2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bılmıyorum 4 gundur elım ayagım şişmeye basladı ama boyle davul gıbı bakalım ne dıcek doktor... senn varmıydı şişlikler falan??

Vallahi biz farketmemiştik; doktor hanım yüzüme baktı şöyle bir; "Senin yüzünde şişmeler başlamış, çok tuzlu yiyorsun kesin sen" dedi Biz tabi haliyle şok şok şok akannehir . O söylemeseydi ellerim ayaklarım sumo güreşçisi gibi olmadan anlamazdık sanırım.

Hoşgeldin canım... Son aylarda (aslında şimdi bile olabilir) dikkat etmek lazımmış. Çekirdek için 5dk pazarlık ettim doktorla, o da küçükk(!!!) bir avuca izin verdi.

hosgeldın caımmm allah sabır versın....

ben de öle valla bakalım ben gittiğimde ne laflar duyacağım... bana kesin az kg almışssın daha fazla yemen lazım diyecekmiş gibi geliyor... bir de henüz ben de farketmiyorum ama bakalım bende de farkedecek mi şişmeler falan...

hosgeldın caımmm allah sabır versın....

hoşbuldum seymacım... Sorma Valla.... benim de tek dileğim sabır :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bana da öyle geliyordu. Karnımı görmeyen kimse hamile olduğumu anlamaz, ama diyetisyen bana demesin mi "5 kilodan fazla almaman lazım artık" diye kaydirigubbakcemile3 . Güler misin, ağlar mısın? 48 (hamile kaldığım kilo)+12 (en fazla almam gereken kilo)=60 (doğuracağım kilo). Bir de orada 55 kilo çıktım. Sürekli kilo dalgalanmasının sebebi de su tutmammış, onu da öğrenmiş oldum bu arada.

Bizim yarın "gün"ümüz var, o yüzden ben bir fön çekeyim, geliyorum...

en son 72-73 o cıvardaydım 5 kılo aldım toplam sımdı kac oldu bakalım bı 7 kılo olmustur herhalde...

selam ben geldim kızlar...
daha yeni uyandım şimdi kah.edeceğim.
gece hiç uyutmadı zıpır sabaha karşı uyudum
en son...eşim de uyandırmamış sabah uyuyayım
diye sağolsun zar zor uykumu aldım.

gunaydın canım hosgeldın... bebişi ac bırakma hadı yede gel hemen:):) bnımde nası uykum geldı

Günaydın canım... şimdiden afiyet olsun... anam nasıl oluyor ne yapıyor benim aklım ermiyor.. küçük şey nasıl uyutmaz insanı.. acı mı veriyor da sen uyuyamıyorsun??? bizde mi bir eksiklik var bazen şüphe duyuyorum kendimden...CADIARZU

ben de en son gittiğimde toplamda 4kg almıştım sağlık ocağına göre... benim sonum ne olacak acaba...

Hoşgeldin canım, seni çok iyi anlıyorum. Kedi kadar şey, sabaha kadar mesaneme vurup uyandırıyor, memişhaneye de iki büklüm gidiyorum :1ninca:

selamlar bende geldim tekrardan :))
ay güya tatil günü yine yoğun yine yoğun
neler yapıyosunuz canlarr

gunaydın canım hosgeldın... bebişi ac bırakma hadı yede gel hemen:):) bnımde nası uykum geldı
hem yiyorum hem size bakıyorum canım:))
anam nasıl anlatsam bilmiyorum ki yatakta eşimle sırtsırta yatıyoruz benim karnım hafif yüzükoyun yatakta bir tekme atıyor öbür taraftan eşim duyuyor hiç abartmıyorum..sonra eşime sarılsam arkadan o da nasipleniiyor tekmelerden:)))karnım bir iniyooor bir kalkıyor acı da değil de tam uykunun en tatlı yerinde yani dalarken uykuya bir geçiriyor 2 büklüm kasılıp kalıyorum refleksle alakalı e böyle olunca da sürekli sürekli uyku muyku kalmıyor.dün saat tuttum 11.30 dan itibaren saat 4 oldu halen daha 5dk bile durmamıştı merak ediyorum uyumuyor mu bu çocuk hiç...hadi gündüz çövüp durdun gece yat uyu bari demi ama...

kilon da iyi özlemcim benim kadar almışsın işte benim de anca 4kg oldu.kötüde değil yani...
Hoşgeldin canım, seni çok iyi anlıyorum. Kedi kadar şey, sabaha kadar mesaneme vurup uyandırıyor, memişhaneye de iki büklüm gidiyorum :1ninca:
aynen gecede ortalama 3 kez falan kalkıyorum wc ye oda bir tekmeliyor aşağıyı ama karnımı değil zor atıyorum kendimi wc ye...sonra bir bakıyorum ki azıcık gelmiş...
selamlar bende geldim tekrardan :))
ay güya tatil günü yine yoğun yine yoğun
neler yapıyosunuz canlarr

hoşgeldin cnm:)))

kızlar bu arada biz de durumlar aynı bu iş uzayacak gibi görünüyor bakalımmm...:kedi:

hosgeldın canım nasılsın... naptın ayrıntılı usgyı nası gectı???

canımm ayrıntılı güzel geçti çok şükür
ama verdiği sonuçları doktora göstericem hafta içi
dün muayene saati bitmişti çünkü
ama kağıttaki değerler baktım nette herşey yolunda gözüküyor çok şükür:)

sen nasılsın canım

gunayddınn cnmm bende o talıhsizlerdenızm...(( ne war BIZDE TATIL OLSAYDIKK BEBakannehirISLERIMIZLE ZAMAN GECiRSEYYDIKK..

( ah keşke kociş evde ben burda
neyse zamanda geçti çok şükür iş olunca saat 12:30 olmuş:)

Merhaba, tekrar hoşgeldin o zaman. Çok şükür yaşayıp gidiyoruz, sen neler yapıyorsun?

sağol canım hoşbulduk
bende öle işe ev arası geçiyor zamanım

selamlar canlarım maşallah herkesler iyiler valla kiloyu sormayın bu zamana kadar fazla almadan geldim 2 haftada 2 kilo aldım toplamda 5 kilo olmuş oldu bundan snrası daha vahim arkadaşlar artık kilollar durmayacak neyse bebişler sağlıklı olsunda veririz kiloları
bir tane anakucağı beğendim evde kullanımlık çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum
http://www.bebekchik.com/pinfo.asp?pid=1018

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…