2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gelmiş gelmiş Çiğdemcim ay çok heyecanlandım masalın odası da geliyor. Kaynanamla olay olan yatağı da taşıttım annemlerin tavan arasına ohhh keyfime diyecek yok 1 de eşyaları görsem bugün

aman iyi hadi gelsin odası da foto çek koy bakalım nasıl olmuş gerçi çok güzeldi mağazasında gördüğüm kadarıyla...

Ay gelmiş gelmiş Çiğdemcim ay çok heyecanlandım masalın odası da geliyor. Kaynanamla olay olan yatağı da taşıttım annemlerin tavan arasına ohhh keyfime diyecek yok 1 de eşyaları görsem bugün

gozun aydın cnmmm..artık odasından cıkmassın orada wakıt gecırırsın:)) ne guzell darısı bızlereee..

aman iyi hadi gelsin odası da foto çek koy bakalım nasıl olmuş gerçi çok güzeldi mağazasında gördüğüm kadarıyla...

Çekerim canım. Ama tabii nevresimleri filan geçirmiycem daha tozlanmasın diye. Ama gerisini çekerim tabii. Beşiği de gelicek halısı da avizesi de ay darısı başınıza kızlar. Ama ne kadar dürüst esnafmöış dediği gün getiriyor

gozun aydın cnmmm..artık odasından cıkmassın orada wakıt gecırırsın:)) ne guzell darısı bızlereee..

Evet canım ya valla odayı boşalttım ya dün geçip geçip bakıyorum artık bir de gelseler napacağım kim bilir...Daha iyisi sizlere işallah

Ay işallah canım ya 2 kat arasında beklemesi lazım mı yoksa 1 yeri sürerken diğeri kururmu?
Bu arada marshall aldım kızlar fashıon serisi renk de "peri masalı" googlea yazıp baksanıza nasıl sizce renk
Ben 1-2 saat kuruması lazım diye biliyorum marshall en iyisi bu sene de marshall almayı düşünyorum bakım renge sütlü kahve gibi mi netten çok farklıdır ama ev kumbeji benim ama burda kumbeji çok çirkin çok koyu gözüküyor o yüzden senin renginle ilgili bişi diyemem inşallah gelir hemen başlar temiz iş yapar

ayyy bulamadım didemcim marshall renk kartelası falan yazdım ama içlerinde yok peri masalı diye bir renk nasıl pembe tonlarında mı?

ayy ben bile heycanlandım maşallah ne güzel oda hazılıkları bizde yavaş yavaş başlıyoruz ama şimdilik inşaat kısmından balkonu açılıcak penceresi büyütülücek ek kalorifer peteği falan koyulucak

Didemcim ben de gördüm masal kızının odasını yakından hafta sonu eşimi ikna ettim gittik :) mağazadan girişte sağdaki 2. takım mıydı? kelebekli falan değil mi? bizi de çok iyi karşıladılar... yaşlı bir amca vardı.. :)) fiyatları da gayet uygundu...

kızlar bir yere girdik bebek odasına taammm 4.300TL dedii... kaçar adımlarla uzaklaştık oradan

merhaba canlarr
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür artık kızımı iyi şekilde hissetmeye başladım
onun dışında yorucu bir hafta sonu geçirdim
annemler taşındı falan derken yorgunum baya sabahtanda yoğundu gelemedim yanınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…