2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkürler yorumun için evet o ayıcıklı bordür hoş durmayacak.
Canım biz de nedense hep kauçuk iyidir diye duyduk.
o sehpa tarzı şey oyuncak dolabı oluyor onu istemiyorum zaten canım
hatta belki şifonyer bile olmayabilir sadece yatak ve dolap+aksesuarlar işte ne biliym tavan lambası stickerler falan...
zıbın olayını şimdi çözdüm cnm sağol:))))

Canım toplam 5 tane zaten son 2 ya da 3 ünü doğumdan sonra vuruyorlar...

hala okuyup yazıoum bittmedi amma kaynatmışınız geri kalmak istemioum nappiiim koçiş geldi onu doyurup hemen devam edicem :)
Arada da bakıoum ama ne yazmışın die baak hemen gördüm az kaldı 843. sayfadayım

Kurban olayı erkek için 2 kız için 1 taneymiş ama ne zaman elin rahatsa o zaman kestirirsin.Anneme sordum ne o öyle ayrım gibi dedi sonra kurankursu hocasına sor dedim hoca da kuranda öyle yazıyor erkek için 2 tane die.Sonra görümceme sordum laf arasında 2 tane kesilio biz 2 tane kestik dedi bul. göçmeni oldukları halde (bul. göç pek öle şeyler bilmiolar ne de olsa yabancı memlekette görmemişler yanlış anlamayın :)) ozaman emin oldum :)

Canım chicco alıcağına obilya beşik al çok büyük olmayanlarından daah iyi 400 tl rde park yatak için çok bence ben babymax 104 beğendim 70*110 içine de viskolex yataklardan sünger değil ama iyi araştır derim ben araştıra araştıra kafayı yiyicem gerçi
Ayy babmızda ben öle yapınca çok kızıo napiim dürttüoum uyansın die ama bizimki bana benzicek galiba pas vermio dürtsemde ben de yüksek sesle öksürüoum o zaman biras kıpırdıo kaydirigubbakcemile3
kızlar johnson babynın sampuanı 750 ml 6 tlydı ıyımı sızce fıyatı burda markette
Set olarak almak daha avantajlı canım bilgine...
Maalesef canım ytak odam geniş mobilya orayada olur ama oturma odasına geçiricem Allah izin verirse oraya sığmaz sanırım .ıst annem var bebekle gidebilirsek iyi olucak hem park yatak kullanamassamda görümcemler vericek kullanmaya mobilya onlar hiiç kullanamadı bakcas bakalım artık...

Son düzenleme:
Bitti sonunda bigün yok oldum maaşallah odalar beğenilmiş,emziker alınmışş Allah ım bugünlere gelicekmiydik :ecrin_bebek:boshayallersmile

Günaydın annecikler ve sevimli kuzuları,

Her zamanki gibi işe geldik ve yoğunuz ama çalışasım yok belki kaytarır sizinle takılırım tüm gün:) Kızım da iyi bu sabah Allah'a şükür eee sizin kuzular nasıl bakalım

benım kuzuda ıyı sanırım teyzesı ama sagolsun sag tarafıma yatırtmıyor sadece sola donerek uyuyabılıyorum kontrolu ıyıce elıne gecırdı sıpam dün buraya yenı bı alısverıs merkezı acıldı bende gıttım prımada cok ındırım vardı 98tane prıma yenı doganı 17tl aldık normalde 25-26 sanırım .depolayalım dedım sonradan cok lazım olcak :)

aMAN İYİ OLUN CANIM bu arada 2 aylık bebekleri olan bir ark. var o da prima yenidoğan yeni bebekten 1 paket al dedi her yerde olmuyormuş 0-2kg arası yazıyormuş sanırım ama yeni doğunca 1 paket iyi geliyormuş 3-3,5kg olsa bile. Ben 1 paket ondan alıcam 1 pakette prima yeni doğan alıcam. Bu arada poposunu silmek için de herkes ünibaby yi öneriyor canım haberin olsun:)

saol canım üni baby ılk defa duydum bende ondan alırım ozman :)

Günaydın nasılsınız bakalım Biz iyiyiz oğlumla bugün öğleden sonra renkli dopler randevumuz var inşallah yavrum sağlıklı ve keyfi yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…