2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah neden ki? Benimki de aslan gibi görünüyor vaktinden önce olmazsa, Başaklar çok çalışkan, sebatkar olurlar, sağları solları belli olmaz ama olumsuz yönleri, olumlu yönlerinden az olur.

Bizim de bahçede çağlayla o ağaçtan var. Daha yeni oldu meyveler, dişlerim kamaşana kadar yiyorum, sonra da gelsin cırcır; benim bağırsaklar farklı çalışıyor demek ki. :kedi:

Ayy cnm çağla cırcır yapıyorsa hemen gidip alayım şimdi. Valla bendeşiddetli kabızlık var. Ikınamıyorum daartık basur olmazsam iyidir.:kedi:eyvahedigeldismile

ben de akşamları oturunca meyvelere saldırıyorum..gündüz foruma giremeyince akşam sayfaları okurken ne yediğimi de bilmiyorum..sonra bi ağrı başlıyo,dolan dur evde..:)

günaydın güzel anneler..geçmiş çok birikmiş yine.şöle bi göz atayım bari.
herkesler iyidir umuyorum :)

Bizim de bahçede çağlayla o ağaçtan var. Daha yeni oldu meyveler, dişlerim kamaşana kadar yiyorum, sonra da gelsin cırcır; benim bağırsaklar farklı çalışıyor demek ki. :kedi:

bu arada maşallah sanada bana ben bu konuda nazar değmesinden korkuyorumda bende habire cırcırım demir ilacı ters tepti akannehir

günaydın güzel anneler,bebişlerimizi kokluyorum ...nasılsınız...
geçmiş olsun demet,gaz sancısı çok kötü oluyo yaff..
geçmiş sayfalarda kötü bişey yoktur umarım,..

Günaydın hayatım,çok teşekkürler valla ilk defa bu kadarını yaşadım. Allahım kimseye göstermesin inşallah. Sen nasılsın,melekimiz nasıl?

Allah Allah neden ki? Benimki de aslan gibi görünüyor vaktinden önce olmazsa, Başaklar çok çalışkan, sebatkar olurlar, sağları solları belli olmaz ama olumsuz yönleri, olumlu yönlerinden az olur.

Canım sebatkarolur da babamdan biliyorum yani bende başak olunca uymuyor hiç. Düşünmek bile istemiyırum. Ama aslan olursa babası gibi süper olur. Bakalım hayırlısıinşallah. Sırf bu sebepten de sezeryan olmak istemiyorum.

off bugün yiyicek getirmeyi unutmuşum sinir oldum şimdi kendime

Ay canım hemen gönderim kargoyla sana yaa...aç kalma=)

Ben hayatımda temizlik yapan aslan görmedim, aslanlar yayar benim bildiğim, seninkini kim eğittiyse ellerine sağlık. Benim burcum da boğa (hiçbir huyum benzemez ama neyseee), kocam yengeç. Sağolsun padişah olacakmış benimki ama yanlış zamanda doğmuş. Güya sulu gözlü olurmuş yengeçler, nerdeeeee... O da bana ve evine bağlıdır ama hiçbir şeyi beğenmez, müşkülpesenttir yani. Sırf bu yüzden ikimizin de ebcedine bakıp burclarımızı hesaplattım, o akrep ben balık çıktık. Bak akrebe ziyadesiyle uyuyor.

günaydın kızlar:)))

Günaydın cnm..

günaydın güzel anneler..geçmiş çok birikmiş yine.şöle bi göz atayım bari.
herkesler iyidir umuyorum :)

Günaydın canım...

bu arada maşallah sanada bana ben bu konuda nazar değmesinden korkuyorumda bende habire cırcırım demir ilacı ters tepti akannehir

Ya ne güzel ya bendeolmakistiyorum ne yapma lazım bilemedim şimdi..

Artık hayırlısı cnm ne diyim..

Ayy cnm çağla cırcır yapıyorsa hemen gidip alayım şimdi. Valla bendeşiddetli kabızlık var. Ikınamıyorum daartık basur olmazsam iyidir.:kedi:eyvahedigeldismile

Diğerinin cırcır yapması daha olası. Eriği hoşaf yapıp iç, faydasını görürsün.

günaydın kızlar:)))

Günaydııınnn canımmm...

Ben ilaç da kullanmıyorum :bbo:

Artık hayırlısı cnm ne diyim..

Bildiğim bebeklerimizin daha karnımızdayken karakterlerinin oluşmaya başladığı. Onları sürekli ağlatırsak (ki ağlatmayız) sürekli mutsuzluğa aç olarak büyürler, mutsuz olmak için ellerinden geleni yaparlar; yaramazlık, saygısızlık... Onlar büyüdükçe mesafeyi açarak, sevgimizi ve desteğimizi belli edersek; başak burcuymuş, yay mış hiiiç farketmez. Hepsi vatanına milletine, anasına babasına hayırlı evlatlar olurlar inşallah.

Amin cnm amin inşallah...:teytey:

bende 69 u gördüm ((( bu ay sadece 5 kilocuk almışım hemsirede biraz fazla dikkat et dedi biraz mı ah ah kac aydır kilo almıyorum diye iştahım bi acıldı ki sormayın

bende 70 kgolmuşum yaa.. toplamda 9 kgaldım doktorum kızdı.:kedi: önümüzdeki ay 1 kg dan fazla alırsan diyetisyene göndercem dedi..klava:

yaa siz 59lardan 58lerden falan bahsediyorsunuz ben neydimm 82 yim (( hayatımın en şişko zamanı geldi bebeğim hay allahım ya. o yüzden hiiiç üzülmeyin kilo aldım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…