2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yumuşatıcısı deterjan kadar pahalı değil canım 7tl civarı. Biberona gelince ileride de kullanırsın ne olucak ki daha çok lazım kuzulara... Fileyi ben de arıyorum bulamadım

ben deterjanı 11,60 a aldım 2 lt sini bızım eve cok yakın metro market var toplu satış yaptığı için oldukça uygun ınternette veya piyasadakı fiyatların yarısı neredeyse o yuzden bu tarz seylerı hep ordan aldım hatta yenı doğan cocuk bezı bıle aldım sıze yakın varsa tavsıye ederım oldukça karlı oluyor

Canım sütü değil ama emmeyi bırakabiliyorlar malesef arkadaşım da 4 aylıkken başladı işe ama akşamları bile sağıp biberondan içirmek zorunda kalıyordu. İster emzir ister emzirme o izni veriyorlar canım. Ben de mecbur bırakıcam 4-5 aylıkken 1-2 ay da öyle biberonla idare eder diye umut ediyorum en azından ilk 6 ay anne sütü olsun

Bezleri çok alma canım 1 paket yeni doğan yeni bebek varmış ilk doğunca 1 paket ondan sonra da yenidoğana geçiliyormuş 2-3 paket de yeni doğan alacağım ben. Metro yok canım malesef ama bakıcam bizim oradaki marketlerede

ama yazık kıyamam ya bide çook eziyet olur akşamları falan sağması neyse bence en iyisi sık sık eve gitmek ev yakın allahtan bende 1,5 saati yarımşar saat olarak kullanırım bide sağıp bırakırım onuda kaşıkla falan verir en azından 2 ay öyle idare ederiz of keşke çalışmak zorunda olmasam minicik nasıl bırakıcam gerçi eşim belki rapor falan alırız diyor adamında kafasının etini yiyorum ben nasıl bırakıcam diye

benim valla hamilelik hep raporlu olduğu için sonrasında iznim bbittiği gibi başlamak zorundayım malesef ama evimle işim arası 15 dak. arabamda var gider emzirir gelirim diyorum ama bakalım evdekki hesap çarşıya uymuyor malesef o zaman gelince bakıcam artık birde ben doğum öncesinide başlatmak zorundayım doğum sonrasına kalıyor 8 hafta oda 2 aylıkken bırakmak zorunda kalıyorsun canım

ay seninki daha zormuş allah yardımcın olsun ama evin benimkinden yakın hemencik gider emzirirsin olmazsa bide ben kayınvalideme bırakıcam ya ondan tedirginim eminim torunu gözü gibi bakar ama ne biliyim annem olsa daha rahat bırakırdım inşallah kayınvalidem o zamana sigarayı bırakmış olur bide sigara içerse hepten kafayı yerim ben

kızlar ben çıkıyorum malum mesai bitti yaşasın 2 gün tatilllll. iyi tatiller kendinize bebişlere iyi bakın

canım bende kayınvalideme bırakıcam ama benden daha güzel bakacağına eminim bir tek sorun biz dede sigara oda bırakamıyacak kadar tiryaki canım yanında hiç içmez ama içer gelir yanına artık ne yapçaz başka çaremiz yok çalışmak şart bakıcıya bırakmaktansa kayınvalide çok çok iyi bence

Keşke benim de bitse ya çok hasta hissediyorum kendimi

canım geçmiş olsun dinlenmeden geçmiyor bu hastalıklar canım allahtan yarın tatil canım ayaklaını uzatırsın yatarsın ıhlamır falan içersin toparlarsın 2 günde canım

tatlım işin eve yakınsa ne zaman istersen o zaman kullanabilirsin daha geçen hafta gazete de vardı mahkeme kararı var anne emzireceği saati kendi seçer diye

o zaman kadar bir çözüm bulunur ben de 20 gün rapor aldım 2 aydır da heyetle raporluyum ama 2 haziranda işe başlayabilir diye yazıyor raporda o tarihte de ben daha doğum öncesi izne ayrılamıyorum ve zaten okul kapanıyor ayrılmak da istemiyorum umarım bir sorun çıkmazlar da son ana kadar kalır 16 haftam

ne güzel canım senin riskin bitti o zaman benim daha devam ediyor ben 32.haftaya kadar heyet raporu ve sonrasında doğum izni ile doğum yapıcam ama olsun bebeğim iyi olsun beni bırakıp gitmesin allahım onu korusun ve bize bağaşlasın yeter gerisi önemli değil
canım 16 hafta değil doğum öncesi 8 haftanın 3 haftasını kullanmak zorundasın canım sadece 5 haftasını aktarabiliyorsun canım 13 hafta doğum sonrası yani canım

ya ne guzel herkesin annesi ya da kayinvalidesi bakacak....
benim annem hayatta değil,kayinvalide de uzakta gelip bakamaz....

artik dogum izni bitince ucretsiz izin alabilirim ins,sonra da bakici maalesef

Kızlar biz geldikk...

