GÜNAYDIN ANNECİKLEEEER:dance:herkese güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyoruuum.Nasılsınız bakalımm?Ben çok keyifliyimm.çok güzel ama bir okadar da yorucu bi haftasonu geçirdiim...
Cumartesi detaylı usg miz vardı girdik çokkkk şüküüürr herşeyi sağlıklı görünüyor oğlumun.Yalnız kızlaar size önemli birşey diyeceğim.Benim randevum saat 15:20 deydi sabah kahvaltı ettim birşey yemeden gittik acele ettik misafir gelicek diye bir de dr.da da biraz bekledik ben çok acıktım tabi bu sırada.Girdik baktı dr.kalbine beynine bütün organlarına herşeyi normal görünüyor sadece midesini göremedim dedi çok korktum bir an sonra böyle rapor veremem bişeyler ye dedi çikolata ve meyvesuyu ye dedi ben de yedim yarım saat sonra tekrar girdik bu sefer görebildi midesini.Yavrum ben yemeyince o da su yutmuyormuş yani o da aç kalıyormuş nasıl vicdan azabı duydum anlatamam.Normalde aç kalmıyorum hiç günde 3 öğün mutlaka yerim.ama artık hep birşeyler atıştırıyorum aralarda.
Sonra bir de gramı çok iyi teyzeleri 23+2 deydik ve 673gr olmuş oğluşum doktor gramı iiçin fazla görünüyor dedi.2 hafta önce sadece 3 gün büyük görünüyordu şimdi ise 1 hafta olmuş giderek arayı açıyor bakalım 9 ayın sonuna kadar ne yapacak:))))
GÜNAYDIN ANNECİKLEEEER:dance:herkese güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyoruuum.Nasılsınız bakalımm?Ben çok keyifliyimm.çok güzel ama bir okadar da yorucu bi haftasonu geçirdiim...
Cumartesi detaylı usg miz vardı girdik çokkkk şüküüürr herşeyi sağlıklı görünüyor oğlumun.Yalnız kızlaar size önemli birşey diyeceğim.Benim randevum saat 15:20 deydi sabah kahvaltı ettim birşey yemeden gittik acele ettik misafir gelicek diye bir de dr.da da biraz bekledik ben çok acıktım tabi bu sırada.Girdik baktı dr.kalbine beynine bütün organlarına herşeyi normal görünüyor sadece midesini göremedim dedi çok korktum bir an sonra böyle rapor veremem bişeyler ye dedi çikolata ve meyvesuyu ye dedi ben de yedim yarım saat sonra tekrar girdik bu sefer görebildi midesini.Yavrum ben yemeyince o da su yutmuyormuş yani o da aç kalıyormuş nasıl vicdan azabı duydum anlatamam.Normalde aç kalmıyorum hiç günde 3 öğün mutlaka yerim.ama artık hep birşeyler atıştırıyorum aralarda.
Sonra bir de gramı çok iyi teyzeleri 23+2 deydik ve 673gr olmuş oğluşum doktor gramı iiçin fazla görünüyor dedi.2 hafta önce sadece 3 gün büyük görünüyordu şimdi ise 1 hafta olmuş giderek arayı açıyor bakalım 9 ayın sonuna kadar ne yapacak:))))
herkeseee günaydınnnn
kızlarr lavman o kadar zor bişey değil yaa benim sorunum olduğunda kendim bile yapıyordum. takmayınn çokk. doğum yapacaz inş lavman ne ki.diyorum bende iğneden korkuyorummmeyvahedigeldismile
canım ner dogurcak kadına yapıyolar mı bunu???
kızlar ben duyuyordum hep bu lavma olayını bağırsakların boşaltılması için yapıldığını biliyorum.ama çok zor bişey olduğunu sanmıyorumm..
canım 3 lt suyuda nası ıccez bılmıyom kı banada demıstı bol su dıye... demır hapını kullanıyomuydun devam lı canım pekı???
