2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıınn Günaydıınn... Herkese çok mutlu süppeerr bir hafta diliyorummm :))) dün yemek yaptım bugün belim fena arpıyor demek ki ileriki aylarda ben yemekde yapamicam... ilk 3 ay ve son 3 ay :))) 15 dk dan fazla ayakta durursam o gece bel ağrısından uyuyamıyorum çok kötüüü ....

bunun dışında umarım hepiniz iyisinizdir... :)) Didemciimm, Onatcım.. Maşallah bebişlerinizeee.... Allah bize de sağlıklı nur topu gibi olduklarını görmeyi nasip etsin :)) benim daha çok var yahuuu offf....

gunaydın canımmm hosgeldın naıslsın nası gectı hafta sonunun... özluyorum senle sobet etmeyı tatlım... nezman doncen aramıza yaaa:):):)

günaydın canımcım
bende özlüyorum valla
ama gelemiyorum ki kadın yanımda pc gözünün önünde pek açamıyorum
bugün geç gelcke birazda ondan şanslıyım:)
hafta sonum güzeldi evdeydik kocişle temiz yaptık heryer mis oldu valla o yüzden çok mutluyum:)
sen nasılsın canımın içi
bu hafta perşembe ayrıntılı ultrasonum var heycanlıyım baya:))

günaydın canım nasılsın

gunaydın canımmmmm hosgeldın... bende cok yoruluyorum yemek yaparken... yaaa bı vakt gelseydıde alsaydık bebişlerı kucaklarımıza:):)

ohhh ıyı hatta hıc gelmese:):) ellerınıze saglık fıstıgım... ohhh ne guzel mısss gıbı oturun artık:):)
Bede ıyıyım cok sukur canım ıste bebişle yuvarlanıp gıdıyoruz... ıyıce hareketlendı artık... durmuyo hıc yerınde...:):)

kızlarrrrr ben sıcak süt içemiyorum o yuzden ısıttıgımda ıcıne bı kaşık kahve atıyorum... sızce süte bı zararı lur mu???

Sağolun kızlar bugün biraz yoğunum cevap yazamadım ben 1 ayda 1 kilo almışım toplam 9 kg olmuş. Doktor son ay az aldığım için kızdı ama bebişim büyüdüğü için 1 şey demedi:)

gunaydın canımmmmm hosgeldın... bende cok yoruluyorum yemek yaparken... yaaa bı vakt gelseydıde alsaydık bebişlerı kucaklarımıza:):)

normal diyor bu haftalara göre... neyse bu halimize de şükür çok haklısın canım zamanı bir gelsede alsak artık yavrularımızı kucağımıza.. ben de sabırsızlanıyorum...

Sağolun kızlar bugün biraz yoğunum cevap yazamadım ben 1 ayda 1 kilo almışım toplam 9 kg olmuş. Doktor son ay az aldığım için kızdı ama bebişim büyüdüğü için 1 şey demedi:)

canım ben geçen hafta sağlık ocağına gittim aşımı olmak için ben de 1 ayda 1 kg almışım... orada iyi dediler bana... toplamda 4 kg almış oldum...

az mıymış yani

normal diyor bu haftalara göre... neyse bu halimize de şükür çok haklısın canım zamanı bir gelsede alsak artık yavrularımızı kucağımıza.. ben de sabırsızlanıyorum...

Canım ben asırı derecede sabırsızlanmaya basladım... kayınvalıdemde kıymetını bıl bu gunlerın dogsun gecelerı uyuyamıyacan dıyo:):) bu arada canım normal dogum dusunuyouz ya tatlım arastırıken Lavman dıye bısey gordum baktım ama tam anlayamadım sen neoldugunu bılıyomusun???

ben de arayacağımızı biliyorum canım ama olsun ne yapalım herşeyin bir zamanı var dimi ama :))

canım lavmanın ne olduğunu biliyorum ama sana netten tam olarak ne olduğunu anlatan bir yazı gönderiyorum... doğum sırasında herhangi bir dışkılama olmasın diye yapılıyor...

