2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya bir kızın vardı bide oğluşun oluyo yani sürpriz yaptı sana demek annesi Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım yorma kendini fazla kanamaların içinde geçmiş olsun canım

ay canım ya bir kızın vardı bide oğluşun oluyo yani sürpriz yaptı sana demek annesi Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım yorma kendini fazla kanamaların içinde geçmiş olsun canım

çok sağol cnm
sağlıklı olsun da tek dileğim bu cnm karışık olması güzel tabi ama bi de oğluş sevgisini tadalım
rabbim tüm evlat isteyene versin anneliği taddırsın

günaydın herkesın gunu guzel gecer inşallah.....ama benım bugun sabah kalkısım karın agrısıyla oldu hıc guzel degıldı cok sukur azaldı

Kızlar günaydın,

Kusra bakmayın ya yazamadım haftasonu c.tesi gittim doktora kızım Allah'a şükür 800gram olmuş çok tatlıydı. Doktor sorun yok dedi şeker yüklememi yaptırdım da sonuçları tel. da sordum sanırım sorun okmuş yine doktoru arıycam bugün. Kan ve idrar tahlili de yaptırdık onların da sonucunu doktoru arayıp öğrenicem bugün. Tetanos aşımızı da olduk. Ama kızım çok iyiydi teyzeleri gülüyordu bize aşırı mutlu oldum dün de gittim lcwden ona badyler aldım. Şimdilik bu kadar

annişler super bı nınnı ben oglum ıcın sımdıden ındırdım :)benım bıle uyuyasım geldı :):):):)

Son düzenleyen: Moderatör:

bende cumartesı gıttım doktora bızım kucuk sıpamızda 800gr olmus senle hemen hemen aynıyız bende bugun 2.tetenos asımı olcam ılkınde cok agrım olmustu.sabahta nasıl bı agrıyla uyandım anlatamam ama cok sukur gectı suan.nınnnıye baktınmı ben yukledım dınlıyorum hep:dance:

günaydın canlarr
herkese mutlu güzel sağlıklı bir hafta dilerim
öperim sizi ve meleklerinizi:)

günaydın herkesın gunu guzel gecer inşallah.....ama benım bugun sabah kalkısım karın agrısıyla oldu hıc guzel degıldı cok sukur azaldı

Günaydın canımmm ya bu aralar benımde oluyo yavs yavas dogumamı hazırlanıyoruz nedır???

canım cok merak ettim baya baktım hafta sonu yazarmısın sonucu falan dıye.... sonuclarının ıyı olmasına cok sevındım tatlım... masallah bebişıne... ıyı kılo almiş annesı masallah...:):)

senın bebsısede kocamn bı maallah... ne guzel kılolar almsı bebısler... ne yıyıp ıcıyosunuz kıslar boyle... acaba benımkı nkadar oldu ıns almıstır kılo benımkıde..

günaydın canlarr
herkese mutlu güzel sağlıklı bir hafta dilerim
öperim sizi ve meleklerinizi:)

gunaydın canımmm hosgeldın naıslsın nası gectı hafta sonunun... özluyorum senle sobet etmeyı tatlım... nezman doncen aramıza yaaa:):):)

canım hemen hemen hergun 2 bardak sut ıcıyorum bıde doktor balık yagı verdı onu ıcıyorum bolbolda cıkolata :)

BEBELERİME GÜNAYDIN VE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM..zemuszemus DÜN KOCİŞİMLE İLK KEZ BEBEM İÇİN MOBİLYA BAKTIK, BELİS BEBE YE GİTTİK, HARİKA TAKIMLAR VAR YA..hihoyyyt İNTERNET SİTESİ DE VAR, ŞİMDİ ONLARA BAKIYODUM HANGİSİNİ ALSAM DİYE.. BEN DOLAP VE ŞİFONYER ALICAM, YATAK İÇİN DE PARKYATAK ALICAM. FİYATLAR DA ÇOK UYGUNDU, İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYIN BAŞINDA ALICAZ, HEPİNİZİ ÖPÜYORUM. yerimseniben

gunaydın canım nasılsın?bende bakmıstım belıse cok hos seyler vardı ama cılekten aldım:)hemen hemen fıyatlarıda aynıydı belısle belıste hıpopotamlı bı takım vardı onu begenmıstım ben

canım hemen hemen hergun 2 bardak sut ıcıyorum bıde doktor balık yagı verdı onu ıcıyorum bolbolda cıkolata :)

hımm olmadı bendebı balık yagı alayım... tadı nasıl pekı.... sutu bnde hep 2 abrdak ıcıyorum gunluk... 4 bardakta ayran falan ıcıyorum... artı bıde kalsıyum ıcıyorum... ınsallah benım bebısımde buyumustur....

ooo senın bebısın bızımkılerı sollamıstır :) 4 bardak ayran cok ıse yarıyor benım esım veterıner hekım o bana sutten cok ayran ve yogurt ye daha yararlı dıyor.balık yagı hap yutuyorum tadı yok yanı ama kılo aldırıyor bıraz :)

evettt bende cok begenıyorum belisin mobılayalarını...

a_seyma canım nınnıyı dınledınmı ?

canım aysegul veya seyma de hangısını ıstersen... :):) ninniyi hergun dınlıyoruz tatlım... cok guzell hatta bayada etkılı babamıza dınlettık gecenlerde adam dınlerden uyudu kaldı:):)

:) bu nınnıyı sanırım herkes bılıyormus bı ben yenı duydum sositososito benım de uykum gelıyor dınlerken.neyse canım ben yavas yavas oglen yemegımı yapmaya gecıyım optum bye

canım ya benım bbeiş cok kılo almamıs 21 haftalıktı ve kılosu 330 gr cıktı... azdı bbeişimin kılosu ya... cok uzuldum ıns fazlalasmıstır.... kılo almastır

:) bu nınnıyı sanırım herkes bılıyormus bı ben yenı duydum sositososito benım de uykum gelıyor dınlerken.neyse canım ben yavas yavas oglen yemegımı yapmaya gecıyım optum bye

tamam canım kolay gelsın sana... gel yıne gorusuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…