isim dilediğini koy diyor yok dedim tek isim güzel ve mehmet ismini bende severdim içime yattı sorun olmadı eğer 30 ağustos da olursa mehmet zafer koyazrı diyoruz bakıcaz artık
zeynebimin dişleri 8 tane oldu
alışverişe çıkmam lazım biraz kendime zeynebe bişeyler almam lazım hiç kıyafetimiz kalmadı
bakalım arabayla bırakırsa amcam çarşıdan bişeyler bakarım olmazsa annem alır artık
başkaaa bizden böyle valla özlemişim sizi

inş cnm hayırlısıyla alırız kuzularımızı
ilk gebeliğimde bi dikişte içmiştim bakkalım bunda nasıl olacak artı dönünce yaptırıcam ben
güle güle kullancın cnm
iyi yapmışssın sen taşıyon o kadar herkes karışıyo hadi eşin neyse de kaynanan amannn
sen kazanmışssın ya sonundalülülülülülülülülülülülü
yormuşssun kendini baya ama bitmiş işlerin ne güzel
cnm evet bebişler düz duruyorlar karnımızda bizim gibi 36.ghaftadan sonra başları aşağıya dönmeye başlıyor benim kızmm 32.haftada dönmüştü

İyi akşamlar kızlar.Teyzeleri biz de babayla bazı şeyler aldık bakın isterseniz ciciler bölümündeee...
güle güle kullan cnm cicicleriniziŞeniz
maşallah cnm oğluna
sende kend,ne dikkat et cnm yaopuyorumnanaktan
gördünmü meleğini
inş herşey yolunadırı cnm girip yazmamaışssın merak ettim
bence sorun olmaz hem aşı hem yükleme önce yüklemeyi olursun sonrada aşıyı

benn de ilk gebeliğimde yaptırmamıştım bunda da gerek görmedi dr.um
en iyisi epiduralli normal yaparsın niye yapamayasın ki
mecburen sezeryan olmamış olsaydım her 2 doğumum da öyle olacaktı
ne ağrı var ne sızı
hemde doya doya gör meleğini

Süpper maaşallah topiğe erkek eklendi ismi de çok güzel.Kendinee çooook dikkat et bebiklerinin sana ihtiyacı var ama biras zeynep kıs mola versin sana sen de rahatca dinlen ki mehmet bebiş iyi olsun...
Bi sürü rivayet var her zaman k gibi en çok korktuğum güzel ıkınmayı beceremeyip aşağıdan daha fazla kesilmesi ve bir ihtimalle de olsa bebeğin vakumla çekilmesi eyvahedigeldismile

sağol cnm benim
bence için rahat olsun
çok arkadaşım var böyle doğuran
bunlarda eline iğne batsa bir gün havada tutan tipler cnm
gelmişler bana çatır çatır doğurdum diyortlar
ha 4-5 dikiş olmuş ha 6-7 ne fark ederki
imkanım olsa ben öyle yapacaktım ama epidural sezeryan olucam bebğimi görmek istiyorum cnm doğarken o anda aklına bişey gelmez eminim öpüp koklayınca herşey bitiyor valla
milletin doğum hikayelerini de dinleyip hiç korkutma kendini herkesin farklı oluyor çünkü
epiduralde çok baş ağrısı olurmuş herkesde bende hiç bişey olmamıştı
hiç anlatılanlara takılma sende motive et kendini herşey yolunda gidecek çok güzel olacak
meleğini kollarına alacaksın

özlem ablaaaa cok şaşırdım anaaaa.. ogluş mu gelıyo cok guzellll saglıkla al kucagına ıns:)

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım benım doğumumda 15 ağustos da olucak prensesim süpriz yapmassa topik çok güzel hele göbişler harıka bende koyucam resım cok şekersınız hepınız hepımıze hayırlı doğumlar

Merhaba güzel anne adayları nasılsınız bakalım? Kimsecikler var mı? Beyaz16çokgeçmiş olsun tatlım kanaman olmuş. kendine dikkat et.

