2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) saol canım kendim yapıcaktım ama cumartesi pazarında 2 tl ydi malzeme alıp yapmaktansa aldım...

Herşeyin bir riski vvar ama hep dediğim gibi ıknamassam düzgün ya daha fazla keserlerse ya çocuu vakumla almak zorunda kalırlarsa diye düşünüp duruyorum.
Aslında ben 7-8 yıl hentbol oynadım maçlara gittik,spor bölümü mezunuyum.Hep düşerdik maçlarda felan bi sürü şey ne bilim parmağım dik şekilde laminanta bile girdi her tarafım kanardı her tarafımız mosmor erkek gibydim kafamı bile yardım bana mısın demezdim taş gibiydim ama artık ağda bile yapamıyorum acır die canım çok kıymetli oldu yaa (
Ya taÇına bayıldım cok gÜzel hepsİ allah İyİ gÜnlerde gİydİrsİn İnŞ.
Saol canım

ben gideyim birazcık is yapıym gerçi pek birşey kalmadı dünden.
Kocişim sağolsun bana çok yardım etti dün baya derin bir temizlik yaptık.
Yav en az benim yapptığım kadar temiz yapıyor kocişim yaaa avizeleri sildi.
süpürge açtı bitanem benim yaaa.ben de elle sildim yerleri.çok güzel oldu.
İçime sindi vallahi bugün de 2 adet cam silmeye niyetliyim bakalım çok
zorlanacak mıyım?Sayfa açık ara ara bakıp yorum yazarım...

Ben de öyle çok canı kıymetli biri değilimdir.hele ki söz konusu bebişim olunca amniyosentez olacağım zaman bile bir damla korku olmadı içimde.ayy nasıl olacak korkuyorum falan bir kere bile demedim eşime.Normal doğumda da böyle yani bir
şekilde doğururum anestezi olmadan da ama ne gerek var diye düşünüyorum onca
güzel şeyler okudum epidural hakkında ve kesinlikle kararlıyım hiç gerek yok çatır
çatır bağıra bağıra doğurmaya.en güzeli sessiz sakin telaşsız ve az ağrılı normal
bir doğum şekli.sezeryanı da kesinlikle istemiyorum.ama kısmet geleceek günler
neler göstericek bakalım...

toxicdaisy çok güzeller özellikle de tacına bayıldım...
Saol canım

canım keske xl almasaydın benım kendı benedım M kılo alcam dıye L aldım ama L bı garıp duruyo ustumde bol bol:):) keske M alasydım dıyorum sımdı
Üstü denedim canım kollarımı sağa sola oynatınca bile tam odu üstüme dana gibi oldum acaba doğumdan sonra büyük gelir mi onu bilmem işte göğüslerim daha büyür diye hesap ettim altını zaten denemedim
Üstümde böyle duruyor (ellerim şişmiş:)) alt pijama başka)

Kızlar merhaba,

Ancak gelebildim bugün kdvnin son günü ama işleri toparladım sayılır. Yemek de geç gelecekmiş 1 bakıyım size dedim. Umarım herkes iyidir. Toxicdasy canım maşallah göbişine

Kızlar merhaba,

Ancak gelebildim bugün kdvnin son günü ama işleri toparladım sayılır. Yemek de geç gelecekmiş 1 bakıyım size dedim. Umarım herkes iyidir. Toxicdasy canım maşallah göbişine

hoşgeldin canım sana birşey soracaktım ben doktorunuz masal bebek için önden gidiyor falan dedi mi size çünkü aynı zamanlarda benim bebişimle gramları hemen hemen aynı da.senden hiç böyle bişi duymadım canım acaba sizin doktorunuzda dedi mi diye merak ettim.

merhaba kızlar...
maşallah bugün doğum konusuna gelmişiniz tansiyonum sanki hareketli bugün iyice hareketlendi okuyunca ohaoldumsmile

toxicdaisy canım güle güle kullan iyi günlerde pijamalarını

Canım önden gidiyor demedi tam olarak ama kilosu aynı haftada olanlara göre daha fazla dedi sanrıım bu önden gitme normalde 650-700 kg olur ama Masal 800gram dedi. Ama bir ark.la aramızda 4 hafta var onun bebiş 1800gram mış ona önden gidiyor demiş hatta 32. hafta raporunu bile önce vermiş sanırım masal önden gitmiyor ama normalden kilolu sanırım(diğer bebekle karşılaştırınca öyle ama doktorları tek 1 adet tatlıyım bile yasaklamış onlara)

selam kızlar
iyi haftalar nasılsınız bizim cumartesi günü detaylımız vardı herşey yolunda oğluşum 25 cm ve 580 gr olmuş

merhaba kızlar...
maşallah bugün doğum konusuna gelmişiniz tansiyonum sanki hareketli bugün iyice hareketlendi okuyunca ohaoldumsmile

hoşgeldin sende..
dur sakin ol:)ama şaka maka az kaldı sayılır.doktorumuz bana doğuma giderken yanımıza alıcaklarımzın listesini verdi haftasonu ve 32.haftaya kadar tamamlayın dedi.

merhaba kızlar...

Teşekkürler ccanım...
selam kızlar
iyi haftalar nasılsınız bizim cumartesi günü detaylımız vardı herşey yolunda oğluşum 25 cm ve 580 gr olmuş

Oyy maaşallah yerim ben onun 25 cm ni :)

Kızlar bugün bebek arabası beşik felan bakıcaz saraçhane ye gidicektik ama eminönünde bir yer varmış a dan z ye bebişin herşeyini alabiliyormuşsun saraçhaneden bile daha ucuzmuş sözde bakalım bakalım.Babamız dayanamadı geliyor istanbul a bugün alışveriş imizi tamamlarsak yarın dönüyouz eve (

hoşgeldin sende..
dur sakin ol:)ama şaka maka az kaldı sayılır.doktorumuz bana doğuma giderken yanımıza alıcaklarımzın listesini verdi haftasonu ve 32.haftaya kadar tamamlayın dedi.

yaa ben daha hangi hastanede doğum yapıcagıma karar vermedim bile hatta doktorumuda değiştiriyorum nerdeyse doğurcam ortada doktor yok bilmiyorumkismile seninki bide liste vermiş vah bana vahhhh sempatiksalakcinni

gözün aydın,maşallah kocaman olmuş oğluşunn

Ay canım benim gözün aydınnn

kızlaaaaaaar çok teşekkür ederiz ege minik yavrum da normale göre irice dedi ama bana hala minicik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…