Rektum yoluyla kalınbarsağın son bölüm*lerine özel sıvıların verilmesine lavman veya tenkiye denir. Genellikle (müshil) gibi etki yaparak barsakları temizlemek ve bo*şaltmak amacıyla kullanıldığında boşaltıcı lavman (lavament purgatif) adını alır. Sa*bunlu su ile veya zeytinyağıyla yapılır ve anüsten içeriye hafif basınçla 1 -1,5 İt. kadar su verilir. Kabız olan kimselerde, ameliyat olacak hastalara veya barsak fil*mi istenen kimselere röntgen çekiminden önce tuzlu su (1000 suya konulan 9 g. tuzdan ibaret bir karışım) ile lavman ya*pılmaktadır. Operasyonlardan sonra has*tanın barsaklarını çalıştırmak ve gazım çı*karmak için günümüzde hâlâ kullanılmak*tadır.

Valla ayda 1 kg azmış 2-3 olmalı artık dedi. Şimdi konuştum 8 mayısa randevu verdi aynı ilaçlara devam dedi. Kansız mışım ama yine idrarda çok problem yok ama tedbirli olmak lazım 3lt su içilecek günde dedi. Şekerde sorun çıkmadı

çokk sevindimm canım gözün aydın. ben daha aşı olmadımperşembe gidicem inş. korkuyorum ama yaa. iğne fobim var bayılacak gbi oluyorum hatta kan alanlarda korkuyor:)))bu arada tombik bir kızın olacak desene:)))

seninde gözün aydınn bebişler tombik maşaallahhh

günaydın canlarr
herkese mutlu güzel sağlıklı bir hafta dilerim
öperim sizi ve meleklerinizi:)
günaydın canımmmm

kızlarrrrr ben sıcak süt içemiyorum o yuzden ısıttıgımda ıcıne bı kaşık kahve atıyorum... sızce süte bı zararı lur mu???

valla atmamanı şiddetle tavsiye ederim çünkü kafein,sigara dumanı,alkol doğrudan bebeğe gidiyor. onun yerine başka bir şey dene istersen. nacizane öneri tabii:kedi:

yaa yanı sabırsızlık bendede varrr:))) lavman bağırsakları temizlemek içn canım makattatan ilaçlı su veriyorlar ve foşşşş tertemiz bağırsaklar:)))))

hımmm anladım canım cok sagol...bu tum normal dogum yapcaklara yapılıyomukı ttalım ya... istemem ben boyle sey:)): resımlısını buldum bende şimdi yok yok ıstemem ya... baksana

canım 3 lt suyuda nası ıccez bılmıyom kı banada demıstı bol su dıye... demır hapını kullanıyomuydun devam lı canım pekı???

ayy nedır bu lavman kım ııcn ne ıcın gereklıı.. cok zorr we ıgrenç gorunuyor kımse kalmasın o gunlere ınsallah.gerek duyulmazzz.

GÜNAYDIN ANNECİKLEEEER:dance:herkese güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyoruuum.Nasılsınız bakalımm?Ben çok keyifliyimm.çok güzel ama bir okadar da yorucu bi haftasonu geçirdiim...

Cumartesi detaylı usg miz vardı girdik çokkkk şüküüürr herşeyi sağlıklı görünüyor oğlumun.Yalnız kızlaar size önemli birşey diyeceğim.Benim randevum saat 15:20 deydi sabah kahvaltı ettim birşey yemeden gittik acele ettik misafir gelicek diye bir de dr.da da biraz bekledik ben çok acıktım tabi bu sırada.Girdik baktı dr.kalbine beynine bütün organlarına herşeyi normal görünüyor sadece midesini göremedim dedi çok korktum bir an sonra böyle rapor veremem bişeyler ye dedi çikolata ve meyvesuyu ye dedi ben de yedim yarım saat sonra tekrar girdik bu sefer görebildi midesini.Yavrum ben yemeyince o da su yutmuyormuş yani o da aç kalıyormuş nasıl vicdan azabı duydum anlatamam.Normalde aç kalmıyorum hiç günde 3 öğün mutlaka yerim.ama artık hep birşeyler atıştırıyorum aralarda.

Sonra bir de gramı çok iyi teyzeleri 23+2 deydik ve 673gr olmuş oğluşum doktor gramı iiçin fazla görünüyor dedi.2 hafta önce sadece 3 gün büyük görünüyordu şimdi ise 1 hafta olmuş giderek arayı açıyor bakalım 9 ayın sonuna kadar ne yapacak:))))

herkeseee günaydınnnn

kızlarr lavman o kadar zor bişey değil yaa benim sorunum olduğunda kendim bile yapıyordum. takmayınn çokk. doğum yapacaz inş lavman ne ki.diyorum bende iğneden korkuyorummmeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…