canım ya bılmıyorum 4 gundur elım ayagım şişmeye basladı ama boyle davul gıbı bakalım ne dıcek doktor... senn varmıydı şişlikler falan??
Kızlaaarr ben de geldiimm... ben de bugün işe gelme zulmunü çeken talihsizlerdenimmm :))) amaaa tüm gün çalışamambiraz önce geldimm 1 2 saat sonrada çıkarım.. :))
Çiğdemcim ayyy bend e çok yerim çekirdekk eyvahhh... bakalım bende durum ne olacak...
Kızlaaarr ben de geldiimm... ben de bugün işe gelme zulmunü çeken talihsizlerdenimmm :))) amaaa tüm gün çalışamambiraz önce geldimm 1 2 saat sonrada çıkarım.. :))
Çiğdemcim ayyy bend e çok yerim çekirdekk eyvahhh... bakalım bende durum ne olacak...
Vallahi biz farketmemiştik; doktor hanım yüzüme baktı şöyle bir; "Senin yüzünde şişmeler başlamış, çok tuzlu yiyorsun kesin sen" dedi Biz tabi haliyle şok şok şok akannehir . O söylemeseydi ellerim ayaklarım sumo güreşçisi gibi olmadan anlamazdık sanırım.
Hoşgeldin canım... Son aylarda (aslında şimdi bile olabilir) dikkat etmek lazımmış. Çekirdek için 5dk pazarlık ettim doktorla, o da küçükk(!!!) bir avuca izin verdi.
hosgeldın caımmm allah sabır versın....
hoşbuldum seymacım... Sorma Valla.... benim de tek dileğim sabır :)
ben de öle valla bakalım ben gittiğimde ne laflar duyacağım... bana kesin az kg almışssın daha fazla yemen lazım diyecekmiş gibi geliyor... bir de henüz ben de farketmiyorum ama bakalım bende de farkedecek mi şişmeler falan...
selam ben geldim kızlar...
daha yeni uyandım şimdi kah.edeceğim.
gece hiç uyutmadı zıpır sabaha karşı uyudum
en son...eşim de uyandırmamış sabah uyuyayım
diye sağolsun zar zor uykumu aldım.
selamlar bende geldim tekrardan :))
ay güya tatil günü yine yoğun yine yoğun
neler yapıyosunuz canlarr
hem yiyorum hem size bakıyorum canım:))gunaydın canım hosgeldın... bebişi ac bırakma hadı yede gel hemen:):) bnımde nası uykum geldı
anam nasıl anlatsam bilmiyorum ki yatakta eşimle sırtsırta yatıyoruz benim karnım hafif yüzükoyun yatakta bir tekme atıyor öbür taraftan eşim duyuyor hiç abartmıyorum..sonra eşime sarılsam arkadan o da nasipleniiyor tekmelerden:)))karnım bir iniyooor bir kalkıyor acı da değil de tam uykunun en tatlı yerinde yani dalarken uykuya bir geçiriyor 2 büklüm kasılıp kalıyorum refleksle alakalı e böyle olunca da sürekli sürekli uyku muyku kalmıyor.dün saat tuttum 11.30 dan itibaren saat 4 oldu halen daha 5dk bile durmamıştı merak ediyorum uyumuyor mu bu çocuk hiç...hadi gündüz çövüp durdun gece yat uyu bari demi ama...Günaydın canım... şimdiden afiyet olsun... anam nasıl oluyor ne yapıyor benim aklım ermiyor.. küçük şey nasıl uyutmaz insanı.. acı mı veriyor da sen uyuyamıyorsun??? bizde mi bir eksiklik var bazen şüphe duyuyorum kendimden...CADIARZU
ben de en son gittiğimde toplamda 4kg almıştım sağlık ocağına göre... benim sonum ne olacak acaba...
aynen gecede ortalama 3 kez falan kalkıyorum wc ye oda bir tekmeliyor aşağıyı ama karnımı değil zor atıyorum kendimi wc ye...sonra bir bakıyorum ki azıcık gelmiş...Hoşgeldin canım, seni çok iyi anlıyorum. Kedi kadar şey, sabaha kadar mesaneme vurup uyandırıyor, memişhaneye de iki büklüm gidiyorum :1ninca:
selamlar bende geldim tekrardan :))
ay güya tatil günü yine yoğun yine yoğun
neler yapıyosunuz canlarr
hosgeldın canım nasılsın... naptın ayrıntılı usgyı nası gectı???
gunayddınn cnmm bende o talıhsizlerdenızm...(( ne war BIZDE TATIL OLSAYDIKK BEBakannehirISLERIMIZLE ZAMAN GECiRSEYYDIKK..
Merhaba, tekrar hoşgeldin o zaman. Çok şükür yaşayıp gidiyoruz, sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?