ya ben şunu anlamıyorum sancısı oluyo suyu gelıyo ama açılması olmuyo neden??? şimdi herkeze sunı sancı veılıyo annem bıtek en son kardesımde almıs sunıı sancıyı ve cok kotu bıseymıs gıbı bahsedıyodu... normal dogum olmuyo mu artık???
suni sancı kötü bir şey değil ki zaten artık doğum yaklaştığı zaman veriliyor sadece biraz yoğun hissediyormuşsun sancıları ama kısa sürede açılma olmasına yardımcı oluyormuş kötü bi şey değil bence hastanede saatlerce yatmaktansa razıyım ben
ya kızlar tetenoz aşısı ile şeker yüklemesini aynı gün yaptırsdak birşey olurmu
suni sancı kötü bir şey değil ki zaten artık doğum yaklaştığı zaman veriliyor sadece biraz yoğun hissediyormuşsun sancıları ama kısa sürede açılma olmasına yardımcı oluyormuş kötü bi şey değil bence hastanede saatlerce yatmaktansa razıyım ben
doktorumla biz epidural normal üzerine konuştuk.epidural olunca ıkınmanın zor olduğunu söylüyor herkes dedim,o da evet doğru ama biz onun da önlemini alıyoruz ve bir ilaç veriyoruz ıkınmayı kolaylaştırıcı dedi..
suni sancı konusundada dinlediğim doğum hikayeleri hep ne kadar berbat bişiy olduğundan bahsettiler,inşallah ona hiç ihtiyacımız olmaz,kolayca sağlıkla gelir kuzularımız
canım ben de epidural doğumda ıkınma konusunda şöyle birşey okumuştum.doktorunun tam olarak dediği anda ıkınırsan çok güzel sonuç
veriyormuş yani kafana göre değil doktorun ıkın dediği anda ıkınacak mışsın.
Doğum süresini kısaltıyormuş bu durum..[/QU
birde bu dikiş atıyorlar ya bende en çok o konuda tedirginim..kızlar genişleme falan oluyormudur ya:)
neden epidural istiyorsunuz? herşeyin normal olması daha güzel değil mi? çok kötü bi şey olsa kimse 2.3. çocuğu doğurmazdı bence söylenenler yok çok kötü doğum geçirdim falan diyenlere tıkamak lazım kulakları madem öyle 2.yi neden yaptın denicek öylelerine demekki o acıları bastıracak çoook güzel şeyler yaşatıyor bebişler
neden epidural istiyorsunuz? herşeyin normal olması daha güzel değil mi? çok kötü bi şey olsa kimse 2.3. çocuğu doğurmazdı bence söylenenler yok çok kötü doğum geçirdim falan diyenlere tıkamak lazım kulakları madem öyle 2.yi neden yaptın denicek öylelerine demekki o acıları bastıracak çoook güzel şeyler yaşatıyor bebişler
canım ben de epidural doğumda ıkınma konusunda şöyle birşey okumuştum.doktorunun tam olarak dediği anda ıkınırsan çok güzel sonuç
birde bu dikiş atıyorlar ya bende en çok o konuda tedirginim..kızlar genişleme falan oluyormudur ya:)
ayyy evet bir de onun acısı var işte ben herşey için hepsi için epidurali istiyorum dikişin acısını da duymuyorsun o zaman...
opuyorumnanaktanaaah aahhh benim de tek istediğim şöyle bir doğum şekli ben gece doğurmak istiyorum malum istanbul burası hem öyle trafik falan olmasın hem de eşim yanımda olsun o götürsün beni hastaneye.şöyle akşam yemeğinden sonra sancılarım gelsin ağırdan ağırdan ama düzenli bi şekilde anlıyayım yani doğumun başladığını sonra bi duş alıym biraz da saçıma başıma bakayım güzel gideyim hastaneyekaydirigubbakcemile3iyice şiddetlenmeden de anestezimi alıym çok uzun değil kısa da değil 2 saat falan ıkınayım sonra hoop oğluşum kucağımda olsun.telaşsız az ağrılı bir normal bir doğum istiyorum inşallah allah istediğim gibi nasip eder...
Ah keşke biraz genişleme olsa kaydirigubbakcemile3 Ben genelde ayy acaba dahamı fazla diktiler diye duyuyorum :kedi: eski haline dönüyormuş sadece belli belirsiz bir iz o da anca inceleyerek bakarsan yani.Kesmeyi de dikmeyi de anlamıyormuşsun...canım ben de epidural doğumda ıkınma konusunda şöyle birşey okumuştum.doktorunun tam olarak dediği anda ıkınırsan çok güzel sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?