Kızlar birşey soracağım ya, aklıma takıldı. Şimdi benim doğumum 27 ağustosa geliyor,gerçi doktor daha birşey demedi ama görünen o. Hani normal doğum için 2 hafta süre veriyorlar ya, ben bebeğimin başak burcu olmasını istemiyorum yaaaa ofakşamdan beribu konuya takıldım..
Bizim de bahçede çağlayla o ağaçtan var. Daha yeni oldu meyveler, dişlerim kamaşana kadar yiyorum, sonra da gelsin cırcır; benim bağırsaklar farklı çalışıyor demek ki. :kedi:
Bizim de bahçede çağlayla o ağaçtan var. Daha yeni oldu meyveler, dişlerim kamaşana kadar yiyorum, sonra da gelsin cırcır; benim bağırsaklar farklı çalışıyor demek ki. :kedi:
günaydın kızlar:)))
günaydın güzel anneler,bebişlerimizi kokluyorum ...nasılsınız...
geçmiş olsun demet,gaz sancısı çok kötü oluyo yaff..
geçmiş sayfalarda kötü bişey yoktur umarım,..
Allah Allah neden ki? Benimki de aslan gibi görünüyor vaktinden önce olmazsa, Başaklar çok çalışkan, sebatkar olurlar, sağları solları belli olmaz ama olumsuz yönleri, olumlu yönlerinden az olur.
off bugün yiyicek getirmeyi unutmuşum sinir oldum şimdi kendime
Günaydın canım, Geçmiş olsun. Nasıl hissediyorsun kendini. Benim de gidip kaydımı yaptırmam lazım sağlık ocağına aslında ama bugün hava kötü,yarın giderim. aklinialirimsmile
Ben başak burcuyum,babam da başak burcu erkeği Ve hiçbir konuda fikirlerimiz uymaz. birbirimizeçöok düşkünüz ama fikirleruymuyorçok fikir ayrılığı yaşıyoruz. Eşim aslan burcu ve evine eşineçok bağlıdır. Temizlik yapar,ütü yapar evi silersüpürür birtek yemek yapmaktan anlamaz. Ona benzesin istiyorum. Ne yapacm ben yaa..
günaydın güzel anneler..geçmiş çok birikmiş yine.şöle bi göz atayım bari.
herkesler iyidir umuyorum :)
bu arada maşallah sanada bana ben bu konuda nazar değmesinden korkuyorumda bende habire cırcırım demir ilacı ters tepti akannehir
Ben hayatımda temizlik yapan aslan görmedim, aslanlar yayar benim bildiğim, seninkini kim eğittiyse ellerine sağlık. Benim burcum da boğa (hiçbir huyum benzemez ama neyseee), kocam yengeç. Sağolsun padişah olacakmış benimki ama yanlış zamanda doğmuş. Güya sulu gözlü olurmuş yengeçler, nerdeeeee... O da bana ve evine bağlıdır ama hiçbir şeyi beğenmez, müşkülpesenttir yani. Sırf bu yüzden ikimizin de ebcedine bakıp burclarımızı hesaplattım, o akrep ben balık çıktık. Bak akrebe ziyadesiyle uyuyor.
Ayy cnm çağla cırcır yapıyorsa hemen gidip alayım şimdi. Valla bendeşiddetli kabızlık var. Ikınamıyorum daartık basur olmazsam iyidir.:kedi:eyvahedigeldismile
bu arada maşallah sanada bana ben bu konuda nazar değmesinden korkuyorumda bende habire cırcırım demir ilacı ters tepti akannehir
Artık hayırlısı cnm ne diyim..
kilo muhabbeti yapılmış galiba ben de 59.6 yı gördüm demin:kedi:
Bildiğim bebeklerimizin daha karnımızdayken karakterlerinin oluşmaya başladığı. Onları sürekli ağlatırsak (ki ağlatmayız) sürekli mutsuzluğa aç olarak büyürler, mutsuz olmak için ellerinden geleni yaparlar; yaramazlık, saygısızlık... Onlar büyüdükçe mesafeyi açarak, sevgimizi ve desteğimizi belli edersek; başak burcuymuş, yay mış hiiiç farketmez. Hepsi vatanına milletine, anasına babasına hayırlı evlatlar olurlar inşallah.
bende 69 u gördüm((( bu ay sadece 5 kilocuk almışım hemsirede biraz fazla dikkat et dedi biraz mı ah ah kac aydır kilo almıyorum diye iştahım bi acıldı ki sormayın
Amin cnm amin inşallah...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?