2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın. Neden moralini bozuyorsun ki, normal sınırlar 12 kiloya kadar izin veriyor. Benim doktorum panikleyip, diyet yazdılar 6 kilo almayayım diye. Şimdi tatsız, tuzsuz yaşıyorum senağlama

Günaydıınn Kızlaaarr :)) Herkese çok mutlu çok sağlıklı bir gün dilerim...

Hiranurcum boşuna üzülme zaten daha az kilo alan yok pek aramızda sanırım en az 4 kg alan var... biri bendim bu sabah gördüm ki ben de 5. kiloma merhaba demişim ben de 26. haftamdayım :)) bunda üzülecek bişey yok yani... :))) olması gereken bu.. :)

Günaydın. Neden moralini bozuyorsun ki, normal sınırlar 12 kiloya kadar izin veriyor. Benim doktorum panikleyip, diyet yazdılar 6 kilo almayayım diye. Şimdi tatsız, tuzsuz yaşıyorum senağlama

evet ama boyle giderse 12 kilodan fazla alacakmisim gibi gozukuyor yediklerime benimde dikkat etmem lazim sanirim...

tesekkur ederim sohocum..icim rahatladi biraz:)) 52 kiloyla hamile kaldim tok karna 58 gelince moralim bozuldu..birde son 2 kiloyu 1 ayda aldim.oyuzden korktum..

evet ama boyle giderse 12 kilodan fazla alacakmisim gibi gozukuyor yediklerime benimde dikkat etmem lazim sanirim...

Bebek bu aylardan sonra hızla büyümeye başlayacak. Belki de benim gibi su tutuyorsundur da haberin yoktur. Doktorunla konuş, yemekten keserek bebeğine zarar verme lmaz:

tesekkur ederim sohocum..icim rahatladi biraz:)) 52 kiloyla hamile kaldim tok karna 58 gelince moralim bozuldu..birde son 2 kiloyu 1 ayda aldim.oyuzden korktum..

doktorlarda bunu öneriyor cnm... hele ayda 2 kg aldıysan hiiç korkma normal olan bu bir de tok karna tartılma ozaman özellikle tartın dijital değilse hatalı sonuç alabilirsin... en iyi sonucu sabah kalkıp tuvaletini yaptıktan sonra alıyorsun :)

Bebek bu aylardan sonra hızla büyümeye başlayacak. Belki de benim gibi su tutuyorsundur da haberin yoktur. Doktorunla konuş, yemekten keserek bebeğine zarar verme lmaz:

evet cnm Çiğdem haklıı... sakın yemeğinden falan kesme... artık bebekler çok büyüdüler kendi kglarını alıyorlar... yalnızca faydasız şeyleri yemeyebilirsin... ekmek pilav makarna... ben bir ara bırakmıştım o sıralar çok dengeli gidiyordu kilo alımım ama şu sıra yine yiyorum biraz çabuk kg alıyorum sanırım bu yüzden ben de onları bırakmalıyım yoksa dr dan azar işiticem....

Off ya galiba bana nazar değdi, cumartesiden beri bir haller oluyor arka arkaya... :bbo:

Diyetisyen bana 9'a kadar kahvaltı, 10'da ara öğün, 12'de öğle yemeği; 2 civarı ara öğün vs vs yazdı. Sürekli tıkınıyorum anlayacağın... Her öğün (boy kilo hesabına göre) 3 dilim ekmeğe izin verdi. Hamurişini kestirdi mafoldumben (aslında yemem ama yasak edilince canım sıkıldı). Herkesin bünyesine göre birşeyler yazıyor doktorlar.

günaydın kızlar çalışanlşanlara kolay gelsin evde olan ve hala yatak keyfi yapanlara oh keyfleri bol olsun.....bizim yerimizede uyusunlar.....

boşver canım üzülme... rahatını düşün bir de işin mis gibi zorlanmadan çok kg almadan doğum yapacaksın inş. doğumdan sonra vermesi de cabası :))

boşver canım üzülme... rahatını düşün bir de işin mis gibi zorlanmadan çok kg almadan doğum yapacaksın inş. doğumdan sonra vermesi de cabası :))

Kısmet bakalım bakalım. Başıma birşey gelmeden doğum yapabilirsem ne mutlu bana

günaydın kızlar çalışanlşanlara kolay gelsin evde olan ve hala yatak keyfi yapanlara oh keyfleri bol olsun.....bizim yerimizede uyusunlar.....

Günaydın canım... doğru diosun oohh bizim yerimize de uyusunlar göbişleri daha da büyütsünler... ben geldim yine oturdum koltuğuma iki büklüm çalışmaya çalışıyorum... mafoldumben ... oofff sıkıldım ben bu hayattan :)))

bende sıkıldım çalışmaktan sanırım bi hafta izin alıcam resmen ayaklarım geri gidiyor işe gelirken hiç böyle olmamıştım

Hiiiç şikayet etme lokumum, ben de bu hayattan sıkıldım. Hatta o kadar sıkıldım ki, kendimi fallara ebced hesaplarına verdim. Gerçek burç bulma vs vs. Çok garip ben de neden hiç Boğa özelliği taşımıyorum diyordum. Hiçbir iş yaptırmıyorlar bana, boş boş oturmaktan hiç hoşlanmam. Patlamak üzereyim sıkıntıdan.

bende sıkıldım çalışmaktan sanırım bi hafta izin alıcam resmen ayaklarım geri gidiyor işe gelirken hiç böyle olmamıştım

benim de iznim var ama kullanmak istemiyorum... doktordan rica etsem rapor yazmaz mı acaba bana 1 hafta kadar :))) bebeğimle geçireceğim zamanlardan harcamak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…