slm kzılar nasılsınız?anca gelebildim valla topiğe
herşey yolundadır umarım
gelelim bizeeeee
cumartesi günü kanamam arttı baya
ağrım da olunca apar topar dr.un muayenehanesine gittik neyse ki bişeyi yokmuş miniğimin
zeynepde yürümeye başladı hiç oturmuyorya ondan olabilir dedi dr.dinlen biraz dedi,bi kaç gün annemde kalıcam,zeyneple ilgilenecekler bende yatışşş
cuma günü yolculuk var eşimin memleketine gidiyoruz bir ay yokum kızlar dönüşte de kaynan gelecek baya uğrayamam buralara özlerim sizi
önemli haberi vermeyi unuttum
miniğim kız değilmiş oğlanmışşşş şaşırttı bizi valla
adını da mehmet koyduk bile
eşimin dedesinin adıymış daha evlenmeden önce söylüyordu koyarız diye bende kırmadım
istersen ikinci bir isim dilediğini koy diyor yok dedim tek isim güzel ve mehmet ismini bende severdim içime yattı sorun olmadı eğer 30 ağustos da olursa mehmet zafer koyazrı diyoruz bakıcaz artık
zeynebimin dişleri 8 tane oldu
alışverişe çıkmam lazım biraz kendime zeynebe bişeyler almam lazım hiç kıyafetimiz kalmadı
bakalım arabayla bırakırsa amcam çarşıdan bişeyler bakarım olmazsa annem alır artık
başkaaa bizden böyle valla özlemişim sizi
ay canım ya bir kızın vardı bide oğluşun oluyo yani sürpriz yaptı sana demek annesi Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım yorma kendini fazla kanamaların içinde geçmiş olsun canım
Kızlar günaydın,
Kusra bakmayın ya yazamadım haftasonu c.tesi gittim doktora kızım Allah'a şükür 800gram olmuş çok tatlıydı. Doktor sorun yok dedi şeker yüklememi yaptırdım da sonuçları tel. da sordum sanırım sorun okmuş yine doktoru arıycam bugün. Kan ve idrar tahlili de yaptırdık onların da sonucunu doktoru arayıp öğrenicem bugün. Tetanos aşımızı da olduk. Ama kızım çok iyiydi teyzeleri gülüyordu bize aşırı mutlu oldum dün de gittim lcwden ona badyler aldım. Şimdilik bu kadar
günaydın herkesın gunu guzel gecer inşallah.....ama benım bugun sabah kalkısım karın agrısıyla oldu hıc guzel degıldı cok sukur azaldı
Kızlar günaydın,
Kusra bakmayın ya yazamadım haftasonu c.tesi gittim doktora kızım Allah'a şükür 800gram olmuş çok tatlıydı. Doktor sorun yok dedi şeker yüklememi yaptırdım da sonuçları tel. da sordum sanırım sorun okmuş yine doktoru arıycam bugün. Kan ve idrar tahlili de yaptırdık onların da sonucunu doktoru arayıp öğrenicem bugün. Tetanos aşımızı da olduk. Ama kızım çok iyiydi teyzeleri gülüyordu bize aşırı mutlu oldum dün de gittim lcwden ona badyler aldım. Şimdilik bu kadar
bende cumartesı gıttım doktora bızım kucuk sıpamızda 800gr olmus senle hemen hemen aynıyız bende bugun 2.tetenos asımı olcamılkınde cok agrım olmustu.sabahta nasıl bı agrıyla uyandım anlatamam ama cok sukur gectı suan.nınnnıye baktınmı ben yukledım dınlıyorum hep:dance:
günaydın canlarr
herkese mutlu güzel sağlıklı bir hafta dilerim
öperim sizi ve meleklerinizi:)
Günaydın canımmm ya bu aralar benımde oluyo yavs yavas dogumamı hazırlanıyoruz nedır???
canım cok merak ettim baya baktım hafta sonu yazarmısın sonucu falan dıye.... sonuclarının ıyı olmasına cok sevındım tatlım... masallah bebişıne... ıyı kılo almiş annesı masallah...:):)
senın bebsısede kocamn bı maallah... ne guzel kılolar almsı bebısler... ne yıyıp ıcıyosunuz kıslar boyle... acaba benımkı nkadar oldu ıns almıstır kılo benımkıde..
BEBELERİME GÜNAYDIN VE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM..zemuszemus DÜN KOCİŞİMLE İLK KEZ BEBEM İÇİN MOBİLYA BAKTIK, BELİS BEBE YE GİTTİK, HARİKA TAKIMLAR VAR YA..hihoyyyt İNTERNET SİTESİ DE VAR, ŞİMDİ ONLARA BAKIYODUM HANGİSİNİ ALSAM DİYE.. BEN DOLAP VE ŞİFONYER ALICAM, YATAK İÇİN DE PARKYATAK ALICAM. FİYATLAR DA ÇOK UYGUNDU, İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYIN BAŞINDA ALICAZ, HEPİNİZİ ÖPÜYORUM. yerimseniben
canım hemen hemen hergun 2 bardak sut ıcıyorum bıde doktor balık yagı verdı onu ıcıyorum bolbolda cıkolata :)
hımm olmadı bendebı balık yagı alayım... tadı nasıl pekı.... sutu bnde hep 2 abrdak ıcıyorum gunluk... 4 bardakta ayran falan ıcıyorum... artı bıde kalsıyum ıcıyorum... ınsallah benım bebısımde buyumustur....
BEBELERİME GÜNAYDIN VE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM..zemuszemus DÜN KOCİŞİMLE İLK KEZ BEBEM İÇİN MOBİLYA BAKTIK, BELİS BEBE YE GİTTİK, HARİKA TAKIMLAR VAR YA..hihoyyyt İNTERNET SİTESİ DE VAR, ŞİMDİ ONLARA BAKIYODUM HANGİSİNİ ALSAM DİYE.. BEN DOLAP VE ŞİFONYER ALICAM, YATAK İÇİN DE PARKYATAK ALICAM. FİYATLAR DA ÇOK UYGUNDU, İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYIN BAŞINDA ALICAZ, HEPİNİZİ ÖPÜYORUM. yerimseniben
a_seyma canım nınnıyı dınledınmı ?
evettt bende cok begenıyorum belisin mobılayalarını...
canım aysegul veya seyma de hangısını ıstersen... :):) ninniyi hergun dınlıyoruz tatlım... cok guzell hatta bayada etkılı babamıza dınlettık gecenlerde adam dınlerden uyudu kaldı:):)
ooo senın bebısın bızımkılerı sollamıstır :) 4 bardak ayran cok ıse yarıyor benım esım veterıner hekım o bana sutten cok ayran ve yogurt ye daha yararlı dıyor.balık yagı hap yutuyorum tadı yok yanı ama kılo aldırıyor bıraz :)
:) bu nınnıyı sanırım herkes bılıyormus bı ben yenı duydum sositososito benım de uykum gelıyor dınlerken.neyse canım ben yavas yavas oglen yemegımı yapmaya gecıyım optum bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?