2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hanı kıpırdarken yakalıyorum ben babasına gosterdım dedım bak kızına dokunmak ıstermısn dıye geldı hafıf dokundu cok hosuna gıttı gormen lazım:):)

benimki her dakika hopluyor içeride de o anda mı dokunuyorsunuz ben korkuyorum bastırmaya da yaaa...
Bir de dr.usg de bakmaya çalışıyor benim karnım hooop bir iniyor bir kalkıyor çok komikti:))))

günaydın kızlar.
ne güzel hissediyorsunuz bende de bir şeyler oluyor ama ne olduğunu ben hala anlayamıyorum artık rüyalarımda görüyorum bebeğimin hareket ettiğini ve hissetiğimi

benimki her dakika hopluyor içeride de o anda mı dokunuyorsunuz ben korkuyorum bastırmaya da yaaa...
Bir de dr.usg de bakmaya çalışıyor benim karnım hooop bir iniyor bir kalkıyor çok komikti:))))

hehehe)): vay sıpacık vayyyy:):) canım be hıc doknmuyodum karnım canı acır falan dıye korkuyodum:):) ama saglık ocagına gıttım ordakı ebe bastıra bastıra konrtol edınce dedım demekkı bısı olmuyomus... ben oyle bastırmıyorum ıkı parmagımla yokluyorum boyle:):)

hehehe kızlar çok yakın bir arkadaşımla konuştum şimdi akşam test yapmıştı 2.çizgi silik çıktığı için emin olamıyordu ne dediysem inandıramadım:))))çalıştığı yerdeki dr.da yapmış testi bugün ondada çift çizgiçıkmış inanılmaz sevindimmm ne zamandır istiyordu o da:)))))

buarada doktora giden annişler,bebeklerinizin sağlıklı ve kilolarının yerinde olmasına çok sewindim.
inşaallah böle devam ederler.bende merakla bekliyorum bebeğimi görmeyi ama daha çook var
en son 22+2 de gittiğimde 535 gr dı..bakalım bu gittiğimde ne kdr olacak :S

bugün yiyicek bi şeyler getirmeyi unutmuşum o kadar çok acıktım ki anlatamam. 15 nasıl geçicek bilmiyorum :)

merhaba arkadaşlar;
arada girip sizi takip ediyorum ama bir türlü yazma fırastı bulamamıştım..
çok güzel sohbetleriniz oluyor ne güzel ki bu sevinçlerinizi paylaşabiliyoruz ben de size bi merhaba demek istedim.
inşallah hiçbir sorunsuz sağlıkla güzel yavrularımızı kucaklarımıza alırız. allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah..

hehe ayy bak ne guzellll... o daha yolun basında ama bakalım nası geccek bundan sonrası:):) Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın... ayyyy kendımı baya bı tecrubelı gordum sımdı:d

canım maslalh yaaa benım bebısımın kılosu az ınsallah alır slmıstır sımdı

Selamm kızlar ve bebişler nasılsınızzz?Biz iyiyizzz...

hosgeldın canızm bızde ıyıyız cok sukur...:):)

bugün yiyicek bi şeyler getirmeyi unutmuşum o kadar çok acıktım ki anlatamam. 15 nasıl geçicek bilmiyorum :)

canımm benımmmm bende hıc aclıga dayanamıyorum artık ınan mahvoluyorum ve senı gayet ıyı anlıyorum valla canım 3 kez kahvaltı yapıyorum artık resmen...

hosgeldın canımmm inşallah saglıkla alırsın kucagına bebişini

selam cnm hoşgeldiiin :))
bizde çok iyiyiz şükür..
bebişim kıpır kıpır:)))
buarada ciciler bölümüne resim eklemişsin ama ben göremiyorum neden yaaa

Bebişinin de iyi olmasına çok sevindim hayatım..Galiba bir sorun var ben de resimleri göremedim bu gün bir el atayımm bakayım olucakmıı...

inşallah canım bütün bebekler sağlıklı ve tombiş olsunlar:)))
Selamm kızlar ve bebişler nasılsınızzz?Biz iyiyizzz...
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz bebişimle çok şükür...

ayy canım yaa bişeyler yemelisin yanındakilere falan sor büskivi kek falan var mı diye...Biz yemeyince bebişlerde su yutmuyor onlarda aç duruyor canım...doktora gittiğimde gördüm cnm((

hoşgeldin canım gel sen de böyle arada sohbete :)))

aynenn canım sorma akşamdan beri kıza dünyanın mesajını attım şunu yapma böyle yapma kanaman olursa doktora git falan filan bilmişlikte yapmak istemiyorum allahtan kız çok yakın arkadaşım o da soruyor zaten napmalıyım doktora ne zaman gitmeliyim falan diye çok şanslı da aslında burada herşeyi araştırıp öğrenmiş bir arkadaşı vardelikafadulden nete falan da girmez öyle kendisi artık bana sorar napalım:))))))

hiç merak etme almışır seninkide kilo.düzenli besleniyorsun anladığım kadarıyla:))
aman cnm sağlıklı olsunlarda takma kiloyu kafana ..

Canım önceliklebaşınız saolsun çok üzüldüm. Ama sitede böyle şeyler paylaşmamak daha mantıklı bence. Hepimiz hamileyiz ve hepimiz kötü etkilenebiliriz bu durumdan açıkçası. Ben paylaşılmaması taraftarıyım. Şİmdi duydum ve çokkötü olsdum irkildim.

genelde işte oluyorum o yüzden geceleri okuyabiliyordum.
bugün evdeyiz biraz bel ağrım oldu öğleye kadar evde kalayım dedim öğleden sonra gene işteyim
ama bundan sonra daha çok gelirim işlerimi baya topladım ve pek yeni iş almıyorum artık son zamanlarda zor olacak diye..
ne güzel bebeklerimiz büyüyor. ben 21. haftada gittiğimde 400 gr ı kızım bakalım mayıs başı kontrolumuz olacak ve detaylı da o zaman yaparız dedi dr umuz. şimdi okudum da çoğunuz olmuşsunuz.acaba benim ki geç mi kaldı diye korktum. şimdi dr umu arayacam..merak ettim bi sorayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…