2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz bu seti almaya karar verdik sizce nasıl?
tekerlekleri çok iyiymiş bikere.
özellikleri de çok güzel hem baston kol hem de tek kol olabiliyor.
sonra ters yönede çevrilebiliyor.3 yaşına kadar rahat kullanabilirmişiz.
http://images.gittigidiyor.com/2096/Chicco-Trio-For-Me-Bebek-Arabasi-Seti__20964269_0.jpg
1349 tl yalnız e-bebek te sorduk.netten buldu eşim 950 tl ye ama o da tek çekim fiyatı sanırım 1050 ye falan geliyor taksitli.üstelik e-bebekten bunu alırsak 250 tl lik alışveriş çeki kazanıyoruz.
ben çok beğendim ama bakalım alıcaz galiba sizce nasıl?

Ay çok yoğunum size de yazamıyorum şeker yüklemem iyi çıktı kızlar (söylemişmiydim bilmiyorum) Çiğdemcim beğendiğin araba süperrrr

vereliniortak
Canım benceçok güzel vallaçok beğendim. İyigünlerde kullansın inşallah mneleğim.

Ay çok yoğunum size de yazamıyorum şeker yüklemem iyi çıktı kızlar (söylemişmiydim bilmiyorum) Çiğdemcim beğendiğin araba süperrrr

Söylemiştin cnm gözünaydın. Bzim de olsa da birkurtulsak ya. çok korkuyorum.Şekerim normalde 108çıkmıştı sınırdaydı. inşallah şeker çıkmaz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

araba süper cnm,çok kullanışlı bence....

waaaooooww didemin sesi çıktı sonundakaydirigubbakcemile3
gördüm bitanem çok şükür masal da 800 gr olmuş maşallah ona da
arada yaz bitanem yaaa...
beğendiğine sevindim ben de çok beğendim:))))
ya cd hakkında bişi sormuştum sizinkiler kaç
dakikalık diye cevap bekliyoruuuuum :)))))

araba süper cnm,çok kullanışlı bence....

vereliniortak
Canım benceçok güzel vallaçok beğendim. İyigünlerde kullansın inşallah mneleğim.

hehehekaydirigubbakcemile2beğendiğinize sevindim kızlar benim çok aklıma yattı
kesin alırız biz bunu daha hoş bir rengi vardı ondan alırız sanırım araba içindeki tekstil tasarımları daha iyiydi.....

çigdem arabanız cok guzel ya baya foksıyonları falan... bizde bebk arabasını baston seklınde almaya karar verdık... dıger turlu benım ıcın zor olcak yoksa

ayyy bebek arabaları neden bukadar pahalı oluyo kı kıslar. ya kucucuk şey aslında demı:):)

cnm 3 tekerlekliler için iyi değil diye duydum.arkadaşım kullanmıştı memnun kalmamış..
sen yine almadan iyice araştır derim ben.

hımm neden kı canım ya... ben baston olabılen bebk arabalarını ıstıyorum cunku arabamız yok heryere mecburen otobusle gıdıcez... cok yer kaplamasın acılıp kapansın ıstıyorum pratık olsun yanı

Kıslar,en sonundaprof.dr.recep has'dan randevu aldımçoksevinçliyim. Çarşamba saat 17:00 da randevumuz var bakalım bebeğimiz inşallah iyidir. ınşallah damarlarında birsorun yoktur babası gibi. Bize dua edin kızlar bunaçokihityacım var.

Canım görmedim kusura bakma cd dediğin 1-2 dk filan sürüyor sadece 4 boyutlu halini çekmiş benimki de az yani zaten oynamadı hiç zor oynattı detaylıda...Yazarım tatlım da p.tesi kdv nin son günü cuma tatil c.tesi yatıya misafirim var gelmiycem o yüzden deli gibi çalışıyorum

Serdemcin adına çok sevindim şükürler olsunn...

Sağol canım işallah herkes iyi haberler alır ben mutlu oldum Allah herkese göstersin tabii en önemlisi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bence bu da çok güzel ay çirkin şey yokki zaten

Bu arada ben bir yemeğe gidip geliyim öpüldünüz

çigdem arabanız cok guzel ya baya foksıyonları falan... bizde bebk arabasını baston seklınde almaya karar verdık... dıger turlu benım ıcın zor olcak yoksa

teşekkürler canımm. baston şeklinde olanların hiçbiri diğer yöne çevrilmiyormuş o yüzden biz de böyle birşeye karar verdik.3 tekerlekli olması avantaj mı bilmiyorum belki daha rahat kullanılıyordur.evet çok pahalı bence de ama satan çocuk dün yarım saat bizimle ilgilendi anlattı da anlattı ucuz bir şey alırsanız mutlaka yenilemek zorunda kalırsınız 3 yaşına kadar kullanıcaksınız çünkü diyor e bizi de düşündük ilk çocuğumuz açık mavi bir renk alırız ve sağlam birşey olur 2.bebeğimiz kız da olsa kullanabiliriz diye düşündük.çünkü araba belki biraz eskiyebilir ama diğer o portbaby ve araba koltuğu eskimez diye düşündük..hayırlısı bakalım....

yoktur canım ıcını ferah tut sen...

Bu arada ben bir yemeğe gidip geliyim öpüldünüz

hadı canım afıyet olsun sana:):)

inşallah inşallah canımmm dua dan bol bişey yok bu topikte sen merak etmekaydirigubbakcemile3sağlıklıdır bebişin merak etme canım:teselli:

ok canım şaka yapıyorum sen bak işine.yatıya gelen misafire de 100 de 100 kaliteli hizmet yapmaya çalışma canım senin hamile olduğunu bliyorlar zaten biraz onlar da yardım ederler yorma kendini....

bızde oyle dusunuyoruz canım aynen... han ıyı bısey alalım kı arkadan gelende kullansın... herseyınıde sıfır yenı bastan yapamayızkı ıkıncı bebısın... o yuzdenıyı almak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…