2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bize sabır versin tatlım ne diyelim artık :))) sabır dilemekten başka bişey gelmiyor aklıma...

işin o kısmını düşünmemiştim ama olmayacak böyle gelmektense evde olmak daha iyi haftaya kontrol var ondan sonraki hafta allah kısmet ederse izin alayım ben çook bunaldım

kızz neden başına bişey gelsin sende ... cık cık cık ... neden böyle düşünüyorsun herşey yolunda giderken... getirme öle şeyler aklınaa lmaz:

Ay lokumum cumartesiden beri garip garip şeyler yaşıyorum. Cumartesi annemlerin günü vardı. Bir sürü kadın, 3 genç hatun kişi. Günden ayrılırken arabanın dışarıdan açma koluna parmağımı sıkıştırdım (şimdi sen merak ediyorsundur, nasıl olduğunu, ben de anlamadım ki... Anlamadığım için parmağımı kurtaramadım bir süre, az daha kopuyordu parmağım. Neyse ki hemen müdahale edildi de bir şey olmadı. Pazar günü, birden içime bir sıkıntı düştü, ama nasıl anlatamam. Başladım ağlamaya. Benim kociş cinnet geçirdi ben ağlayınca, o kızdıkça daha da ağlayasım geldi, aramız yatma saatine kadar bozuktu. O gece uykumdan "nefes alamıyorum" diye uyandım, kocam da kalktı o halime; resmen boğuluyordum. Dün de banyoda kaydım ki ben İstanbul'un karında kaymamış adamım, Karagümrük'ten taa İtfaiyeye kadar yürürdüm (işe gidiyoruz, o karda araba olmuyor ki). Bir kere düşmedim. Dün parmağım mucizevi şekilde geçti, sadece azıcık morarma var o kadar.
Kimsenin günahını almak istemiyorum ama orada bir teyzecik var; iyi kadındır gıpta ederek de baktıysa annemle bize değmiş olabilir, zira o gün annemin ağzı yarılıyordu esnemekten.

cnm muhtemelen nazar değmiş sana güzelce okusaydın ben öyle durumlarda yani anlıyorum bazen nazar değeceğini hemen ayatel kürsüye başlıyorum.

haklısın canım valla değmiş olabilir... ben çok inanırım... Allah korusun... hemen okutsaydın annene kendini... ben bir yere gidip geleyim hemen okutuyorum anneme annminde ağzı esnemekten yarılacak gibi oluyor... bilemiyorsun ki kim ne gözle bakıyor... çok geçmiş olsun bu arada...

Günaydın canıımm :))) sağol biz iyiyiz sen nasılsın?

Bende iyiyim çok şükür canım. Pazar günü başımıza neler geldi bir bilseniz,gülmekten ölürsünüz arkadaşlar. 2 kase tuzlu erik yedim. üzerine baya abur cubur yedim. akşam bir gaz sancısı ama ben ne olduğunu anlamadım. kasıklarıma b,ir baskı karnım patlıcak gibi. eşim geldi hemen görümcemi ve eşini de aldık hastaneye ama ben kıvranıyorum. arabada da ağlıyorum nolur allahım daha çok küçük doğmasın diye. sandım ki doğum yapıyorum. 10 dk bir sancı geliyor kıvranıyorum ama. dokotra girttik bebeğe baktı usg ile normal,nts ye bağladılar,hafif kasılmalar var ama önemli değil dedi. gaz sancısı kabızlık birleşince ben yerimde duramaz oldum tabi. eşim başucumda ağlıyor. ama o nts beni o kadar rahatlattı ki bebeğimin suyun içinde kalp atışını hareketlerini o kadar net duyduk ki, çok güzeldi. sonra magnezyum içtim yürüyüş ve bol su ile tuvaleteçıktım gazım da gitti çok şükür. :kedi:

Dün de doktor kontrolümüz vardı ayrıntılı usg, herşeyi normalçıktı meleğimin çok şükür. gelişimi baya iyidedi prof.dr.göbek bile yapmış maşallah dedi. midesi kocaman dedi. habire tıkınıyor ama hareketleri de çok iyi dedi. yüzünü bize döndü,eller ayaklar sürekli hareket halindeydi yavrum. yanakları tombul tombul yaa çok tatlıydı. Hala gözümden gitmiyor. 500 gr geçmiş dedi ama net ölçüm yapmadı. 15 mayısta da kontrolümüz var bakalım.

Allah bize sabır versin tatlım ne diyelim artık :))) sabır dilemekten başka bişey gelmiyor aklıma...

Amin kuşummm, herkes kendinde olmayanı istiyor nedense... Bir de dikkat et nazar konusuna. Benim aklıma hiç gelmezdi, enişte söyleyince aklıma yattı (kusura bakmayın elektrikler kesildi, cevap geç oldu).

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canım. Tuzlamadan yemeye çalış, su toplarsın sonra...

GÜNAYDIN herkese ve bebişlere bugün aşı olduk (((

Günaydııın. Haydi geçmiş olsun bakalımmmm...

kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canım. Tuzlamadan yemeye çalış, su toplarsın sonra...

Günaydııın. Haydi geçmiş olsun bakalımmmm...

Y canım ya tuzlamakla alakalı değil, erik genel olarak çok şişkinlik yapıyor. Zaten kabızlık dönemlerimiz artık halimiz ne olcak bilemiyorum.

Kızlar birşey soracağım ya, aklıma takıldı. Şimdi benim doğumum 27 ağustosa geliyor,gerçi doktor daha birşey demedi ama görünen o. Hani normal doğum için 2 hafta süre veriyorlar ya, ben bebeğimin başak burcu olmasını istemiyorum yaaaa ofakşamdan beribu konuya takıldım..

Y canım ya tuzlamakla alakalı değil, erik genel olarak çok şişkinlik yapıyor. Zaten kabızlık dönemlerimiz artık halimiz ne olcak bilemiyorum.

Bizim de bahçede çağlayla o ağaçtan var. Daha yeni oldu meyveler, dişlerim kamaşana kadar yiyorum, sonra da gelsin cırcır; benim bağırsaklar farklı çalışıyor demek ki. :kedi:

günaydın güzel anneler,bebişlerimizi kokluyorum ...nasılsınız...
geçmiş olsun demet,gaz sancısı çok kötü oluyo yaff..
geçmiş sayfalarda kötü bişey yoktur umarım,..

Ben başak burcuyum,babam da başak burcu erkeği Ve hiçbir konuda fikirlerimiz uymaz. birbirimizeçöok düşkünüz ama fikirleruymuyorçok fikir ayrılığı yaşıyoruz. Eşim aslan burcu ve evine eşineçok bağlıdır. Temizlik yapar,ütü yapar evi silersüpürür birtek yemek yapmaktan anlamaz. Ona benzesin istiyorum. Ne yapacm ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…