Birşey olmaz canım ağzın kulaklarında çıkarsın dr dan
Ben ce çook güzel büyüyen yatak olması da çok güzel de orada birşey var sandalye sahpa tarzında o bana çok gereksiz geldi madem özel yapım onun yerine başka şey yaptırsan...
OO maşşalah canım bizim buralara geldiniz demek bana da uğrasaydınız çolru bize 30-45 dakika felan :))))
Emzik vermeyi düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz diye alıcam.Aslında zararlı 2 yaşından sonra ya bıraktıramazsan en iyisi hiç vermemek.En yakın arkadaşım eczanede çalışıyoor kauçuk alma dedi plastik kokuyormuş 1 tl ye gibi duruyorlar zatenmarka olarak kesinlikle nuk dedi yenidoğan için damaklı 1 no 7 tl civarı wee var 3 tl ama Nuk u önerdi teysesi bize hediye alacak :))
Canım doğruyu söyleyeyim mi bu bordür olmaz ayıcık-denizci biraz garip durur mutlaka bulursun olmadı balıklı alırsın...
Görümcemin oğlu var canım hiç istemedi neler yaptılar vermek için ama emmedi biberonda kullanmadı çünkü anneyi emdi....
Kauçuk almanı önermem canım en iyisi Nuk silikon ve damaklı olanıymış arkadaşım eczanede çalışıyor o öyle dedi
canım hastane çıkışında oluyor ya atlet gibi çapraz onlardan bahsetti heralde hastanede de öyle istiyorlarmış kafadan sokulan istemiyorlamış benim cicilerde var bakabilirsin ama onlardan çok alma çünkü ilk zaman için sadece öyle dediler...
Canım toplam 5 tane zaten son 2 ya da 3 ünü doğumdan sonra vuruyorlar...hosbulduk canım saol.kurtuldum dıyorum ama daha var 4 tane daha ben sureklı olsun dıye dogumdan sonrada vuruncam ama bu ılkı gıbı agrımadı sımdılık gercı daha yenı vurundum ama umarım agrımaz ılkınde 3 gun kolumu kaldıramamıstım sen nasılsın nasıl gıdıyor ?
Canım yaa benim hastane çıkışında var ama sırta gelicek kısmı sert değil ve çırt çırt falanda yok acaba aynı amaç için mi kullanılıyor :uhm:
böyle bişey canım yine burada konuşulmuştu önceden ben de listeye kaydetmiştim hemen dünde mavi rengini (sevi bebe bebek bel koruycu yazıyor üzerinde )aldım
Nasıı bişi merak ettim doğrusuAslıcım ben o bel kuşağının battaniyeli olanından aldım hem onu sarıyorsun hem de kafası filan geçiyor içine penye tutması kolay olsun diye:)
Koymayacakmışız ben de bebedor un güvenli uyku yastığını aldım eşim gereksiz diye surat yaptı ama bugün ark bebeğini gördüm yastıı koyarak ve koymayarak yatırdı onunki 6 aylık ama hala kullanıyormuş yastıksız pat diye dönüverdi :)kıslarrr bebk ılk zmanalar kafasının altına yastık koymıcaz demı??
Napptın sen yaaw şimdi canım çekicekben tatlı için oluyorum bu aralar... ayyyy baylıyorum ya... recel bıle yemezdım ben simdi hıcbısey kalmıyo... ozlellıkle cıkolata dondurma bayılıyorum:):)neyseki depoda var ne olur ne olmas die kaydirigubbakcemile3
Evet enfeksiyon olayı olmuyormuş....Kızlar 3lt su içilmesi lazımmış günde erken doğumu da engelliyormuş hadi herkes koşun 1er bardak daha içelim
Kızlar yaa keşke göstermeseydiniz benim ilk bebiş olsaydı bunlardan biri olacaktı senağlamahttp://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/344929-2010-subat-bebislerinin-fotolari-115.html
kızlarrr ılk kız bebek rsmı varya ona bı bakın masallah cok ttalı ya
Doğru canım bide yanında iyi pazarlık yapan birini götürürsen ne kadara aldıını sen bile şaşırırsın ve kesinlikle kararlı gözükme nası olsa alacak die anlıolar çakallarAslıcım ya içmen lazım o zaman ayran iç bari...
