2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende onu düşünüyorum ben de zamanında çok araştırdım üstelik ben epidural istiyorum medicananın anestezi bölümünün bu konuda çok iyi olduğunu biliyorum ama selman bey çok ruhsuz çooook

Canım o yüzden mama biberonu ayrı su biberonu ayrı olsun diyorlar demekki

ayrı aldım zaten de ama yine tek bebekdeki gibi az biberon alma lüksümüz yok bizim kalabalığıy biraz:)) biberonların kullanma kılavuzundada okuduğum kadarıyla bulaşık makinesinin üst rafında yıkanabilir diyo ama çoğu kişide yıkanmaz sıcağa girince içindeki maddeler reaksiyona girip kanserojen etki yapıyormuş bende aldım sterilzatör mecburen

Bilgiler süper sağol canımm.tam da benim merak ettiğim şeyler teşekkürrr...

oyyy dert gormesın annenın ellerı ıns... ne guzel yardımcı oluyo sana... benım annemde benı haftada 1 gun arıyo sagolsun...

tuuuhhhh ya keske antalyada olsaydım... ordada vardı ozdılek magazası amannnn neyse gıdınce antalyaya babmızın canına okuyacaz alısverıs konusunda... :):):) o istedıgı kadar erken desın:) aklinialirimsmile

ben yaptımmm bileeeee:))))pilav yaptım salata ayran bi de çorba yaptım.6buçuktan sonra da bişey kızartıcamm okadaaarkaydirigubbakcemile3

masallah fıstık ne bu hamaratlık bolem:):)

benim sterilizatöre sıra gelecekmi bilmem kızlar bebişe nevresim takımı aldık iki tane taçtan yine taçtan pike takımı iki alt açma bir peluş battaniye bir önden fermuarklı battaniye birde penye battaniye aldık 360 tuttu çok pahalı bebeiş eşyaları

kıslaaarrr nıye kımsecıker konusmuyo???

benim annemle kayınvalidem vefaat etti canım hep tek başınayım eşim yardımcı olmaya çalışıyor bir kızkardeşim var oda kontürü bahane ediyor aramıyor oysaki kendi evleri bir çocukları var 1300 maaş alıyo eşi aramazsa aramasın önemli değil eşim ve bebeiş yeter bana

tatlım taç zaten pahalı yıne bukadar şey almıssınız 350 tutmus taça gore ıyı yanı

kıslaaarrr nıye kımsecıker konusmuyo???

ben onun doğumunda 16 gün kaldım birde 7 aylık hamileyken gittim işlerini toparlayayım diye o tek arasa yetrdi ama doğru düzgün destek olmadı doğumda gelicem diyo ama ben çık kızdım ona doğumda çağırmıycam kendim idare ederim eşimle

Allah rahmet eylesın canım.... canım benım aynen Allaha sukur kaynvalıde demk bıle garıp gelıyo annem dıyım yanı o var kı herseyıme kosturur bılıyorum napıyım kendı annem aramazsa aramasın... aynen dedıgın gıbı bebişimle kocısım bana yeter ıns... bazenbende dusnmuyo degılım kendım yanlız dogum yapsam daha rahat edermıyım dıye ınan...

merhaba kızlar bugun kontrolumuz vardı aksam yıne uyuyamadım oğlusumu gorcem diye
boyu 30cm kılosuda 652gr olmus nekadar da cabuk buyuyorlar eee tabı doğumda yaklasıyor

herkese gunaydin !!!! umarim hepiniz iyisinizdir arkadaslar...cok sukur bende iyiyim ama az once tartilinca moralim bozuldu...27.haftamdayim ve 6 kilo aldim.sizce cokmu?daha doguma 3 ay var..istahim cok acildi..surekli yiyorum sizler kac kilo aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…