2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gittiğin yerin adını da bize yazarmısın bende ay sonu gidincem idil imin herşeyini birkerede alıp dönücem kısmetse de onun için :)))

yaa ben daha hangi hastanede doğum yapıcagıma karar vermedim bile hatta doktorumuda değiştiriyorum nerdeyse doğurcam ortada doktor yok bilmiyorumkismile seninki bide liste vermiş vah bana vahhhh sempatiksalakcinni

ben de hala aynı ikilemdeyim nerde doğum yapacağım konusunda
yalnız değisin yani

ben de hala aynı ikilemdeyim nerde doğum yapacağım konusunda
yalnız değisin yani

opuyorumnanaktan iyi bari birden panik oldum valla bizim bide ev bulup taşınmamız lazım kışın soğuk oluyor oturduğumuz ev ahhh ahhhhhhhhhhh mafoldumben

işte bende buna kızıyorum madem çok zor diyip seni korkutuyor neden kendisi 2.3. doğurmuş sende ona sorsaydın gerçekten çook büyük acılar çekse emimin tekrar çocuk yapmazdı hem herkesin gebeliği ve doğum şekli kendine özgü kimi uzun süre sancı çeker kimi kısa dikkat edersen az ağrılı demiyorum çünkü eminim ağrılı olduğundan ee anne olmak kolay değil olumunekankayizsmile

gittiğin yerin adını da bize yazarmısın bende ay sonu gidincem idil imin herşeyini birkerede alıp dönücem kısmetse de onun için :)))
Yazarım canım aldıklarımın fotosunu fiyatını da eklerim inşallah kafama göre istediğim uygun şeyler bulabilirim...

Off herkez birşey söylüyor bu konuda artı yaşayıp görücez.Kayınvalidemle konuşurken demiştim oof napıcam nasıl birşey korkuyorum 2. felan olsa belki bilirim beni neyin beklediğini o da sadece emin ol bilmemek daha iyi demişti
başkada birşey demedi
kafamçokkarıştı

bende toplamda 6 kilo aldım. bu arada drumu arıyıcam demir ilacım bitti tekrar alayım diye sorucam ama önce size sorayım devam ediyorsunuz dimi demire

Başından beri mi 2kg? Ben geçen sefer ayda 1 kg aldım diye neden az aldın dedi fırça yedim. Toplamda 9kg oldum
Serdem dikkat etttim de şafak 2 hanelilere düşmüş 5 gün sonra benimde 2 hanelilere düşücek delikafadulden aman bir an önce eksikleri tamamlamam lazııııııım :))

ya neden kötü söylüyorlar bugüne kadar kimse kötü bi şey söylemedi doğum hakkında söylesede ben lafı kapatırım direk yani dinlemem kimseyede sormadım nasıl doğurdun acıdı mı diye çünkü kesin çok zordu falan derler. 2 kişinin doğumunu merak ediyordum 2 sinede sordum hep gülümseyerek anlattılar zemuszemus

Aspirincim ben devam ediyorum ilaçlara demir ilacım var bir de vitaminim var. Doğuma akdar devam edeceksin dedi doktorum. 2 kutu var hem de evde hesinden unutuyorum azalınca almayı

selam kızlarr.....
eleviti ne zmana kadar kullandınız ben hala içiyorum ama bırakasım var çok kötü kokuo ya...
bu arada ben demir ilacı almadım hiç....

Serdem dikkat etttim de şafak 2 hanelilere düşmüş 5 gün sonra benimde 2 hanelilere düşücek delikafadulden aman bir an önce eksikleri tamamlamam lazııııııım :))

Ay şimdi farkettim ayy olduk mu o kadar kuzum ya valla sezeryan olacak bir de benim eee 2 hafta önce alsalar 98-14=84 filan kaldı o zaman aaaaayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…