Hiiiç şikayet etme lokumum, ben de bu hayattan sıkıldım. Hatta o kadar sıkıldım ki, kendimi fallara ebced hesaplarına verdim. Gerçek burç bulma vs vs. Çok garip ben de neden hiç Boğa özelliği taşımıyorum diyordum. Hiçbir iş yaptırmıyorlar bana, boş boş oturmaktan hiç hoşlanmam. Patlamak üzereyim sıkıntıdan.
kızz neden başına bişey gelsin sende ... cık cık cık ... neden böyle düşünüyorsun herşey yolunda giderken... getirme öle şeyler aklınaalmaz:
Ay lokumum cumartesiden beri garip garip şeyler yaşıyorum. Cumartesi annemlerin günü vardı. Bir sürü kadın, 3 genç hatun kişi. Günden ayrılırken arabanın dışarıdan açma koluna parmağımı sıkıştırdım (şimdi sen merak ediyorsundur, nasıl olduğunu, ben de anlamadım ki... Anlamadığım için parmağımı kurtaramadım bir süre, az daha kopuyordu parmağım. Neyse ki hemen müdahale edildi de bir şey olmadı. Pazar günü, birden içime bir sıkıntı düştü, ama nasıl anlatamam. Başladım ağlamaya. Benim kociş cinnet geçirdi ben ağlayınca, o kızdıkça daha da ağlayasım geldi, aramız yatma saatine kadar bozuktu. O gece uykumdan "nefes alamıyorum" diye uyandım, kocam da kalktı o halime; resmen boğuluyordum. Dün de banyoda kaydım ki ben İstanbul'un karında kaymamış adamım, Karagümrük'ten taa İtfaiyeye kadar yürürdüm (işe gidiyoruz, o karda araba olmuyor ki). Bir kere düşmedim. Dün parmağım mucizevi şekilde geçti, sadece azıcık morarma var o kadar.
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama orada bir teyzecik var; iyi kadındır gıpta ederek de baktıysa annemle bize değmiş olabilir, zira o gün annemin ağzı yarılıyordu esnemekten.
Günaydın güzel anneler ve bebişleriii..nasılsınız_?
Günaydın canıımm :))) sağol biz iyiyiz sen nasılsın?
GÜNAYDIN herkese ve bebişlere bugün aşı olduk(((
Allah bize sabır versin tatlım ne diyelim artık :))) sabır dilemekten başka bişey gelmiyor aklıma...
Bende iyiyim çok şükür canım. Pazar günü başımıza neler geldi bir bilseniz,gülmekten ölürsünüz arkadaşlar. 2 kase tuzlu erik yedim. üzerine baya abur cubur yedim. akşam bir gaz sancısı ama ben ne olduğunu anlamadım. kasıklarıma b,ir baskı karnım patlıcak gibi. eşim geldi hemen görümcemi ve eşini de aldık hastaneye ama ben kıvranıyorum. arabada da ağlıyorum nolur allahım daha çok küçük doğmasın diye. sandım ki doğum yapıyorum. 10 dk bir sancı geliyor kıvranıyorum ama. dokotra girttik bebeğe baktı usg ile normal,nts ye bağladılar,hafif kasılmalar var ama önemli değil dedi. gaz sancısı kabızlık birleşince ben yerimde duramaz oldum tabi. eşim başucumda ağlıyor. ama o nts beni o kadar rahatlattı ki bebeğimin suyun içinde kalp atışını hareketlerini o kadar net duyduk ki, çok güzeldi. sonra magnezyum içtim yürüyüş ve bol su ile tuvaleteçıktım gazım da gitti çok şükür. :kedi:
GÜNAYDIN herkese ve bebişlere bugün aşı olduk(((
kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canım. Tuzlamadan yemeye çalış, su toplarsın sonra...
Günaydııın. Haydi geçmiş olsun bakalımmmm...
Y canım ya tuzlamakla alakalı değil, erik genel olarak çok şişkinlik yapıyor. Zaten kabızlık dönemlerimiz artık halimiz ne olcak bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?