- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Teşekkürler ccanım...
Oyy maaşallah yerim ben onun 25 cm ni :)
Kızlar bugün bebek arabası beşik felan bakıcaz saraçhane ye gidicektik ama eminönünde bir yer varmış a dan z ye bebişin herşeyini alabiliyormuşsun saraçhaneden bile daha ucuzmuş sözde bakalım bakalım.Babamız dayanamadı geliyor istanbul a bugün alışveriş imizi tamamlarsak yarın dönüyouz eve(
yaa ben daha hangi hastanede doğum yapıcagıma karar vermedim bile hatta doktorumuda değiştiriyorum nerdeyse doğurcam ortada doktor yok bilmiyorumkismile seninki bide liste vermiş vah bana vahhhh sempatiksalakcinni
Aslıcım sen kaç kg almışsın
ben de hala aynı ikilemdeyim nerde doğum yapacağım konusunda
yalnız değisin yani
canım bunun normalden tek farkı ağrının azaltılması hem doğum yapmamış birnin böyle konuşması çok kolay:)))ben de en başlarda böyle söylüyordum amaaan ne varki herkes doğurmuş ben de doğururum diyordum eşimin teyzesi dediki sendeki cahil cesareti başka birşey değil çünkü doğum sancısı konusunda cahil sayılırsın şu an ben ilk çocuğumu doğurdum hiç korkmadan doğurucam dedim ama 2 ile 3.sünde zaman yaklaştıkça daha beter korkuyordum çünkü nasıl birşey olduğunu biliyordum dedi sen bir doğur o zaman sorucam sana bakalım nasıl birşeymiş dedi:)))ben sadece gereksiz olarak çekilen ağrı olarak görüyorum gereksiz çünkü epidural artık tamamen konforlu doğum sağlayan ağrısız Nezih berksoyun da dediği gibi İNSANİ DOĞUM ŞEKLİ.çünkü gerçekten hayatın her alanında kolaylık sağlayan tıp teknolojiyi neden doğum olayına sokmamakta ısrar ediyoruz ben de bunu anlayamıyorum.tabi herkesin kendi düşüncesi ve tercihi...
yaa ben daha hangi hastanede doğum yapıcagıma karar vermedim bile hatta doktorumuda değiştiriyorum nerdeyse doğurcam ortada doktor yok bilmiyorumkismile seninki bide liste vermiş vah bana vahhhh sempatiksalakcinni[/QUO
:)) hastaneye karar vermen daha kolay ama doktor işini bence bi an önce hallet,Allah korusun acil bir durumda falan arayabileceğin,bildiğin bi doktor olsun..
bir de niye doktorunu değiştiriyorsun ki?
Yazarım canım aldıklarımın fotosunu fiyatını da eklerim inşallah kafama göre istediğim uygun şeyler bulabilirim...gittiğin yerin adını da bize yazarmısın bende ay sonu gidincem idil imin herşeyini birkerede alıp dönücem kısmetse de onun için :)))
iki kilo almışım doktorcuğumuz selman bey de normal zaten ideali bu dedi ve yüzünü buruşturmadı bu defa
Off herkez birşey söylüyor bu konuda artı yaşayıp görücez.Kayınvalidemle konuşurken demiştim oof napıcam nasıl birşey korkuyorum 2. felan olsa belki bilirim beni neyin beklediğini o da sadece emin ol bilmemek daha iyi demiştiişte bende buna kızıyorum madem çok zor diyip seni korkutuyor neden kendisi 2.3. doğurmuş sende ona sorsaydın gerçekten çook büyük acılar çekse emimin tekrar çocuk yapmazdı hem herkesin gebeliği ve doğum şekli kendine özgü kimi uzun süre sancı çeker kimi kısa dikkat edersen az ağrılı demiyorum çünkü eminim ağrılı olduğundan ee anne olmak kolay değil olumunekankayizsmile
yaa ben daha hangi hastanede doğum yapıcagıma karar vermedim bile hatta doktorumuda değiştiriyorum nerdeyse doğurcam ortada doktor yok bilmiyorumkismile seninki bide liste vermiş vah bana vahhhh sempatiksalakcinni[/QUO
:)) hastaneye karar vermen daha kolay ama doktor işini bence bi an önce hallet,Allah korusun acil bir durumda falan arayabileceğin,bildiğin bi doktor olsun..
bir de niye doktorunu değiştiriyorsun ki?
ben ilk 3 ay bursaya gittim geldim orda kuzenim var doktor ense kalınlığı ve ikili testi ben yaptırayım göreyim dedi içim rahat etsin güvenemem oralar falan onlar olduktan sonra burdan bi doktor buldum özel hastane 3 lü test istedi illa kadın benden ve biliyosunuz problemli cıktı sonra amniyosentez falan bide bu hastanenin dogumhanesi yokmus gittiğim doktorun eşide devlet hastanesinde çalışıyormuş doguma ona yönlendiriyormus kendisi de doguma girmiyormus niye gideyimki boşu boşuna bu zamana gittiğim bile hata olmuşlmaz:
Serdem dikkat etttim de şafak 2 hanelilere düşmüş 5 gün sonra benimde 2 hanelilere düşücek delikafadulden aman bir an önce eksikleri tamamlamam lazııııııım :))Başından beri mi 2kg? Ben geçen sefer ayda 1 kg aldım diye neden az aldın dedi fırça yedim. Toplamda 9kg oldum
Off herkez birşey söylüyor bu konuda artı yaşayıp görücez.Kayınvalidemle konuşurken demiştim oof napıcam nasıl birşey korkuyorum 2. felan olsa belki bilirim beni neyin beklediğini o da sadece emin ol bilmemek daha iyi demişti
başkada birşey demedi
kafamçokkarıştı
başından beri mi 2kg? Ben geçen sefer ayda 1 kg aldım diye neden az aldın dedi fırça yedim. Toplamda 9kg oldum
ben ilk 3 ay bursaya gittim geldim orda kuzenim var doktor ense kalınlığı ve ikili testi ben yaptırayım göreyim dedi içim rahat etsin güvenemem oralar falan onlar olduktan sonra burdan bi doktor buldum özel hastane 3 lü test istedi illa kadın benden ve biliyosunuz problemli cıktı sonra amniyosentez falan bide bu hastanenin dogumhanesi yokmus gittiğim doktorun eşide devlet hastanesinde çalışıyormuş doguma ona yönlendiriyormus kendisi de doguma girmiyormus niye gideyimki boşu boşuna bu zamana gittiğim bile hata olmuşlmaz:
hımm anladım şimdi,inşallah gönlüne göre iyi bir doktor bulabilirsin canımm
Serdem dikkat etttim de şafak 2 hanelilere düşmüş 5 gün sonra benimde 2 hanelilere düşücek delikafadulden aman bir an önce eksikleri tamamlamam lazııııııım :))
bende okadar oldum ya ne güzel ilk 3-4 ay hiç kilo almadım simdi haftada nerdeyse 1 kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?