tam gaz devam canım 1-2 aydır vitamin kullanmıyorum ama demir sürekli kullanılıyormuşbende toplamda 6 kilo aldım. bu arada drumu arıyıcam demir ilacım bitti tekrar alayım diye sorucam ama önce size sorayım devam ediyorsunuz dimi demire
Başından beri mi 2kg? Ben geçen sefer ayda 1 kg aldım diye neden az aldın dedi fırça yedim. Toplamda 9kg oldum
selam kızlarr.....
eleviti ne zmana kadar kullandınız ben hala içiyorum ama bırakasım var çok kötü kokuo ya...
bu arada ben demir ilacı almadım hiç....
Ben sezeryandan daha korkuyorum walla :):)bu arada siz benim doğumla ilgili söylediklerime bakmayın ben biraz deliyim bu konuda hatta hastanedeki hemşirelerin hepsi benim doğumu merak ediyor. eğitimde bile şok olmuştu herkes insan hiç mi korkmaz diye ne biliyim işte korkmuyorum ama doktorum sen böyle gidersen çok kısa sürede doğurursun diyor bende inşallh diyorum :))
işte bende buna kızıyorum madem çok zor diyip seni korkutuyor neden kendisi 2.3. doğurmuş sende ona sorsaydın gerçekten çook büyük acılar çekse emimin tekrar çocuk yapmazdı hem herkesin gebeliği ve doğum şekli kendine özgü kimi uzun süre sancı çeker kimi kısa dikkat edersen az ağrılı demiyorum çünkü eminim ağrılı olduğundan ee anne olmak kolay değil olumunekankayizsmile
Ben sezeryandan daha korkuyorum walla :):)
Canım önden gidiyor demedi tam olarak ama kilosu aynı haftada olanlara göre daha fazla dedi sanrıım bu önden gitme normalde 650-700 kg olur ama Masal 800gram dedi. Ama bir ark.la aramızda 4 hafta var onun bebiş 1800gram mış ona önden gidiyor demiş hatta 32. hafta raporunu bile önce vermiş sanırım masal önden gitmiyor ama normalden kilolu sanırım(diğer bebekle karşılaştırınca öyle ama doktorları tek 1 adet tatlıyım bile yasaklamış onlara)
hımm anladım şimdi,inşallah gönlüne göre iyi bir doktor bulabilirsin canımm
sağol canım amin inş. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
size iyi sohbetler ben annemle güne kaçıyorum bugün
valla teyzesi yaşlı eşimin ama bir kaynanası varmış dillere destan eltisi meltisi kaynanası hep bir ev içinde yaşamışlar ve kadının ağzından küfür eksik olmazmış.
Sanırım onların baskısı 3 tane çocuk şimdiki aklı olsa yapar mı eskiler mecbur
yapıyorlar çocuğu eşinin ve kayınvalidesinin baskısından hayır ben başka doğurmam
diyen varmıymış ki eskiden...bile bile çatır çatır doğurmuşlar ama biliyor musun
benim çok yakın bir arkadaşım var 5 yaşında bi kızı var 2.yi asla ama asla istemiyorum diyor sırf doğum sancıları yüzünden 14 saat sancı çekmiş çok zor doğum yapmış.neyse onun anlattıklarını yazıp korkutmayayım sizi ama çok beter anlatıyor asla 2.çocuğu düşünmüyorum diyor.Belki çok istersem 2.yi sezeryan isterim diyor.Ben de ep.nor.doğ.bahsettim nette okuduk birkaç şey aklına yattı.yani senin dediğin gibi sırf d.sancısından dolayı 2.yi doğurmaktan vazgeçmiş durumda...
bu arada siz benim doğumla ilgili söylediklerime bakmayın ben biraz deliyim bu konuda hatta hastanedeki hemşirelerin hepsi benim doğumu merak ediyor. eğitimde bile şok olmuştu herkes insan hiç mi korkmaz diye ne biliyim işte korkmuyorum ama doktorum sen böyle gidersen çok kısa sürede doğurursun diyor bende inşallh diyorum :))
Biz geldik yedik içtik mutluyuz hala boyacı gelmemiş çok sinirlendim kızlar şimdi başlasa boyaya yarın 12ye kadar kurur mu 2 kat sürecek. Mobilyalar gelicek üffff
biz geldik yedik içtik mutluyuz hala boyacı gelmemiş çok sinirlendim kızlar şimdi başlasa boyaya yarın 12ye kadar kurur mu 2 kat sürecek. Mobilyalar gelicek üffff
Biz geldik yedik içtik mutluyuz hala boyacı gelmemiş çok sinirlendim kızlar şimdi başlasa boyaya yarın 12ye kadar kurur mu 2 kat sürecek. Mobilyalar gelicek üffff
kurur merak etme biz de gecen gece yaptırdık 2 kat sürdü 3-4 saat sonra kurmuştu yarın sabaha kadar kurur hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?