2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Halissna tutumuna hayranım hayatım. Tamam beni de yaz tatlım listeyeHayatım.

Bu arada kızlar beğendiğim kapı süsleri bunlar sizce hangisi güzel karar veremedim. Bu arada hastanede dağıtmak üzere o mavi elbiseli şekerlikten aldım. Üzerine eşim hoşgeldin demirhan öztürk yazısı çıkartacak ufak zımbalayacağız. Birde şekeri gelişine yakın alacağız bir mavi bir beyaz yeterli olur değilmi?

sondaki tulumlu olanlar çok tatlıymış ya
canım sana tavsyem istanbuldasın mahmutpaşaya git derim çok değişik kapı süsleri ve bebek şekerleri var.eminönü hem ucuz hem çok çeşit var ben bütün alışverişimi hem bebeğe hem kendime oradan yapıyorum

günaydın tüm güzel annelere
uzundur yoktum ama işler çok yoğunnn ve karışık umarım herkesler ve melekleri çok çok iyidir:))))

hepsi çok ciciiii yaaa bebeleri ilgilendiripte kötü olan hiçbişey yokkiii:)))

selam ,herkese iyi hafta sonları ..bol bol dinlenin,bebişlerimize iyi bakın güzel annecikler...

demetcim süsler ve şekerler çok güzel..bayıldım..
halissinacım,eğer katılım olursa ben çekilişe evet diyorum..,endişelerinde haklısın inşallah bir sorun çıkmaz,..
yanlız ismim meltem listeden düzeltirseniz sevinirim..:)

slm canım.nslsn ben hedıyelesme ısını anlayamadım nasıl olacak?

halisnacım canım hediye konusunda söylediklerin hepsi doğru şeyler birtek kargo karşı taraf ödemeli olmasın herkes yolladığı hediyeyi ödesin tam olsun yani bence bütün arkadaşlarda fikirlerini düşüncelerini söylesin yapalım güzel birşey oluyor çünkü ben daha önce zayıflama grubundaykende yapmıştım hiç bir sorun olmamıştı.burda da bir sorun olmayacağını sanıyorum

selamlarr kızlarr.kımseler yokk guzel hawadan ıstıfade gezıyormusunuz( ben hala işteyımm 1 mayıs olmasına ragmen calsıyoruz( oda neysede oyle cok basım agrıyorkı zor duruyorummmm tuttu yıne mıgrenımm mahvettı benı ewe bı gtseydım yatsaydıım tk ıstedgım buu(bebegımde sakınce uyuor sanırım hıc hıssetmedımm bugun..

Merhaba dünyanın ennn güzel anneleri ay başı biz gedik biraz ayrı kaldık sizinle nasılsınız???

Merhaba dünyanın ennn güzel anneleri ay başı biz gedik biraz ayrı kaldık sizinle nasılsınız???

toxi nasılsın canım bebişinle alışverişlere gittiniz sanırım neler aldınız anlat canım

Beşiğini,arabasını,küvetini bi sürü şey aldık sonra döndük kürkçü dükkanına :)

daha buluşamadılar sanırım ben altınoluktayım zaten beşiğini arabasını nereden kaça aldın

Yatağı bu.Ben babymax beğenmiştim ama yakından naylondu kumaşı,bu daha kaliteli ona göre baby2go nun

Arabamızda bu.Babyhope nun öyle markalı bişi değil markalı olunca zaten 100-150 markaya veriyorsun çok kaliteli bişiydi tavsiye ederim

Arabanın rengi çooook güzel turuncusu narçiçeğine dönük sayılır çok şeker bir turuncu burda çok soluk çıkmış aliminyum gövdeli felan normalde kraft,chicco gibi markalarda böyle bi araba 1000 küsürden aşağı değil tekerlekleri büyük ve biraz ağır ama çok güzel kullanışlı kullandık bile eşim dahi içine oturup zıpladı kaydirigubbakcemile3 sıkı bir pazarlıkla arabayı 300 tl ye getirdik
tekerlekleri çok çabuk çıkıyor tek elle katlanabiliyor,çift taraflı görümcemin oğlu 20 kilo hergün en az 2 saat evde kullanıyoruz bizim bebişe hayli hayli yeter bu :)))

iyi günlerde kullansın bebeğin canım

fiyatıda fena değilmiş canım 300 de ucuz sayılmaz yani

bizim arabamızda gri turuncu güle güle kullansın bebişler

ben 2 nevresim takımı birde pike aldım canım sen aldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…