2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende toplamda 6 kilo aldım. bu arada drumu arıyıcam demir ilacım bitti tekrar alayım diye sorucam ama önce size sorayım devam ediyorsunuz dimi demire
tam gaz devam canım 1-2 aydır vitamin kullanmıyorum ama demir sürekli kullanılıyormuş

bana dr bi şey söylememişti ama sanırım yenisini yazdırmam gerekicek neyse bi arayıp sorayım bakalım sonra neden yazdırdın falan demesin

Kızlar yemek gelmiştir herhalde ben bir masalımı doyurup geliyim. Bu arada yarın odamız geliyor. Bugün boyanacak yarın 12de de gelecekmiş çok heyecanlıyım. Neyse yemekten sonra gelirim

bu arada siz benim doğumla ilgili söylediklerime bakmayın ben biraz deliyim bu konuda hatta hastanedeki hemşirelerin hepsi benim doğumu merak ediyor. eğitimde bile şok olmuştu herkes insan hiç mi korkmaz diye ne biliyim işte korkmuyorum ama doktorum sen böyle gidersen çok kısa sürede doğurursun diyor bende inşallh diyorum :))

Ben sezeryandan daha korkuyorum walla :):)

valla teyzesi yaşlı eşimin ama bir kaynanası varmış dillere destan eltisi meltisi kaynanası hep bir ev içinde yaşamışlar ve kadının ağzından küfür eksik olmazmış.
Sanırım onların baskısı 3 tane çocuk şimdiki aklı olsa yapar mı eskiler mecbur
yapıyorlar çocuğu eşinin ve kayınvalidesinin baskısından hayır ben başka doğurmam
diyen varmıymış ki eskiden...bile bile çatır çatır doğurmuşlar ama biliyor musun
benim çok yakın bir arkadaşım var 5 yaşında bi kızı var 2.yi asla ama asla istemiyorum diyor sırf doğum sancıları yüzünden 14 saat sancı çekmiş çok zor doğum yapmış.neyse onun anlattıklarını yazıp korkutmayayım sizi ama çok beter anlatıyor asla 2.çocuğu düşünmüyorum diyor.Belki çok istersem 2.yi sezeryan isterim diyor.Ben de ep.nor.doğ.bahsettim nette okuduk birkaç şey aklına yattı.yani senin dediğin gibi sırf d.sancısından dolayı 2.yi doğurmaktan vazgeçmiş durumda...

öff anlamadım ben bişey yav ama bu gittiğimde doktora sorucam gramının fazla olması önden gidiyor yani doğum daha erken olabillir demek mi yoksa tombul doğcak demek mi?bu cumartesi randevum var eşimle gidicez bu sefer ve kadının doğum hakkında konuşmaya hiiiiç niyeti yok alel acele bir iki şey söyleyip bitiriyor işini..bu sefer eşimle doğum hakkında konusucaz bakalım...inşallah doğurtması da öyle olur fırt diyekaydirigubbakcemile3

sen dinleme onları ya valla çok şükür hiç böyle hikayeler duymadım zaten dedim ya anlatırmam anneminkini biliyorum ama benden önce bebeğini kaybetmiş doğumda ve çok zor bi doğummuş hatta ben o yüzden sezeryan olmuşum ama yinede korkmuyorum merak ediyorum sancı çekmek gibi düşünmüyorum ben o an yaşananları çünkü aynı sıkıntıyı bebeklerimizde çekicek onlarda büyük çaba sarf ediyor dışarı çıkmak için doğum anında çekilen her acı bebeğine kavuşmak için saatin yaklaştığını gösterir hihoyyyt

canım keşke deli olmakla doğum kolay olsa hepimiz deli olalım da doğumumuz kolay olsun korkup korkmamakla ilgisi yok maalesef..Benim kızkardeşim bir dalak ameliyatı geçirdi bir de dış gebelikten dolayı sezeryan oldu.dalak ameliyatında çokk zorlandı doktor bütün organlarını ve kaburga kemiklerini çıkarıp tekrar yerine koyduğunu tek tek dizdiğini anlatmış dalak sırta yapışık olduğu için derin ve zor bir ameliyattı uzun süre yattı kardeşim ve kocaman bir yarık vardı karnında.zor kapandı ağrısı da çok oldu sezeryanda ise hiçbirşey anlamadım diyor.Şimdi çok cesaretli doktor normal doğ.yapabilirsin demiş ben neler çektim normal doğumu mu çekemeyeceğim diyor acayip cesaretlidir hiç canı kıymetli değildir ama epidural anestezi hakkında da diyor ki böyle bişi varken niye d.sancısını çekeyim çekmesine çekerim ama sebebp yok ki diyor kendime eziyet edeyim o bile ep.nor.istiyor yani ki ben kardeşimin cesaretine hep hayran kalmışımdır.çok hastalıklar geçirdi ama çok cesaretlidir...

Biz geldik yedik içtik mutluyuz hala boyacı gelmemiş çok sinirlendim kızlar şimdi başlasa boyaya yarın 12ye kadar kurur mu 2 kat sürecek. Mobilyalar gelicek üffff

Biz geldik yedik içtik mutluyuz hala boyacı gelmemiş çok sinirlendim kızlar şimdi başlasa boyaya yarın 12ye kadar kurur mu 2 kat sürecek. Mobilyalar gelicek üffff

kurumasa da mobilyaları duvara dayamazsınız iyice camları açarsın o şekilde kurur da bu boyacıların ustaların işleri hep böyle zaten akşama kadar gelsin bitirsin de sen ona bak canım...

biz geldik yedik içtik mutluyuz hala boyacı gelmemiş çok sinirlendim kızlar şimdi başlasa boyaya yarın 12ye kadar kurur mu 2 kat sürecek. Mobilyalar gelicek üffff

kurur merak etme biz de gecen gece yaptırdık 2 kat sürdü 3-4 saat sonra kurmuştu yarın sabaha kadar kurur hiç merak etme

Ay gelmiş gelmiş Çiğdemcim ay çok heyecanlandım masalın odası da geliyor. Kaynanamla olay olan yatağı da taşıttım annemlerin tavan arasına ohhh keyfime diyecek yok 1 de eşyaları görsem bugün

canım benim havalar gayet güzel kapısını kapatıp camını açarsın çok kolay kurur sen merak etme içini ferah tut

kurur merak etme biz de gecen gece yaptırdık 2 kat sürdü 3-4 saat sonra kurmuştu yarın sabaha kadar kurur hiç merak etme

Ay işallah canım ya 2 kat arasında beklemesi lazım mı yoksa 1 yeri sürerken diğeri kururmu?
Bu arada marshall aldım kızlar fashıon serisi renk de "peri masalı" googlea yazıp baksanıza nasıl sizce renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…