selamlaar..
herkese günaydın:)) güzel bir hafta diliyorum herkeslereeeee...
canım hanı kıpırdarken yakalıyorum ben babasına gosterdım dedım bak kızına dokunmak ıstermısn dıye geldı hafıf dokundu cok hosuna gıttı gormen lazım:):)
benimki her dakika hopluyor içeride de o anda mı dokunuyorsunuz ben korkuyorum bastırmaya da yaaa...
Bir de dr.usg de bakmaya çalışıyor benim karnım hooop bir iniyor bir kalkıyor çok komikti:))))
hoşgeldiiiin:))))
Selamm kızlar ve bebişler nasılsınızzz?Biz iyiyizzz...
hehehe kızlar çok yakın bir arkadaşımla konuştum şimdi akşam test yapmıştı 2.çizgi silik çıktığı için emin olamıyordu ne dediysem inandıramadım:))))çalıştığı yerdeki dr.da yapmış testi bugün ondada çift çizgiçıkmış inanılmaz sevindimmm ne zamandır istiyordu o da:)))))
buarada doktora giden annişler,bebeklerinizin sağlıklı ve kilolarının yerinde olmasına çok sewindim.
inşaallah böle devam ederler.bende merakla bekliyorum bebeğimi görmeyi ama daha çook var
en son 22+2 de gittiğimde 535 gr dı..bakalım bu gittiğimde ne kdr olacak :S
Selamm kızlar ve bebişler nasılsınızzz?Biz iyiyizzz...
bugün yiyicek bi şeyler getirmeyi unutmuşum o kadar çok acıktım ki anlatamam. 15 nasıl geçicek bilmiyorum :)
merhaba arkadaşlar;
arada girip sizi takip ediyorum ama bir türlü yazma fırastı bulamamıştım..
çok güzel sohbetleriniz oluyor ne güzel ki bu sevinçlerinizi paylaşabiliyoruz ben de size bi merhaba demek istedim.
inşallah hiçbir sorunsuz sağlıkla güzel yavrularımızı kucaklarımıza alırız. allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah..
selam cnm hoşgeldiiin :))
bizde çok iyiyiz şükür..
bebişim kıpır kıpır:)))
buarada ciciler bölümüne resim eklemişsin ama ben göremiyorum neden yaaa
inşallah canım bütün bebekler sağlıklı ve tombiş olsunlar:)))buarada doktora giden annişler,bebeklerinizin sağlıklı ve kilolarının yerinde olmasına çok sewindim.
inşaallah böle devam ederler.bende merakla bekliyorum bebeğimi görmeyi ama daha çook var
en son 22+2 de gittiğimde 535 gr dı..bakalım bu gittiğimde ne kdr olacak :S
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz bebişimle çok şükür...Selamm kızlar ve bebişler nasılsınızzz?Biz iyiyizzz...
bugün yiyicek bi şeyler getirmeyi unutmuşum o kadar çok acıktım ki anlatamam. 15 nasıl geçicek bilmiyorum :)
merhaba arkadaşlar;
arada girip sizi takip ediyorum ama bir türlü yazma fırastı bulamamıştım..
çok güzel sohbetleriniz oluyor ne güzel ki bu sevinçlerinizi paylaşabiliyoruz ben de size bi merhaba demek istedim.
inşallah hiçbir sorunsuz sağlıkla güzel yavrularımızı kucaklarımıza alırız. allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah..
hehe ayy bak ne guzellll... o daha yolun basında ama bakalım nası geccek bundan sonrası:):) Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın... ayyyy kendımı baya bı tecrubelı gordum sımdı:d
canım maslalh yaaa benım bebısımın kılosu az ınsallah alır slmıstır sımdı
hosgeldın canızm bızde ıyıyız cok sukur...:):)
canımm benımmmm bende hıc aclıga dayanamıyorum artık ınan mahvoluyorum ve senı gayet ıyı anlıyorum valla canım 3 kez kahvaltı yapıyorum artık resmen...
hosgeldın canımmm inşallah saglıkla alırsın kucagına bebişini
hehe ayy bak ne guzellll... o daha yolun basında ama bakalım nası geccek bundan sonrası:):) Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın... ayyyy kendımı baya bı tecrubelı gordum sımdı:d
canım maslalh yaaa benım bebısımın kılosu az ınsallah alır slmıstır sımdı
hosgeldın canızm bızde ıyıyız cok sukur...:):)
canımm benımmmm bende hıc aclıga dayanamıyorum artık ınan mahvoluyorum ve senı gayet ıyı anlıyorum valla canım 3 kez kahvaltı yapıyorum artık resmen...
hosgeldın canımmm inşallah saglıkla alırsın kucagına bebişini
Günaydın güzel anneler
benim moralim çok bozuk, gerçi paylaşıp sizinde moralinizi bozmak istemem ama paylaşmadan da içimde kalıcak,
eşimin kuzeni hamileydi 20 haftalıktı kızı olcaktı hemde, geçen gece karnında ölmüş kızlar bebeği, doktora gitmişler ve o bebeği doğurtmuşlar, doğan bebeğinide görmüş kendisi, abilerime benziyodu demiş, çok büyük acı keşke bekmesaydı ama görmek için çok ağlamış, şimdi kızı aramama gerekli ama benim elim telefona gitmiyo , arayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?