:) saol canım kendim yapıcaktım ama cumartesi pazarında 2 tl ydi malzeme alıp yapmaktansa aldım...canım ben aldıklarını göremiyorum eminim çok güzeldir... işlerim var pek cevap yazmaıyorum ama şunu sormadan edemedim :) lohusa tacını da pazardan mı aldın? ve fiyatı nedir ben de istiyorum onlardan :))
kızlar bebek gelirken nişan veriyormuş ya ozaman bizim de hazırlanmaya vaktimiz olur inş. ki doğum resimlerimizde güzel çıkalım ama dimi :)))
bana kalsa ben sezeryan yapardım çünkü benim gerçekten ağrıya dayanma gücüm çok az,ama her iki doğumun artı ve eksilerini de okuyunca normal olmasına karar verdim ki eşim de bu konuda çok ısrarcı,doktorumuzda teşvik ediyor.açıkcası direk normale cesaret edemem
Herşeyin bir riski vvar ama hep dediğim gibi ıknamassam düzgün ya daha fazla keserlerse ya çocuu vakumla almak zorunda kalırlarsa diye düşünüp duruyorum.canım bunun normalden tek farkı ağrının azaltılması hem doğum yapmamış birnin böyle konuşması çok kolay:)))ben de en başlarda böyle söylüyordum amaaan ne varki herkes doğurmuş ben de doğururum diyordum eşimin teyzesi dediki sendeki cahil cesareti başka birşey değil çünkü doğum sancısı konusunda cahil sayılırsın şu an ben ilk çocuğumu doğurdum hiç korkmadan doğurucam dedim ama 2 ile 3.sünde zaman yaklaştıkça daha beter korkuyordum çünkü nasıl birşey olduğunu biliyordum dedi sen bir doğur o zaman sorucam sana bakalım nasıl birşeymiş dedi:)))ben sadece gereksiz olarak çekilen ağrı olarak görüyorum gereksiz çünkü epidural artık tamamen konforlu doğum sağlayan ağrısız Nezih berksoyun da dediği gibi İNSANİ DOĞUM ŞEKLİ.çünkü gerçekten hayatın her alanında kolaylık sağlayan tıp teknolojiyi neden doğum olayına sokmamakta ısrar ediyoruz ben de bunu anlayamıyorum.tabi herkesin kendi düşüncesi ve tercihi...
Saol canımYa taÇına bayıldım cok gÜzel hepsİ allah İyİ gÜnlerde gİydİrsİn İnŞ.
opuyorumnanaktan
Ah keşke biraz genişleme olsa kaydirigubbakcemile3 Ben genelde ayy acaba dahamı fazla diktiler diye duyuyorum :kedi: eski haline dönüyormuş sadece belli belirsiz bir iz o da anca inceleyerek bakarsan yani.Kesmeyi de dikmeyi de anlamıyormuşsun...
ha iyiymiş o zaman:) tabi bu arada aldığımız kilolarada dikkat etmek zorundayız özellikle normal düşüneneler.ben 7 kilo almışım.53 ile başladım 60 olmuşum,doktor biraz fazla dedi,ve her ay için 1 kilo bundan sonra dedibakalım ben boğazımı nasıl tutcam:kedi:
:) saol canım kendim yapıcaktım ama cumartesi pazarında 2 tl ydi malzeme alıp yapmaktansa aldım...
Herşeyin bir riski vvar ama hep dediğim gibi ıknamassam düzgün ya daha fazla keserlerse ya çocuu vakumla almak zorunda kalırlarsa diye düşünüp duruyorum.
Aslında ben 7-8 yıl hentbol oynadım maçlara gittik,spor bölümü mezunuyum.Hep düşerdik maçlarda felan bi sürü şey ne bilim parmağım dik şekilde laminanta bile girdi her tarafım kanardı her tarafımız mosmor erkek gibydim kafamı bile yardım bana mısın demezdim taş gibiydim ama artık ağda bile yapamıyorum acır die canım çok kıymetli oldu yaa(
Saol canım
Saol canımtoxicdaisy çok güzeller özellikle de tacına bayıldım...
Üstü denedim canım kollarımı sağa sola oynatınca bile tam odu üstüme dana gibi oldum acaba doğumdan sonra büyük gelir mi onu bilmem işte göğüslerim daha büyür diye hesap ettim altını zaten denemedimcanım keske xl almasaydın benım kendı benedım M kılo alcam dıye L aldım ama L bı garıp duruyo ustumde bol bol:):) keske M alasydım dıyorum sımdı
Kızlar merhaba,
Ancak gelebildim bugün kdvnin son günü ama işleri toparladım sayılır. Yemek de geç gelecekmiş 1 bakıyım size dedim. Umarım herkes iyidir. Toxicdasy canım maşallah göbişine
teşekkürler canımKızlar merhaba,
Ancak gelebildim bugün kdvnin son günü ama işleri toparladım sayılır. Yemek de geç gelecekmiş 1 bakıyım size dedim. Umarım herkes iyidir. Toxicdasy canım maşallah göbişine
hoşgeldin canım sana birşey soracaktım ben doktorunuz masal bebek için önden gidiyor falan dedi mi size çünkü aynı zamanlarda benim bebişimle gramları hemen hemen aynı da.senden hiç böyle bişi duymadım canım acaba sizin doktorunuzda dedi mi diye merak ettim.
merhaba kızlar...
maşallah bugün doğum konusuna gelmişiniz tansiyonum sanki hareketli bugün iyice hareketlendi okuyunca ohaoldumsmile
toxicdaisy canım güle güle kullan iyi günlerde pijamalarını
Teşekkürler ccanım...merhaba kızlar...
maşallah bugün doğum konusuna gelmişiniz tansiyonum sanki hareketli bugün iyice hareketlendi okuyunca ohaoldumsmile
toxicdaisy canım güle güle kullan iyi günlerde pijamalarını
selam kızlar
iyi haftalar nasılsınız bizim cumartesi günü detaylımız vardı herşey yolunda oğluşum 25 cm ve 580 gr olmuş
hoşgeldin sende..
dur sakin ol:)ama şaka maka az kaldı sayılır.doktorumuz bana doğuma giderken yanımıza alıcaklarımzın listesini verdi haftasonu ve 32.haftaya kadar tamamlayın dedi.
gözün aydın,maşallah kocaman olmuş oğluşunn
Teşekkürler ccanım...
Oyy maaşallah yerim ben onun 25 cm ni :)
Kızlar bugün bebek arabası beşik felan bakıcaz saraçhane ye gidicektik ama eminönünde bir yer varmış a dan z ye bebişin herşeyini alabiliyormuşsun saraçhaneden bile daha ucuzmuş sözde bakalım bakalım.Babamız dayanamadı geliyor istanbul a bugün alışveriş imizi tamamlarsak yarın dönüyouz eve(
Ay canım benim gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?