2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım benim ticker var ya altta 25+6 diye gösteriyor onu dedim ben ayy bu arada 99 gün kalmış şafak 2 hanelilere düştü :))))))))

yok canım benim ticker var ya altta 25+6 diye gösteriyor onu dedim ben

bir hafta fark var aramızda gördüm sen diyince canım eşime sorayım nasıl koyuluyorsa bende koyarım burada canım bir özel hastane var oda ssk lıya sezeryan 2 milyar birde doktorun cebine 500 veriliyormuş

2 buçuk milyar çok geldi bana devlettede bedava değil sezeryan olursa isteğimizle birde ilgi falan istiyorsak 500 gibi vericez doktora birde özel oda istersen var hastanede oda 100 liraymış

yuhh bu ne bea :).Aslında bizim burada devlettede yapabilirim ama dr um özel hastanede önceki bebiştede ona gittim kürtajı felanda o yaptı ne bilim onun için özelde düşünüyorum sezeryan 750-1000 arası.Normal olursa daha uca gelir heralde

çok uygunmuş canım sen orada yapdaha güzel ilgilenirler bizim burada öyle yer olsa giderdim bende

2 buçuk milyar çok geldi bana devlettede bedava değil sezeryan olursa isteğimizle birde ilgi falan istiyorsak 500 gibi vericez doktora birde özel oda istersen var hastanede oda 100 liraymış
Nasıl devlert bedava değil yav dr a veriliyodu para ama eskiden şimdide istersen veriyorsun istemessen vermessin toplamda 600 se sezeryan özel gibi ilgilenilicekse özel oda bence güzel yanii tabi ziyaretçi istediiği zaman gelebilirse daha iyidir heralde bişi değil o zaman 600 tl

öyleymiş canım iyice araştırdık diğer hastaların yanında kalırsan eşin içeri giremiyormuş tabi doğum yapan kadınlar var eşimde girmek ister içeri o nedenle özel oda istiyorum 2 tane özel oda varmış sadece doktor arayıp hastam için ayırın derse ayırıyorlarmış yoksa şansa

ağustosun ilk haftası temmuz sonu şu an 27 haftalık kullanıcı paneline gir,kontrol panelinden profil düzenle de aşağı in en sonda kan bağışları kısımının hemen üstünde çizelge var oraya bunu yapıştır (ilk önce kopyala bunu)
http://lbdf.lilypie.com/NcWMp3.png
değişiklikleri kaydet...
bak bide bu var hangisini beenirsen onu koy
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev211pbs__.png

Son düzenleme:
saol canım arkadaşım bi telaşlandım yapamazsam rezil olucam dedim ama kolaymış saol ellerine sağlık canım

sizin bebişin ismini senmi seçtin

Evet canım.Ne demek ben utanıp birine sormuştum cevap bile vermemişti inat ettim buldum kendim yaptım :))

çok güzel ismi canım sende beni garp bulucaksın belki ama genç kızlığımdan beri hayranı olduğum şarkıcı vardı rachid taha onun için taha ismini koyucam bizim koca bir şey demez böyle şeylere

yok canım saol.Ben de Serbay die bi çocuu seviyordum ismide çok deişikti kimsede yok öyle hem eşimin adı serkan uyumlu olucaktı s le de başlıo ama o kesinlikle istemedi gıcık oldu isme hep derdim erkek çocuumuz olursa serbay koyarıs köpürüyodu teklif bile etmedim :))

Evet canım.Ne demek ben utanıp birine sormuştum cevap bile vermemişti inat ettim buldum kendim yaptım :))

saol toksicim evet iyi insanlar çok az sen hem iyi hemde akıllısın bence benim teknoloji ile aram iyi değildir pek

hımm seninki farklı güzelim sen çocuğu beğeniyormuşsun eşin haklı biraz bizimki sanatçı diye birşey demiyor ama ismi güzelmiş serbay şey diyorum sen çocuğu sevdiğini söylemeseydin eşine yalnız bu ismi beğeniyorum deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…