Kıslar günaydın,
Herkese hayırlı birhafta diliyorum meleklerinizle. Doktora gidip hayırlı haberler getiren bütün arkadaşlarıma gözünaydın diyorum maşallah hepinizin meleklerine. Allahım nazardan saklasın.
Lağman da arkadaşlar zor değil,eşimçok kabıslık çeker ve ayda bir yaptırmak zorunda kalırız. Hatta eşim hepzorlanınca gitmek ister,yaptırmak ister. Eğer kötü birşey olsa onlar yaptıramazlar değil mi? Endişelenecek birşey yok bence. Maşlah herkesin melekleri kocaman olmuş yaa. Benim meleğim 20+6 günlükken 25 cm boyunda ve 419 gr dı. Çok çbuk büyüyorlar. Ben her ay düzenli 1 kg alırdım amabu ay çok abur cubur yerdim 4 kg almışım doktorumuz kızdı. Şİmdi çok dikkatli yiyiyorum. Bir de kabızlık da oluyor tabi. Allahım cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin canlarım.Meleklerimizin odaları da alınmışne güzel,hayırlısıyla doğup misodalarında yatsınlar inşallah. Bizde odamızı beğendim benbebek'ten. Çok tatlı modeller var,hepsine bayıldım. En sonunda eşime bıraktım,sen seç dedim. Krem ve açık kahve tonlarında ayıcıklı bir takım beğendi oda. Çok tatlıydı. Artık yavaşyavaş başlarız odasını hazırlamaya minnoşumun =)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin cnm:)))toplamda kaç kilo aldın merak ettim?
ya bu bebek odasında bizim aklımız iyice karıştı tam 3 kere dir maskoya gidiyoruz daha birini beğenemedikkaydirigubbakcemile3
ayyy niye kimse konuşmuyor bugün?
Canım toplamda 9 kg aldım yaa..:kedi: vallaçok kızdı. Doğum koçumada uğradım onada söyledim oda kızdı. Ama o kadar fazlam yok yani hala bekarlık pantolonlarım basenden oluyor anlamadım. Nerde 9 kg. gerçi belli 2 kg bir göğüs 2kg birgöğüs total 4 kg göğüslerim oldu. Mobilyada maskoda daha pahalı. Eğer yakınsanız k.çekmecede canım avcılar yan yoldan giderken benbebek var. orda aynı mobilyalardaha uyguna. Hemde imalatçısı olduğu için nakite daha indirimli fiyat everiyorlar. Tavsiye ederim canım. Hayılırı olsun inşallah.hihoyyyt
kıssslllaaarrr ben karnıma dokununca boyle cok hafıf bastırıyorum bebişimin vucudunu hıssedıyorum ya bılıyomusunuz...
Günaydın güzel anneler
benim moralim çok bozuk, gerçi paylaşıp sizinde moralinizi bozmak istemem ama paylaşmadan da içimde kalıcak,
eşimin kuzeni hamileydi 20 haftalıktı kızı olcaktı hemde, geçen gece karnında ölmüş kızlar bebeği, doktora gitmişler ve o bebeği doğurtmuşlar, doğan bebeğinide görmüş kendisi, abilerime benziyodu demiş, çok büyük acı keşke bekmesaydı ama görmek için çok ağlamış, şimdi kızı aramama gerekli ama benim elim telefona gitmiyo , arayamıyorum
Günaydın güzel anneler
benim moralim çok bozuk, gerçi paylaşıp sizinde moralinizi bozmak istemem ama paylaşmadan da içimde kalıcak,
eşimin kuzeni hamileydi 20 haftalıktı kızı olcaktı hemde, geçen gece karnında ölmüş kızlar bebeği, doktora gitmişler ve o bebeği doğurtmuşlar, doğan bebeğinide görmüş kendisi, abilerime benziyodu demiş, çok büyük acı keşke bekmesaydı ama görmek için çok ağlamış, şimdi kızı aramama gerekli ama benim elim telefona gitmiyo , arayamıyorum
nassı yani yaaaa ben de hissedebilirmiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?