2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım inş hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur.bende cuma yaptırdım şükür oğluşda bişey yokda bende olabilrmiş şeker tansiyon vs ctesi gidicem bende bakalımm kendi doktorumuz ne dicekkk

hosgeldın canım.... basallah bebişe ya masallah... herseyın guzel olması yolunda olması cok evındım ınan ttalım... hep boyle guzel haberler alırız ıns... sonrada saglıkla kolay bı dogumla kucagımıza alırız ınssss... kılosunada masalah canım... ne guzel almıs oyle... :)

canım ner dogurcak kadına yapıyolar mı bunu???

kızlar ben duyuyordum hep bu lavma olayını bağırsakların boşaltılması için yapıldığını biliyorum.ama çok zor bişey olduğunu sanmıyorumm..

canım ner dogurcak kadına yapıyolar mı bunu???

Sezaryen öncesi lavman yapılması ve idrar sondası takılıp takılmayacağına doktorunuz karar verecektir.Lavman barsakların boşaltılması için makattan bir miktar su veya krem tarzı ilaçlar verilmesidir.Gerek lavman gerekse sonda takılması (tüm duyduklarınızın aksine)çok acı veren bir uygulama değildir.Eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa doktorunuzla bu durumu önceden konuşmanızda yarar vardır.İdrar sondası takılmayacaksa ameliyathaneye gitmeden önce mutlaka mesanenizi boşaltmanız gereklidir.dolu bir mesane sezaryende cerrahın işini en çok zorlaştıran şeylerden biridir.

bunu okumuştum sanırım sezaryende doktora bağlı ama normal doğumda yapıyorlar sanırım. çükü ıkınmayla istenmeyen şeylerde gelebilir. :kedi:

canım 3 lt suyuda nası ıccez bılmıyom kı banada demıstı bol su dıye... demır hapını kullanıyomuydun devam lı canım pekı??? [/QUOTE]

Kullanmam mı her gün içiyorum canım

Ay canım benim çok sevindim benim de kızım 800gram olmuş aşırı mutluyum yawssırnaşık şey

kızlar ben duyuyordum hep bu lavma olayını bağırsakların boşaltılması için yapıldığını biliyorum.ama çok zor bişey olduğunu sanmıyorumm..

Bence de zor değildir be

Bu arada bu hafta yoğunum ara ara gelirim

Kıslar günaydın,

Herkese hayırlı birhafta diliyorum meleklerinizle. Doktora gidip hayırlı haberler getiren bütün arkadaşlarıma gözünaydın diyorum maşallah hepinizin meleklerine. Allahım nazardan saklasın.
Lağman da arkadaşlar zor değil,eşimçok kabıslık çeker ve ayda bir yaptırmak zorunda kalırız. Hatta eşim hepzorlanınca gitmek ister,yaptırmak ister. Eğer kötü birşey olsa onlar yaptıramazlar değil mi? Endişelenecek birşey yok bence. Maşlah herkesin melekleri kocaman olmuş yaa. Benim meleğim 20+6 günlükken 25 cm boyunda ve 419 gr dı. Çok çbuk büyüyorlar. Ben her ay düzenli 1 kg alırdım amabu ay çok abur cubur yerdim 4 kg almışım doktorumuz kızdı. Şİmdi çok dikkatli yiyiyorum. Bir de kabızlık da oluyor tabi. Allahım cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin canlarım.Meleklerimizin odaları da alınmışne güzel,hayırlısıyla doğup misodalarında yatsınlar inşallah. Bizde odamızı beğendim benbebek'ten. Çok tatlı modeller var,hepsine bayıldım. En sonunda eşime bıraktım,sen seç dedim. Krem ve açık kahve tonlarında ayıcıklı bir takım beğendi oda. Çok tatlıydı. Artık yavaşyavaş başlarız odasını hazırlamaya minnoşumun =)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım 3 lt suyuda nası ıccez bılmıyom kı banada demıstı bol su dıye... demır hapını kullanıyomuydun devam lı canım pekı???

