Yumuşatıcısı deterjan kadar pahalı değil canım 7tl civarı. Biberona gelince ileride de kullanırsın ne olucak ki daha çok lazım kuzulara... Fileyi ben de arıyorum bulamadım
kızlar bi şey sorucam şimdi ben mesela 4 aylıkken bebeğimi bırakıcam mecburen kayınvalidem bakıcak işe gelicem 1,5 saat emzirme iznim var eee bu arada kuzum acıkırsa nolucak tamam sütümü sağıp bırakırım ama neyle vericek biberonla verirse emmeyi bırakmaz mı off ne karışık ya ben çok taktım bunu kafama. iş yerindekiler mesai bitiminden 1,5 saat önce çıkıyorlar yani arada emzirmeye gitmiyorlar anlamadım ama söylemiyorlar sanırım sütten kesiliyor bebekleri ama millet laf eder diye ses çıkartmıyorlar yani hani emmiyosa neden süt iznine gidiyorsun derler diye
ben deterjanı 11,60 a aldım 2 lt sini bızım eve cok yakın metro market var toplu satış yaptığı için oldukça uygun ınternette veya piyasadakı fiyatların yarısı neredeyse o yuzden bu tarz seylerı hep ordan aldım hatta yenı doğan cocuk bezı bıle aldım sıze yakın varsa tavsıye ederım oldukça karlı oluyor
İstanbul Anadolu Yakasındaki arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorlar acaba?
belki aynı gun aynı hastanede dogururuz :)
doktorlarımız da aynıdır belki...
Ben Medipol'e gidiyorum
ama yazık kıyamam ya bide çook eziyet olur akşamları falan sağması neyse bence en iyisi sık sık eve gitmek ev yakın allahtan bende 1,5 saati yarımşar saat olarak kullanırım bide sağıp bırakırım onuda kaşıkla falan verir en azından 2 ay öyle idare ederiz of keşke çalışmak zorunda olmasam minicik nasıl bırakıcam gerçi eşim belki rapor falan alırız diyor adamında kafasının etini yiyorum ben nasıl bırakıcam diye
canım bende kayınvalideme bırakıcam ama benden daha güzel bakacağına eminim bir tek sorun biz dede sigara oda bırakamıyacak kadar tiryaki canım yanında hiç içmez ama içer gelir yanına artık ne yapçaz başka çaremiz yok çalışmak şart bakıcıya bırakmaktansa kayınvalide çok çok iyi benceay seninki daha zormuş allah yardımcın olsun ama evin benimkinden yakın hemencik gider emzirirsin olmazsa bide ben kayınvalideme bırakıcam ya ondan tedirginim eminim torunu gözü gibi bakar ama ne biliyim annem olsa daha rahat bırakırdım inşallah kayınvalidem o zamana sigarayı bırakmış olur bide sigara içerse hepten kafayı yerim ben
Keşke benim de bitse ya çok hasta hissediyorum kendimi
kızlar bi şey sorucam şimdi ben mesela 4 aylıkken bebeğimi bırakıcam mecburen kayınvalidem bakıcak işe gelicem 1,5 saat emzirme iznim var eee bu arada kuzum acıkırsa nolucak tamam sütümü sağıp bırakırım ama neyle vericek biberonla verirse emmeyi bırakmaz mı off ne karışık ya ben çok taktım bunu kafama. iş yerindekiler mesai bitiminden 1,5 saat önce çıkıyorlar yani arada emzirmeye gitmiyorlar anlamadım ama söylemiyorlar sanırım sütten kesiliyor bebekleri ama millet laf eder diye ses çıkartmıyorlar yani hani emmiyosa neden süt iznine gidiyorsun derler diye
Canım sütü değil ama emmeyi bırakabiliyorlar malesef arkadaşım da 4 aylıkken başladı işe ama akşamları bile sağıp biberondan içirmek zorunda kalıyordu. İster emzir ister emzirme o izni veriyorlar canım. Ben de mecbur bırakıcam 4-5 aylıkken 1-2 ay da öyle biberonla idare eder diye umut ediyorum en azından ilk 6 ay anne sütü olsun
didemcim sen hatırladığım kadarıyla bahçeşehirdeydi çok yakın sayılmaz ama uzak da değil bahçeşehirden bir sonraki otoban girişinde yani büyükçekmece girişinde de var metro
Bezleri çok alma canım 1 paket yeni doğan yeni bebek varmış ilk doğunca 1 paket ondan sonra da yenidoğana geçiliyormuş 2-3 paket de yeni doğan alacağım ben. Metro yok canım malesef ama bakıcam bizim oradaki marketlerede
benim valla hamilelik hep raporlu olduğu için sonrasında iznim bbittiği gibi başlamak zorundayım malesef ama evimle işim arası 15 dak. arabamda var gider emzirir gelirim diyorum ama bakalım evdekki hesap çarşıya uymuyor malesef o zaman gelince bakıcam artık birde ben doğum öncesinide başlatmak zorundayım doğum sonrasına kalıyor 8 hafta oda 2 aylıkken bırakmak zorunda kalıyorsun canım
o zaman kadar bir çözüm bulunur ben de 20 gün rapor aldım 2 aydır da heyetle raporluyum ama 2 haziranda işe başlayabilir diye yazıyor raporda o tarihte de ben daha doğum öncesi izne ayrılamıyorum ve zaten okul kapanıyor ayrılmak da istemiyorum umarım bir sorun çıkmazlar da son ana kadar kalır 16 haftam
canım bende medipole gidiyorum dr sema ovalıya canım sen hangi doktora gidiyorsun
Kızlar biz geldikk...
Çarşıdan çok cici şeyler aldık. Birazdan resimlerinikoyarız babamızın telefonu müsait olunca. Hepinizi öptüm..=)
ya ne guzel herkesin annesi ya da kayinvalidesi bakacak....
benim annem hayatta değil,kayinvalide de uzakta gelip bakamaz....
artik dogum izni bitince ucretsiz izin alabilirim ins,sonra da bakici maalesef
olsun canım milyonlraca anne var bakıcıya bırakan önemli olan iyi birisinin olması önce sağlıcakla kucağımıza allalımda gerisi hallolur nasıl olsa canım
hosgeldın canım nası gectı bakalım... neler yaptın??
hoşgeldin canım ne olsun sen neler yaptın alışveriş filan yaptın mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?