2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşimde yeni doğan kıyafetini çok alma diyip duruyo kaynana başımda komşularda öyle dedimki dikişli dikişl elimde badi yıkıycam diye uğraşamam

Saol canım bu arada ıstanbul da olanlar mutlaka saraçhaneye uğramadan birşey almasınlar burada park yatağa 250 demişlerdi son fiyat saraçhanede 150 dediler son diye bizde eminönünde mahmutpaşa tarafında 125 e bulduk dedik isterseniz beraber bakalım die baya pazarlık yatık 125 e aldık yatağı.
3 tekerlekli bisiklerler var çocuklar için burada 140 tan satıyorlar orada 70 dedi adam ağzım açık kaldı sonuçta toptancı yeri nasılsa
bi araba sorduk 600 dedi graco inanın gövdesi alimünyum bile değil sırf graco diye yani anakucağını da 50 tl ye bıraktı evindim yanii :)))

alt tarafı kaç paralık şeyler ya millet çok alma çok alma diyo hayret birşey ben kendi kardeşime bile karışmadım

Park yatak için uyku seti alıcam,bebekliğimden bir yorgan var ona nevresim takımı diktiricem belki bitane daha nevresim takımı alabilirim yeter heralde...

bana da öyle diyorlar tatlım ama bak fotolara çokmuş gibi ama bebişe zaten kat kat giydirilcek düşün bi kustuunu a dan z ye çıkartıcaksın kusmuk bulaştımı buram buram oda bile kokuyo yani

ana kucağıda alsaydın keşke çok lazım oda kardeşimden biliyorum

giyebileceği takımları mesela benimkinin 2 5 li hastane çıkışı 1 büyük hastane çıkışı var toplamda 5-6 takım var giyebileceği çünkü bazılarının kalıpları büyük olmaz 1-2 ay 2 günde bir değiştirsen taş çatlasa kusmuk ve çiş olayını saymıyorum hergün makine çalıştırman gerek walla ben daha alıcam kimseyi de dinlemicem artık kullanmadıklarımı saklar 2. ye kullanınrım ya da veririm birine

bana da öyle diyorlar tatlım ama bak fotolara çokmuş gibi ama bebişe zaten kat kat giydirilcek düşün bi kustuunu a dan z ye çıkartıcaksın kusmuk bulaştımı buram buram oda bile kokuyo yani

ben baktım seninkilere hiçde çok değil bir iki tane daha alabilirsin hatta ne olur ne olmaz bende öyle bebeği kirli dolaştıramam eşimde çok karışırsa ona yıkatırım valla ceza olsun diye

anakucağı almıcaktım ama 50 tl ye bıraktılar arabanın üstüne koyabilirsin diye hem oto koltuuda olabiliyormuş arabanın rengine uydurduk aldım

En nefret ettiğim şey bir bebeği sevdiğimde pis kokmasıdır bebeği sevdiinde mis gibi kokucak kusmuk,pis komayacak her zaman öpüp koklayacaksın hergün banyo yapacak 4 günde bir mi kıyafet deiştiricez alla alla

yok canım ya kullanmadığımız olmaz bence kızkardeşimin bebiş yeni doğduğunda 2- 3kez çıkarıyoduk üstünü birde bezden sızdıysa çıkmıyor bile o lekeler fazla almamıştı kıyafet elimde yıkayıp hemen kaloriferin üstüne koyuyordum bizim burada kaloriferde yok

minik yeleklerden çok kullanılıyormuş 2 tane var dı bugün 1 tane daha aldım pazardan istanbul a yine gidersem oradan takım alıcam 5 li felan iyi oluyor şapka eldiven önlük içinde tek tek daha pahalı yelek felan bibe şu kadife battiyeler var ya fermuarlı kundak gibi kullanabiliyorsun onların patikleri oluyor onlar çook kullanılıyormuş lastikli gibi bilek kısmı görümccem çok tutuyor bebişin ayaklarını dedi onlardanda 3-4 tane alıcam her renginden

iyi yapmışsın ana kucağı almakla bebişi hastaneden çıkarırkende kullanırsın gerekli zaten üzerine birde örtü koyuyorlar aklında olsun tülbentte olur ben devlet hastanesinde yapıcam doğumu nasip olursa sen nerede yapıcan

senin erkek mi kızmı? bide kaç haftalıktın hep şaşırıyorum çizelge koysan yaa karışmak gibi olmasın :))

ben aldım o battaniyeden önden fermuarlı çok şirin 17 ye aldım bebeto sanırım tavsiye ederim ben bir yelek almıştım bende alayım yelekle patik 5 li hasstane çıkışı 2 takım alırsak iyi olr gibi dediğin gibi şapkası eldiveni takım

senin erkek mi kızmı? bide kaç haftalıktın hep şaşırıyorum çizelge koysan yaa karışmak gibi olmasın :))

benim canım 27 haftalık erkek taha koyucaz nasip olursa 28 cm boy 800 gr temmuz sonu yada ağustos başı dedi doktor temmuz çizelgesinde var belki 2 çizelgeye koymak yasaktır

senin kaç haftalık birde özeldemi yapıcaksın

benim 5 li hastane çıkışın 2 tane var sanırım 2 tane daha alıcam,ben özel hastanede yapmayı düşünüyorum doğmumu Allah izin verirse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…