Kullanmam mı her gün içiyorum canım

Ay canım benim çok sevindim benim de kızım 800gram olmuş aşırı mutluyum yawssırnaşık şey

Bence de zor değildir be

Bu arada bu hafta yoğunum ara ara gelirim[/QUOTE]

özlem ve Didemcim dr.size kaç dakikalık cd verdi.bizimki sadece 2 dakikalık ama zor çekti videoya dürte dürte ellerini ağzına falan sokuyo yavrum.özellikle de sağ eli hep ağzında yüzünde renkli fotosu da çok net değil videoda daha net ağzı yüzü belli oradan çıkarıcaz biz bi foto sizinki de böyle mi?

hoşgeldin cnm:)))toplamda kaç kilo aldın merak ettim?
ya bu bebek odasında bizim aklımız iyice karıştı tam 3 kere dir maskoya gidiyoruz daha birini beğenemedikkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm:)))toplamda kaç kilo aldın merak ettim?
ya bu bebek odasında bizim aklımız iyice karıştı tam 3 kere dir maskoya gidiyoruz daha birini beğenemedikkaydirigubbakcemile3

ayyy niye kimse konuşmuyor bugün?

Canım toplamda 9 kg aldım yaa..:kedi: vallaçok kızdı. Doğum koçumada uğradım onada söyledim oda kızdı. Ama o kadar fazlam yok yani hala bekarlık pantolonlarım basenden oluyor anlamadım. Nerde 9 kg. gerçi belli 2 kg bir göğüs 2kg birgöğüs total 4 kg göğüslerim oldu. Mobilyada maskoda daha pahalı. Eğer yakınsanız k.çekmecede canım avcılar yan yoldan giderken benbebek var. orda aynı mobilyalardaha uyguna. Hemde imalatçısı olduğu için nakite daha indirimli fiyat everiyorlar. Tavsiye ederim canım. Hayılırı olsun inşallah.hihoyyyt

maşallah canım:))) bebişin gramı da iyi o yüzden çok dert etme bence kiloyu ama ben de öyle bir yiyorum ki kilo almıyorum bebişimin gramı düşük olsa korkucam ben de niye kilo almıyorum diye ama çok şükür ki o iyi...ben de 56 ile hamile kaldım 54 e düştüm ve şu an tam olarak 58 kiloyum daha çok az aldım bakalım inşallah böyle gider...

Yazdım canım bir kenara eşimle gider bakarız artık gerçekten fiyatlar uçuyor çok pahalı.

hmmm şimdi baktım tatlım bu siteyi(benbebek)daha önce incelemiştim çok güzel modeller var aslında sen hangisini beğendin?

kıssslllaaarrr ben karnıma dokununca boyle cok hafıf bastırıyorum bebişimin vucudunu hıssedıyorum ya bılıyomusunuz...

Günaydın güzel anneler
benim moralim çok bozuk, gerçi paylaşıp sizinde moralinizi bozmak istemem ama paylaşmadan da içimde kalıcak,
eşimin kuzeni hamileydi 20 haftalıktı kızı olcaktı hemde, geçen gece karnında ölmüş kızlar bebeği, doktora gitmişler ve o bebeği doğurtmuşlar, doğan bebeğinide görmüş kendisi, abilerime benziyodu demiş, çok büyük acı keşke bekmesaydı ama görmek için çok ağlamış, şimdi kızı aramama gerekli ama benim elim telefona gitmiyo , arayamıyorum

canım benım basınız sagolsun... neden olmus karnında pekı???

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ayyy inanmıyorum yaaa çok üzüldüüümmm:çok üzgünüm:hem de 20 haftalık kocaman bebiş.nasıl olmuş ki neden ölmüş karnında acaba yanlış birşey mi yaptı?

araman gerekiyorsa ara canım üzgün olduğunu söyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…