Çİğdemcim tel.la indirmezler onlar ayak yapıyor şimdi sen git bak neler yapıyorlar
Evet canım çünkü ramazan var ben de saten pijama giymeyi düşünmüyorum yerimden kalkmam beki ama güzel bi eşofman takımı giyebilirim ya da penye güzel pijama ne o öyle saten kıro gibi bizim burdada böle ama ben yapmıcam.Canım genel adetler vardır geri kalanı sana kalmış ben bebek şekerleri mevzusuna başladım şimdiden patik örüyorum bzim burda da benim gibi çok bilmişler yapıo kayınvalidem ne o öyle heveslenme dedi bende gıcık kaptım bi kere olcak sonunda niye yapmiim eminönündende 20-30 tane çok yakınlar için alıcam güzel bişiler biblolu yeter ve lohusa şerbeti dağıtıcam eskiden herkes yaparmış,zaten pilav ayran olayı var o kesin yani...çok güzelmiş gerçekten yaaa benim anlamadığım bişey var kızlar sizinde fikrinizi alıym bakayım
Şimdi bizim bebişler olacak yaa sonra da mevlut filan yapılacak.Bizim bu mevlut muhtemelen bayramdan hemen sonra olacak yani doğumdan 1.5 ay sonra kayınvalidemler diyor ben mevlutte pijamalarımı giyecekmişim.nişan bohçasına koymak için almıştık saten ipek karışımı bişey bana çok tuhaf geliyor yaaa doğum yapmışım üstünden 1.5 ay geçmiş bir ev dolusu insanın içinde pijamayla mı dolaşıcam anlamıyorum yaaa...side de böyle mi?
Bir de ben heryerde herkeste görüyorum mevlutte bebek şekeri dağıtılıyor her yerde dükkanlarda mevcut t.dağda da yaygındır.Yine kayınvalidem ısrarla hayır öyle birşey yok bizde pilav yapılır ayran dağıtılır bebek şekeri falan yokmuş ısrarla böyle söylüyor.Ben de fazladan para verme taraftarı değilim ma dağıtılıyordur bence heryerde yani rezil olmaayalım bide...
hala okuyup yazıoum bittmedi amma kaynatmışınız geri kalmak istemioum nappiiimkoçiş geldi onu doyurup hemen devam edicem :)
Arada da bakıoum ama ne yazmışın die baak hemen gördümaz kaldı 843. sayfadayım
Kurban olayı erkek için 2 kız için 1 taneymiş ama ne zaman elin rahatsa o zaman kestirirsin.Anneme sordum ne o öyle ayrım gibi dedi sonra kurankursu hocasına sor dedim hoca da kuranda öyle yazıyor erkek için 2 tane die.Sonra görümceme sordum laf arasında 2 tane kesilio biz 2 tane kestik dedi bul. göçmeni oldukları halde (bul. göç pek öle şeyler bilmiolar ne de olsa yabancı memlekette görmemişler yanlış anlamayın :)) ozaman emin oldum :)hmm anladım canım bebişe mevlut kıyafeti giydiriliyor onu biliyorum bana da pijamayı layık görüyorlar heraldekaydirigubbakcemile3
kurban olayı bizde var mı bilmiyorum o da olabilir bi sorıym bakiiiym...şeker i yaptırıp dağıtma taraftarı değilim tabiki ben de ama herkes böyle yapıyor diye ben de yaptırsakmı diye düşünüyordum da nasıl birşey o biz bilmiyoruz falan diyince kayınvalidemler ben de şaşırdım açıkçası....