Bu arada bebeğimize iyi bir dokror bulduk. Prof.Dr.Recep Has. Medicana ınternatıonalde o muayene diyormuş. İnşallah hiçbirsorun çıkmaz minnoşumda. Bu arada bebek odasını da beğendik.Allah nasipederse bu ayın sonunda siparişini vereceğiz inşallah. Gelmesi 1 ay sürüyor. Evi de anca badana ettirir halıları yıkatırım. Sonra da 1 ay içi boş havalandırırım. Özel yapımolduğu için kokusu anca çıkar. 1 ayda da anca yerleştiririm. Halısı perdesi derken.Sonra da hayırlısı ile gelir inşallah demirhanım.Bu arada bebek odasını Benbebek'ten beğendik. Odaları hem çok şık hem de uzun ömürlü kullanışlı. Karyola daha sonra yatak olabillme özelliğine sahip. Odayı 12 yaşına kadar rahat kullanabilecek yani. Düşünenlere tavsiye ederim. Babamız istemiyordu oda falan çok tartışmasını yaptık ama, bugün mağazaya gittiğimzde benden önce atladı vallaşaşırdım,demek ki herşeyin birzamanı var zorlamamak lazım gerçekten. Bunları yazarken meleğimde bir yandan tastikler gibi tekmeliyor haylaz. Birazdan ona yüksek sesle hikaye okuyacağım. Allahım cümlemizesağlıklı sıhhatli bebişler nasipetsin. Sağlıklı doğumlar nasipetsin canlarım. Hepinizi kocaman öptük..

beyaz 16 geçmiş olsun kanaman olmuş kendini yorma. kızlar bizde beşik alıcaz karar veremedim salona koymak zorundayız beşiği ondan eşim mobilya olmasın diyo park beşik alalım diyo hangisini alsam karar veremedim fikrinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar

Canım park beşikler de benceçok güzel. Hem oyun alanı için hemde yatmöasıiçin ideal. Chico da çok güzel modeller var. Geçen eşimle miniçoya gittik orda dagüzel modeller vardı. Hemde fiyatları da çok çok uygundu.:asigim:

selam arkadaşlar,sayfaları takip ediyorum ancak yazma fırsatım olmuyor. sohbetiniz çok güzel .

ben de kızıma ciciler bakıyorum yeni yeni.10 lu hastane çıkışı aldım,30tl ye.bir sürü bebek mağazası gezdik eşimle.kafam karıştı.hepsi çok güzel.liste var.şimdi marka ve sayı eklemeye çalışıyorum. tecrübeli arkadaşlarımız.marka ve sayılar hakkında ne düşünüyoar acaba.

herkese iyi haftasonları.bütün bebişleri kokluyorum,annelerimizi öpüyorum...

özlem ablaaaa cok şaşırdım anaaaa.. ogluş mu gelıyo cok guzellll saglıkla al kucagına ıns:)
sağol canım ,inan bende şaşırdım ama güzel oldu tam süpriz oldu valla
merhaba kızlar 1 hafta kadar sizlerden ayrı kalıca anneme gıdıyorum

sizi ve bal bebişlerinizi kocaman öpüyoruz oğlumla
ohh hasret gider cnm annenle ne güzel
hoşgeldin cnm aramıza
Merhaba güzel anne adayları nasılsınız bakalım? Kimsecikler var mı? Beyaz16çokgeçmiş olsun tatlım kanaman olmuş. kendine dikkat et.
sağol cnm
iyi günlerde kullanın cnm odanızı gerçekten iyi düşünmüşssün
yavaş yavaş içine sindire sindire istediğin gibi yaparsın cnm
sağol cnm
bence beşiği salona koymayın cnm ya bebk hep sizle olmalı
yatak odanıza sığacak ebatlarda bişey bak her boyda hem park yyatak hemde normal beişkler var

güle güle kullanın cnm ciciclerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…