Çarşıdan çok cici şeyler aldık. Birazdan resimlerinikoyarız babamızın telefonu müsait olunca. Hepinizi öptüm..=)

ya ne guzel herkesin annesi ya da kayinvalidesi bakacak....
benim annem hayatta değil,kayinvalide de uzakta gelip bakamaz....

artik dogum izni bitince ucretsiz izin alabilirim ins,sonra da bakici maalesef

olsun canım milyonlraca anne var bakıcıya bırakan önemli olan iyi birisinin olması önce sağlıcakla kucağımıza allalımda gerisi hallolur nasıl olsa canım

hosgeldın canım nası gectı bakalım... neler yaptın??

Güzel geçti canımmm, eminönüne falan gittim gezmek için. Havuzlu hana gittim pek bişey almadım. Yakında tekrar gidicem, o zaman yapıcam alışverişi.Ama bi pike takımı beğendim, 55 tl. Park yatağın içine koymuşlardı, çok güzel duruyodu. İçinde pikesi,yorganı,yastığı,yan korumaları falan vardı. Annem haftaya gidip alıcak.

hoşgeldin canım ne olsun sen neler yaptın alışveriş filan yaptın mı ??

Hoşbulduk canım, gezdim bol bol. Sen neler yapıyosun? Ayrıntılıya girdin mi? Şeker yüklemesi falan yapıldı mı sana ? Ben daha yaptırmadım.

Yine bomboş kalmış ortalık. Neyse göbüşümüzü koyduk kıslar. bıraz uzanalık ypruldukbugün hepinizi kocaman öpüyoruz..

HEDıYELEŞME LıSTESı
1-serdem
2-Soho
3-Pelinurgun
4-Didoba
5-Defne25
6-Canzi3445
7-Sersuma
8-diildemker07
9-missgrafik
10-BEBEGIIIIIM
11-meltemcim

YARIN SABAHTAN GıRECEK ARKADAŞLARDA OKURLAR ıNŞ.. BU LıSTE ıÇıN YENı KONU AÇACAĞIM AMA ÖNCESıNDE PEŞıN PEŞıN KONUŞMAK LAZIM..
BENı SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN.. SıTE ıÇERıSıNDE DEFALARCA BU KONULARDA SORUN ÇIKTIĞINA ŞAHıT OLDUM..
YAPILACAK ıŞ ÇOK ÇOK GÜZEL.. YARIM ELMA GÖNÜL ALMA DıYELıM..
AMA..
KURA ÇEKıLıR..
BELLı BıR LıMıT BELıRLENMELı.. BıRı PAHALI VE ÇOK GÜZEL BıR HEDıYE ALIRKEN,
BıR DıĞERı KENDıSıNıN BıLE BEĞENMEYECEĞı UCUZ BASıT BıR HEDıYE ALABıLıR.. SIRF ALMIŞ OLMAK ıÇıN ALMAK OLUR BUNUN ADI.. (SÖZ MECLıSTEN DIŞARI AMA ZOR ıŞLER BUNLAR..HER AYRINTIYI DÜŞÜNMEK LAZIM)
BELLı BıR SÜRE VERıLıR ZAMAN VERıLıR.. HEDıYELER ALINIR ADRESLER ULAŞTRILIR..KARGOLAR YOLA ÇIKAR.. 'BEN ALAMADIM,BEN ALDIM YANLIŞ ADRESE YOLLADIM..BEN ALICAKTIM AMA ÇIKAMADIM' VS VS GıBı DURUMLARDA SÖZ KONUSU.. HERKES YOLLAR HEDıYESıNı 3-5KıŞıNıN ELı BOŞ..
YOK YERE SIKINTI..
KARGO ÜCRETLERıNı KARŞI TARAFIN ÖDEMESı DAHA MAKBUL KANIMCA..
ıNSANLIK HALıDıR HER DURUM ORTAYA ÇIKABıLıR AKSıLıKLER VS.. AMA HERŞEYE RAĞMEN BEN ZAMANINDA LıMıT DAHıLıNDE ALIR VAKTıNDE DOĞRU ADRESE YOLLARIM DıYORSANIZ LıSTE ıLERLESıN VE KURA ÇEKELıM..
BEN BıRAZ ÇEKıMSERıM AÇIKÇASI OLURDA ANLAŞMAZLIKLAR OLUR TOPıKTE BOŞYERE HUZURSUZLUK ÇIKAR DıYE.. GÜZEL BıR ıŞ YAPALIM DERKEN..
SıZLERıNDE DÜŞÜNCELERıNı BEKLıYORUM..

AĞZIMIZIN TADI HııııııııÇÇÇÇ BOZULMASIN ıNŞ...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…