Canım chicco alıcağına obilya beşik al çok büyük olmayanlarından daah iyi 400 tl rde park yatak için çok bence ben babymax 104 beğendim 70*110 içine de viskolex yataklardan sünger değil ama iyi araştır derim ben araştıra araştıra kafayı yiyicem gerçikızlar biz yarın yada öbürgün park yatak alıcaz kısmetse ben pek istemiyorum ama eşim park yatak olsun dedi bizim buraya doğalgaz gelmedi beşiği salonada almak gerekebilir diye şimdi kızlar pier cardin var 320 tl ölçüsü 70-120 ne biliyim çok renkli gibi geliyor bana chiconun var birde onun ölçüsüde 70- 100 boyu kısamı acaba oda 350 tl ama chiconunki daha güzel renkleri bam boyu 100cm ondan karar veremedim yardımcı olun kızlar
Ayy babmızda ben öle yapınca çok kızıo napiim dürttüoum uyansın die ama bizimki bana benzicek galiba pas vermio dürtsemde ben de yüksek sesle öksürüoum o zaman biras kıpırdıo kaydirigubbakcemile3hAYATIM BEN DE senin gibiyim aşırı takıntılıyım geçen gece 1,5 saat uyumadım ağladım bebeğim oynamıyor diye meğer kız uyuyormuş sonra başladı oynamaya. Ama insan görmeyince huzursuz oluyor. Ama takma bak şimdi oynuyor diyosun Allah korusun bir şey olsa hiç oynamazdı Allah'a emanet kuzular valla ben de yarım saatte bir dürtüyorum oynarsa rahatım oynamazsa elim karnımda oturuyorum artık
Set olarak almak daha avantajlı canım bilgine...kızlar johnson babynın sampuanı 750 ml 6 tlydı ıyımı sızce fıyatı burda markette
Maalesef canım ytak odam geniş mobilya orayada olur ama oturma odasına geçiricem Allah izin verirse oraya sığmaz sanırımcanım odan varsa yani yerin müsaitse dolap ve büyüyen yatak çok iyi olur bence ben öyle yapıcam bir de parkyatak alıcam çünkü parkyatak çok pahalı birşey değil hem heryere koyabilirsin biraz büyüyünce de yatağına alıştırırsın.daha da büyüyünce karyola şekline dönüştürür öyle yatırırsın.kalmaya biryerlere de gidiyorsan park yatak çok iyi toplayıp götürebiliyorsun.ben annemlere gidiyorum çünkü kalmaya o yüzden ikisini birden düşünüyorum...
Günaydın herkeze kocaman...
benım kuzuda ıyı sanırım teyzesı ama sagolsun sag tarafıma yatırtmıyor sadece sola donerek uyuyabılıyorum kontrolu ıyıce elıne gecırdı sıpamGünaydın annecikler ve sevimli kuzuları,
Her zamanki gibi işe geldik ve yoğunuz ama çalışasım yok belki kaytarır sizinle takılırım tüm gün:) Kızım da iyi bu sabah Allah'a şükür eee sizin kuzular nasıl bakalım
benım kuzuda ıyı sanırım teyzesı ama sagolsun sag tarafıma yatırtmıyor sadece sola donerek uyuyabılıyorum kontrolu ıyıce elıne gecırdı sıpamdün buraya yenı bı alısverıs merkezı acıldı bende gıttım prımada cok ındırım vardı 98tane prıma yenı doganı 17tl aldık normalde 25-26 sanırım .depolayalım dedım sonradan cok lazım olcak :)
aMAN İYİ OLUN CANIM bu arada 2 aylık bebekleri olan bir ark. var o da prima yenidoğan yeni bebekten 1 paket al dedi her yerde olmuyormuş 0-2kg arası yazıyormuş sanırım ama yeni doğunca 1 paket iyi geliyormuş 3-3,5kg olsa bile. Ben 1 paket ondan alıcam 1 pakette prima yeni doğan alıcam. Bu arada poposunu silmek için de herkes ünibaby yi öneriyor canım haberin olsun:)
herkese kocaman bir günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?