gunaydın canımmm hosgeldın naıslsın nası gectı hafta sonunun... özluyorum senle sobet etmeyı tatlım... nezman doncen aramıza yaaa:):):)
BEBELERİME GÜNAYDIN VE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM..zemuszemus DÜN KOCİŞİMLE İLK KEZ BEBEM İÇİN MOBİLYA BAKTIK, BELİS BEBE YE GİTTİK, HARİKA TAKIMLAR VAR YA..hihoyyyt İNTERNET SİTESİ DE VAR, ŞİMDİ ONLARA BAKIYODUM HANGİSİNİ ALSAM DİYE.. BEN DOLAP VE ŞİFONYER ALICAM, YATAK İÇİN DE PARKYATAK ALICAM. FİYATLAR DA ÇOK UYGUNDU, İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYIN BAŞINDA ALICAZ, HEPİNİZİ ÖPÜYORUM. yerimseniben
Günaydıınn Günaydıınn... Herkese çok mutlu süppeerr bir hafta diliyorummm :))) dün yemek yaptım bugün belim fena arpıyor demek ki ileriki aylarda ben yemekde yapamicam... ilk 3 ay ve son 3 ay :))) 15 dk dan fazla ayakta durursam o gece bel ağrısından uyuyamıyorum çok kötüüü ....
bunun dışında umarım hepiniz iyisinizdir... :)) Didemciimm, Onatcım.. Maşallah bebişlerinizeee.... Allah bize de sağlıklı nur topu gibi olduklarını görmeyi nasip etsin :)) benim daha çok var yahuuu offf....
günaydın canımcım
bende özlüyorum valla
ama gelemiyorum ki kadın yanımda pc gözünün önünde pek açamıyorum
bugün geç gelcke birazda ondan şanslıyım:)
hafta sonum güzeldi evdeydik kocişle temiz yaptık heryer mis oldu valla o yüzden çok mutluyum:)
sen nasılsın canımın içi
bu hafta perşembe ayrıntılı ultrasonum var heycanlıyım baya:))
herkese günaydınlar...
tüm annelere ve bebişlerine güzel bir gün ve hafta diliyorum.
selam ve sevgiler...
Bence olmaz seymacım. Bu arada doktor bol bol meyve ye elma filan dedi
gunaydın canımmmmm hosgeldın... bende cok yoruluyorum yemek yaparken... yaaa bı vakt gelseydıde alsaydık bebişlerı kucaklarımıza:):)
Sağolun kızlar bugün biraz yoğunum cevap yazamadım ben 1 ayda 1 kilo almışım toplam 9 kg olmuş. Doktor son ay az aldığım için kızdı ama bebişim büyüdüğü için 1 şey demedi:)
normal diyor bu haftalara göre... neyse bu halimize de şükür çok haklısın canım zamanı bir gelsede alsak artık yavrularımızı kucağımıza.. ben de sabırsızlanıyorum...
Canım ben asırı derecede sabırsızlanmaya basladım... kayınvalıdemde kıymetını bıl bu gunlerın dogsun gecelerı uyuyamıyacan dıyo:):) bu arada canım normal dogum dusunuyouz ya tatlım arastırıken Lavman dıye bısey gordum baktım ama tam anlayamadım sen neoldugunu bılıyomusun???
çokk sevindimm canım gözün aydın. ben daha aşı olmadımperşembe gidicem inş. korkuyorum ama yaa. iğne fobim var bayılacak gbi oluyorum hatta kan alanlarda korkuyor:)))bu arada tombik bir kızın olacak desene:)))Kızlar günaydın,
Kusra bakmayın ya yazamadım haftasonu c.tesi gittim doktora kızım Allah'a şükür 800gram olmuş çok tatlıydı. Doktor sorun yok dedi şeker yüklememi yaptırdım da sonuçları tel. da sordum sanırım sorun okmuş yine doktoru arıycam bugün. Kan ve idrar tahlili de yaptırdık onların da sonucunu doktoru arayıp öğrenicem bugün. Tetanos aşımızı da olduk. Ama kızım çok iyiydi teyzeleri gülüyordu bize aşırı mutlu oldum dün de gittim lcwden ona badyler aldım. Şimdilik bu kadar
seninde gözün aydınn bebişler tombik maşaallahhhbende cumartesı gıttım doktora bızım kucuk sıpamızda 800gr olmus senle hemen hemen aynıyız bende bugun 2.tetenos asımı olcamılkınde cok agrım olmustu.sabahta nasıl bı agrıyla uyandım anlatamam ama cok sukur gectı suan.nınnnıye baktınmı ben yukledım dınlıyorum hep:dance:
günaydın canımmmmgünaydın canlarr
herkese mutlu güzel sağlıklı bir hafta dilerim
öperim sizi ve meleklerinizi:)
kızlarrrrr ben sıcak süt içemiyorum o yuzden ısıttıgımda ıcıne bı kaşık kahve atıyorum... sızce süte bı zararı lur mu???
Canım ben asırı derecede sabırsızlanmaya basladım... kayınvalıdemde kıymetını bıl bu gunlerın dogsun gecelerı uyuyamıyacan dıyo:):) bu arada canım normal dogum dusunuyouz ya tatlım arastırıken Lavman dıye bısey gordum baktım ama tam anlayamadım sen neoldugunu bılıyomusun???
ben de arayacağımızı biliyorum canım ama olsun ne yapalım herşeyin bir zamanı var dimi ama :))
canım lavmanın ne olduğunu biliyorum ama sana netten tam olarak ne olduğunu anlatan bir yazı gönderiyorum... doğum sırasında herhangi bir dışkılama olmasın diye yapılıyor...
Rektum yoluyla kalınbarsağın son bölüm*lerine özel sıvıların verilmesine lavman veya tenkiye denir. Genellikle (müshil) gibi etki yaparak barsakları temizlemek ve bo*şaltmak amacıyla kullanıldığında boşaltıcı lavman (lavament purgatif) adını alır. Sa*bunlu su ile veya zeytinyağıyla yapılır ve anüsten içeriye hafif basınçla 1 -1,5 İt. kadar su verilir. Kabız olan kimselerde, ameliyat olacak hastalara veya barsak fil*mi istenen kimselere röntgen çekiminden önce tuzlu su (1000 suya konulan 9 g. tuzdan ibaret bir karışım) ile lavman ya*pılmaktadır. Operasyonlardan sonra has*tanın barsaklarını çalıştırmak ve gazım çı*karmak için günümüzde hâlâ kullanılmak*tadır.
Valla ayda 1 kg azmış 2-3 olmalı artık dedi. Şimdi konuştum 8 mayısa randevu verdi aynı ilaçlara devam dedi. Kansız mışım ama yine idrarda çok problem yok ama tedbirli olmak lazım 3lt su içilecek günde dedi. Şekerde sorun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?