2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy evet yaaa Şeymacım çok kötüymüş o sunni sancı eyvahedigeldismile

suni sancı kötü bir şey değil ki zaten artık doğum yaklaştığı zaman veriliyor sadece biraz yoğun hissediyormuşsun sancıları ama kısa sürede açılma olmasına yardımcı oluyormuş kötü bi şey değil bence hastanede saatlerce yatmaktansa razıyım ben

yok benim kız tembel bugün çikolatada yedim sadece 4 kez tekmeledi hayırlısı bakalım cuma cumartesi uyumadı acısını çıkartıyo galiba ( 5 oldu bu arada) :))

canım tabiki kötü birşey değil doğumu kolaylaştırıyor ama normal doğum sancısından bin beter birşeymiş.ona katlanmak çok zor diyor arkadaşım..kötü birşey olsa zaten verilmez...

doktorumla biz epidural normal üzerine konuştuk.epidural olunca ıkınmanın zor olduğunu söylüyor herkes dedim,o da evet doğru ama biz onun da önlemini alıyoruz ve bir ilaç veriyoruz ıkınmayı kolaylaştırıcı dedi..
suni sancı konusundada dinlediğim doğum hikayeleri hep ne kadar berbat bişiy olduğundan bahsettiler,inşallah ona hiç ihtiyacımız olmaz,kolayca sağlıkla gelir kuzularımız

ya yarın işten öğlene kadar izin alıcam her ikisini de halledeyim diyorum yoksa öyle zırt pırt izin alamıyorum

canım ben de epidural doğumda ıkınma konusunda şöyle birşey okumuştum.doktorunun tam olarak dediği anda ıkınırsan çok güzel sonuç
veriyormuş yani kafana göre değil doktorun ıkın dediği anda ıkınacak mışsın.
Doğum süresini kısaltıyormuş bu durum..

valla yengeme verildi ikisinde de sadece dediğim gibi yoğun hissediyormuşsun ben sancıdan kormadığım için fark etmez sadece uzun süre çekmekten korkuyorum o kadar hatta suni sancıyla başlayabilirim yeterki kısa sürsün:))

neden epidural istiyorsunuz? herşeyin normal olması daha güzel değil mi? çok kötü bi şey olsa kimse 2.3. çocuğu doğurmazdı bence söylenenler yok çok kötü doğum geçirdim falan diyenlere tıkamak lazım kulakları madem öyle 2.yi neden yaptın denicek öylelerine demekki o acıları bastıracak çoook güzel şeyler yaşatıyor bebişler

Aldığım lohusa pijaması işte bu kızlar hemde xl en büyüğüydü umarım gögüslerim daha fazla büyümez hem beli hamile pantolonu gibi ayarlanabilir hamileyken de giyilebiliyor...

bu da lohusa tacım :))

canım ben aldıklarını göremiyorum eminim çok güzeldir... işlerim var pek cevap yazmaıyorum ama şunu sormadan edemedim :) lohusa tacını da pazardan mı aldın? ve fiyatı nedir ben de istiyorum onlardan :))

kızlar bebek gelirken nişan veriyormuş ya ozaman bizim de hazırlanmaya vaktimiz olur inş. ki doğum resimlerimizde güzel çıkalım ama dimi :)))

bana kalsa ben sezeryan yapardım çünkü benim gerçekten ağrıya dayanma gücüm çok az,ama her iki doğumun artı ve eksilerini de okuyunca normal olmasına karar verdim ki eşim de bu konuda çok ısrarcı,doktorumuzda teşvik ediyor.açıkcası direk normale cesaret edemem

canım bunun normalden tek farkı ağrının azaltılması hem doğum yapmamış birnin böyle konuşması çok kolay:)))ben de en başlarda böyle söylüyordum amaaan ne varki herkes doğurmuş ben de doğururum diyordum eşimin teyzesi dediki sendeki cahil cesareti başka birşey değil çünkü doğum sancısı konusunda cahil sayılırsın şu an ben ilk çocuğumu doğurdum hiç korkmadan doğurucam dedim ama 2 ile 3.sünde zaman yaklaştıkça daha beter korkuyordum çünkü nasıl birşey olduğunu biliyordum dedi sen bir doğur o zaman sorucam sana bakalım nasıl birşeymiş dedi:)))ben sadece gereksiz olarak çekilen ağrı olarak görüyorum gereksiz çünkü epidural artık tamamen konforlu doğum sağlayan ağrısız Nezih berksoyun da dediği gibi İNSANİ DOĞUM ŞEKLİ.çünkü gerçekten hayatın her alanında kolaylık sağlayan tıp teknolojiyi neden doğum olayına sokmamakta ısrar ediyoruz ben de bunu anlayamıyorum.tabi herkesin kendi düşüncesi ve tercihi...

opuyorumnanaktan

canım keske xl almasaydın benım kendı benedım M kılo alcam dıye L aldım ama L bı garıp duruyo ustumde bol bol:):) keske M alasydım dıyorum sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…